Pudotuspelit 2022 – mitali mielessä

  • 42 064
  • 409

EspoonVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Kun runkosarjassa oltiin vielä edellä, niin mitähän säätöä valmennus on tehnyt, että ohjakset on annettu kaverille?
Muutama kärkiäijä kun loukissa niin ei yksinkertaisesti riitä enää ratkaisuvoima tai ei nähtävästi taito riitä päästä edes paikoille tarpeeksi hyvin organisoitua joukkuetta vastaan. Kovasti näyttää peli samalta kärsimykseltä kuin joskus vuoden vaihteessa.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Missä on tunne?

Tässä sarjassa ei ole mitään mikä näyttäisi playoffkiekolta. Ei pikkusikaa, ei jälkipeliä, ylilyönneistä nyt puhumattakaan. Hokki-sarjassa oli näitä kaikkia, molemmin puolin.

Nyt Espoo vain altistuu luovuttamaan voiton ja puhaltelemaan muniin. Mitä helvettiä?
Äläs nyt, Hirson mukaan oli laadukas peli jossa oli paljon tunnetta. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin.

Huoh.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Äläs nyt, Hirson mukaan oli laadukas peli jossa oli paljon tunnetta. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin.

Huoh.

Tämä selittää muuten aika paljon. Hirso, jos luet näitä niin HERÄÄ NYT SAATANA! Pimputtelu ei riitä!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllä mä näkisin, että tänään oli Mestiksen mittapuulla oikeasti todella hyvä matsi. Paikan päällä huutamassa ei kuitenkaan pysty ihan hirveän analyyttisesti katsomaan.

Forssa pelaa oman puolustusalueensa keskikaistan täysin kiinni. Siihen pitää löytää ratkaisu maanantaille. Kun se alue hävitään, ei saada paikkojakaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eihän Hirso puhunut Kiekko-Espoon pelistä vaan yleiskehua pleijareista. Espoosta mainitsi, että yli puolet äijistä ei näytä ymmärtävän mitä miesten playoff-pelit vaativat: jokaisen tilanteen pelaamista täysillä jne. Mielestäni tuossa oli selvä näpäytys nuoremmille pelaajille joista esim tämä Koivisto (tjs) oli täysi turisti niin eilen kuin tänäänkin. En viitti liikaa dissata koska kokemattomuus paistaa, mutta ei vaan voi pudotuspeleissä läpsytellä samalla tavalla kuin runkkarissa.

Luotto on edelleen kova, että homma klaarataan. Maanantaina voitto.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Eihän Hirso puhunut Kiekko-Espoon pelistä vaan yleiskehua pleijareista. Espoosta mainitsi, että yli puolet äijistä ei näytä ymmärtävän mitä miesten playoff-pelit vaativat: jokaisen tilanteen pelaamista täysillä jne.

Luotto on edelleen kova, että homma klaarataan. Maanantaina voitto.

No hyvä, siinä tapauksessa se on oikeassa. Tuotahan Espoolta ei todellakaan ole nähty, täysillä pelaamista.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Forssa pelaa oman puolustusalueensa keskikaistan täysin kiinni.
Samalla systeemillä ovat pelanneet Suomi-Sarjasta lähtien.

Kiitos Espoon Veikolle kommentista!

Kyllä tästä voidaan vielä nousta, mutta hyvää pelitapaa ja kurinalaista joukkuetta vastaan tarvitaan hirveä työmäärä ja materiaalietu voittoon. Lisäksi tarvitaan erinomainen maalivahti.

Peli saattaa näyttää siltä, että ollaan hitaita ja laiskoja, kun koko ajan ollaan kaukana kiekosta. Tämä siitäkin huolimatta, että jätkät tekee kovaa duunia.

Maanantaina voitto ja sarja on taas ihan auki.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jääkiekkoa ei pelata yksin kaukalossa. FPS on hyvä joukkue, ja saa espoolaiset näyttämään amatööreiltä. Valmennushan on tällä tasolla sitä verrattuna vastustajaan.
Tässähän tämä. En ymmärrä näitä pelitapa-asioita riittävän hyvin, jotta osaisin sanoa, että onko tuossa jokin yksittäinen puute, minkä takia koko korttitalo romahtaa, vai onko tossa useampi tekijä. Joka tapauksessa K-Espoo on kaikilla pelin osa-alueilla todella paljon perässä.

Hyökkäyspelissä joukkue hyökkää (se vähä mitä ylipäätään hyökkää) jatkuvasti alivoimaisena. Alueelle kiekko pelataan yleensä roiskimalla päätyyn, joskus yksin puskemalla. Joka tapauksessa Fopsilla on näissä tilanteissa lähes aina miesylivoima tai muuten vaan tilanne hallinnassa. Espoon ainoa tapa luoda jonkinlaista painetta on karvata voimakkaasti ja sitä kautta saada riistoja. Se on onnistunut pari kertaa, mutta huomattavasti useammin Fops pelaa karvauksesta läpi ja hyökkää sitten hajanaista ja väsynyttä viisikkoa vastaan.

Puolustuspäässä ihmetyttää tuo passiivinen alhaalla makaaminen. Forssa sai tänäänkin useamman todella pitkän pyörityksen, ei ehkä ihan niin räikeitä kuin ne eiliset jotka taisivat jatkua minuuttitolkulla. On ihan ilmeistä, ettei tuo passiivinen seisoskelu toimi. Oltiin pulassa jo Hokkia vastaan.
Se mikä tuossa ihmetyttää ehkä vielä enemmän on miten itsepäisesti joukkue yrittää ratkoa nuokin tilanteet pelaamalla kontrollin kautta ulos vaikka peli olisi pyörinyt omassa päässä jo toista minuuttia ja pitäisi ehdottomasti vaan lyödä pitkä niin lujaa kuin mailasta vaan lähtee. Sama passiivinen kontrollikiekko aiheuttaa myös tilanteita omaan päähän kun Forssa vyöryttää karvaustaan. Tiedä sitten, onko syynä hitaalla käyvät pakit, vai hyökkääjien puuttuva syöttötarjonta. Joka tapauksessa joukkue jämähtää omiin liian usein, eikä pääse niistä asetelmista enää järkevästi hyökkäämään. Näen myös, että tuo passiivinen kontrolliin pyrkivä pelitapa vie tunnetta Espoon pelistä ja osaltaan selittää sitä, miksi joukkue näyttää niin totaalisen munattomalta.

Josta päästäänkin Hirson pelin jälkeisiin kommentteihin: Hirson mukaan "ei oltu valmiita maksaman voitosta hintaa" ja osalla pelaajilla ei riitä "ymmärrys miesten play off-pelin vaatimustasosta". Nämäkin arviot ovat sinänsä oikeaan osuvia. Fyysisyydessä jäätiin kakkoseksi jo Hokkia vastaan ja nyt ero taitaa olla vielä räikeämpi. Näkisin kuitenkin, että kaksintaisteluitakin hävitään paljolti sen takia, kun ollaan kaikissa tilanteissa jäljessä, alivoimaisia tai Fopsin pitkien pyörityksien väsyttämiä.

Kun tähän konkurssiin lisätään vielä Lampisen helppo tai kaksi per peli (tuomarit pelastivat Janin kerran tänään), niin on todella vaikea nähdä miten Espoo pääsisi tästä kuopasta ylös. Otteluvoitot 2-0 eivät sinänsä ole vielä mitään, mutta päivän pelissä nähtyä tasoeroa ei noin vain kurota umpeen.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä selittää muuten aika paljon. Hirso, jos luet näitä niin HERÄÄ NYT SAATANA! Pimputtelu ei riitä!
Ekassa pelissä istuin muutaman rivin K-Espoon vaihtopenkin takana. Ihmettelin kun FPS iski 4-1, kotijoukkueen peli aivan sekaisin ja Hirso ei tee elettäkään, että yrittäisi herätellä joukkuetta puhumattakaan, että ottaisi aikalisän.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Otteluvoitot 2-0 eivät sinänsä ole vielä mitään, mutta päivän pelissä nähtyä tasoeroa ei noin vain kurota umpeen.
Siis... hieno viesti kokonaisuutena.

Tämä tasoero pitää kuroa umpeen sillä, että Forssan oma peli pitää sotkea. FPS ei ole yksilötasolla mitenkään parempi. Se tila ja aika vaan pitää ottaa pois.

Se ei tarkoita päätöntä höntyilyä. Se tarkoittaa sitä, että itse uskalletaan pitää kiekkoa, kun on paikka. Ja ottaa se tila pois, kun itsellä ei kiekko ole. Ei se kaukana ole, muttei enää hirveästi muutostakaan voi tehdä.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Tässä sarjassa ei ole mitään mikä näyttäisi playoffkiekolta. Ei pikkusikaa, ei jälkipeliä, ylilyönneistä nyt puhumattakaan.
yli puolet äijistä ei näytä ymmärtävän mitä miesten playoff-pelit vaativat

Toivottavasti nyt kotimatkalla Hirso ja kumppanit, kellä playoffkokemusta on jakaa, kertovat muulle bussille, mitä tästä eteenpäin playoffpelin pelaamisessa edellytetään. En kaipaa seuraavaan kotipeliin yhtäkään typerää jäähyä tai ylilyöntiä, mutta ehdottomasti kotihallissa pitää taklata, sytyttää yleisö, ja ottaa 1vs1 nahinoita. Maanantaina kotivoitto, ja sarja täysin auki. Voitto vaatii vaan nyt 100 asennetta kentälle. Believe and never give up. Taitaa teksti edelleen lukea jossakin päin hallia.

kokeneilta pelaajilta

Ykkösketju voisi herätä toivotulle tasolle. Kakkosketju pelaa ihan ok. En tiedä, mitä säännöt sanoo penkin takana olevien ihmisten määrästä, mutta jos Kähkönen on siinä kunnossa, että voisi penkin taakse tulla antamaan pelin ajaksi kokeneen pelaajan neuvoja ja vinkkejä, joita pelipaita päällä antaisi pelikavereilleen vaihdossa ollessaan, voisiko tämä olla avuksi? Hirso ja Kurtis hoitavat valmentamisen ja peluuttamisen, niin tsemppi-Kähy voisi olla ihan oma hahmonsa. Kolmosketju ja nelosketju eivät tuota tällä hetkellä juurikaan mitään, ja kokemattomuus näkyy ajoittain varsin hölmöinä ratkaisuina.
kotijoukkueen peli aivan sekaisin ja Hirso ei tee elettäkään, että yrittäisi herätellä joukkuetta puhumattakaan, että ottaisi aikalisän

Hirso jäätyy näissä harmillisen usein. Voi olla persoonakysymys.
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Luomulätkä ei toimi ja puolet pelaajista ei ymmärrä mitä pudotuspeli kiekko vaatii, edelleen hiihdellään runkosarja tyyliin. Eikä Hirso valitettavasti ole mikään joukkueen sytyttäjä tyyppiä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Eikä Hirso valitettavasti ole mikään joukkueen sytyttäjä tyyppiä.
Hirso voisi olla sytyttäjä pelipaita päällä kaukalossa. Näillä kuitenkin mennään ja Hirso vetää valitulla linjalla kauden loppuun. Muistetaan kuitenkin venymiset edellisessä sarjassa. Tästä voi vielä nousta.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ei nyt hei vielä etsitä syitä, miksi välierät hävittiin FPS:lle. 2/7 vasta pelattu, sarja on vasta alussa.

Se on ihan totta, että tästä pitää parantaa. Mutta sehän olisi tylsää, jos ei pitäisi - kevättä mennään.

Maanantaina on iso peli. Ja tullaan kaikki nyt areenalle nauttimaan tästä keväästä.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Se ei tarkoita päätöntä höntyilyä. Se tarkoittaa sitä, että itse uskalletaan pitää kiekkoa, kun on paikka. Ja ottaa se tila pois, kun itsellä ei kiekko ole. Ei se kaukana ole, muttei enää hirveästi muutostakaan voi tehdä.
Tällä aikataululla ei tietenkään voi eikä kannata lähteä sotkemaan liikoja. Mutta asioita voi muokata kääntämättä kaikkea ylösalas. Hokki-sarjassa joukkueen pelissä oli ikään kuin kaksi vaihdetta: oli aktiivinen hyökkäyspeli ja se passiivisempi kontrollilätkä tai mikä lie. Näin puhtaasti näppituntumalta sanoisin, että K-Espoo pelasi sitä aktiivista hyökkäyspeliä noin 15-25 min/ilta Hokkia vastaan, ja nämä jaksot olivat niin hyviä ja tasoero niin selvä, että Espoo pystyi tekemään tarvittavat maalit ottelujen ja koko sarjan voittoon näiden pyrähdyksien aikana. Loput ajasta joukkue pelasi enemmän tai vähemmän passiivisesti ja tällöin Hokki oli enempi tai vähempi kuskin paikalla. Eikä Räsänen näin ollen ihan väärässä ollut, kun hän pelien jälkeen totesi, että olisivat ehkä ansainneet enemmän.

On ihan ymmärrettävää, ettei joukkue voi hyökätä täydet 60 minuuttia, mutta silti on ihmeteltävä miksi K-Espoo vetäytyi niin herkästi siihen passiivisempaan ja puolustavampaan moodiin Hokkia vastaan. On ilmeistä, että hyökkäävämpi pelitapa sopii joukkueen pelaajamateriaalille ja luonteelle paremmin kuin passiivinen, ja tulostaulu on todellakin samaa mieltä tämän analyysin kanssa. Miksei valmennus näe tätä samaa?

Näin jälkikäteen ihmettelen todella paljon miksi Espoo lähtii niin varoen liikkeelle ensimmäisessä Fops-ottelussa. Ote annettiin helpolla vastustajalle, joka otti vastaan ja iski sarjan ensimmäisen maalin. Valinta oli selvästi lähteä kontrollin kautta, eikä aktiivisesti viemään peliä. Tuota valintaa ei voi luokitella muuksi kuin valmennuksen virheeksi.
Jääkiekossa on tiettyjä peruskallioon hakattuja sääntöjä tai lainalaisuuksia, jonka paikkansapitävyyden on voinut todentaa vuosikymmenestä toiseen. Yksi sellainen on, että pleijareiden kotiavaukseen kotijoukkue tulee, ja sen pitääkin tulla, helvetinmoisella vimmalla. Sillä lyöt luun kurkkuun heti kättelyssä vastustajalle, kotiyleisö syttyy, kotijoukkue puolestaan saa yleisöstä vielä enemmän virtaa, ja lyö sen luun yhä syvemmälle vastustajan kurkkuun. Espoo valitsi toisin ja käytännössä luopui kotiedun antamasta mahdollisuudesta siirtyä kuskin paikalle alusta asti. En vaan mitenkään voi ymmärtää.

Huomista varten pitäisi nähdäkseni kaivaa esille ikivanhan kandalaisen pelikirjan ensimmäinen sivu, jossa lukee, että ensimmäisen kympin aikana kotijoukkue tulee täysillä päälle jokaisessa tilanteessa ja vie jokaisen taklauksen loppuun. En kuvittele, että tämä olisi mikään ihmelääke, mutta pitää edes pyrkiä siihen, että ottelu pelattaisiiin hetken K-Espoon määräämässä tahdissa. Toistaiseksi Fopsia ei ole edes haastettu.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Espoosta mainitsi, että yli puolet äijistä ei näytä ymmärtävän mitä miesten playoff-pelit vaativat: jokaisen tilanteen pelaamista täysillä jne. Mielestäni tuossa oli selvä näpäytys nuoremmille pelaajille joista esim tämä Koivisto (tjs) oli täysi turisti niin eilen kuin tänäänkin. En viitti liikaa dissata koska kokemattomuus paistaa, mutta ei vaan voi pudotuspeleissä läpsytellä samalla tavalla kuin runkkarissa.
Tässä ollaan asian ytimessä. Pleijareissa kokemus ja korvien väli näyttelee isoa roolia. Ja vaikka maalivahtipelin taakse ei voi mennä kenttätapahtumien osalta, niin hyvä voittava maalivahti tuo varmuutta ja itseluottamusta jokaisen kenttäpelaajan suoritukseen. Uskon, että Kiekko-Espoo tästä vielä parantaa, mutta Taposen poistuttua rosterista, väittäisin meidän olevan altavastaajia.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Mä en ymmärrä, miten @Blågula viestit voisi olla omalta näppikseltä. Hyvin samaa peliä katsotaan.

K-Espoo voittaa tämän sarjan, jos pystyy riittävän kontrolloidusti viemään tilan ja ajan - ja se vaatii jalkoja. FPS ei ole nopea tai näppärä, mutta pelaa erittäin kontrolloidusti viisikko kasassa. Samoin voima vääntötilanteissa on kova. Se pitää vaan rikkoa - ja tällä hetkellä se pitää tehdä niillä välineillä, mitä on.

Huomenna jos ei ole kunnon rock'n roll -mode K-Espoolla, läpsytellään pronssipeliin. Jos taas pistetään haisemaan, yksilöt kyllä meille sarjan voi hyvin kääntää.

Olisi hienoa kuulla espoolaisten laulua myös Metrolla huomenna.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Yksi sellainen on, että pleijareiden kotiavaukseen kotijoukkue tulee, ja sen pitääkin tulla, helvetinmoisella vimmalla. Sillä lyöt luun kurkkuun heti kättelyssä vastustajalle, kotiyleisö syttyy, kotijoukkue puolestaan saa yleisöstä vielä enemmän virtaa, ja lyö sen luun yhä syvemmälle vastustajan kurkkuun.
Olen hieman yllättynyt, kuinka lopulta vähän kotipeleissä on kaukalon puolella vauhtia näkynyt näissä pudotuspeleissä. Oman käsityksen mukaan espoolaisyleisö antaa esimerkiksi taklauksille suhteellisen hyvin aplodeja, ja lähtee pitkissä pyörityksissä taputtaen mukaan, joten energiaa tulee kyllä katsomosta kentällekin päin, ja "huutoon vastataan". Yksittäiset huutelijat myös osuvat äänekkään kommenttinsa kanssa hiljaiseen hetkeen varsin mainiosti, joten yleisö elää kyllä joukkueen mukana pelin aikana, kunhan joukkue antaa siihen alkuun aihetta yleisön hypätä kyytiin mukaan.

Tämä seuraava voi olla enemmän kannattajaketjun asiaa, mutta vieläköhän nykyinen kannattajapääty saisi pelaajachänttejä aikaan, vai onkohan enemmän "Espoo - Kivikova" -tyylinen kannustaminen se heidän ydinjuttu... En siis ole sitä mieltä, että se olisi huono juttu. Muistelen vain, kuinka Blues-aikana esimerkiksi hyvän taklauksen jälkeen saattoi alkaa HUH - TA - LA tai SAI - LI - O tms. chantit kiihtyvänä taputuksena, tai hyvän painostusjakson jälkeen ES - POON - BLUUS. Näihin sitten yhtyi ääneen huutamisen lisäksi varsin suuri osa yleisöstä vähintäänkin käsiä rytmikkäästi x-x-x yhteen lyöden, ja tunnelma hallissa kohosi aina noina hetkinä. Tuo oli aistittavissa läpi hallin, ja varmasti antoi energiaa pelaajillekin ja pyrkiä yrittämään samaa uudestaan. Vieläköhän tuollaiset lähtisi tämänhetkisellä kannattajaporukalla?
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Forssassa lauantaina saatiin kyllä muutaman kerran chantteja ihan hyvin lähtemään... toivottavasti huomenna kotonakin.
 
En ole havainnut Kiekko-Espoon kanavilta tietoa, mutta vahvistamaton vihje kertoo, että Kiekko-Espoon viimeisimmät Suomen mestarit esittäytyvät huomisen pelin alussa yleisölle.
Joukkue voitti pleijarimatkallaan nimivahvat HIFKin, Tapparan ja Jokerit.
Sytykettä Espoon kiekkoilulle, nuoret edellä.

Näin on. U18 Suomen mestarit 18.4.2022 klo 17 Kiekko-Espoon pudotuspelimatsissa.

Upeaa, että katsomon pienemmätkin juniorit näkevät espoolaisen kiekon uuden tulemisen ensimmäiset mestarit! Edellinen B-ikäluokan Suomen mestaruus Bluesin tuomana yhdentoista vuoden takaa, vuodelta 2011.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Maanantain peliin pääsee kiekkokoululaiset ja juniorit ilmaiseksi (tuli juuri sposti) eli oletettavasti paljon jengiä hallilla.
Mites tämä menee? Onko junnut saaneet jo etukäteen lipun käteen, pääseekö pelipaidalla tai nimellä ovesta sisään ilman lippua vai tuleeko ovella lunastaa lippu jotakin esim. nimeä vastaan? Mites vanhemmat, onko heille ilmainen lippu, alelippu vai normaali lippu, ja mites sen lunastaminen? Oletus siis että kiekkojuniorit hallille varmaan vanhemman kanssa tulee, ja toiveena varmaan monella istua lapsen kanssa samassa paikassa.

Päätykatsomo näyttää olevan aika sold out, mutta onkohan vain lukittuna esim näitä varten, vai onko ilmaisjunnuliput+myydyt liput todella tuota luokkaa. Vaikuttaisi, että tänään päädyssä on tunnelmaa!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mites tämä menee? Onko junnut saaneet jo etukäteen lipun käteen, pääseekö pelipaidalla tai nimellä ovesta sisään ilman lippua vai tuleeko ovella lunastaa lippu jotakin esim. nimeä vastaan? Mites vanhemmat, onko heille ilmainen lippu, alelippu vai normaali lippu, ja mites sen lunastaminen? Oletus siis että kiekkojuniorit hallille varmaan vanhemman kanssa tulee, ja toiveena varmaan monella istua lapsen kanssa samassa paikassa.
Junnut pääsee ilmaiseksi, edellytyksenä päällä pelipaita. Viimeksi ei ovella kyselty ilmoittautumisesta (joka kuitenkin pyydettiin sähköisesti tekemään), ainoastaan laskurilla laskettiin, montako junnua tullut sisään. Tällä kertaa vanhemmat ei päässeet ilmaiseksi. Itsellä eri katsomossa paikka, poika menee pelikavereiden kanssa hengailemaan. Ymmärsin että junnut ohjataan samaan katsomoon kuin viimeksi eli pitäisi näkyä tunnelma hyvin tv-kuvissa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Laadukas eka erä. Mukana on tunnetta ja järkeä. Oltiin parempi ja ansaittiin johto. FPS on kyllä vaarallinen jengi, kun pääsevät paikoille. Ja hei tunnelma on hyvä täällä Metro Areenalla. Nautin.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ensimmäinen välierävoitto otettu. Kolme lisää tarvitaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ensimmäinen välierävoitto otettu. Kolme lisää tarvitaan.
Ja musta ansaittu voittokin.


Kolmivaiheinen peli oli.


Ensimmäinen erä oli oikeastaan erinomainen. Pelaamisessa oli tunnetta, mutta myös järkeä. Puolustettiin kypsästi ja hyökättiin fiksusti. Ei mulla siitä oikein valitettavaa ole. Hyvä erä.

Toinen erä oli vaikea. Oli vaikeuksia päästä omalta alueelta. Järvinen piti peliä pystyssä, mutta kerran hänet ohitettiin. Hyvää oli, että maalin jälkeen ei lamaannuttu ja loppuerä olikin meidän ja tärkeä maali, joka jäi sitten pelin viimeiseksi.

Kolmas erä oli parempi, kuin toinen. Liikaa silti oli vaikeuksia päästä omista. Otteissa näkyi myös hermostuneisuus ja varmasti paino mielessä, että tätä ei voi hävitä. Toivottavasti voitto vapautti tunnetta.


FPS on hyvä jengi ja hävitään viisikkopelissä sekä pelin organisoinnissa. Missä oltiin tänään heittämällä parempia, niin erikoistilanne. Yli- ja alivoima oli valovuoden edellä FPS:n vastaavia.

Jos halutaan, voittaa tässä sarjassa kolmesti niin Järvisen pitää pelata tällä tasolla ja meidän pitää olla näin selkeästi parempia erikoistilannepelaamisessa. Aloitusympyrässä ollaan myös parempia, joka auttaa erikoistilannepelaamista. Ja kyllä meillä on tuoreempi jalka ja se näkyi useampaan otteeseen. Tuo varmasti vain korostuu sarjan edetessä.

Missä pitää parantaa niin, omista pääsy. Liian monta kertaa kiekko menetetään omalla alueella. Sekä viimeistely. Aika monta paikkaa oli tehdä lisää maaleja, mutta ei uponnut.

Kun nää asiat toteutuu, niin uskon että voitetaan FPS. Ja pidän jatkoonpääsyä ihan mahdollisena yhä. Ja hei tunnelma oli tänään hyvä! 1800 on jo hyvä luku yleisöä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös