moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Pieni virtuaalisukellus Thaimaahan:

Toim. huom. Euron kurssi bahtiin nähden on hieman parempi kuin tässä käytetty 1€=40bht.

Jani Petteri Helsingin Kontulasta on kuullut, että Thaimaan Pattaya olisi kiva paikka viettää kahden viikon kesäloma. Jani haluaa mennä Thaimaahan elokuussa, sillä hän on kuullut kesänkin olevan oiva aika vierailla Siaminlahden itäosassa. Kelit ovat pääosin hyvät, muutamia vilvoittavia sadekuuroja lukuunottamatta ja muita turisteja eli ns. "kilpailua" on huomattavasti vähemmän. Pääosin pilvinen ilma ei haittaa, sillä Jani palaa helposti auringossa ja lämmintä on joka tapauksessa 30C.

Finnair tarjoaa suoria lentoja sinne ja takaisin jopa niinkin halvalla kuin 499€ ja ilmastoidun hotellihuoneen hyvältä paikalta saa 15€/yö. Hotellihuonetta tosin ei kannata varata etukäteen, koska tarjontaa riittää ja Jani ei luota siihen, että netissä olevat kuvat hotelleista vastaavat todellisuutta. Jani kuitenkin spottaa kivan oloisen hotellin valmiiksi ja paikanpäällä hipsii sisään tekemään varausta.

Thaimaa-aiheisilta keskustelupalstoilta Jani on saanut kuulla, että Bangkokin lentokentältä pääsee Pattayalle joko taksilla tai bussilla. Taksi kustantaa 25-30€ ja bussi n. 5€. Jani päättää panostaa taksiin, koska sillä pääsee suoraan hotellille. Lentomatkan aikana Jani värvää kaksi muuta iloista veikkoa samaan taksiin, jotka olisivat muuten menneet bussilla.

Jani hoitaa hotellin check-inin pois alta. Tosin ensin hän käy tsekkaamassa pari erilaista huonetta ja tutkii ilmastoinnin toiminan. Hyvältä näyttää. Parvekekaan ei ole kadulle päin, joten hiljaisuus on kutakuinkin taattu. Jani ottaa huoneen koko matkan ajaksi.

Janilla tuppaa nälkä kurnimaan mahaa, mutta ensin on saatava kylmää kaljaa asap. Ei muuta kuin ensimmäiseen baariin ja tilaamaan. Hinnat eivät päätä huimaa. Pullo paikallista olutta maksaa euron ja samaan hintaan saa sangsom colan, eli paikallisen rommikolan. Jani päättää ottaa molemmat. Tilausta vastaanottaessa ihan ok näköinen tarjoilijatar kysyy "you want condom?" Jani häkeltyy ja miettii että hetikö tässä päästään pukille, kunnes tarjoilijatar selventää,että "condom" tarkoittaa styroksista kuppia johon kaljapullo laitetaan, jotta sisältö pysyisi kylmänä.

Janin siemaillessa juomiaan baariin tallustaa krapulaisen näköinen miekkonen, joka ohi mennessään sepustaa "perkeleen perkele, taas on pää kipeänä". Miekkonen istuu baaritiskin ääreen ja tilaa nam damin. Janin mielestä tuo juoma näyttää kovasti salmarilta ja hän päättääkin kysyä ukolta, että onkos tuo salmaria? Ukko vastaa, että onhan se. Minäpä tarjoan sullekin yhden ja nimi on muuten Jaska.

Jani kertoo Jaskalle, että on Pattijoella ensimmäistä kertaa ja vinkit hyvistä paikoista kelpaisivat. Jaska huitaisee vielä fisun ja tervan huiviin kertoen, että hänen kaverinsa omistaa tämän raflan ja siksi täältä löytyy siideriä, lonkeroa ja suomalaiskansallisia shotteja. Tämän jälkeen hän aloittaa luennon:

Poika perkele. Tässä maassa on sallittua kaikki mikä Suomessa on kiellettyä pois lukien huumeet, joihin ei kannata koskea ja alaikäiset. Nyt pitää unohtaa koko Suomi kahdeksi viikoksi poislukien European Trophyn matsit ja formulat. Molemmat löytyvät tuosta Arskan baarista 200 metrin päästä suomenkielisellä selostuksella. Muista aina, että täällä saa rahalla lähes mitä vaan. Sellaistakin mitä et ole koskaan edes ajatellut kysyä.

Jaskan krapula ei ole vielä oikein talttunut, vaan hän kysyy Janilta josko otettaisiin puolikas pullo votkaa kolalla ja jäillä, kun tarinoidessa saattaa mennä hetki jos toinenkin. Jani myöntyy. Jaska sanoo tarjoilijalle, että haeppas tuosta 7-11 myymälästä puolikas pullo Finlandiaa ja pari askia sinistä L&M tupakkia ja pistää 500bht setelin tarjoilijan tissivakoon. Jani miettii että wtf? Jaska sanoo että näin täällä homma toimii. Ei tarvitse itse nousta penkistä kuin korkeintaan kuselle. Jaska selittää että blandikset/jäät/tarjoilu maksaa 200bht eli 5 erkkiä ja ettei niihin jäihin ja kolapulloihin sitten koske kuin tarjoilijat.

Jaska odottaa, että pullo tuodaan pöytään ja mukit täytetään asianmukaisilla aineilla. Ensimmäisen hörpyn jälkeen Jaska alkaa kertoa Pattaya huvitarjonnasta.

Ensin pitää miettiä haluatko vain lyhytaikaista hoitoa, eli ns. "short time", vai "long time", eli yleensä yön yli.

Short time paikkoja ovat hierontapaikat, joista toki saa myös tavallista jalka/öljy/thai-hierontaa, extrapalvelut pitää sopia hierojan kanssa erikseen. Jos on oikeasti joku paikka kipeä, kannattaa mennä sellaiselle hierojalle, joka ei tarjoa extroja. Koko hoidon kaikilla mausteilla saa n.20€:lla

Saippuahieronta on virkistävää pienessä krapulassa Jaska kehuu. Ensin valitaan sopivan näköinen "hieroja" lasin takaa ja sitten odottaa poreamme+ilmapatja ja paljon saippuaa Jaska vinkkaa silmää. Loput varmaan jo arvaatkin. Hinta n. 50€ sisältäen koko hoidon.

Jos minkäänlaiset hieronnat ei kiinnosta, eikä puhuminen ja pussaaminen, vaan pelkkä jyystö, on tuolla kutosella(soi6) koko kadun varsi täynnä paikkoja, jossa voi mennä yläkertaan tunniksi kaikilla mausteilla. Myös useimmat go go-baaritkin tarjoavat lyhytaikaista seuraa. Hinnat voivat olla mitä vaan 15€:sta ylöspäin. Sitten on vielä ns. erikoispaikat. Tuossa LK-Metrolla on sellainen paikka, josta voi tilata pari eukkoa huoneeseen 90 minuutiksi ja heidän kanssaan voi sitten tehdä MELKEIN mitä vaan, mutta hinta on suomalaisittain kohtuullinen vain 100€. Sitten löytyy mestoja jotka ovat erikoistuneet suikkareihin, eli voi vaikkapa juoda kalijaa baaritiskillä ja samalla eukko ottaa poskeen tiskin alla.

Jani nyökyttelee ja kippaa votkakolaa kitusiinsa ja toteaa että on jo pirunmoinen nälkä. Pitää varmaan hakea jotain ruokaa. Jaska pyörittelee päätään ja murahtelee. Enkös minä jo sanonut ettei tästä lähdetä kuin kuselle. Haluatko maistella paikallisia mättöjä, vai länkkäriruokaa? Jani sanoo haluavansa paikallista, mutta ei mitään tappotulista. Jaska vinkkaa tarjoilijan pöytään ja tilaa Janille nitnoi spicy som tam, sekä chicken, pork and beef sticks 2 each. Jaska sanoo tuon setin maksavan kait jotain max. 200bht. Tarjoilija lähtee lonnimaan rahat kourassa kohti höyryäviä katukeittiöitä ja Jaskan tarina jatkuu.

Niin sitten on long time tytöt. Näitä on näissä tavallisissa kaljabaareissa, kuten tämäkin on. Tämän baarin tytöt tulevat töihin vasta klo 18 ja ovat paikalla klo 03 asti, ellei kukaan ota mukaansa ennen sitä. Myös go go baareista voi yrittää pidempää seuraa, mutta hinta pompsahtaa vähintään tuplaksi.

Juu nämä kalijabaarityttöjen perushinta on 300+1000bht, eli 30€/yö. 300bht maksetaan baarille "bar finea", että saat leidin mukaasi ja tonni sitten tytölle aamulla kun hommat ovat valmiina. Jos saat hyvät hoidot, kannattaa ottaa tytön numero muistiin, sillä nyt hiljaisempina aikoina voi tytöille tekstata tuossa aamukolmen kieppeillä, että oletko vapaana. Jos tytär on vapaana, saattaa hän hyvinkin tulla yökylään, eikä tarvitse maksaa tuota kolmeasataa baarille. Aika usein nämä muijat lähtee vielä duunin jälkeen diskoon, josta voi myös bongata hyviä löytöjä ja taaskaan ei tarvitse köyhtyä ylimääräistä.

Drinkkejä saa tytöille tarjoilla, mutta se ei ole pakollista. Tyttöjen drinkit ovat kalliimpia, koska he saavat provikkaa joka drinkistä. Eli joskus kannattaa laittaa tytölle drinkit.

Muista sitten aina tarkistaa, että hotellin respa ottaa tytön henkilökortin talteen yön ajaksi, jotteivat arvoesineet lähde teille tietymättömille. Rahat ja kortit kannattaa pitää siellä huoneen safety depossa ihan varmuuden vuoksi.

Tarjoilija palailee omaan hitaaseen thaimaalaisille tyypillisen tahtiinsa ruokakassit käsissä ja levittelee sapuskat pöydille. Som Tamin, eli papaijasalaatin ja erilaisia grillattuja lihatikkuja. Janin mielestä hyvää mättöä, joski ensikertalaiselle aika tulista. Jaska hörppii lisää votkakolaa ja antaa vielä yhden hyödyllisen vinkin. Jos meinaat tuon viinan kanssa enemmänkin läträtä ja kuitenkin meinaat tyttäriä vikitellä, niin haeppa tuosta kulma-apteekista varmuuden vuoksi kulmakerroinlääkitystä. Kamagra Jelly on ihan ok, sillä sen voi napata vaikka vessassa käydessä. Viikon setit olivat muistaakseni 500bht.

Baarin "työntekijät" alkavat pikkuhiljaa saapua paikalle omien ruokakassiensa kanssa. Jaska hörppää mukin tyhjäksi ja sanoo lähtevänsä asioille. Ensin hän kuitenkin vaihtaa sanasen vanhemman naisen kanssa, jonka nimilapussa lukee Mamasan. Jaska huikkaa vielä Janille, että tämä Mamasan on tyttöjen esimies ja hänen kanssaan voi neuvotella tyttöihin liittyvistä jutuista jos tarvetta esiintyy. Jostain syystä kaikki paikalla olevat tytöt tulevat Janin pöytään syömään. Jaska vinkkaa silmää lähtiessään ulos baarista ja toivottaa hauskaa reissua. Kohta Jani jää kysymysten tulvan alle:

-wat is jool neim?
-weöl aa ju flom?
-hau long juu stei?
-hau meni taim juu be thailand?

Jani menee hieman hämilleen, mutta alkaa vastailla hieman tankero englannilla. Väliäkös tuolla kun ei likkojenkaan englanti nyt mitään yliopistotasoa ole. Jani tarjoaa tytöille loput votkapullosta ja siitähän se sitten lähtee...

Jaska kävelee vielä baarin ohi ja heittää vielä ehkä tärkeimmät neuvot. Ai niin unohtui vielä pari juttua:

-Älä usko sanaakaan mitä ne eukot sulle kertovat
-Älä IKINÄ mene rakastumaan baarityttöön

Toivottavasti Janin korvat olivat auki hälinässä ja hän kuuli nuo viimeiset vinkit. Pientä häiriötekijää saatoivat myös aiheuttaa viereisten kikattavien eukkojen kädet, jotka hivelivät jo parransänkeä ja hauista...

Pari videota aiheeseen liittyen:

Kevyttä muunnettua totuutta puhuva eukko - YouTube

Pattaya aiheinen musavideo - YouTube
 
Viimeksi muokattu:
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
10000 merkkiä tuli täyteen.

Tarinassa olevat henkilöt ovat täysin fiktiivisiä. Muu sen sijaan on täyttä faktaa.
 
Viimeksi muokattu:
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tästä varsin eloisasti kerrotusta tarinasta innostuneena varasinkin juuri äkkilähdön Pattikselle.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perustuiko toi stoori mobyn omiin kokemuksiin? =)

No ei sen väliksi.

Ehkä sitä joku päivä tulee matkattua Thaikkuihinkin. Halpaa olutta juomaan ja lämmöstä nauttimaan vaan...
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Perustuiko toi stoori mobyn omiin kokemuksiin? =)
Siis faktojen puolesta kyllä perustui ja Jaskan kaverin baarikin on olemassa kts. liite. Baarin omistajan kanssa tuli otettua montakin salmiakkikossua edellisellä reissulla, kun tuo hieman epätyypillinen "Suomi"baari sattui tosiaan olemaan hotellin nurkalla. Epätyypillisellä tarkoitan sitä, ettei siellä ollut yleensä näitä Jaskoja örisemässä, kuten useimmissa Suomibaareissa Thaimaassa.

Ekalle lomalle lähdin yhden "Jaskan". eli koneemman hepun seurassa, joten ei tullut hölmöiltyä.

Pattayalla(tai mihin hyvänsä Thaimaassa) baariin mennessä pitää ymmärtää se, että nuo eukot ajattelevat vain rahaa, kuten Jaskan viimeisistä neuvoista voi päätellä. Monet ovat polttaneet näppinsä ja rahansa noihin horoihin. Jotkut ovat jopa menneet naimisiin näiden kanssa. Jotkut onnistuneesti, useimmat failanneet. Helsingin yöelämässä näkee paljon eronneita entisiä baarienkeleitä.

Nuo muijat osaavat hommansa, joten kannattaa ajatella ennemmin yläpäällä tietyissä tilanteissa. Thaimaassa tosiaan on helppo langeta tuohon "I love you long time" juttuun. Jos on vähääkään epäilystä, että homma alkaa luisua käsistä, on parempi jatkaa noilla "short time" jutuilla etiäppäin.

Edit: Kuvassa yhdellä ratakoneella "hieman" liian lyhyt vaatetus. Toivottavasti ei haittaa...
 

Liitteet

"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ave Maria x 1000 riittänee? Jos Soinin Timppa mukana niin 100...
 
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kaiken kaikkiaan, kun luki tuota mobyn selostusta (oli oikeasti todella mielenkiintoinen!!), niin itselleni tuli kyllä ensimmäisenä mieleen, että paljon vähemmällä vaivalla pääsee, kun ihan Suomessa vaan pokaa jonkun hyvännäköisen suomalaisen naisen.

Itselläni on vielä se henk.koht ongelma, etten oikein tykkää noiden thaikku-naisten ulkonäöstä, joten voisi olla ihan noin käytännönkin ongelma saada käytettyä loppuun edes tuollainen "short time".

Viimeksi Phuketissa ollessani olin kiinnostuneempi hotellissa asuvista ruotsittarista.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä minuun taas tuossa mobyn linkittämättä kuvassa useempikin taskuvenus tekee vaikutuksen, mutta olenkin tunnetusti heikkona kauko-aasialaiseen kauneuteen.

Tuskin nyt varta vasten tuollaisten typyköiden takia lähtisin esim. Thaimaahan, mutta jos nyt sinne eksyy joskus, niin totta vie pitää paikallisiin kulttuuripiirteisiin tutustua. Kunhan typykkä on täysi-ikäinen, eikä sillä ole etuveijaria haarojensa välissä...
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kyllä minuun taas tuossa mobyn linkittämättä kuvassa useempikin taskuvenus tekee vaikutuksen, mutta olenkin tunnetusti heikkona kauko-aasialaiseen kauneuteen.

Tuskin nyt varta vasten tuollaisten typyköiden takia lähtisin esim. Thaimaahan, mutta jos nyt sinne eksyy joskus, niin totta vie pitää paikallisiin kulttuuripiirteisiin tutustua. Kunhan typykkä on täysi-ikäinen, eikä sillä ole etuveijaria haarojensa välissä...
Joo siis nuo kolme takimmaista on siis "oikeita" työntekijöitä, keskimmäisenä se kuuluisa Mamasan.

Mukavia tyttöjä kaikenkaikkiaan, mutta parhaat ovat aina jossain muualla kuin baarissa aka ns. poistettu saarireissulle(Koh Larn, Koh Chang) tms. vaikka oli hiljaista Patilassa.

Tuosta etuheijarista tuli mieleen... Tuosta Jaskan kaverin baarista 300m eteenpäin oli toinen hieno mesta, missä tosin tarjonta oli hieman "miesvoittoista" kts. liite. Ylärivissä siis miehiä ja alarivissä naisia. Sattaa olla vaikea tunnistaa kaikkia...

Paikan naiset tosin olivat aivan huippua ja baarissa soi Eppu Normaali yms. suomalainen musiikki Spotifysta jonkun hienon "Jaskan" jäljiltä.

Sanotaanko näin, että naiset harvemmin ovat munissa kiinni kun istut baarissa, mutta nuo ukot sitäkin kärkkäämmin. Yksi noista "ukoista" näytti puhelimesta tuommoisen 5 minuutin videon kun joku äijä kairaa sitä perseeseen satasella. Very interesting. Show me more! Että jättäkääpä se häveliäisyys sinne kotio :)
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Alkuun pikku saivartelu Mobyn hienosta kertomuksesta. Som Tam on paikallinen papaijasalaatti, ei avokado..
Itse en ole tietääkseni törmännyt ihmiskaupan uhreihin noissa piireissä.
Euroopassa ainoa kokemus on Puolasta vuosien takaa, jolloin upea paikallinen leidi teki tarjouksen, josta oli mahdoton kieltäytyä.
Aasiassa olen käyttänyt palveluja Thaimaassa, Filippiineillä ja Vietnamissa villeinä poikamiesvuosina.
Thaimaassa (Pattayalla) olin myös töissä parittajana vajaan vuoden, jolloin tuli monien tyttöjen tarinat tutuiksi. Pattayalla lähes kaikki turistien kanssa työskentelevät tytöt ovat kotoisin koillisesta, Isaanin maakunnasta, joka on Thaimaan köyhintä aluetta ja jossa ei työtä ole juurikaan tarjolla (paitsi maatalouden kausitöitä). Aluksi tehdään kakara tai kaksi alaikäisenä, jolloin poikaystävä häipyy vähin äänin. Tällöin jätetään toukka isoäidin hoitoon ja lähdetään huoraamaan Bangkokiin tai Pattayalle. Eli nämä tytöt tulevat kyllä ihan vapaaehtoisesti jakamaan peppua, koska vaihtoehtona on raskas raadanta olemattomalla palkalla.
Tosin Pattayalla kuulee jatkuvasti kauhutarinoita Sukhumvitin Dark Siden paikallisille tarkoitetuista bordelleista, joissa burmalaisia, laosilaisia ja kamputsealaisia pimuja pidetään vasten tahtoaan seksiorjina. Itse en ole koskaan kokenut mitään halua edes päiväsaikaan käydä tutustumassa moisiin paikkoihin.
Lopuksi hyvin tyypillinen Pattayan baaritytön tarina (tämä on ainakin tosi, koska olen käynyt tytön kotona Isaanissa):
Pimu lähti miehensä ja yhden lapsen kera Bangkokiin, jossa molemmat pääsivät töihin Yamahan mopotehtaalle. Palkka oli sikäläisittäin keskiarvoa parempi ja kaikki oli hyvin ja syntyi toinenkin lapsi. Kohta ukko kuitenkin sortui pettämään pimua jonkun työkaverinsa kanssa ja näillekin syntyi vauva. Ukko muutti uuden tyttöystävän luo ja pimu lähetti lapset äitinsä hoiviin Isaaniin. Palkka ei silti riittänyt lasten ja pimun omiin kuluihin, jolloin serkku kutsui käymään Pattayalla ja tutustumaan baarielämään. Koska pimu oli kaunis ja iloinen, ei asiakkaista ollut pulaa. Rahaa riitti kotiin lähetettäväksikin. Lisäksi pimu löysi aviomiehenkin baarista ja on nyt Suomessa onnellisesti naimisissa.
Meikäläisen entisistä alaisista (siis työntekijöistä, senkin pervot) lienee kymmenkunta nykyään Euroopassa, suurin osa Suomessa, ja tietääkseni yksikään ei ole eronnut ja jaa nykyään persettä diskoissa. Tässä joukossa oli sentään monenmoista narkkaria ja moniongelmaista, mutta kaikki (yhtä lukuunottamatta) ovat sopeutuneet hyvin Suomeen. Tämä yksi onkin sitten varsinainen tapaus. Rumasta ulkonäöstä huolimatta ihan järkevät suomalaiset miehet sortuvat jostain syystä. Akka pyörittää samaan aikaan useaa "poikaystävää" ja nämä kaikki lähettävät rahaa kuukausittain. Akalla on mm. 2 omakotitaloa ja auto Isaanissa. Sillä on porttikielto Pattayan useimpiin Suomi-baareihin, mutta aina vaan jostain löytyy uusia uhreja. Käsittämätöntä....
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Eli nämä tytöt tulevat kyllä ihan vapaaehtoisesti jakamaan peppua, koska vaihtoehtona on raskas raadanta olemattomalla palkalla.
...
Sellainen mielestäni oleellinen huomio, että tällainen huoraaminen ei kyllä missään määrin täytä "vapaaehtoisuuden" kriteerejä, sillä - kuten kirjoituksestasi käy ilmi - muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole.

"Vapaaehtoisesti" ilolintuna toimiminen edellyttäisi sitä, että tarjolla olisi muitakin mahdollisuuksia työskennellä, edes kohtuullisella palkalla.

Jotenkin tulee noiden tyttöjen hymyilystä ja iloisista kuvista mieleen eräs asia, mistä puhuttiin eräässä delfiini- ja valaanpyyntiä käsittelevässä dokkarissa (The Cove):

maailman petollisin hymy on vangitun delfiinin hymy, se kätkee alleen suunnattomasti surua ja ahdistusta.

That said, en tietenkään epäile yhtään, etteikö tyttöjen kannalta järkevin taloudellinen ratkaisu ole toimiminen länkkärien panopuuna.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Alkuun pikku saivartelu Mobyn hienosta kertomuksesta. Som Tam on paikallinen papaijasalaatti, ei avokado..
Tämä oli totaalinen aivopieru minulta. Toki tiedän mitä Som Tam on, mutta sormet vaan kirjoittivat jotain muuta kuin piti...

Meikäläisen entisistä alaisista (siis työntekijöistä, senkin pervot) lienee kymmenkunta nykyään Euroopassa, suurin osa Suomessa, ja tietääkseni yksikään ei ole eronnut ja jaa nykyään persettä diskoissa.
En sanonutkaan, että nuo diskoissa olevat thai-muijat jakaisivat persettä. Muutaman kanssa olen keskustellut kaikenlaista ja päällimmäisenä hommana ongelmana on ollut se, että suomalainen mies on ollut liian erilainen thaikkuihin verrattuna.

Henk. koht. itse en tosiaan ottaisi vaimoa baarista, mutta toki tiedän muutaman hepun joka on tässä onnistunut. Vanha sanontahan menee näin: "You can take girl out of the bar, but never get bar out of the girl"

Minullekin on tultu ehdottamaan, että maksa 20000bht/kk, niin en mene enää baariin duuniin. Kysyin seuraavaksi, että montakos ukkoa sulla jo maksaa ton verran ja silti istut edelleen baarissa?

Thaimaalaisissa on sellainen piirre, että he viihtyvät vain porukassa. Tämän vuoksi noita thai-vaimoja ei ole kovinkaan järkevää roudata sellaisille paikkakunnille, missä on hyvin vähän tai ollenkaan muita thaimaalaisia. Helsingissä tai muissa isoissa kaupungeissa onnistunee, mutta jostain perähikiältä saattaa kytkimen nosto olla nopea.

Sellainen mielestäni oleellinen huomio, että tällainen huoraaminen ei kyllä missään määrin täytä "vapaaehtoisuuden" kriteerejä, sillä - kuten kirjoituksestasi käy ilmi - muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole.

"Vapaaehtoisesti" ilolintuna toimiminen edellyttäisi sitä, että tarjolla olisi muitakin mahdollisuuksia työskennellä, edes kohtuullisella palkalla.
Suomessa varmasti näin, mutta Thaimaassa ei vain ole muita vaihtoehtoja. Huorat menevät Thaimaassa helposti parhaiten ansaitsevaan kolmannekseen kaikista ammateista, joten houkutus on suuri...

Tiedän muutaman eukon Pattayalta, joilla on korkeakoulutus(insinööri tms.), mutta jakavat ennemmin persettä kuin tekevät noita alemmin palkattuja hommia. Sitten kun naama ja perse ovat ruvella... En tiedä mitä sitten tapahtuu.
 
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Thaimaahan vaan maksaa hirveästi ja matka kestää kauan. Tallinnaan pääsee hetkessä ja vielä pilkkahinnalla.

Aamulla herätessä jos pippeli nykii kuin hauki virvelissä, se on reissun päälle, naisen päälle ja känni päälle. Helppo muistaa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus jossakin joku sanoi, ettei pese muniaan kun menee huoran luo, koska nauttii siitä kun akkaa etoo. Muistan silloin hieman kummastelleeni tuota, mutta nyt ymmärrän, kristallinkirkkaasti.

Ei mulla tuota samaa ole, mutta en voi sanoa etteikö esim. se olisi hieno tunne kun huomaa, että tyttö olisi missä tahansa muualla mielummin kuin meikäläisen alla ja meitsi se siinä päällä vaan rynkyttelee menemään.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Thaimaahan vaan maksaa hirveästi ja matka kestää kauan. Tallinnaan pääsee hetkessä ja vielä pilkkahinnalla.

Aamulla herätessä jos pippeli nykii kuin hauki virvelissä, se on reissun päälle, naisen päälle ja känni päälle. Helppo muistaa.
No joo paljon ja paljon. Lennot min. 500€ + hotelli 200€ + naiset 400€. Eli pari viikkoa n. 2k€ kaikilla mausteilla. Tosin mulla on aina mennyt vähän enemmän, koska reissut on olleet lähemmäs 3 viikkoa.

Pettterillä tietty vähän eri homma, kun on lähinnä pelkkää jyystöä. Thaimaassa saa sillä 30€:lla yöllä ja aamulla pildeä ja vaikka välilläkin.

Toki matka kestää kauan, mutta se on sen arvoista. Hyvät kelit ja varma saanti. Tietysti jos ei ole rahaa, on pakko tyytyä valkoiseen naiseen. Muutamat Tallinan reissut = Pattaya Pattaya...
 
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo paljon ja paljon. Lennot min. 500€ + hotelli 200€ + naiset 400€. Eli pari viikkoa n. 2k€ kaikilla mausteilla...
On hirveä raha. Tallinnan päiväristeilyjä saa halvimmillaan esim. vitosella. Matka pari tuntia ja lähtöjä yli kymmenen päivässä. Laukkuakaan ei tarvitse pakata.

Joo mutta siis joskus olisi kyllä kiva käydä tuolla Thaimaassa, ja samalla vaikka noissa naisissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
Eikö nykyään suomessa ole jo aika hyvä valikoima tshekkisiä "opiskelijoita", b-luokan pornostaroja, mc-jengien tuomia afrikan "kaunottaria", itämafian olgaa ja irinaa, e-amerikan shemaleja, kotimaisia konkareita jne. Jotenkin tuo thaimaan matkailu vaikuttaa siltä että leijonakoru on tuolla vain eduksi.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Viimeksi muokattu:
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Opettavainen video youtubesta. Kannattaa kuunnella noita sanoituksia. Niissä piilee vanha totuus...
Katselin nuo videot ja tuli mieleen, mitä kirjoitit mm. Pattayan ja Phuketin (+muutaman muun paikan) samankaltaisuudesta lomakohteina: kaikista löytyy nämä omat alueensa seksiturismille jne.

Olen käynyt Phuketissa muutamaan otteeseen ja tunnen paikan ja sen eri rannat mielestäni varsin hyvin. On myös ihan silminnähden selvää, että Phuketissa on seksiturismia.

Näiden videoiden perusteella uskaltaisin kuitenkin väittää, ettei Phuket ole kovinkaan lähellä tätä "Pattijoen" meininkiä, tuollahan näyttää olevan kokonaisia katuja täynnä pelkkiä biljardi-baareja ja huoria istumassa niiden pöydissä??
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen
Tietysti jos ei ole rahaa, on pakko tyytyä valkoiseen naiseen. Muutamat Tallinan reissut = Pattaya Pattaya...
Montas kertaa panet niitä kouluttamattomia ja kielitaidottomia pikkutyttöjä tai -poikia siinä parin viikon aikana? Suomessa voisit samalla rahalla panna ihan tavallisia naisia nuorista mukavista opiskelijatytöistä kokeneisiin itsestään huolehtiviin rakkauden ammatilaisiin noin kymmenen kertaa.

Tallinna on tietysti asia erikseen, mutta hakevathan jotkut sieltä suomalaista bulkkilageriakin, kunhan vaan hinta on kohdallaan.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Miksihän useasti tavallisille naisille on huorissa käynti niin punainen vaate? Miettikää, jos joku jätkä ei muuten saa, niin mitä se on näiltä naisilta pois? Heillehän kyseessä on joka tapauksessa pelkkä epähaluttava reppana. Vaikea uskoa taustalla olevan pelkästään jonkun yleismaailmallisen naisten solidaarisuuden.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Miksihän useasti tavallisille naisille on huorissa käynti niin punainen vaate?..
En ole nainen, joten vaikea sanoa satavarmasti mitään tähän asiaan liittyvää.

Tosin oman käsityksen mukaan monet naiset pikemminkin säälivät kumpaakin osapuolta, sekä ilotyttöä, että sitä ressukkaa, joka tämän palveluista maksaa.

En kuitenkaan pidä mitenkään ihmeellisenä sitä, että yhä alati maailmalla laajalti toimiva, vastakkaisen sukupuolen riistoon ja käytännössä ihmiskauppaan kytkeytyvä prostituutio saa hieman "ärtymystä" aikaan.

Nykyään tuntuu olevan muotia tehdä lehtijuttu tai tv-insertti jostain sellaisesta harvinaisuudesta, kun joku myy seksiä omalla nimellään, verot maksaen ja kirjaa pitäen.

En kuitenkaan "ihan" usko tämän olevan se ihan normaali trendi maailmalla, seksibisnes on miljardiluokan kauppaa, siinä missä huumeetkin.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksihän useasti tavallisille naisille on huorissa käynti niin punainen vaate?...
Siksi, että koska naiset hallitsevat seksimarkkinoita, niin tämä touhu syö heidän valta-asemaansa. Naiskollektiivi ei voikaan enää määrätä sitä, että kuka miehistä saa piparia kun joku luopiojoukko naisia antaa miesten valita.
 
- Jussi_j
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy