Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Pronssiottelu – kyllä vai ei?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Kalzu, 19.05.2013 klo 19.03.

?

Milloin pronssiottelu kuuluu pelata?

 1. Ei koskaan

  10,0%
 2. Olympialaiset

  88,0%
 3. MM-kisat

  62,2%
 4. World Cup (Ei pelata)

  14,3%
 5. SM-liiga

  43,0%
 6. NHL (Todellakin?)

  6,4%
 7. Muu liiga/turnaus (Tarkenna)

  7,6%
Voit antaa useamman äänen.
 1. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  SaiPa oli tuossa pari kautta sitten pronssipelissä. Voisin aika huoletta väittää, että voitto siitä ottelusta olisi maistunut niin organisaatiolle kuin pelaajillekin. Edellinen arvomitali, pronssi sekin taisi tulla joskus Hair-musikaalin aikoihin. JYP ja IFK jos, siis JOS joutuvat pronssipeliin, niin uskoisin, että tuskin ainakaan HIFK:lle maistuu vidunkaan vertaa vaikka sen voittaisivatkin.
   
 2. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Hämmästyttävän moni ei tunnu tietävän että pronssinen mitali on virallinen arvokisamitali joka jaetaan kolmen parhaan joukkoon viimeiseksi tulleelle ja jonka puolesta joutuu tekemään niin helvetisti työtä lajista riippumatta ja josta niin moni köyhempi huokaa että vittu olisipa joskus edes se pronssinen mitali kansallisella tasolla kun ei ikinä voiteta mitään. Yleinen käsitys on että tämä pronssinen, kolmanneksi maan parasta sijoitusta edustava palkinto on jokin puliukkojen kusemisella saatava lohdutusjämä, jonka takia ei tarvitse kun oksentaa ja paskantaa housuunsa ja muut tuo mitalin tarjottimella ja ripustaa kaulaan kiitokseksi.

  Pronssin tärkeä tehtävä on myös aikaansaada saatanallinen vitutus sille, joka jää neljänneksi kisassa tehtyään ensin perkeleellisen työn.
  Pronssi maistuu hyvälle, se on mukava revanssi silloin kun pääpalkinto eli kulta on mennyt ihan revalle. Pronssi myös hiukan laimentaa hopean saamista ja korvaa hopeaakin, koska hopea saadaan ensin häviämällä ja hopeaa pitää sulatella olympia-sulatejuuston ja pirtun kanssa kannon nokassa ennenkuin se tuntuu huomenna tai ensiviikolla lopulta kauden päätteeksi sittenkin palkinnolta.

  On lisäksi hyvin, hyvin rasittavaa, että tämä sama arvostus-asia pitää joka kevät selittää aina vaan uudestaan ja uudestaan kaikille jotta saa tämän itsestäänselvyystopikin pois silmistään ilman että tuntuu että piti sanoa siihen jotakin : D
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Vanha ketju, mutta kerran noussut pinnalle niin avataan näkökulmaani.

  Kisoissa jossa paras voittaa kultaa niin silloin tulee pelata pronssista. Jos taas voittaa Stanley Cupin, niin ei kuulu. Koska "Boston Bruins voitti Stanley Cupin ja Washington Capitals pronssia " Ei. Taas "Suomi voitti kultaa, Kanada pronssia." Kyllä. Uskoisin että kaikki älyää.
   
 4. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Mutta kuitenkin, vaikka pelattaisiin täydet seitsemän peliä, siihen jäisi alkuperäisen aikataulun mukaan melkein viikon tauko. Jos ei haluta pelata finaalien kanssa samaan aikaan, niin olisi sitten keskiviikkona 19.4. ellei jo maanantaina 17.4.
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Yksilölajeissa kyllä, mutta miten tuo vuodatus liittyy palkkasotureiden täyttämään ammattijoukkueurheiluun. Voisi jopa luulla tuon olevan tosissaan kirjoitettu.

  Isolla osalla porukasta on jo sopimukset aivan muualle ja tyttöystävät odottamassa kenties toisessa maassa milloin ukko palaisi. Perheelliset kotimaisetkin toivoisivat faijan jo tulevan himaan eikä jäävän vielä sinne työpaikalle pyörimään.