Prison Break – USA:n TV-aikataulussa

  • 55 305
  • 229

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Theone kirjoitti:
Vaikea kuvitella enää koko kolmatta tuotantokautta. Sarjan taso on laskenut kuin lehmänhäntä Ensimmäinen kausi oli hyvä ja kiinnostava mutta toisella kaudella sarja on hukannut "jotain", sarja ei ole enää kiinnostava eikä innovatiivinen ja paikoin hävettää käsikirjoittajien puolesta, koska juoni on todella epäuskottava kaikkine ennalta arvattavine "muka" oveline käänteineen yms.
Juuri näin. Nämä nimenomaiset "uskomattomat juonenkäänteet" kyllä laskevat tasoa. Se vankilamiljöö oli jo omalla tavallaan kiehtova ja sitä oli nautinto seurata. Jos ja kun tämä sarja kolmenteen kauteen menee, toivottavasti se tapahtuu jälleen vankilassa.

On PB silti hyvä sarja ja sitä katsoo kyllä mielellään joka viikko ja tulen varmasti seuraamaan tämän tarinan loppuun, meneepä vaikka neljänteen seasoniin.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lauri kirjoitti:
Juuri näin. Nämä nimenomaiset "uskomattomat juonenkäänteet" kyllä laskevat tasoa. Se vankilamiljöö oli jo omalla tavallaan kiehtova ja sitä oli nautinto seurata. Jos ja kun tämä sarja kolmenteen kauteen menee, toivottavasti se tapahtuu jälleen vankilassa.

Vankilamiljöö ei sinänsä mielestäni ollut mitenkään erikoinen, mutta sarjasta erikoisen teki sen hektisyys ja "tosiaikaisuus" parhaimpaan 24-tyyliin. Tämän tietenkin mahdollisti Maikkelin minuutilleen laadittu suunnitelma ja jos pojat nyt sattuisivat joutumaan vankilaan, tällaista suunnitelmaa ei olisi ja on sitten eri asia, jaksaisiko pelkkä normaali vankilapako sinänsä kiinnostaa niin paljoa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hohhoijaa. Kinnostus PB:hen lopahti jo yhdessä vaiheessa ja jaksot alkoivat kertymään kovalevylle. Tänään sitten vedin kerralla neljä viimeistä jaksoa ja nyt sitten ollaan samassa tilanteessa kuin koko muu maapallo. Eli viimeistä jaksoa vaille on kakkoskausi läpi koluttu. Season finalehan taitaa tulla tänään jenkkilässä joten huomennahan tuon voi sitten katsoa. Ainoa järkevä ratkaisu olisi ollut lopettaa koko sarja tähän toiseen kauteen, mutta eihän se kovin yllättävää ole, että sarjalle jatkoa ollaan tekemässä. Niin kauan kuin porukka PB:tä jaksaa seurata, niin kauan sarjaa myös jatketaan.

Itselläni alkaa kyllä olla kiintiö vähän täynnä tätä sarjaa. Ehkä jatkan sarjan seuraamista myös kolmoskaudella, mutta se ykköskaudelta tuttu koukutusfiilis on kyllä kadonnut jo aikoja sitten. Ykkösellä sarjassa oli vielä omaperäisyyttä ja siinä oli oikeasti jotain uutta. Nyt kun tuo vankilaelementti on kadotettu, on koko sarja oikeastaan samaa vanhaa huttua mitä kaikki muutkin sarjat. Edelleen intensiteetti ja jännitys pysyy hyvin yllä, mutta yhä enemmän ja enemmän alkaa tulla yhä epäuskottavampia juttuja esiin ja koko homma alkaa käymään jo vanhaksi. Ja kun sarjaan alkaa olla vähän kyrpiintynyt, niin sitä myötä jo aikaisemmin todetut heikkoudet alkavat ärsyttämään yhä enemmän ja enemmän. Millerin ja Purcellin (Sco ja Bur) näytteleminen on harvinaisen yksioikoista ja kankeaa. Toinen ei tee mitään muuta kuin kurtistelee kulmiaan ja vetää sillä yhdellä ja samalla ilmeellä, toinen yrittää hönkiä itsensä kuoliaaksi esittäin jotain raivohärkää. Kai Scofieldin hahmon on tarkoituskin olla tuollainen pokerinaamainen kivinaama, mutta silti. Voiko tuota edes näyttelemiseksi sanoa? Eihän äijän tarvitse muuta kuin pitää sama ilme koko ajan, sanoa repliikit ja tehdä tarvittavat fyysiset liikkeet. Niin ja välillä kurtistella niitä kulmia vähän lisää. Ei saakeli, olisitte nyt vaan lopettanut tämän shaibelin kahteen kauteen niin olisi joku taso pysynyt yllä.´

PS. Kolmoskaudeksi tulee kokonaan uudet juonikuviot, eikös saman tien koko sarjan nimen voisi myös muuttaa. Eihän silloin ole enää edes kyse samasta sarjasta, pelkästään hahmot ovat samat. Elleivät sitten niitäkin mene muuttamaan.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ylläolevassa viestissä tuli annettua aika lailla shittiä PB:lle, mutta nyt en ole ihan niin negatiivisella päällä. Season finale tuli juuri katsottua ja kyllähän ne kuviot sittenkin jäivät vielä aika lailla auki, vaikka etukäteen väitettiinkin että 90% salaliittokuvioista selviäisi tuossa viimeisessä jaksossa. Ok, kyllähän jotain selvisi mutta vastaavasti sitten taas mentiin toisaalla yhä syvemmälle verkkojen uumeniin. Itseäni vähän periaatteesta vituttaa tällaiset sarjat ja kirjat ja muut kertomukset, missä aina vaan keksitään lisää ja lisää välikäsiä ja aina löytyy joku takaportti millä päästään haluttuun tilanteeseen. Jotenkin se on vaan niin helppo tapa tehdä tv:tä, että aina löytyy joku isompi herra joka vetelee naruja. Ensin se oli Kellerman, sitten pari jaksoa se yksi äijä joka heitettiin kaivoon, sitten itse presidentti, jossain välissä mukaan tuli Kim, sitten kalju patu. Niin ja vielä Teepussiakin kyykytti joku Herra Iso-Herra.

Eli Linc pääsi nyt sitten vapaaksi vai? Ilmeisesti kun syytökset kumottiin eikä Kaljulla Padulla ole hänelle nähtävästi käyttöä. Mikäs se Saran juttu sitten oli? Pääsi vapaaksi muka vai? Vai oliko se joku feikki jonka loittonevaa selkää näytettiin? Ja mitä ne armeijaheput siinä Saran ja Lincin välillä parveilivat? Tapettiinko Kellerman? Näin annettiin ymmärtää, mutta ei olisi kovin yllättävää jos naamiomiehet olivatkin jotain Kellermanin kavereita. No joo, ei näin tainnut olla, sen verran epätoivoisen näköinen Paul-setä oli. On kyllä ihan perseestä jos/kun Kellerman tapettiin nyt pois, aloin pitää kaverista yhä enemmän ja enemmän.

Mutta oikeastaanhan tässä jäi nyt ihan kaikki auki. Pelkästään Burrows pääsi ns. vapaaksi. Sucre jäi yksinään ilman muijaansa ja Bellickiä. T-Bag jäi lukkojen taakse. Mahone ja Scofield päätyivät samaan... vankilaksiko tuota nyt pitäisi kutsua? Ja vaikka en sitä ensin tajunnutkaan niin se taisi olla Bellick joka siinä käytävällä makasi puolikuolleena. Eli kolmoskaudella Scofield, Mahone, Bellick ja pari muuta jannua karkaavat tuolta "Sonasta"? Eikös Scheuring jossain sanonut, että kolmoskaudella palataan takaisin juurille, joten toinen vankilapako sopisi hyvin kuvioon. Ei ehkä toimisi toista kertaa samalla lailla, mutta mielummin katselen toisen masterplanin kehittymistä kuin tätä perinteistä kissa hiiri-leikkiä ulkomaailmassa, mitä kaikki muutkin vastaavat sarjat ovat täynnä. Toinen vaihtoehto on että kaikki selviää nopeasti kolmoskauden alussa ja taas mennään pitkin maita ja mantuja. Ja alkuperäisen salaliittokähminnän korvaa Kenraali Kalju Padun vielä salaisempi company. Sinänsä olisi mukava nähdä Scofieldin ja Mahonen toimivan yhdessä, tavallaan tasavertaisina. Jossain Scheuring myös vihjaili, että toinen veljeksistä saattaa kuolla nopeastikin. Jos näin kävisi niin selkeästi Linc tuosta heivattaisiin pois. Scofield on yhtä kuin Prison Break. Muutenkaan en näe Lincille paljonkaan käyttöä nyt kun tuo salaliittokuvio on saatu pois päiväjärjestyksestä.

PS. C-Note nähtävästi kirjoitettiin ulos sarjasta. Harmi sinänsä, vaikka kyllähän hänen juonihaaransa alkoi kuivumaan jo aika pahasti.
PS2. Jäikö ne viisi miljoonaa dollaria killumaan sinne veden pohjaan?
PS3. Prison Breakia voi aina katsoa levollisin mielin kun aina tietää, että lopulta Scofield voittaa. Äijästä on tehty niin yli-ihminen, että aina tietää että joku back up-plan sieltä kohta ilmestyy. Mielestäni oivallinen lopetus olisi sellainen, missä Scofield sortuisi omaan kikkailuunsa ja jäisi ihan oikeasti lukkojen taakse. Mutta sellaista vankilaahan ei ole mistä Mike ei karkaisi joten oikeastaan hänet täytyisi tappaa. Ja se taas on "un-american" joten eiköhän tähänkin happy ending kyhätä.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fawkes kirjoitti:
Tapettiinko Kellerman? Näin annettiin ymmärtää, mutta ei olisi kovin yllättävää jos naamiomiehet olivatkin jotain Kellermanin kavereita. No joo, ei näin tainnut olla, sen verran epätoivoisen näköinen Paul-setä oli. On kyllä ihan perseestä jos/kun Kellerman tapettiin nyt pois, aloin pitää kaverista yhä enemmän ja enemmän.

Näinhän nimenomaan ei annettu ymmärtää, ainakaan minun mielestäni. Kellerman puhuu sille vartijalle, kuinka (natsiaikaan) Ranskassa oli kunniallista hymyillä, kun tuli ammutuksi. Sitten hän vielä huikkaa, että "I meant you did your job." Naamiomiehillehän Kellerman taas sanoo: "Took you long enough." Eiköhän tämä viittaa juurikin siihen, että mies on taas vapaalla jalalla.

Jakso noin yleisesti herätti vähän ristiriitaisia tunteita. Olin jo tyytyväinen, kun luulin, että kerrankin sarjassa ei mennäkään sen "peruskaavan" mukaan. Eli Sara, Sco ja Linc olisivat päässeet lähtemään ja kolmas tuotantokausi olisi lähtenyt tavallaan puhtaalta pöydältä. Eipä mennyt niin, vaan sama kuvio, mikä on jatkunut koko 2. tuotantokauden, toistui jälleen. Kaikki menee hyvin, sitten luodaan mutkistuminen ja tilanne näyttää mahdottomalta, tästä kuitenkin selvitään "ihmeenkaupalla". Toinen tuotantokausi on ollut ärsyttävää pitkittämistä ja epäonnistumista epäonnistumisen perään. Fawkesin tapaan on itsellänikin mielenkiinto sarjaa kohtaan paikotellen hiipunut.
 

pEku_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AS Roma, Azzurri ****
Yhteenvetona koko sarjasta voisi todeta, että voi voi Prison Break -parkaa. Taso on laskenut tasaisesti.
Ykköskausi oli viihdyttävä ja sopivan omaperäinen, vaikka siinäkin arvottiin turhan pitkään karataanko vaiko ei.
Toinen kausi olikin sitten pääosin todellista sontaa. Alku oli ihan ok, mutta sitten alkoi tämä sama juoni toistamaan itseään aina muutaman jakson sykleissä. Tässä vaiheessa katsoja on jo niin pot-committed, että veto oli katsottava loppuun asti. Kakkoskausi olisi melkein toiminut paremmin vaikka kaksi tuntisena tv-elokuvana.

Nyt tuntuu siltä, kakkoskauden päätösjakson juuri katsottuani, että Prison Break osui siihen yksi-outtiseen, ja kolmoskaudesta voidaan saada hyvinkin viihdyttävä.
Paluu juurille ja sarjan nimen lupaamaan toimintaan vaikuttaa lupaavalta.

Hieman ehkä ankeemman näköinen tuo Panamalaisvankila kuin Fox River, mutta eiköhän jostain Michaelin hanurista löydy koodattu blueprintti tuohonkin laitokseen.

kolmoskautta odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Mahone ja Scofield ovat siis kimpassa 3. kaudella. Varmaan Bellick ja T-Bag liittyvät joukkoon myös mukaan. Mutta parasta tuossa on ehdottomasti Mahonen kääntyminen.

Kellerman on kyllä kuollut jo senkin takia, että Adelstein pelaa jossain muussa sarjassa tulevaisuudessa.

Joo ja kausi ei ole vielä päättynyt IMDB:n perusteella, mutta tuo voi olla joku fiba. e: ja virhe on tehty IMDB:n toimesta.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
MiikaL kirjoitti:
Näinhän nimenomaan ei annettu ymmärtää, ainakaan minun mielestäni. Kellerman puhuu sille vartijalle, kuinka (natsiaikaan) Ranskassa oli kunniallista hymyillä, kun tuli ammutuksi. Sitten hän vielä huikkaa, että "I meant you did your job." Naamiomiehillehän Kellerman taas sanoo: "Took you long enough." Eiköhän tämä viittaa juurikin siihen, että mies on taas vapaalla jalalla.
Niin, tuon jälkimmäisen kommentin voi tulkita monella tavalla. Itse ajattelin aluksi juuri noin, että sällit tulivat vapauttamaan Kellermanin, mutta sitten muutin mieleni ja käsitin tämän vain Kellermanin viimeisenä sarkastisena kommenttina. Kaveri näytti mun mielestä sen verran toivottomalta siinä auton hajotessa, että tiesi mitä tuleman pitää. Toki tämän voi tulkita joko niin, että Kellerman tiesi että hänet pelastetaan tai sitten niin, että hän tiesi että hänet tapetaan. Itse kuitenkin veikkaisin jälkimmäistä. Hän juuri oli paljastanut koko salaliiton ja muutenkin nähtävästi päättänyt kääntää elämänsä suunnan, niin musta tuntuu että hän vain tiesi kuolevansa. Tietysti jos tarpeeksi spekuloi niin periaatteessa hän saattoi juuri siitä syystä todistaa "Companya" vastaan kun tiesi, että hänellä on takanaan vielä suurempien pelureiden tuki. Ja aikalailla holtittomasti ne naamioäijät sinne autoon luoteja räiski, joten uskoisin että Kellerman tapettiin pois. Voin olla kyllä myös väärässä.

Jakso noin yleisesti herätti vähän ristiriitaisia tunteita. Olin jo tyytyväinen, kun luulin, että kerrankin sarjassa ei mennäkään sen "peruskaavan" mukaan. Eli Sara, Sco ja Linc olisivat päässeet lähtemään ja kolmas tuotantokausi olisi lähtenyt tavallaan puhtaalta pöydältä. Eipä mennyt niin, vaan sama kuvio, mikä on jatkunut koko 2. tuotantokauden, toistui jälleen. Kaikki menee hyvin, sitten luodaan mutkistuminen ja tilanne näyttää mahdottomalta, tästä kuitenkin selvitään "ihmeenkaupalla". Toinen tuotantokausi on ollut ärsyttävää pitkittämistä ja epäonnistumista epäonnistumisen perään. Fawkesin tapaan on itsellänikin mielenkiinto sarjaa kohtaan paikotellen hiipunut.
Joo sama juttu mulla. Paras olisi ollut kun olisivat lopettaneet sarjan tähän paikkaan, mutta kun kerran on pakko jatkaa niin tuo puhtaalta pöydältä lähteminen olisi ollut sopivan raikas ratkaisu. Tällaista myös etukäteen oltiin lupailtu, mutta nythän samat kuviot jatkuvat myös ensi kaudella. Tavallaan Prison Break on erittäin ennalta arvattava sarja. Ensinnäkin aina voi luottaa, että Scofieldillä on joku kikka takataskussa. Tätä kaveria ei yksinkertaisesti voi taktikoida nurin. Toisaalta se on hauskaa, mutta vie yllätysmomentin pois. Toki sarjassa kuin sarjassa voi olla varma, että päähenkilö ei kuole, mutta silti takaiskujen vaara on olemassa. Toki näin on PB:ssäkin, mutta kuitenkin lopulta Scofield aina klaaraa homma. Turha koittaa, Michael voittaa. Toinen ärsyttävä juttu on se, että aina löytyy joku isompi pahis tai joku muu yhtä yksinkertainen tapa millä sama juoni saadaan jatkumaan.

Tosin jos kolmoskausi olisi lähtenyt ihan kokonaan puhtaalta pöydältä liikkeelle niin olisihan sekin ollut vähän outoa. Kyllähän tv-sarjassa kuitenkin sellainen peruspohjajuoni yleensä säilyy samana vaikka tapahtumat ja hahmot kokevatkin muutoksia.

pEku_ kirjoitti:
Hieman ehkä ankeemman näköinen tuo Panamalaisvankila kuin Fox River, mutta eiköhän jostain Michaelin hanurista löydy koodattu blueprintti tuohonkin laitokseen.
Oli joo. Fox River oli melkoinen lepokoti tuohon verrattuna. Ei Bellicki paljoa porukkaa pomputtele tuolla vaan on kuviot vähän toisinpäin.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Mä oon aika pettynyt. Sarjan olisi pitänyt loppua - onnellisesti tai ei - tähän jaksoon. Nyt juonta on väkisin väännetty kolmannelle kaudelle. En tykkää.
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
ozo kirjoitti:
Mä oon aika pettynyt. Sarjan olisi pitänyt loppua - onnellisesti tai ei - tähän jaksoon. Nyt juonta on väkisin väännetty kolmannelle kaudelle. En tykkää.

Vähän samoilla linjoilla aluksi, mutta nyt kun Einstein, Mahone, Bellick ja T-Bag joutuivat samaan vankilaan niin odotan puntti tutisten mitä tulevan pitää. Kieltämättä tämä Mehikovankila näyttää siltä, että karkuun pääsee tyyliin sormen kastaminen suussa ja tarkistaa tuulen suunnan, eikun kuoppaa kaivamaan muurin alitse ja pako kohti Perua on alkanut. Eiköhän vankilasta löydy vielä joku öljysheikki, joka säilyttää rahojaan autiotalossa Argentinan autiomaassa ja näin rahahuoletkin voi kumota. Lopulta Michael pyörittää pizzaa Italiassa Saran kanssa ja Linc on Rooman toppari, kaikki on taas hyvin.

Joo, mutta eiköhän tuosta kolmannesta tuotantokaudesta voi tulla ihan hyvä...
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Varsin hyvä oli tuo lopetusjakso ja mielenkiinto jälleen heräsi seuraavaa kautta ajatellen. Paikoittain tämä kausi oli kyllä jo hieman puuduttava ja venytetty, mutta niin oli kyllä minusta jo ensimmäinen. Mutta kai sitä tavaraa pitää vain ahtaa niin paljon, että saadaan tuotantokaudet täyteen:)

Henk.koht. huomasin myös ns. matrix-ilmiön, eli mitä mystisempää on eli mitä vähemmän firmasta tiedetään, sen paremmin homma toimii, mutta sitten kun verhoja aletaan yhä enemmän raottamaan niin ajoittain huomaan "huh huh.. ettekö mitään parempaa keksineet"-reaktion.

Hyvä sarja kuitenkin ja varmasti kolmattakin kautta tulen seuraamaan.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Ilmeisesti 2.tuotantokausi ei sitten loppunutkaan jos huhut pitävät paikkansa...

Edit. Juu elikkäs ilmeisesti on ollutkin täyttä soopaa toi episode 23. Mutta kolmas kausi on siis tulossa syksyllä.
 
Viimeksi muokattu:

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Tuli katsottua kakkosseasoni loppuun ja täytyy sanoa, että vasta nyt. Alkuun innostus sarjaa kohtaan oli todella kova, mutta toisen kauden loppupuolella homma alkoi tökkimään jo melko pahasti. Kohtalaisen ohuella langalla tätä sarjaa kolmos kautta kohti jälleen jatkettaan, kun Kim osasi jollain ihmeen kaupalla tulla siihen veneelle juuri oikealla sekunnilla poliisit perässään. Ainakin vielä silloin toivoin, että tämän olisi pitänyt päättyä kolmikon paatilla merille lähtemiseen. Ehkä se olisi ollut sarjan kannalta parasta.

Nyt asiat sitten kääntyikin aivan päälaelleen, kuten selväksi jo kaikille kävikin. Loppuunhan tämä sarja on kuitenkin ilman muuta seurattava, tarjoillaampa jatkossa sitten minkälaista soppaa tahansa. Sinänsä lähtökohdat kolmos kaudelle ovat ihan lupaavat, entiset vihamiehet joutunevat selvittelemään valejä ja pelaamaan samaan pussiin.

Monia epäilyttäviä asioita jää kuitenkin ilmaan; Miten Lincin saa liitettyä kiinteästi sarjaan, jos muut ovat kiven sisässä. Vai onkohan syyttömyys sittenkään vielä selvä? Kellermanin osuus saattaa olla joko arkussa makoilu tai sitten koko Yhtiön paljastaminen lopullisesti, tiedä häntä. Onko kakkos kauden mukana rimpuilleet C-note ja kumppanit vielä tavalla tai toisella kuvassa? Ihan mielenkiinnolla sitä kolmos kauttakin odottaa, vaikkakin yhä syvempi tason lasku pelottaa hieman.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Cmprs kirjoitti:
Tuli katsottua kakkosseasoni loppuun ja täytyy sanoa, että vasta nyt. Alkuun innostus sarjaa kohtaan oli todella kova, mutta toisen kauden loppupuolella homma alkoi tökkimään jo melko pahasti. Kohtalaisen ohuella langalla tätä sarjaa kolmos kautta kohti jälleen jatkettaan, kun Kim osasi jollain ihmeen kaupalla tulla siihen veneelle juuri oikealla sekunnilla poliisit perässään. Ainakin vielä silloin toivoin, että tämän olisi pitänyt päättyä kolmikon paatilla merille lähtemiseen. Ehkä se olisi ollut sarjan kannalta parasta.

Monia epäilyttäviä asioita jää kuitenkin ilmaan; Miten Lincin saa liitettyä kiinteästi sarjaan, jos muut ovat kiven sisässä. Vai onkohan syyttömyys sittenkään vielä selvä? Kellermanin osuus saattaa olla joko arkussa makoilu tai sitten koko Yhtiön paljastaminen lopullisesti, tiedä häntä. Onko kakkos kauden mukana rimpuilleet C-note ja kumppanit vielä tavalla tai toisella kuvassa? Ihan mielenkiinnolla sitä kolmos kauttakin odottaa, vaikkakin yhä syvempi tason lasku pelottaa hieman.
Kyllä, kolmikko paatilla merille olisi ollut se oikea lopetus tälle sarjalla. Mutta eihän kukaan lopeta sarjan tekemistä niin kauan kun porukkaa katsoo ja rahaa tulee. Varsinkin tuon Kimin tulo oli niin naurettavaa, mutta "näillä mennään".

Aika kovat spekulaatiot on ilmeisesti ilmassa, että Linc ei kovin kauaa enää sarjassa mukana olisi. Tai on liikkunut juttua, että toinen veljeksistä ei palaa ja siinä tapauksessa ei liene epäilyksiä kummasta on kyse. Scofield on yhtä kuin Prison Break.

Niin ja C-Notesta sen verran että itse sain vähän sellaisen kuvan, että kaveri kirjoitettiin ulos sarjasta. Mun mielestä se kuvattiin vähän siihen malliin. "Hän voitti elämänsä takaisin, käveli perheensä kanssa kohti auringonlaskua ja eli elämänsä onnellisena loppuun asti."
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Fawkes kirjoitti:
Itselläni alkaa kyllä olla kiintiö vähän täynnä tätä sarjaa. Ehkä jatkan sarjan seuraamista myös kolmoskaudella, mutta se ykköskaudelta tuttu koukutusfiilis on kyllä kadonnut jo aikoja sitten. Ykkösellä sarjassa oli vielä omaperäisyyttä ja siinä oli oikeasti jotain uutta. Nyt kun tuo vankilaelementti on kadotettu, on koko sarja oikeastaan samaa vanhaa huttua mitä kaikki muutkin sarjat.
Siinä kaikki oleellisimmat tosiaankin, mitä sitä turhaan kaunistelemaan ja toiveita kolmosesta jo miettimään.
Tänään katsoin kaksi viimeistä jaksoa ja kolmonen nyt ei kyllä enää kovinkaan kiinnosta tällä hetkellä.
Eka kausi 9½ toka 7+ ja siinäkin plussa pelkästään tutuille hahmoille ekalta kaudelta.

Btw. kun poika lopussa rannalla sanoi "hän on muuten aika kaunis" luulin hänen heittäneen miehistä homovihjailuja, miehet luulivat tarkoittavan laivaa ja oikea kohde oli siis laivassa lymyilevä Sara.
 
Ei helvetti sentään tuota päätösjaksoa. Jännärisarja goes scifi? Mikä ihmeen Area 51 -tutkija tuo Sibelius oikein oli? Joutuiko Scofield helvettiin, paikkaan jossa söpöt valkoiset pojat syötetään heti alkajaisiksi areenan leijonille? Onko Michael joku kloonattu superkarkuri, joka murtautuu ulos vaikka sementtikuutiosta?

Olisivat nyt päättäneet sarjan vaikka siihen, että Lincin, Sarahin ja Scofieldin paatti räjähtäisi tai jotain. Ihan mitä tahansa, paitsi perseestä revitty kolmoskausi. Kakkoskausi oli mielestäni välillä ihan huikeaa jännitystä, mutta viimeiset kaksi episodia olivat jo täyttä tuubaa.

Tunnen itseni petetyksi. Kyllä kannatti katsoa 44 jaksoa vankilasarjaa, kun palkintona on loppuratkaisun sijasta lisää jaksoja höystettynä c-luokan scifillä.
 
17.9 Jatkuu USA:n puolella ja nyt on 3. kauden trailerikin nähtävissä.

http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2007/08/season-3-trailer.html
Voi elämän kevät. Taidan itse ainakin dotella ensimmäistä raporttia ennenkuin lähden mukaan bandwagoniin, sillä viimeisestä jaksosta aiheutunut vitutus ei ole vieläkään laantunut. Entäs sitten kun kundit lähtevät vittuun tuolta vankilasta, tuleeko iso kaljupää samantien helikopterilla ja kidnappaa äijät Sukevalle?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Voi elämän kevät. Taidan itse ainakin dotella ensimmäistä raporttia ennenkuin lähden mukaan bandwagoniin, sillä viimeisestä jaksosta aiheutunut vitutus ei ole vieläkään laantunut. Entäs sitten kun kundit lähtevät vittuun tuolta vankilasta, tuleeko iso kaljupää samantien helikopterilla ja kidnappaa äijät Sukevalle?
No oli kyllä joo harvinaisen valju traileri. Yleensä lähes traileri kuin traileri saa jonkunnäköisen fiiliksen päälle, mutta ei kyllä tuo. Itse kyllä aioin tuota kolmoskauttakin seurata, mutta Prison Break on kyllä jo aikoja sitten tippunut omista suosikkisarjoistani. Tai no menee se vieläkin, mutta ei kyllä oikein mitään jännitysfiilareita aiheuta enää. Periaatteessa tuo vankilaelementti on sitten tuotu takaisin, mikä sinänsä on mun mielestä hyvä juttu sillä pidin ykköskautta ihan selvästi kakkoskautta parempana, mutta ei tuo enää samalla lailla toimi. No odotellaan ennen kuin tuomitaan, mutta odotukset eivät ole korkealla.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No oli kyllä joo harvinaisen valju traileri. Yleensä lähes traileri kuin traileri saa jonkunnäköisen fiiliksen päälle, mutta ei kyllä tuo.
Tuo "traileri" oltiin esitetty jenkeissä jonkin sarjan mainostauolla ja siksi niin lyhyt. Yleensä kun trailerit saattaa kestää muutaman minuutinkin.

Yhtä paskaltahan tuo näytti kuin 2. kauden viimeisimmät jaksotkin. Miksei sarjoja osata lopettaa ajoissa?
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Tänään siis jatkuu.. Pakko on katsoa, vaikka kaikki dissaa. Ehkä jotain yllättävää on sittenkin tarjolla 3. seasonissa - kuka tietää... :)
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
Eipä hirveästi herätellyt toiveita 3. seasonin avaus. Asetelmat luotiin nyt ja ainoa mielenkiinnon kohde on se, että selviääkö T-Bag hengissä. Oletettavasti veijarit pääsevät jonkin typerääkin typerämmän juonenkäänteen avulla karkuun tuosta eläintarhasta ja koko porukka seuraa mukana. Uusia hahmoja on ilmeisesti ainakin Mahoneyn vaimo ja se heppu joka piti pelastaa + joku supersalajärjestö joka haluaa hänet vapaaksi. Scofield ei ainakaan ekan jakson perusteella näyttäisi olevan mikään yli-ihminen, mutta tämä epäkohta on "onneksi" korjattu kliseisillä repliikeilllä, kliseisillä pahiksilla ja enaalta-arvattavilla juonenkäänteillä. Eipä sen puoleen, ei Prison Break ikinä mikään maailman yllätyksellisin sarja ole ollut.

Voi kristus, kai sitä pitää itseään kiduttaa tiistaisin kun tuo sarjan seuraaminen on kerran aloitettukin.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Ei se huono avaus ollut. Ennen kaikkea kuvattu nätisti. Tarina on vähän loppuun kulunut, mutta edelleen aika mielenkiintoinen. Mahone tappoi lisää, mutta eihän siellä vankilassa päde mitkään lait.. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös