Potkut päävalmentaja Tommi Miettiselle?

  • 122 088
  • 643

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Onko Kuopion suunnalla yhtään hiiskunut tietoa, mitä Toma meinaa nykyisen pestinsä jälkeen?
Eipä ole, mutta heitetään veikkauksena, että lähtee liiton hommiin. Kaudella 19-20 Toman oli tarkoitus olla mukana U20-maajoukkueen valmennuksessa IPK:n valmentamisen ohessa. Kapasen lähtö Sveitsiin avasi kuitenkin oven liigan puolelle vuoden etuajassa.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toma sanoi Savon Aaltojen haastattelussa halustaan valmentaa ulkomailla. Hakeeko sitten jostain ulkomailta paikkaa vai…
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Vaatisitko kenttämuutoksia jos rankkikisa ois päättynyt KalPalle?
Kaikki muu paitsi kolme pistettä oli tästä ottelusta huono suoritus.

Hyvä tulo joukkueelta matsiin, mutta sen jälkeen paketti levisi ja alkoi operaatio nimeltä tehdään vastustajan maalivahdista sankari. Miettisen vuosien aikana lukuisia otteluita joissa vastaava kaava on toteutunut, että ollaan näennäisesti hyviä ja luodaan harha hyvästä matsista, mutta tämä ei lopulta näy tulostaululla ottelun jälkeen.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Erittäin tyypillistä Toman aikakaudella. Kalpan alisuorittaminen liigan häntäpään joukkueita vastaan pelatessa on ollut jo useamman kauden ongelma.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Kun eilisen ponnettoman ottelun katsoi, niin oletin tänään näkevä toisenlaisen Kalpan. En nähnyt. Pehmeä esitys josta häviämisen pelko paistoi läpi koko ottelun, korostuen jatkoajalla. Jostain syystä Toma ei saanut joukkuetta suorittamaan tarvittavalla asenteella. Kyllä minun katse kohdistuu tässä kohdin valmennukseen.
 
Viimeksi muokattu:

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Lauantaina turpaan sarjan kolmanneksi viimeiseltä ja tänään on tulossa samaa shokkihoitoa sarjan toiseksi viimeiseltä. Niin sanottu "Miettisen special"
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Vähän on samaa kaikua viime kauteen, vastustaja naulaa ohhoh maaleja ja itse pyöritään enimmäkseen kulmissa.
 

Zicilizco

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miten pitkään se tuo ToMaatti meinaa olla tuolla penkin takana.. ai niin kun se selänpesijä kerho kokoontuu taas tänään illalla
Eihän sitä ny passaa potkia kamua ulos
Voi vittu perkele
Ulos nyt se seli seli seli Toma
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Ihan sama mitä Miettisen puolustelijat sanoo, mutta se on valmennuksen tehtävä valmistaa ja laittaa joukkueensa pelaamaan 60 minuuttia. Nyt on taas vaihteeksi nähty pari peliä, missä KalPa on hävinnyt kahdelle sarjan peränpitäjälle ja näissä peleissä joukkue on ollut hereillä silloin tällöin ja vähän siellä täällä. Kuten jo aiemmin kirjoitin; Miettinen Special - olkaa hyvä. Nautitaan kera kasan paskaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös