Potkut päävalmentaja Mikko Mannerille

  • 138 619
  • 881

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mannerin viime aikaisista haastatteluista on huokunut alistuneisuus. Tämä ei ole sama asia kuin nöyryys. Alistuneisuudella ei voiteta pelejä. Viimeisimmässä Petopodissa Manner ilmaisi hyvin vahvasti, että koppiin paluu tuntui epämukavalta ja että hän pelkää pilaavansa joukkueen hyvän ilmeen.
Tämä ei ole hyvä juttu. Toivottavasti veljeys kantaa tämän yli ja Manner löytää johtajuutensa. Jotta oikeanlainen johtajuus palaa Mannerin tekemiseen, on hänen luotettava itseensä ja erityisesti joukkueeseensa.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Tämä ei ole hyvä juttu. Toivottavasti veljeys kantaa tämän yli ja Manner löytää johtajuutensa. Jotta oikeanlainen johtajuus palaa Mannerin tekemiseen, on hänen luotettava itseensä ja erityisesti joukkueeseensa.
Mikon jännittynyt elekieli vaihtoaitiossa ollut kyllä huono merkki. Itseluottamus ja rentous pitäisi löytyä. Ehkä Mikon kannattaisi käydä kaljalla tai psykologilla. Tässä tilanteessa arveluttaa myös tapa huutaa kaukaloon ohjeita koko ajan, tuskin edistää pelin tulemista selkäytimestä. Samaahan tuo on toki tehnyt silloinkin kun on oltu kärjessä.

Totta myös sekin että Mikkolan pätkälle osui poikkeuksellisen helppo otteluohjelma, jonka joukkue ja Late onneksi pystyi hyödyntämään. Mannerin paluun jälkeiset vastukset Kalpa ja Ifk ovat olleet Kärpille vaikeita. Tänään Ässät, sitten Sport ja HPK. Nyt tarvitaan voittoja tai symbolinen silmukka kiristyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: tii

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Vaikea kuvitella että Manner pois potkittais, eiköhän tuo loppuun asti seiso penkin takana vaikka tappioita tuleekin. Toivotaan uutta Mikkelin ihmettä ja pitkää kevättä.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Tämä on se asia, jossa näkökulmamme eroavat. Minusta 11 ottelua ei ole mitään. Olen kuitenkin iloinen siitä, että nuo 11 ottelua ovat riittäneet vakuuttamaan kovimmankin kriitikon samaan näkemykseen kanssani Mikkolan kyvykkyydestä.
Onneksi Mannerin 30 peliä jotka oikeuttivat parhaimmillaan sijaan numero 11 ovat mielestäsi sitten paremmat näytöt.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Onneksi et tosissasi, kunhan velmuilet?
Tämän kauden otannalla ottaisin Mikkolan Mannerin sijaan. Ei vuodet ole veljiä toisilleen, Manner on kaukana siitä uudesta ja raikkaasta mitä hän edusti Marjamäen jälkeen.
Vai ottaisitko sinä oikeasti 30 pelin Mannerin 11 pelin Mikkolan sijaan? Tältä kaudelta toinen on tehnyt mielestäni positiivisia liikkuja kun toinen on tahallaan sabotoinut pelaavaa kokoonpanoakin pitämällä Mustosta tulosvastuussa vaikka sellaisesta ei ollut mitään merkkejä pitkään aikaan. Tämä yhtenä kriteerinä monesta.

Ymmärtäisin suuremmin puolustelusi jos Manner olisi jäämässä tänne, mutta nyt kun on lähtemässä pois ja tuleva koutsi on antanut positiiviset näytöt ja luottokoutsi hyvin negatiiviset, joo, tätä mieltä oikeasti olen.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Mikon jännittynyt elekieli vaihtoaitiossa ollut kyllä huono merkki. Itseluottamus ja rentous pitäisi löytyä. Ehkä Mikon kannattaisi käydä kaljalla tai psykologilla.

Ehkä tässä on yksi syy kun Ihqut on kiinni, Mikkohan tykkää myös käydä ottamassa ns. narikat kun sauma tulee. *hymiö*
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja taas voittojen tielle! Hienoa Mikko, valmennustiimi ja joukkue. Upea pressi Mikolta kehuen pääosin meidän nuorten miesten esitystä! Hyvä tästäkin kaudesta tulee!
Tulee tulee, mutta päävalmentajamme kommentit pelistä että kotijoukkueeltamme hieno peliesitys. What ?
Olenko nähnyt unta tai katsonut tallenteelta muutaman vuoden vanhaa ässäpeliä.
Hieno peliesity ? Minusta koko kärppälauma oli entistä sekavampi, kamalaa puolustuspelaamista täynnä virheitä,
vastassa nyt oli vaan ässät joka on vielä surkeampi. Mikko, Mikko...
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Manner sanoi C Morelle että kyse voi olla sattumasta kun joukkue on huonoimpia kotijoukkueita koko sarjassa.

Vittu tää äijä on sekaisin. Eroa.
Hymähdin kyllä minäkin. Täysin sattumaa siis on se, että Kärppien kotipelaaminen on ollut yli vuoden ajan todella surkeaa. Hohhoijaa.

Ja täysin sattumaa oli myöskin se, että Manner joutui vihdoin nöyrtymään pelin edessä tuossa tammi-helmikuun vaihteessa. Kotipelaaminen on kyllä edelleen heikkoa, ei siinä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ja vaikka olisikin halunnut kertoa ja avata syitä tuon rekordin taustalla, ei CMoren puolen minuutin haastatteluaika olisi tuohon tod.näköisesti ihan riittänyt...
Joo, mutta olisi nyt edes yrittänyt sanoa jotain muuta. Sattumaan vetoaminen on jo niin typerästi sanottu ettei kukaan usko sitä. Sekin olisi ollut rehellisempää jos olisi sanonut ettei suoraan tiedä mistä huonot kotipelit johtuvat. Joku sattumaan vetoaminen on täysin ala-arvoista ja kyseenalaistaa myös kuuntelijan ymmärryksen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika hyvän pointin heitti selostaja, kun Manner sanoi, että kotiotteluissa ei ole yleisön tukea nyt takana. No ei sitä ole vieraspeleissäkään, mitä nyt vieraskannattajia se kourallinen.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mannerille kiitos että alat saamaan taas peliä sekaisin. Olisit pysynyt siellä karanteenissa. Nyt taaskaan ammattilaiset ei näy tietävän mitä heidän tuolla kentällä pitäisi tehdä. Ensi kausi tulee liian hitaasti.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Piti ihan katsoa, että ketä vastaan Kärpät on pelannut hyvin Mamban palattua penkin taakse.

Tulokset olivat seuraavat: Ässät sekä Sport. Tai no, ei Kärpät niissäkään säkenöinyt. Tarvittava tehtiin voittoon, vaikka peli on edelleen sekaisin. KalPa, IFK, sekä HPK nyt kahdesti ovat kylvettäneet Kärppiä.

Ylivoima on aivan käsittämätöntä paskaa, eikä se siitä paremmaksi muutu. Viisikkopeli ei tuota tarpeeksi tilanteita (tästä toki myös kiitokset seurajohdon suuntaan: hyökkäyksen kärki on todella tylsä).

Ennusmerkit kevättä kohti mentäessä ovat heikot. Kärppien peli on edelleen heikompaa, mitä suurimmilla kilpakumppaneilla. Ja tästä voi syyttää vain ja ainoastaan Mikko Mannerta.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
"Jos tulokset eivät parane, niin väärä mies on ruorissa" -Mikko Manner syyskaudella 2020-2021.


Milloin olet sanojesi mittainen mies, vai onko nämä samoja sanahelinöitä kuin monet muutkin juttusi?
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"Jos tulokset eivät parane, niin väärä mies on ruorissa" -Mikko Manner syyskaudella 2020-2021.


Milloin olet sanojesi mittainen, mies vai onko nämä samoja sanahelinöitä kuin monet muutkin juttusi?

Ei oo Manner sanojensa mittainen mies. Pari vuotta sitten totesi, ettei ole ylivoimaa treenattu vaikka se oli aivan täyttä paskaa. Eikö ammattivalmentaja ymmärrä kehittää niitä osa-alueita, missä on eniten puutteita?
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onneks Pulju tajusi lähteä kesken kauden jo änäriin. Olisi ura ottanut takapakkia, jos olisi jäänyt tätä sekoilukiekkoa pelaamaan
 

Micol

Jäsen
Nyt Virkkuselta hieman munaa peliin ja Mikkola päävalmentajaksi loppukaudeksi ja Kiva-Mikko vaikka sitten 2. valmentajaksi, jos/kun ei ole munaa kenkiä tosi kivaa kaveria kokonaan pois. Ei ammattilaissarjassa pelaava suuri ja mahtava Oulun Kärpät voi olla mikään hyvävelikerho, jossa tekemisen laatu ei ole aidosti keskiössä. Pelaajat ei pelaa tällä kaudella satalasissa tätä hommaa Mikolle ja se näkyy viimeistään nyt EHT-paluun jälkeen erittäin selvästi. Mikkolan johdolla sitä munaa löytyi tekemiseen, eikä joukkue ollut lainkaan kuriton, kun taas Mannerin johdolla tulee nyt aivan liikaa näitä ohipelejä, missä asenne ei yksinkertaisesti riitä voittamiseen. Miehessä vika - ei kai sitä sen selkeämmin voi sanoa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kertokaa yksikin syy miksi Mannerin pitäisi enää jatkaa tehtävissään? Tulokset eivät voi puoltaa sitä. Palkkaa sille joudutaan maksamaan anyway joten parempi vapauttaa tehtävistään. Manner ei missään nimessä tule eroamaan itse koska silloin menettäisi loppukauden palkkansa. Ymmärrän kyllä koska en itsekään moista peliliikettä tekisi. Se ei silti saa olla seurajohdon syy olla potkimatta miestä pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös