Poterovartio

  • 644 032
  • 3 485

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Nyt prkl vähän herätystä siellä poteroissa vaikka kuinka tulee räntää alas!!! Infrapunat ja valovahvistimet nyt vain päälle ja lisäksi NATO luvannut lähettää etelästä satelliittikuvaa ja NASA:kin dataa. On se nyt ihme ellei yhtä ukkelia löydy?!?

ps. kait jengi muistanut, että sisäisessä tiedustelun kriisissä lahjonta on sallittua ja jopa suotavaa!
 
Viimeksi muokattu:

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens #11 - Saku Koivu, Brendan Gallagher
Niin rakas juttu kuin Poterovartio onkin, niin mielummin kannattaa sitten tulevaisuudessa vetää suora tiedote framille, kuin vetää vituiksi vihjeiden ja aikataulujen kanssa.

Jatkaa sitten sitä Poterovartioa, kun someporukalla on oikeasti mielenkiintoa ja aikaa panostaa siihen.

Ei kai se Lukon someporukan vika ole jos jutut vuotaa ns. toisesta päästä julkisuuteen? Toki jos diili on tehty useita päiviä sitten ja julkaisua vaan venytetään venyttämisen ilosta niin sitten.

Niin tai näin niin ihan mielenkiintoiselta hankinnalta vaikuttaa. Kunhan ei tule kärkiäijäksi, vaan alempiin kenttiin.
 
Viimeksi muokattu:

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Kalle laittaa hei parasta pöytään. Ei voi olla ku priimaa, Suomenlahdella (etelässä) partioi meinaan pari NATOn miinalaivaa. Siitä ei mene kuin jalokala ja pohjoisetelä suunnassa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kalle laittaa hei parasta pöytään. Ei voi olla ku priimaa, Suomenlahdella (etelässä) partioi meinaan pari NATOn miinalaivaa.
Kuulemma Nato yhteensopivat Raumalla rakennetut Hamina-luokan ohjusveneetkin lähetetty torjumaan ettei mitään paskaa saapuisi etelästä(tässä kuulemma käytetty tylysti Rauman yhteyksiä PV:hen) .. pelilaudalla tätä jo näkojään testattu ja näyttäisi toimivan.. jatkakaa ..


 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko tosiaan odottaa vielä kansainvälisen siirron varmistusta ennen kuin voi virallisesti julkistaa sopimusta omissa kanavissaan.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaa että kovan luokan pelaajaa haettiin 8 kuukautta ja saatiin Säkkiselle kirittäjä neloseen?
Aika kovaa tulosta saa Janis Joplin tehdä, että täyttää odotukset.
Toinen hyökkääjä on vielä tulossa. Toivotaan että olisi näin ennakkoon ainakin vähän kovempi kuin tämä latvialainen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko siis haki pakkia (Almari), keskushyökkääjää (Svanenbergs) ja laituria (hra x).

Laituri ollut ns. isomman profiilin tapaus.

Latvialaisella on seuran optio ensi kaudesta ja Sahlstedtilla on hyvä tunne pelaajasta. KHL:ssa harva noin nuori lyönyt vielä läpi.
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja onhan se vähän eri julkaista kauden jälkeen soppareita kun voit rauhassa suunnitella #poterovartiota kun taas näissä kesken kauden tapahtuvissa jutuissa hommat tapahtuvat todella nopeasti.
Juuri näin. Kesken kauden tapahtuvissa siirroissa julkaisuajankohdan ja -tavan päättää käytännössä seura, josta ko. pelaaja on lähdössä. Siinä on hiukan hankala mitään yllätysmomenttia rakentaa. Toivottavasti viihdyttävää #poterovartio -konseptia ei tämän takia lähdetä kuoppaamaan.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mäkeläisen mukaan vihjeet tästä kovasta laiturista, jonka perässä Lukko on ollut ovat nuori pelaaja, tehnyt hyvää tulosta, laituri, ei Riian pelaaja.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näköjään noin 100. sivun verran, rauhoitu tää on keskustelupalsta
Kuinka vaikeaa voi olla ymmärtää, että tähän topiciin kirjoitetaan vain jos on Lukon puolelta #poterovartio -vihje jossain tai sitten muuta kautta tullut varma vihje?

Viljo näkyy kyllä, sun perseessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös