Positiivisuusketju

  • 876 602
  • 4 031

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Tästä ei voi kun parantaa."

Me ollaan Suomen toiseksi paras joukkue. Voimme parantaa yhden pykälän mutta huonontaa voi aika helvetisti.
Tottahan se on. Kyllä kaikki saa taas osua kohdilleen jos ensikeväänäkin näissä karkeloissa ollaan. Jotain siitä suuresta unelmasta kuitenkin vielä puuttuu ja varmaan sitä kohti yritetään jatkossakin. Tai enhän minä mistään mitään tiedä, onko ensikaudella Yllin alaisuudessa mitkä tavoitteet ensimmäiseen kauteen. Tappara sen kuitenkin osoitti että siellä tehdään taas mitä parhaiten osataan. Menestyä. Vaikka joulupukilla vasta ensimmäinen kausi menossa.
 

Laheee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Carolina Hurricanes
Ihan varmasti.

En ymmärrä miksi katseen pitää olla jossain menneissä kun seuralla agendana on olla parempi? Toki niitä vanhoja aikoja kun joukkue oli täynnä mitä tusinapelaajia ja rokki kauppeja voi jotain katsella, ainakin niin ettei sinne olisi asiaa takaisin.
ME EI OLLA SUURSEURA

Toivoisin ettei yhdelläkään fanilla nouse kaksi vuotta kestänyt menestysputki hattuun. Hopeamitali on meidän pieneltä kyläjoukkueelta niin KÄSITTÄMÄTTÖMÄN upea suoritus, että varmasti jo muutaman päivän päästä tulee ainakin itselle kyynel silmään kun miettii kaikkia näitä vuosia jotka Pelicansin rinnalla olen kulkenut.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Hieno kausi ja tarina mutta paskan makuinen loppu, taas. Vaan eipä tuossa mitään epäselvää jäänyt etenkään edellisen pelin sulamisen jälkeen, kumpi sen kannun ansaitsee.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Tottahan se on. Kyllä kaikki saa taas osua kohdilleen jos ensikeväänäkin näissä karkeloissa ollaan. Jotain siitä suuresta unelmasta kuitenkin vielä puuttuu ja varmaan sitä kohti yritetään jatkossakin. Tai enhän minä mistään mitään tiedä, onko ensikaudella Yllin alaisuudessa mitkä tavoitteet ensimmäiseen kauteen. Tappara sen kuitenkin osoitti että siellä tehdään taas mitä parhaiten osataan. Menestyä. Vaikka joulupukilla vasta ensimmäinen kausi menossa.
Tapparan runko on ollut pitkään kasassa ja kun siihen heitetään tän vuoden hankintoja kuten Liedes, Kontiola, Somppi, Halloran, Baptiste, Camper, Juolevi jne joista melkolailla jokainen olisi meidän kokoiselle jengille ykköskorin äijiä tai ainakin lähelle sitä.
Tuollaiselle jengille mestaruus on aina se tavoite ja kaikki muu on epäonnistumista.

Mä luulen että meidän budjetti ei ensi kaudella tule olemaan tämän kauden tasolla tai jos tulee niin ihmettelen.
Juhamatti Yli-Junnila ei ole lähtökohtaisestikaan ihan sama kun Rikard Grönborg joten tullee olemaan hieman erilainen ensimmäinen kausi kuin heillä.
 

Hollolan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki on annettu ja kohti uutta kautta. Mitään ei jää selitettävää, toinen oli vaan vähän parempi.
Kiitos pelaajat valmennus ja etenkin turkoosi yhteisö. Hyvillä fiiliksillä taas uuteen kauteen vaikka nyt hiukan harmittaakin.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ikävä kyllä totean, että Pelicansin kokoiselta seuralta kaksi hopeaa putkeen on sellainen suoritus, että siitä ei enää paremmaksi voi laittaa. Tai jos combo tyyliin 11.sija - mestaruus on yhteensä parempi, niin sellainen toki voi pienemmällekin osua. Mutta kaksi finaalipaikkaa putkeen noilla budjeteilla toteutuu maksimissaan kerran 100 vuodessa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans. Kärpät, Ilves
Kun ajattelee miten kausi alkoi, CHL pelit alkuun ja sitte kuuluisa Darts turnaus niin onhan tässä ollut kaikenlaista ja kuitenkin saavutettiin kolmas sija runkosarjassa ja pykälällä noustiin kauden kakkoseksi. Onhan tässä paljon hyvääkin! Taakse jäi ns. suurseuroja monta. Odotukset finaaleihin oli korkeat ja ihan syystä mutta ei riittänyt vieläkään mestaruuteen. Eteenpäin vaan ja katsotaan millainen joukkue saadaan taas kasaan. Pettymyksen lomassa on kyllä paljon myös positiivisuutta kun ajattelee koko kautta!
 

Kk22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Avalanche
Kiitos Pelicans! Paljon sai hienoja hetkiä kokea Iskulla. Vähän valju kuva nyt päälimmäisenä mielessä finaaleista, mutta hieno kausi oli!

Nyt sitten siirryn seurailemaan stanley cuppia ja nba:n pleijareita. Mm-skabojakin saa kohta jännittää.
 

HooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Reipas ja nykyisin Pelicans
Mahtava kausi taas! Emmä osaa enää edes harmitella.. Tappara oli liian kova. Kyllä se kulta vielä tulee meillekin pojat ja tytöt. Ja muut. Kiitos Pelicans!!
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Tappara oli viime kaudella liian kova. Tänä vuonna se oli voitettavissa, mutta pelattiin aika kädenlämpöiset finaalit.

Sen takia se vituttaa, vaikka lopputuleman kyllä tiesi sen pupelluksen jälkeen perjantaina jo.
Allekirjoitan tämän. Puolivälierissä meillä oli sauma, välierissä Kalpalla oli sauma ja finaaleissa teillä oli sauma. Jotenkin jokaisessa sarjassa näkyi se, että haastajalta puuttui se viimeinen rohkeus ja uskallus voittaa. Tapparan tämän kauden jengi ei ollut mielestäni läheskään niin nimivahva, mitä edellisellä kaudella, joten iso hatunnosto myös Tampereelle.

Te olitte kuitenkin ihan saatanan kova jengi ja jokainen siellä voi olla ylpeä omasta jengistään.. Tuollaisen syyskausi mikä teillä oli ja sieltä nousu finaaleihin on ihan älyttömän kovaa tekemistä. Hienoja tarinoita myös kauden aikana. Lasch oli alkukaudesta myrkkyä ylipitkillä vaihdoillaan ja kiekon hautomisillaan ja yhtäkkiä sieltä saadaan puristettua takaisin se kenties edelleen sarjan paras yksilö, joka luo maalipaikan lähes mistä vaan. Hienoin tarina oli kuitenkin Tuo Niklas Kokko.. Tuli kirottua poikaa aika paljon noissa junnukisoissa ja jos joku olisi mulle sanonut, että painaa kauden lopussa liigafinaaleissa ykkösveskarina, niin olisin pitänyt ihan hulluna.

Tsemppiä tulevaan! Mielelläni olisin teille mestaruuden suonut.
 

Vrael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse pystyn jo tunnetilasta huolimatta ajattelemaan positiivisesti. Isossa kuvassa ollaan menty Niemelän teesein eteenpäin jokaisella mittarilla organisaationa. Joku voisi sanoa, että niin pitkälle kuin ilman uutta hallia voi mennä.

Kaksi vuotta putkeen finaaleja ja moni avainpelaaja jatkaa(Lässi ja Jordan) etunenässä. Tämän luulisi helpottavan ensi vuoden alkukautta.

Voi olla hyväkin asia, että päävalmentaja vaihtuu. Tuo uusia mausteita pitäen hyväksi havaitsemansa vanhat asiat. Päästään lisäksi tulemaan hieman puskista, koska uusi ja nimetön päävalmentaja laskee odotuksia.

Loppujen lopuksi syy omaan positiivisuuteen on tunne siitä, että meidän aika tulee vielä. Mielestäni kaikki tekeminen organisaatiossa viittaa siihen.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Heljanko ei jatka Tapparassa. Tämä on loistouutinen kaikille jotka ensi keväänä yrittävät haastaa Tapparaa. Toivottavasti mekin ollaan jälleen siellä haastajien joukossa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös