Positiivisuusketju

  • 2 780 094
  • 11 164

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei edes vituta enää, koska kauden päättävä vitutus tuli käytyä läpi jo kolmannen pelin jälkeen.

- Nyt kun kausi on virallisesti ohi, on aika toivottaa Marjamäelle vitun hyvää loppuelämää jossain toisessa organisaatiossa.

- Vihdoin päästään eroon Pihlströmistä ja parista muustakin fossiilista.

- Tästä ei voi kun ponnistaa ylöspäin. Alaspäin ei päästä.

- Kärsimyskausi vihdoin ohi
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ei edes vituta enää, koska kauden päättävä vitutus tuli käytyä läpi jo kolmannen pelin jälkeen.

Mua vituttaa, mutta olenkin idiootti yltiö optimistinen fanipoika. Vaikka jatkoaikatappion jälkeen tuli Pedron tarina mieleen niin silti tähän peliin pumppasi renkaat täyteen. Silti tällä hetkellä olo vitutuksen kanssa on seesteinen, että vihdoin se töpseli otettiin seinästä eikä tarvitse kitua. Posin kautta mentävä, että nyt on jokin muutos tuohon touhuun saatava sillä tämän kaltaisen katastrofin jälkeen on pakko jonkin muuttua.
 
Posinkautta mennään. Kausi on ohi. Voidaan aloittaa taas jälkipyykin pesu ja uskon luominen tulevaisuuteen.

Todella mielenkiintoista on nähdä ketkä Jokereista lähtee ja mitä käy Lauri Marjamäelle.

Tuossa jengissä on paljon hyviäkin jätkiä, mutta mutta... Isoja on puutteetkin.

Tärkein asia olisi saada Jokereista sellainen jengi, mitä on mukava katsoa ja tietää, että ne jättää kaiken jäälle.

Mulle on ihan sama mitkä numerot on, kun kausi päättyy. Matka on jokainen kausi KHL:ssä todella pitkä ensin pudotuspeleihin ja siitä sitten kolmen pudotuspelisarjavoiton kautta Gagarin Cup -finaaleihin.

Paska runkosarja antaa aina paskan lähtökohdan pudotuspeleihin. Nyt tehtävä idässä oli vain liian kova ja jatkuvasti vieraissa voittaminen on mahdotonta. Nyt Jokerit ei voittanut peliäkään.

Ensi kaudella jengi tarvitsee fanejaan ja toivottavasti Jokerit osoittaa olevansa kannattajiensa arvoinen.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
- Tästä ei voi kun ponnistaa ylöspäin. Alaspäin ei päästä.

- Kärsimyskausi vihdoin ohi

En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta ihan helpostikin voi päästä. Siellä on loistavien runkosarjaerien jälkeen troolattu urakalla nimiä jatkosopimuslappuihin ja ensi kaudella jännätään tosissaan johdattaako Marjamäki nämä voittajatyypit sijalle 10 vai 15.
 
Tämä oli niin hirveä kausi seurata Jokereita ennen kaikkea siksi, että tämä viime viikon aikana nähty paska oli ennustettavissa jo kuukausia aiemmin. Eli positiivista se, että tämä kärsimysnäytelmä on nyt ohi.

Joutuu oikeasti hakemalla hakemaan myönteisiä puolia kaudessa. Ennen kaikkea tulee mieleen melko hyvät keskustelut jatkoajan jokeriosiossa pelillisiin asioihin liittyen.

Kiitos kaudesta siis teille kaikille jotka keskusteluun annoitte osanne.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tämä oli niin hirveä kausi seurata Jokereita ennen kaikkea siksi, että tämä viime viikon aikana nähty paska oli ennustettavissa jo kuukausia aiemmin. Eli positiivista se, että tämä kärsimysnäytelmä on nyt ohi.

Joutuu oikeasti hakemalla hakemaan myönteisiä puolia kaudessa. Ennen kaikkea tulee mieleen melko hyvät keskustelut jatkoajan jokeriosiossa pelillisiin asioihin liittyen.

Kiitos kaudesta siis teille kaikille jotka keskusteluun annoitte osanne.
Mutta pappa nythän alkaa Jokerifanin paras aika uusien pelaajien julkistaminen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan tämä välikausi koronasta johtuen sekä kentällä että katsomossa. Sen kerran kun oltaisiin niputettu kaikki lomille niin oltaisiin jouduttu katsomaan tätä etänä kotisohvalla. Kaikesta huolimatta hyvä että tällainen mahalasku osui nyt tällaiseen välikauteen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olihan tämä välikausi koronasta johtuen sekä kentällä että katsomossa.

Mä en KHL:n takia osta ajatusta välikaudesta. Toi sarja ei ikinä ole ollut ns. markkinavetoinen, vaan ison rahan miehet taustalla rahoittavat toimintaa. Siinä missä Liigassa osa joutuu karsimaan urheilullista puolta pysyäkseen pinnalla, ei KHL:ssa vastaavaa ilmiötä löydy missään vertailukelpoisessa mittakaavassa. Jokereilta tuskin jäi yksikään soppari tekemättä kun kassassa on tyhjää tai ei tiedetä saadaanko (ei sitten saatu) yleisöä paikalle. Mitä pelaajiin tulee, KHL:n osalta tämä tuntui kaudelta kausien joukossa. Kun Liigaa katsoo, niin jo pelkästään sinänsä jatkokykyisten uria on päättynyt kun mitään järkevää ei ole tullut pöydälle. Ilman koronaa Pesonen pelaisi Kärpissä tai jossain muussa markkinavetoisessa joukkueessa tällä hetkellä nyt esimerkiksi, eikä olisi ollut yhdessäkään Viasatin studiossa höpöttelemässä Jokereista.

Tää oli se kausi, jolloin Jokerilla oli paperilla parhaat mahdollisuudet mennä pisimmälle ikinä missään. Monella joukkueella oli vielä kontollaan vanhoja ennen palkkakattoa sovittuja rasitteita, sopeutuminen palkkakattoon ei vaikuttanut olevan ihan jokaisella täysin kivuton ja muualta Euroopasta Jokereilla olisi ollut pelimerkkejä kaapia laajuutta vaikka kuinka. Jokerit olisi varmasti saanut kaksi ketjua keskitason liigaketjua kasaan sellaiseen hintaan, joka olisi ollut täysin epärealistinen koskaan aiemmin ja todennäköisemmin koskaan enää. Näinä aikana olisi aivan varmasti löytynyt kasa kelvollisia pelaajia, jotka mielummin vääntävät sen 15-20 matsia "ylhäällä", muun ajan kaksisuuntaisella Vantaalla ja samalla tuovat pöytään muutakin kuin työttömyystukia.

Jokerit otti väärän suunnan jo ennen sitä hetkeä, jolloin "mestaruusjuhlien mahdottomuus" varmistui. Lokakuussa alkoi matseja siirtymään ja jokainen varmasti tajusi, että loppukaudesta on oikeasti tiukka ohjelma, luovutusvoittoja noista ei voitaisi ottaa. Työttömiä kiekkoilijoita ja kyvykkäitä rotaatiojätkiä olisi varmasti ollut saatavilla tasaamaan rasitusta. Ja mä mielummin nyökyttelisin mielummin himassa yksin mestaruutta kuin istuisin yleisössä näkemässä r2 tappion.

Puheet välikaudesta ovat mielestäni itsepetosta. Korona ei asettanut joukkueita samalla tavalla taloudelliseen epäsuhtaan kuin esimerkiksi se asetti Liigan sisällä. Liigassa kaikki ovat tiukilla, mutta esimerkiksi Lukko (ei tarvetta palkkaleikkauksille vissiin missään kohtaa) ja Pelicans (kassassa kasa kolikoita kauden alla) lähtivät hyvin eri asemista. Korona sairautena kävi läpi käytännössä jokaisen KHL:ssa, taas ylimääräinen hyöty tai haitta olivat samaa tasoa kuin loukit isossa kuvassa. Fanin näkökulmasta tämä saattoi tuntua yleisötilanteen takia välikaudelta, mutta kauden alkaessa kukaan tuskin uskoi tilanteen muuttuvan ja vakiintuvan sellaiseksi kuin kävi. Ja oikein johdetussa seurassa tuon olisi vain saanut käännettyä voimavaraksi kentällä.

Tämä oli niin hirveä kausi seurata Jokereita ennen kaikkea siksi, että tämä viime viikon aikana nähty paska oli ennustettavissa jo kuukausia aiemmin. Eli positiivista se, että tämä kärsimysnäytelmä on nyt ohi.

Tässä mielestäni tiivistyy tämä kausi täydellisesti. Ja erityisen kivulias tästä tuli kahdesta syystä.

Ensinnäkin, tämä sukellus voidaan laittaa täysin Jokerien syyksi. Ongelman ja olosuhteen ero on siinä, että ongelmiin voi itse vaikuttaa. Jos et voi itse korjata sitä, joudut sopeutumaan siihen ja siitä seuraaviin asioihin. Korona oli olosuhde ongelman sijasta ja näihin koronan määrittelemiin olosuhteisiin Jokerit ei pystynyt muovautumaan. Suurelta osin syytän tästä Marjamäkeä.

Toisekseen, kuten sanoit, toi oli ennustettavissa. Ja ikävintä oli se, että ongelmien kasautuessa painettiin härkäpäisesti eteenpäin aivan samoin keinoin. Marjamäki valitteli, että pari kuukautta on ollut hengetöntä meno tai jotain sen suuntaista. Tossa oli kaksi kuukautta aikaa, tämä siis Marjamäen tarjoaman aikajanan mukaan, tehdä asialle jotain. Ei tehty ja tulos oli tämä.

Toki se on sanottava, että ihan näin suurta kasaa kuraa en odottanut mitä lopulta pleijareista saatiin. Kyllä mä vielä ensimmäisen pelin kynnyksellä pidin kakkoskierrosta mahdollisena, vaikkakin Lokoa ennakkosuosikkina. Viimeistään tokan pelin jälkeen kakkoskierros vuonna 2021 oli jo uskomattoman etäinen haave.

Ja nyt tuli niin negatiivinen viesti, että lopetetaan tämä kuitenkin posiin.
+ Tämä ei jättänyt selittelyille sijaa. On ihan turha jossitella olisiko tulos ollut erilainen, jos tuomarilinja olisi ollut jotain, yksi pelaaja terveenä tai esimerkiksi kotipelit olisi pelattu Helsingissä. Tuosta on aivan pakko ottaa jääräpäisimmänkin Jokereihin liittyvän tahon oppia pelkän selittelyn sijasta.
+ Marjamäen eroa toivon, mutten usko siihen. Hän näki nyt käytännössä sen, miten joukkueen voi ajaa henkisesti kuolleeksi ja fyysisesti kyvyttömäksi suorittamaan. Ja vielä kun tämä konkretisoitui lukemiin 4-0 ja Teemu Pulkkisen neljä vs Jokerien kolme, Marjamäki varmasti suhtautuu jatkossa asioihin toisella tavalla.
+ Pleijareissa monella pahimmalla rasitteella soppari loppuu tai Joensuun ja Anttilan tavoin jatkavista kyse on isoista ja iäkkäistä pojista, joilla oli allaan sinänsä hyvä runkosarja ennen kuin potku katosi. Mä uskon vakaasti, että tuolla saadaan sekä tuuletusta että sisäistettyä se, ettei esimerkiksi selvästi väsynyttä Joensuuta yksinkertaisesti kannata pistää kentälle. Vaihtoehtona on lepo ja vahvempi Joensuu seuraavissa matseissa.
+ Jos mä kyseenalaistin helmikuun alussa esimerkiksi Löövin jatkon kesken miehen tilastollisesti ehkä parhaan kauden, mä uskon myös toimiston nähneen samoja asioita miehen pelissä. Mä en kuitenkaan kelaa tilanteita uusiksi tai joudu tekemään tuota työkseni. Pleijareissa esimerkiksi Löövin toiminnassa alisuorittaminen realisoitu rajummin kuin uskoin, sitä en kiellä. Mutta tältä pohjalta uskon, että monelta noilta "julkisen tiedon varassa" sopimuksettomilta ne jatkot ovat jatkamatta, eivät kassakaapissa odottamassa julkistusta. Tämä siis niiden jatkottomien osalta, joille jatkoja ei pitäisi tarjota. Hännikäiselle ja Kivistölle pahvit voisi julkistaa vaikka nyt.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en KHL:n takia osta ajatusta välikaudesta. Toi sarja ei ikinä ole ollut ns. markkinavetoinen, vaan ison rahan miehet taustalla rahoittavat toimintaa. Siinä missä Liigassa osa joutuu karsimaan urheilullista puolta pysyäkseen pinnalla, ei KHL:ssa vastaavaa ilmiötä löydy missään vertailukelpoisessa mittakaavassa. Jokereilta tuskin jäi yksikään soppari tekemättä kun kassassa on tyhjää tai ei tiedetä saadaanko (ei sitten saatu) yleisöä paikalle. Mitä pelaajiin tulee, KHL:n osalta tämä tuntui kaudelta kausien joukossa. Kun Liigaa katsoo, niin jo pelkästään sinänsä jatkokykyisten uria on päättynyt kun mitään järkevää ei ole tullut pöydälle. Ilman koronaa Pesonen pelaisi Kärpissä tai jossain muussa markkinavetoisessa joukkueessa tällä hetkellä nyt esimerkiksi, eikä olisi ollut yhdessäkään Viasatin studiossa höpöttelemässä Jokereista.

Tää oli se kausi, jolloin Jokerilla oli paperilla parhaat mahdollisuudet mennä pisimmälle ikinä missään. Monella joukkueella oli vielä kontollaan vanhoja ennen palkkakattoa sovittuja rasitteita, sopeutuminen palkkakattoon ei vaikuttanut olevan ihan jokaisella täysin kivuton ja muualta Euroopasta Jokereilla olisi ollut pelimerkkejä kaapia laajuutta vaikka kuinka. Jokerit olisi varmasti saanut kaksi ketjua keskitason liigaketjua kasaan sellaiseen hintaan, joka olisi ollut täysin epärealistinen koskaan aiemmin ja todennäköisemmin koskaan enää. Näinä aikana olisi aivan varmasti löytynyt kasa kelvollisia pelaajia, jotka mielummin vääntävät sen 15-20 matsia "ylhäällä", muun ajan kaksisuuntaisella Vantaalla ja samalla tuovat pöytään muutakin kuin työttömyystukia.

Jokerit otti väärän suunnan jo ennen sitä hetkeä, jolloin "mestaruusjuhlien mahdottomuus" varmistui. Lokakuussa alkoi matseja siirtymään ja jokainen varmasti tajusi, että loppukaudesta on oikeasti tiukka ohjelma, luovutusvoittoja noista ei voitaisi ottaa. Työttömiä kiekkoilijoita ja kyvykkäitä rotaatiojätkiä olisi varmasti ollut saatavilla tasaamaan rasitusta. Ja mä mielummin nyökyttelisin mielummin himassa yksin mestaruutta kuin istuisin yleisössä näkemässä r2 tappion.

Puheet välikaudesta ovat mielestäni itsepetosta. Korona ei asettanut joukkueita samalla tavalla taloudelliseen epäsuhtaan kuin esimerkiksi se asetti Liigan sisällä. Liigassa kaikki ovat tiukilla, mutta esimerkiksi Lukko (ei tarvetta palkkaleikkauksille vissiin missään kohtaa) ja Pelicans (kassassa kasa kolikoita kauden alla) lähtivät hyvin eri asemista. Korona sairautena kävi läpi käytännössä jokaisen KHL:ssa, taas ylimääräinen hyöty tai haitta olivat samaa tasoa kuin loukit isossa kuvassa. Fanin näkökulmasta tämä saattoi tuntua yleisötilanteen takia välikaudelta, mutta kauden alkaessa kukaan tuskin uskoi tilanteen muuttuvan ja vakiintuvan sellaiseksi kuin kävi. Ja oikein johdetussa seurassa tuon olisi vain saanut käännettyä voimavaraksi kentällä.



Tässä mielestäni tiivistyy tämä kausi täydellisesti. Ja erityisen kivulias tästä tuli kahdesta syystä.

Ensinnäkin, tämä sukellus voidaan laittaa täysin Jokerien syyksi. Ongelman ja olosuhteen ero on siinä, että ongelmiin voi itse vaikuttaa. Jos et voi itse korjata sitä, joudut sopeutumaan siihen ja siitä seuraaviin asioihin. Korona oli olosuhde ongelman sijasta ja näihin koronan määrittelemiin olosuhteisiin Jokerit ei pystynyt muovautumaan. Suurelta osin syytän tästä Marjamäkeä.

Toisekseen, kuten sanoit, toi oli ennustettavissa. Ja ikävintä oli se, että ongelmien kasautuessa painettiin härkäpäisesti eteenpäin aivan samoin keinoin. Marjamäki valitteli, että pari kuukautta on ollut hengetöntä meno tai jotain sen suuntaista. Tossa oli kaksi kuukautta aikaa, tämä siis Marjamäen tarjoaman aikajanan mukaan, tehdä asialle jotain. Ei tehty ja tulos oli tämä.

Toki se on sanottava, että ihan näin suurta kasaa kuraa en odottanut mitä lopulta pleijareista saatiin. Kyllä mä vielä ensimmäisen pelin kynnyksellä pidin kakkoskierrosta mahdollisena, vaikkakin Lokoa ennakkosuosikkina. Viimeistään tokan pelin jälkeen kakkoskierros vuonna 2021 oli jo uskomattoman etäinen haave.

Ja nyt tuli niin negatiivinen viesti, että lopetetaan tämä kuitenkin posiin.
+ Tämä ei jättänyt selittelyille sijaa. On ihan turha jossitella olisiko tulos ollut erilainen, jos tuomarilinja olisi ollut jotain, yksi pelaaja terveenä tai esimerkiksi kotipelit olisi pelattu Helsingissä. Tuosta on aivan pakko ottaa jääräpäisimmänkin Jokereihin liittyvän tahon oppia pelkän selittelyn sijasta.
+ Marjamäen eroa toivon, mutten usko siihen. Hän näki nyt käytännössä sen, miten joukkueen voi ajaa henkisesti kuolleeksi ja fyysisesti kyvyttömäksi suorittamaan. Ja vielä kun tämä konkretisoitui lukemiin 4-0 ja Teemu Pulkkisen neljä vs Jokerien kolme, Marjamäki varmasti suhtautuu jatkossa asioihin toisella tavalla.
+ Pleijareissa monella pahimmalla rasitteella soppari loppuu tai Joensuun ja Anttilan tavoin jatkavista kyse on isoista ja iäkkäistä pojista, joilla oli allaan sinänsä hyvä runkosarja ennen kuin potku katosi. Mä uskon vakaasti, että tuolla saadaan sekä tuuletusta että sisäistettyä se, ettei esimerkiksi selvästi väsynyttä Joensuuta yksinkertaisesti kannata pistää kentälle. Vaihtoehtona on lepo ja vahvempi Joensuu seuraavissa matseissa.
+ Jos mä kyseenalaistin helmikuun alussa esimerkiksi Löövin jatkon kesken miehen tilastollisesti ehkä parhaan kauden, mä uskon myös toimiston nähneen samoja asioita miehen pelissä. Mä en kuitenkaan kelaa tilanteita uusiksi tai joudu tekemään tuota työkseni. Pleijareissa esimerkiksi Löövin toiminnassa alisuorittaminen realisoitu rajummin kuin uskoin, sitä en kiellä. Mutta tältä pohjalta uskon, että monelta noilta "julkisen tiedon varassa" sopimuksettomilta ne jatkot ovat jatkamatta, eivät kassakaapissa odottamassa julkistusta. Tämä siis niiden jatkottomien osalta, joille jatkoja ei pitäisi tarjota. Hännikäiselle ja Kivistölle pahvit voisi julkistaa vaikka nyt.

Hyvä kirjoitus mutta ymmärsit pointin täysin väärin. Välikausi siinä mielessä että onhan lätkä paikanpäällä aivan eri juttu kuin vaikkapa TV:n ääressä.

Tätä voinee kysyä vaikka Liverpool faneilta oliko hieno ja ikimuistoinen vuosi voittaa Valioliiga tai nyt tulevalta Kanada maljan voittajalta. Ei kukaan voi saada tuosta samoja fiboja kotona töllön ääressä kuin karjua hallilla omille, huutaa dumareille, heittää kavereiden kanssa hallilla yläfemmat jne...

Välikausi.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hyvä kirjoitus mutta ymmärsit pointin täysin väärin. Välikausi siinä mielessä että onhan lätkä paikanpäällä aivan eri juttu kuin vaikkapa TV:n ääressä.

Tätä voinee kysyä vaikka Liverpool faneilta oliko hieno ja ikimuistoinen vuosi voittaa Valioliiga tai nyt tulevalta Kanada maljan voittajalta. Ei kukaan voi saada tuosta samoja fiboja kotona töllön ääressä kuin karjua hallilla omille, huutaa dumareille, heittää kavereiden kanssa hallilla yläfemmat jne...

Kyllä, eri asia on nauttia hallilla kuin kotona. Mutta huomioidaan nyt kuitenkin se, että Jokerien tehdessä ratkaisevat virheet, oletusarvona oli, että maaliskuussa hallissa olisi väkeä ja todennäköisemmin enemmän kuin vähemmän mitä alkukaudesta oli.

Ja aivan varmasti mestaruus fanien edessä ja kanssa olisi paras. Mutta aivan varmasti jokainen pelaaja ja fani ottaisi mielummin mestaruuden ilman yleisöä ja isoja mestaruusjuhlia, kuin r1 voiton ja r2 tappion yleisön kanssa. Jos ei ota, niin kyseenalaistan jo motiivit. Samoilta Liverpoolin faneilta voisi kysyä, että ottaisivatko mielummin kakkossijan kuin mestaruuden noissa olosuhteissa. Mä en jaksa uskoa, että kukaan sohvallaan tuulettaisi ettei ratkaisevaa matsia voitettu kun mestaruus oli pelissä. Mä uskon jokaisen saaneen mielihyvää, vaikkei se vastannutkaan "normiaikoja".
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokeri maski päässä ajettu kuitenkin kaikesta huolimatta bussia Lappeenrannassa. Eikä kukaan ole edes naljaillut Jokerien kesälomasta. Mistähän tämä kertoo?
 
Viimeksi muokattu:

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiken viime aikaisen kurjuuden keskellä sain käsiini salaista materiaalia ensi kauden ykköshankinnasta:





On nuoruutta, maalintekotaitoa, peliälyä, tuskin on kallis ja vie vain junnupaikan. Lisäksi sopii Marjamäen pelitapaan ja vaatimustasoon, kuin nenä päähän.

Linkki vie YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Ei tää niin vakavaa aina oo.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Helppo kesä tiedossa jääkiekon suhteen, kun ei tarvii haihatella kesämestruuksien kanssa.

Mehän lähdetään kauteen ihan uudesta tilanteesta. Milloin viimeksi on päästy starttaamaan kausi ilman kesämestaruuden medtsruuskrapulaa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiken viime aikaisen kurjuuden keskellä sain käsiini salaista materiaalia ensi kauden ykköshankinnasta:


On nuoruutta, maalintekotaitoa, peliälyä, tuskin on kallis ja vie vain junnupaikan. Lisäksi sopii Marjamäen pelitapaan ja vaatimustasoon, kuin nenä päähän.

Linkki vie YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Ei tää niin vakavaa aina oo.
Saa joka pelissä jäähyn, jos tuolla tavalla maalia lähtee tahallaan siirtämään.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Saa joka pelissä jäähyn, jos tuolla tavalla maalia lähtee tahallaan siirtämään.

Huomaa millä nälällä toi haluaa maaleja iskeä. Kaikki keinot käyttöön ja kun tuomari ei välitä, niin mennään sitten vaikka harmaalle alueelle. Jos Junttilalla olisi ollut vastaava halu iskeä maaleja keinoja kaihamatta, se olisi vienyt tämän kauden maalipörssin.

Mites somen paremmin hallussaan pitävät palstaveljet? Onko positiivisten fiilisten hausta esimerkiksi Leviltä löytynyt jo jotain?
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
En tiedä, onko tämä varsinaisesti positiivinen asia, mutta siihen suuntaan.

Marjamäki on selvästi päässyt HK Vitjazin päävalmentajan pääkoppaan. Marjamäen jatko Jokereiden päävalmentajana tulevalla kaudella on kaksipiippuinen asia, mutta onhan siinä positiivista ainakin se, että voimme nähdä tulevalla kaudella jatkoa kaksintaisteluun Marjamäki - Kravets. Tämä edellyttää tietenkin, ettei Kravetskaan saa kengän kuviota peffaansa.

Kravets jatkoi 13.3.2021 avautumista medialle konfliktista Marjamäen kanssa:

- Nuori ihminen (Marjamäki) alkoi huutaa hänelle ja opettaa hänelle, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän vastasi Marjamäelle, että tämä voisi keskittyä ohjeistamaan omia pelaajiaan niin kuin Kravets tekee.
- Schroeder oli ko. tilanteessa mennyt Kravetsin mukaan liian lähelle Vitjazin penkkiä ja Kravets huomautti tätä siitä. Marjamäki kiihtyi siitä. Kravetsin mielestä ”Marjamäki tulee vielä vuodattamaan kyyneleitä tuollaisten pelaajiensa takia.”

- Kravets loukkaantui lisää Helsingissä, kun Vitjazin tappioon päättyneen ottelun jälkeen Marjamäki kertoi lehdistötilaisuudessa olevansa iloinen, että Jokerit auttoi voitollaan sellaisia hyviä joukkueita kuin Spartakia ja Dinamo Minskiä pääsemään pudotuspeleihin. Kravetsin mukaan tulkkaus saattoi olla epätarkka, mutta hän ymmärsi Marjamäen olevan iloinen siitä, että Vitjaz ei päässyt pudotuspeleihin ja pitävän Vitjazia huonona joukkueena.
- Marjamäen puheiden takia Kravetsin oli tehnyt mieli ottaa yhteyttä Marjamäkeen Jokereiden hävittyä Lokomotiville pudotuspelien 1. kierroksella ja ”maksaa potut pottuina”.
- Kravetsin mielestä Marjamäki ei tunne hänen historiaansa pelaajana eikä ole itse pelannut jääkiekkoa kunnon tasolla.

- Jääkiekkoon liittyy Kravetsin mukaan tunteita. Koska kyseessä on kuitenkin vain jääkiekko eikä sota, niin Kravets on valmis tekemään sovinnon Marjamäen kanssa.

Kravets on kyllä erikoinen kaveri, todella herkkähipiäinen. Hänessä on jotakin koomista, ainakin haastattelujen perusteella arvioituna.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No tuo oli eittämättä yksi harvoista tämän kauden positiivisista asioista. Olin jo melkein unohtanut, että juuri Jokereiden ansiosta ressukat jäivät pudotuspelien ulkopuolelle. Mukavasti karma iski takaisin niistä teloituksista ja harmaan herran epäurheilijamaisista tuuletteluista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös