Positiivisuusketju

  • 2 796 777
  • 11 182
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli tuo Karlssonin haastattelu katsottua, ja kyllähän siitä hyvä mieli tuli paristakin syystä:

1. Henke tuli Jokereihin päättyneeksi kaudeksi katsomattomana korttina, aloitti aivan järkyttävän huonosti, mutta nousi erittäin varmalle ykkösveskan tasolle. Nyt kun taso tiedetään, on mukavaa, että tahtoi jatkaa meillä.

2. Vaikuttaa todella mukavalta persoonalta, enkä usko, että kenelläkään on mitään pahaa sanottavaa miehen luonteesta.

3. Ennen kauden alkua jossain ketjussa oli iso keskustelu siitä, onko Markus Kettereristä maalivahtivalmentajaksi erityisesti, kun hoitaa joukkueenjohtajan roolin samalla. Nyt Karlsson mainitsi kehittymisen yhdeksi tärkeäksi tekijäksi tahdossaan jatkaa Jokereissa. Kyse on toki vain yhden maalivahdin yhdestä kaudesta, mutta ainakin itse koen, että tämä ainakin osaltaan antaa positiivista kuvaa mv-valmennuksesta. Ei mikään absoluuttinen totuus, mutta mielestäni merkki siitä, että jotain tehdään oikein.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Kyllähän se hiukan hymyilytti, eikä jenkkien voitto tuntunut ihan niin kauhealta, kun meidän Stevie heitti eilen (melkein) 2 kaunista byyriä. Varsinkin 1-0 -maali oli lähes täysin identtinen 2-1 -maalin kanssa tuossa yhdessä SKA pelissä.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kyllähän se hiukan hymyilytti, eikä jenkkien voitto tuntunut ihan niin kauhealta, kun meidän Stevie heitti eilen (melkein) 2 kaunista byyriä. Varsinkin 1-0 -maali oli lähes täysin identtinen 2-1 -maalin kanssa tuossa yhdessä SKA pelissä.

Eikös se ollut Mangni vieraspeli, jossa Mo tuon kyseisen maalin teki ;)

Joo kyllä tuli hyvät fiilikset Mo:n onnistumisista!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kova haku!
Kyllä vaikuttaa taas tasaisen kovalta ensi kauden Jokerit nippu.
Täytyy olla aikamoinen puusilmä, jos ei ymmärrä miten kovatasoisen joukkueen Jokerit tarjoaa taas kannattajilleen ensi kaudella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Käykääpäs kurkkaamassa Erik Karlssonin Facebook-profiilin kansikuva. Tulee hyvä mieli.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
"Unofficial Fan Page".
Perkele. Toi teksti ei ollut tossa silloin kun kävin tykkäämässä.

edit. Näin ollen Jokereihin liittyvät asiat edelleen :|
 

faro

Jäsen
Tulee helvetin hyvä mieli, kun katsoo ensi kauden rosteria. Taas oli helvetinmoista epäilyä siitä, miten käy, kun Mosekset ja kumppanit häipyvät, mutta Kurri ja Vuorinen ovat jälleen osoittaneet tasonsa (lopullisten arvioiden aika on myöhemmin). Joukkue on käytännössä paria täytemiestä vaille valmis ja nyt eletään kuitenkin vasta toukokuuta. Näin vertailun vuoksi meillä ei ollut viime kaudella tähän aikaan kiinnitetty kuin yksi pelaavan kokoonpanon sentteri ja sekin oli Hahl. Totta kai lähtökohdatkin ovat erilaiset, mutta silti, kyllähän tuo jotain osviittaa antaa.

Toki joukkueen suorituskyky ja lopullinen tulos nähdään taululla vasta vajaan vuoden päästä, mutta lähtökohdat ovat jälleen kerran loistavat hyvään menestykseen.

Kauden alkuun on muuten enää aika lailla tasan kolme kuukautta. KHL:ssä kiekko putoaa jäähän ensimmäistä kertaa 24. elokuuta, ja voisi kuvitella, että tuolloin kohtaavat SKA ja Kazan. Jokerit siis luultavasti aloittaa kautensa joko 25. tai 26. päivä elokuuta.

Kohta mennään!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Loistava kiteytys Farolta! Toki itseä vieläkin harmittaa että Omarkia ei saatu pidettyä, mutta kun katsoo tämän hetken rosteria niin hyvältä näyttää. Kurri ja Vuorinen ovat rakentaneet jälleen loistavan kokonaisuuden josta puuttuu muutama palanen vielä. Ensi kauden joukkue on tasapainosempi ja tehot jakautuvat huomattavasti tasaisemmin kuin menneellä kaudella. Todennäköisesti vielä Tulee kärkikenttien laituri,Yksi pakki ja toivottavasti Hahlin jatko niin joukkue on valmis. Kolme kuukautta ja kiekko jäässä!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Otetaas uus yritys: Käykääpäs kurkkaamassa Erik Karlssonin twitter-tili. Tulee hyvä mieli.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Otetaas uus yritys: Käykääpäs kurkkaamassa Erik Karlssonin twitter-tili. Tulee hyvä mieli.
En kyllä löytänyt sieltä mitään Jokereihin liittyvää, jos sitä tarkoitit. Linkkiä/selvennystä?
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Seuraavaa lockouttia odotellessa...

Noin asiaan liittyen, viihtyvyys ja järjestelyiden pitäminen on ehdottomasti asioita, joita Jokereitten pitää nyt ja jatkossakin pitää ensiluokkaisella tasolla. Ja onneksi ne on ensiluokkaisesti hoidettukin. Rahalla kun ei pysty kilpailemaan isompia vastaan, niin viihtyvyys ja sopimuksista kiinnipitäminen pitää olla ehdottoman hyvällä tasolla, jotta on jossain muualla sitä kilpailuetua isompaa rahaa vastaan. Hyvillä kokemuksilla, muistoilla ja puskaradiolla saattaa olla välillä iso merkitys siihen, kirjoittaako uusi pelaaja sopimuksen tai saadaanko vanha kova luuta takaisin.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Tulee kyllä hyvä mieli kun huomaa kuinka kova paikka oli ifk faneille kun Jokerit luuti julleilla lattiaa viimiset pari kautta. Nyt pitää sitten eri Jokeri ja KHL ketjuissa joka asiasta itkeä ja yrittää vittuilla. Mutta minäpä rakastan kaikkia. Hyvää kesän alkua kaikille.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jokerikasvatti nostelee Stanley Cuppia tänä keväänä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pankki-/rahaongelmista huolimatta rosteria täydennetään.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Mä nyt laitan tän tänne. Paljon on saanut lukea kirjoituksia, joissa sanotaan Jokereiden olevan KHL:n Saipa eikä ikinä tulla enään voittamaan mitään, kun parhaat pelaajat viedään aina kakun päältä pois ja Väänänenkin on ihan paska ja vanha. No Kun Jokerit nousi takaisin liigaan -89 ja oltiin ihan konkurssin partaalla vielä -90 luvun ensimmäisenä vuonna, niin kuka oisi silloin uskonut, että vain 7 vuotta myöhemmin on Hartwalli pystyssä ja pienoinen dynastia-aikausi takana. Eli historian valossa ei vielä kannata luovuttaa. Ja historiasta puheenollen, onhan tässä tiettyä yhtäläisyyttä -90 luvun ihan alkuun. Uusi omistaja ostanut vaikeuksissa olevan Jokerit ja pelataan uutta sarjaa nyt toista kautta (silloin oltiin parin kauden jälkeen noustu divarista takaisin liigaan) ja kauhea buumi päällä. Hyvä tästä vielä tulee............
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ex-Jokerit hyvin esillä Stanley Cup -finaalien 1.pelissä, Teukka Teräväisen onnistuminen ja valinta pelin 1.tähdeksi lämmittää mieltä, samoin se että Valle Filppula oli mukana Tampan ainokaisessa vaikkei Valle ketjuinen pystynytkään siivittämään Tampaa voittoon asti. (Harmi että nykyisellä junioripolulla tällaiset omien poikien sankaritarinat ei onnistu ainakaan edustuksen kautta parrasvaloihin nousten, mutta se on toisen ketjun asia eikä murehdita sitä ainakaan tässä ketjussa).
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Eteläpääty täyttyy hurjaa vauhtia, meillä huikea jengi kasassa ja jo Elokuussa se alkaa. Vittu mikä fiilis! Tässä vanhakin taas nuortuu kun vesi kielellä jo odottaa tulevia ottelu-tapahtumia, mitkä olivat ja ovat aivan eri planeetalta liigaan verrattuna (ja tällä en väheksy liigaa). Toivottavasti Lotta Hintsa vetää vielä sumojuoksua.
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joukkue pääsee ensi kaudella pelaamaan Habarovskiin, Vladivostokiin sekä Novokuznetskiin. Ihan huikeita mestoja! Veikkaan, että paljon faneja lähtee mukaan noihin matseihin. Varmasti tulee olemaan ikimuistoinen kokemus sekä pelaajille että faneille.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Joukkue pääsee ensi kaudella pelaamaan Habarovskiin, Vladivostokiin sekä Novokuznetskiin. Ihan huikeita mestoja! Veikkaan, että paljon faneja lähtee mukaan noihin matseihin.

Habarovskissa kaviaari on 10 kertaa halvempaa kuin Moskovassa (lähde: Bernd Brücklerin kirja). Veikkaisin, että kaviaari on Moskovassa halvempaa kuin Suomessa. Toisinsanoen, jos joku on menossa Habarovskiin ensi vuonna niin veikkaisin että kannaattaa ottaa kylmälaukku mukaan :D Kenelle voi tehdä varauksen muutamasta sadasta grammasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös