Positiivisuusketju

  • 2 784 114
  • 11 169

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Vai, oliko tässä sanomassa joku syvempi filosofinen merkitys, joka meni multa nyt täysin ohi?

Jokerit ei ollut 90-luvun alun jälkeen liigassa ikinä altavastaaja ketään vastaan koskaan. Se saattoi olla sitä oikeasti urheilullisin mittarein ja monesti olikin, mutta yleisön mielestä ei koskaan, koska Jokerit oli se rikkain ja puitteiltaan suurin
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
HIFK-fanit ärsyyntyvät tähän kommenttiin varmasti, mutta kun katsoo heidän taaperrustaan, en taakseni katso sekuntiakaan. KHL oli niin oikea siirto meille kuin olla voi. Matka mestaruuteen voi olla yhtä pitä kuin HIFKillä (no ehkei niin mahdoton), mutta ainakin tänä vuonna tulokset ovat tulleet mun lapsuuden ajan Jokerikiekolla, eli taito eellä mennen. KHL perustaa niin paljon enemmän taitoon kuin tuo vanha liiga, että se on ollut mulle nannaa, jota rakastan. Lisään vielä: poliittisista syistä olen ollut hallilta pois tämän vuoden, iloiten yleisömääristä kuitenkin. Ensi vuonna on minunkin kausarin vuoro, (Krim on silloin kuitattu, ja on venäläisten vuoro tehdä mitä haluavat johtajilleen) kävi miten kävi. Hienoa kiekkoa, joka ei tätä halua niin se on kai jonkun muun lajin fani,
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää oli hauska. Vedettiin liigassa 12 kautta ilman mestaruutta ja sarja oli meille liian pieni... Harkimo teki vuosia vääriä ratkaisuja Virmasen kanssa, joka johti huonoon menestykseen ja miljoonatappioihin. Harkimo joutui myymään areenan rikkaille oligarkeille pelastakseen oman lompakkonsa. Vai, oliko tässä sanomassa joku syvempi filosofinen merkitys, joka meni multa nyt täysin ohi?
Tässä on ja paljon syvempi merkitys, tästä pitäisi keskustella lisää.

Vanha kuvio, Jokerit lähtee pelaamaan liigaa, ollaan vaikka marraskuussa ja vastassa HPK tai Ilves tai Saipa. Mikä on sinun odotus, Jokerit voittaa pystyyn ja näyttää hyvältä. Jos tulee voitto, kaikki ok, tuo 6000-7000 katsojaa vaan ei riitä kattamaaan edes kuluja. Jos tulee tappio niin tulee mediasakin turpaan ja kukaan ei tule seuraavaan matsiin, johon vielä jopa jaetaan ilmaislippuja.

Jatkoajassa saadaan lunta tupaa siitä, että Kärpät kuitenkin menestyy (täysin totta) että mitä ihmettä se Hjallis leveilee ja haluaa isomman sarjan (jota on jo rakennettu Eurooppa tasolla jo 90-luvulta, kukaan ei vaan muista. nimim Dusseldorfin Euroopaan mestaruuskisoissa paikalla ollut). Jokerien ongelma on ollut ja kait tulee minun kuolemaani asti olemaan jonkinlainen skitso-asema. Meillä on Hifk (kättä lippaan) joka on helvetin vakaa, hieno ja minusta konservatiivinen seura.

Sitten on Jokerit, jonka perinnettä jopa narri nauraa. Me ollaan työväen joukkue, jonka kuitenkin loi ja teki Aimo Mäkinen, joka oli edelläkävijä rakennusgrynderi. Pari konkkkaa ja välillä lähellä niin purjehtija Hjallis (millä ihmeellä se saa noin kauniit naiset) ottaa hommaan haltuun.

Alkoi tuhkimotarina, joka päättyi meidän ystävien mukaan silloin pohdintaan Jokeri-areenasta. Me istuimme vuosia Nordiksella, Hjalliksen ajatuksista tietämätä, että Jokereista tehdään iso ja nimenomaan oma halli. Hjalmari perkele otti homman hanskaan ja teki hallin, itse kirveellä veistäen.

Vielä vataus Jaskalle, businekset meni käteen Hjallikselta, oli pakko myydä areena ja mahdollsimman ikävä ostaja sen osti. Siinä sivussa meni Jokerit, tällaista ei koskaan edes pysty käymään naapurissa eli Hifk:ssa. Hjallis myi Jokerit siitä syystä, että areenaa ei saa kaupaki ilman Jokereita. Se syy miksi Hjallis tuohon joutui on se, että SM-liiga ei vaan myy. Jos haluat tehdä business analyysia niin tsekkaa muutaman vuoden takaa kun Jokerit voitti runkosarjan, ei ole katsojamääriin mitään eroa siihen kun meni huonosti. Samalla voit tsekata ottelut, joissa vastassa on Hifk tai Kärpät, Hjalliksen sanoin, jos aina olisi noita vastaan saanut pelata niin häin ei olisi Jokereita myynyt.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Jokerit on esittänyt sellaista peliä, että ei tätä TsSKA sarjaa ole todellakaan vielä hävitty. Minski kun voitettiin niin tästä eteenpäin kaikki on vaan plussaa. Sopii suomalaiselle mentaliteetille erittäin hyvin lähteä altavastaajana peliin. Tilanne on liiga-ajoista muuttunut onneksi niin, että nyt pääsemme haastamaan ennakkosuosikkia - liigassa se oli aina päinvastoin siten että hoopeekoot, kalpat ja mitä niitä pallokerhoja olikaan pääsivät aina pelaamaan siitä lähtökohdasta, että heillä oli vain voitettavaa.

En tiedä, jos Pietarin SKA olisi tullut vastaan niin Jokerit olisi varmasti joutunut pelaamaan myös tuomareita vastaan. Jotenkin veikkaisin, että nyt TsSKA sarjassa ei mitään suurempia ylilyöntejä seeprojen toimesta toivottavasti nähdä. Siinä mielessä sarja alkaa siis ihan rehellisellä 5 vs 5 pelillä.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Tää oli hauska. Vedettiin liigassa 12 kautta ilman mestaruutta ja sarja oli meille liian pieni... Harkimo teki vuosia vääriä ratkaisuja Virmasen kanssa, joka johti huonoon menestykseen ja miljoonatappioihin. Harkimo joutui myymään areenan rikkaille oligarkeille pelastakseen oman lompakkonsa. Vai, oliko tässä sanomassa joku syvempi filosofinen merkitys, joka meni multa nyt täysin ohi?
Eihän jokereilla ole enää 2000-luvulla ollut oikein mitään panosta noissa peleissä. Mestaruus oli ainoa, mihin kukaan oli enää tyytyväinen. Minäkin aloin heti kauden alusta odottelemaan vain kevättä. Ja tämä kaikki heijastui pelaajiinkin, sen näki kaikesta tekemisestä.

Kyllä tämä kertoo sen että oltiin liian pienissä ympyröissä. Nyt on veljien motivaatio ja tekemisen taso ihan toinen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mestaruus on edelleen ainoa mihin olen tyytyväinen. Sinänsä ei mitään eroa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Palstan filosofit kokoontuu...

Mitä muuta pitäisi sitten tavoitella kuin mestaruutta Jokerien resursseilla?

Nyt on paremmat pelaajat kuin liiga-aikana, tottakai tekemisen taso on ihan toinen. Jokereilla olisi voinut olla liigassakin parhaat pelaajat, mutta meillä oli monta vuotta puikoissa kiekkoilulliset amatöörit Virmanen&Harkimo. Koko organisaation tekemisen taso sekä motivaatio nousi Jarmo Kekäläisen myötä. Vaaditaan siis joko puikkoihin osaavia henkilöitä tai haastajan asema niin johan Jokereissa toiminta kehittyy.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veli JjZz kiteytti asian "hieman" paremmin kuin minä. Vuodesta toiseen on paha pelata sarjaa missä voi vain hävitä! Jos nyt yhtään kartalla olen niin Oulussa Junno pohtii hyvinkin samaa asiaa.

Ja tosiaan, vaikka edellinen kirjailuni oli huono niin selitykseksi tai vastaargumentiksi ei todellakaan riitä se, että "koettakaa nyt ensiksi pärjätä liigassa". Esimerkki löytyy ihan muutaman vuoden takaa kun runkosarja voitettiin, ei näkynyt millään lailla yleisömäärissä.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Lähtökohtaisesti jokainen ottelu on voitettavissa ja siihen pitääkin pyrkiä, mutta isossa kuvassa en näkisi kauden olevan epäonnistunut jos CSKA menisi otteluparista jatkoon. Tottakai sarja pitää voittaa enkä näe sitä edes mitenkään ylitsepääsemättömänä asiana.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotenkin on semmoinen tuntuma, että tässä sarjassa nelonen on erityisen tärkeä, keitä siellä nyt sitten pelaakaan.Toivottavasti ainakin Mäksä, joka blokkaa kiekkoja ihailtavasti.

Ja vaikken mitenkään ole väkivaltaviihteen ystävä, niin olisi kyllä metkaa katsoa, kun SB-A nuijii Artjuhinin jäänrakoon.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Jotenkin on semmoinen tuntuma, että tässä sarjassa nelonen on erityisen tärkeä, keitä siellä nyt sitten pelaakaan.Toivottavasti ainakin Mäksä, joka blokkaa kiekkoja ihailtavasti.

Ja vaikken mitenkään ole väkivaltaviihteen ystävä, niin olisi kyllä metkaa katsoa, kun SB-A nuijii Artjuhinin jäänrakoon.

Samaa mieltä nelosen tärkeydestä ja nyt jos koskaan on vastustajaa yritettävä väsyttää kovilla taklauksilla. Mitä tulee siihen, että Benkku nuijisi Artjuthinin jäänrakoon, niin se on mahdollista vain positiivisuusketjussa, ei jäällä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitä tulee siihen, että Benkku nuijisi Artjuthinin jäänrakoon, niin se on mahdollista vain positiivisuusketjussa, ei jäällä.

Jos se kaatuu railoon :)

En muista milloin edellisen kerran on ollut näin hieno fiilis playoffien 2. kierroksen alkaessa. Harvoinhan Jokerit sinne asti Liigassa viime kausina edes pääsi. Mutta nyt vastaan tulee kiistatta Euroopan TOP-3 seurajoukkue ja Jokerit omaa kuitenkin voitonmahdollisuuden tästä sarjasta. Miettikää nyt mitä on tapahtunut seuralle ja sen viime vuoden surkealle räpellykselle Liigassa kun sääleissä jokainen pelaaja pelkäsi voittamista. Tai sitä edellisen kauden Lukko-sarjaa jossa... No, te tiedätte kyllä.

Nyt on ihan eri juttu. Loistava fiilis. En edes ajattele, että hyvä kausi vaikka TsSKA:lle hävittäisiin. Vaan että todella hienoa pudottaa noinkin kova joukkue jatkosta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Totta, nyt Jokerit on kaikilta osin niin altavastaaja kuin olla ja voi. Kuten Aurinkokuningas Tamminenkin aikoinaan totesi: "Altavastaajan asema on se kaikista helpoin."

Jokerit on sarjassa selvä altavastaaja, joka asetelmana on aina ollut suomalaisille kiekossa erittäin hyvä, ennakkosuosikkina pelaaminen on aina ollut vaikeaa. Nyt tuota ongelmaa ei missään nimessä ole. Jokerit siis pääsee periaatteessa ilman paineita haastamaan KHL:n suurinta ja kauneinta, jolla ei liiemmälti heikkouksia ole. Asetelma on herkullinen ja vastustaja omaa hienon historian ja on se legendaarisin venäläisseura. Kuten jo Kapasen loukkaantumista kommentoidessani sanoin niin periaatteessa saappaat jalassa kaatuminen ja tiukat pelit on jo venymistä mutta tottakai sitä haluaa toivoa Jokereiden pystyvän kaatamaan selvän ennakkosuosikin, tosin paras seitsemästä sarja tulee varmuudella viemään paremman joukkueen jatkoon, ennakkoon se on TsSKA mutta Jokerit voi tiiviillä joukkuepelaamisella ja huikealla maalivahtipelillä tuota asetelmaa keikuttaa. Positiivista on ainakin se että kohta taas mennään, on tätä sarjan alkua kerinnyt jo hieman odottaa.
 
Viimeksi muokattu:

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Komppaan palstaveljiä.

Pleijareihin on viime vuosina kehittynyt viha-rakkaussuhde, joka on usein mennyt turhautumisen puolelle. Mutta tänä keväänä se fiilis, joka on pikkuhiljaa kasvanut - varsinkin siitä asti, kun vastustaja selvisi - on mulla viimeksi ollut niin kauan sitten, etten sitä oikein tahdo muistaa.

Kevät on kuin "breath of fresh air". Viimeiset viisitoista vuotta on ollut se sama "Ei kai me vaan pudota näille janareille, tulossa roikkumista ja tsägäpomppuja (ja kaikki nauraa meille…)" - fiilis.

Nyt on: "Tulossa loistavaa kiekkoa, kivenkova vastus, ilmaiseksi ei saada mitään, mutta me voimme oikeasti voittaa" -tunnelma. Tällaistahan sen pitäisi aina olla. Näin vanhemmiten ei haittaa yhtään sekään, että kukaan ei tunnu toivovan Jokereille tappiota ja kaikenlainen vittuilu loistaa poissaolollaan.
 

Masentaja

Jäsen
Kyllä nyt on odottava fiilis. Viikko on mennyt todella hitaasti, ainoa kiintopiste on ollut torstai klo 18:30. 7h ja mennään... Jänskättää. Hirvittää. Pelottaa. Ainoa toive on, että pelataan niin että jossittelun varaa ei jää. Pääasia että parempi joukkue menee jatkoon. Jokereille olisi parasta päästä nopeasti maalin johtoon heti pelin alussa pitää se mahdollisimman pitkään. Kolmannessa iskeä 1-2 lisää ja viedä peli. Nyt vaaditaan kaikilta venymistä mutta se mikä on positiivista: Meillä on ihan oikeasti mahdollisuus päästä jatkoon!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Näin vanhemmiten ei haittaa yhtään sekään, että kukaan ei tunnu toivovan Jokereille tappiota ja kaikenlainen vittuilu loistaa poissaolollaan.

Sama, ei sillä tosin ole koskaan ollut itselleni suurta merkitystä enkä ole sille jaksanut energiaa tuhlata. Toki sitä veljellistä kuittailua naapurin kanssa kaipaa mutta ei sitä varsinaista vihaa yhtään. Eli pientä vastakkainasettelua ja sanallista keljuilua kaipaa mutta ainakin tällä kaudella uutuuden viehätys ja pelintaso on riittänyt yksinään pitämään Jokerilipun korkealla ja seura on tuntunut edustavan sitä mihin siinä aikanaan rakastui. Pirullista taitokiekkoa ja häikäiseviä suorituksia, unohtamatta yhtenäistä joukkuetta ja me fiilistä.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun nyt possarointiketjussa operoidaan, niin pakko sanoa että ei ole yhtään ikävä vanhoja kunnon viha-aikoja. Jullien kanssa meni lopulta jotenkin kuvottavaksi, vaikka yhä jollain tapaa diggaankin kusipää-Peltosen kouluttamista.

Silkka perinteinen nokittelu meni etenkin taustalla ihan sietämättömäksi vihanpidoksi. Oon iloinen siitä, että se kura on ohi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kun nyt possarointiketjussa operoidaan, niin pakko sanoa että ei ole yhtään ikävä vanhoja kunnon viha-aikoja. Jullien kanssa meni lopulta jotenkin kuvottavaksi, vaikka yhä jollain tapaa diggaankin kusipää-Peltosen kouluttamista.

Silkka perinteinen nokittelu meni etenkin taustalla ihan sietämättömäksi vihanpidoksi. Oon iloinen siitä, että se kura on ohi.

Olihan niitä jullisarjoja vielä runkosarjassa hieman ikävä, tosin kiimainen SKA-matsi huuhteli sitä fiilistä omalta osaltaan, jos ei pois, niin hieman sivumalle ainakin.

Nyt, kovimman playoff-kiiman keskellä, en osaa kaivata julleja en sitten yhtään. Hienoja fiiliksiä ja sarjoja joo, mutta tämänetkiset fiilikset ovat jotain vielä suurempaa.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Jumalauta, mikä kiima alkaa nousta ennen illan ottelua. Nyt on oikeasti samanlainen olo, kuin silloin 2012 keväänä HIFK-sarjassa, kun eio pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin seuraavaa peliä ja sitä kuinka Jokerit kävelee kivikovan vastustajan yli vääjäämättä kohti pokaalia.

On hienoa olla Jokeri. Ihan helvetin hienoa!

Lisäksi kokoonpano on juuri oikea.
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy kyllä kompata palstaveli Bremberg#19:iä, että kyllä on fiilis korkealla!! Niin kova odotus, että minuutit kulkee todella hitaasti töissä. Ei kyllä tule istuttua yhtään ylimääräistä minuuttia tänään tai huomenna, hehe.

Meillä on hyvä joukkue eikä ole sellaista ennakkopelkoa mistään "heikosta "lenkistä" vaikka vastaan tulee itse puna-armeijan ryhmä.

Tänään ja huomenna isketään Moskovan herroille luu kurkkuun niin kovaa, että eksyvät tännepäin lähtiessään väärään lentokoneeseen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muistutan, että runkosarjaan peilaten Jokerit lähtee hienoisena ennakkosuosikkina tähän sarjaan. Pisteet meille 6-4.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
4-2, eli vielä paremmin: me oltiin tuplasti parempi joukkue.

edit. Joo ei mitään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös