Positiivisuusketju

  • 2 787 190
  • 11 169

faro

Jäsen
+ Nagy, erityisesti tuuletus fanikatsomoon.
+ Peltola pelasi myös erittäin hyvän pelin.
+ Wiikman oli maalilla itse varmuus vaikka päästetystä maalista voidaan keskustella.
+ Hahl pelasi niin kuin kapteenin pitääkin ja johti joukkuetta omalla esimerkillään.
+ Asenne on joukkueella kunnossa.

Hieno voitto ja tästä on hyvä jatkaa. Nyt on kelkka käännetty kohti oikeaa suuntaa.
 

Pande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
+ Hieno vierasvoitto pahasti vajaamiehisenä.
+ Manniselta jälleen hyvä peli hyökkäyssuuntaan ja maali.
+ Kousalta myös vahvaa peliä ylöspäin, yksi koomailu Kerhon malissa mutta pohjusti sitten Koiviston 1-2 voittomaalin.
+ Nagyn tuuletus maalinsa jälkeen, hieno mies.
+ Moses oli tutun vaarallisen oloinen vaikkei vielä maalia tehnytkään.
+ Valmentajanvaihdon jälkeen Tomekin ja Nupen alaisuudessa 10/12 pistettä.
+ Wiikmanilta vahva peli.

Nämä ja lisäksi vielä:
+ parasta vieraspelaamista moneen vuoteen
+ ifk:ta lukuunottamatta kaikki muut kärkiseitsikon joukkueet hävisivät samaan aikaan
+ jopa tuomareilta hyvä peli eli annettiin pelata
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juu Jokereiden sijoituksen kannalta olisi ollut parempi että HIFK olisi hävinnyt mutta Kärpät on mun silmissä HIFKiä ikävämpi joukkue (molemmat sytyttäviä vastustajia).

Siinä mielessä näen tuon positiivisena, ettei Kärpät nähtävästi ole todellakaan mikään voittamaton joukkue jos hyvä päivä sattuu eteen. Antaa uskoa myös tulevaan tasaukseen, jota parempaa mittaria ei tällä hetkellä tästä liigasta voida saada.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Joulutauon jälkeen Jokerit on tuloksellisesti ylisuorittanut käytössä olevaan materiaaliin nähden. Perin harvinainen tilanne.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
RIKU HAHL.

-Oliko Riksalla ja Lämsällä jotain skismaa keskenään? Viimeisissä peleissä on nähty kevyesti parasta Hahlia. Siis kokonaisvaltaisesti, onhan se aina hyvin puolustanut.
Nyt Tomekin aikana kun vastuuta on alkanut tulemaan hyökkäysvoittoisessa ketjussa, niin jotenkin tuntuu että se peliaika 3-ketjussa on mennyt hieman hukkaan. Toki loukkaantumiset ovat häirinneet tasaisesti ja varmasti vaatineet veronsa. Kunhan pysyy kevään kasassa niin avot.

Tämän hetken tärkein yksittäinen hyökkääjä. PISTE.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
RIKU HAHL.

-Oliko Riksalla ja Lämsällä jotain skismaa keskenään? Viimeisissä peleissä on nähty kevyesti parasta Hahlia. Siis kokonaisvaltaisesti, onhan se aina hyvin puolustanut.
Nyt Tomekin aikana kun vastuuta on alkanut tulemaan hyökkäysvoittoisessa ketjussa, niin jotenkin tuntuu että se peliaika 3-ketjussa on mennyt hieman hukkaan. Toki loukkaantumiset ovat häirinneet tasaisesti ja varmasti vaatineet veronsa. Kunhan pysyy kevään kasassa niin avot.

Tämän hetken tärkein yksittäinen hyökkääjä. PISTE.

Tossa edellä aika hyvin omiakin ajatuksia Hahlista. Olen tosin moneen kertaan aikasemminkin sanonut, et Riksa on huomattavasti parempi myös hyökkäyspäässä, kuin mitä täällä on usein annettu ymmärtää. On pelisilmää, rauhallisuutta, syöttötaitoa ja jopa jonkunlaiset kädetkin. Huonoja ratkaisuja Riksalta näkee aika harvoin. Omasta mielestä mennyt osaksi hukkaan koko Jokeri-aikansa, kun peluutettu vaan kolmosketjussa jääräpäisesti Ruudun ja Ridan kanssa vastustajia pimentämässä. Kärkiketjuihin taitavien hyökkääjien väliin loistava sentteri, joka tukee hyvin hyökkäyksiä ja hoitaa tunnollisesti ja loistavasti samalla oman pään.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
- Hahl ja Nagy... Tutkapari on syntynyt!

- Oskari Manninen! Edellisen Kerho-pelin jälkeen tuli haukuttua tämä oman juniorimyllyn tuotos suohon, mutta nyt pelaa erittäin hyvin ja kovalla itseluottamuksella. Sitä se vastuunsaaminen teettää. Näiden omien jätkien hyvät otteet lämmittää aina enemmän kuin "junantuomien"

No, oikeastaan tähän voisi listata koko joukkueen. Ihan käsittämätön muodonmuutos tapahtunut valmentajamuutoksien jälkeen. Enkä sanoisi, että tämä on vain hetkellinen tasonnosto, sillä kyllä tuossa porukassa on koko ajan potentiaalia ollut. Nyt on asenne mukana touhussa ja pelitapaa on sorvattu käytössä olevalle pelaajamateriaalille sopivammaksi, tässä on tulos.

Hyvältä näyttää!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kummasti tuo valmentajan vaihto on piristänyt joukkuetta ja toivottavasti pelitapa säilyy yhtä raikkaana loppukauden. Lahti ja Nagy ovat saaneet maaleja ja muutenkin yhteispeli toimii hyvin ykkösessä. Rekosen miehekkäät otteet on huomattu ja hän ottaa järjestäen kaikki tärkeät aloitukset. En pitäisi kovin suurena ihmeenä, jos vakituiset sentterit olisivat loppukauden ajan: Hahl-Walter-Mäki-Rekonen tai Hahl-Teräväinen-Walter-Rekonen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
En pitäisi kovin suurena ihmeenä, jos vakituiset sentterit olisivat loppukauden ajan: Hahl-Walter-Mäki-Rekonen tai Hahl-Teräväinen-Walter-Rekonen.

Jälkimmäisessä skenaariossa laittaisin ketjut ehkä jotenkin näin:

Lahti - Hahl - Nagy
Hardt - Teräväinen - Moses
Tyrväinen - Walter - Koivisto
Ruutu - Rekonen - Rita

R-R-R Reborn ja tällä kertaa ilman lempinimikikkailuja. Aika perkeleen kovia miehiä jää rosterin ulkopuolelle sori vaan, mutta esim Rekosesta ei voi olla diggailematta. Samoin Henkka Koivisto.

Tällä hetkellä meillä on SENTTEREITÄ: Hahl, Teräväinen, Walter, Rekonen, Mäki, Koivisto, Tyrväinen. Kenet tahansa noista uskaltaisi pitää ns. vakiosentterinä playoffeissa. (+ Henritius, Salminen, Mustonen)

+ Mikko Kousa. On jo muutamat kierrokset parantanut otteita silmissä
+ AJ. Ollut loistava ja perusvarma pakki + hakee agressiivisesti taklauksia
+ Koivisto. Todellinen helmi. Nopea, taitava ja hyvä veto. Pari vuotta, ja kaikkiin skilleihin vähän hiomista, niin kyseessä on KHL-tason sentterilaituri.
+ Rekonen. Onko Rekosella vieläkää ainuttakaan takaiskumaalia tilillään ollessaan kentällä? (tasakentällisin)
+ Maalivahdit.
+ Joukkuepuolustaminen
+ Asenne
+ Viihdyttävä kiekko...

(+ Lindellin otteet junnukisoissa; käsittämättömän kiekkovarmaa tekemistä varsinkin omassa päässä, paineen alla.)
(+ Teräväisen otteet junnukisoissa; pistepörsii puhukoot puolestani.)
(+ Mustosen otteet junnukisoissa; TSN:n asiantuntijat puhukoot puolestan.i)
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Kylla pistaa miehen hymyilemaan, kun Jokerit vihdoinkin porskuttaa hyvassa tekemisen meningissa. Tulee annettua runtua niin paljon valilla, etta tahan kohtaan kuuluu kiitokset.

- Kiitos Jokerit taydellisesta asennemuutoksesta.
- Kiitos sentterin hommaamisesta, vihdoinkin uskon teidan tekemiseen toimistolla.
- Kiitos, etta mestaruus talle kaudelle on ainoa tavoite. Nyt on tahtien asennot kohdillaan Jokereille, joten otetaan se mika meille kuuluu!
- Kiitos Etelapaadylle alkukauden meiningeista huolimatta. Jokaista fania tarvitaan. Yhdessa noustaan tai kaadutaan.
- Kiitos Tuomiselle loistavista juonnoista, monesti on hymy levinnyt naamalle.

Kai nailla paasee alkuun.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
jullilauma hävisi tänään läntisessä naapuripitäjässä, joten jos SaiPa kaatuu tiistaina niin "tulikuuma" naapuri jää ainakin väliaikaisesti taas katselemaan perävaloja ja samalla pyyhkäistään myös SaiPan ohi kolmanneksi.
 

faro

Jäsen
jullilauma hävisi tänään läntisessä naapuripitäjässä, joten jos SaiPa kaatuu tiistaina niin "tulikuuma" naapuri jää ainakin väliaikaisesti taas katselemaan perävaloja ja samalla pyyhkäistään myös SaiPan ohi kolmanneksi.

Tämä itseänikin hymyilyttää kun meitä pidettiin tuossa joulutauolla vielä kriisijoukkueena ja nyt saatamme tiistaina olla jo sarjakolmosia. Toki meillä on pelejä enemmän, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että ei meillä loppujen lopuksi asiat niin huonosti ole olleet mitä koko media ja jatkoajan väki ovat antaneet ymmärtää.
 

Filosofem

Jäsen
No nyt!

- Riku Hahl. Jokereiden MVP. On erinomainen myös hyökkäyssuuntaan ja kemia toimii Nagyn kanssa. Mun mielestä on itsestään selvää, että Lahti-Hahl-Nagy tulee olemaan meidän ykkösketju myös jatkossa. Hahl johtaa myös todella esimerkillisesti ja tahtoo voittoa joka hetki. Uskomattoman hieno mies. Tekisi melkein mieli sanoa, että on epäreilua muita jengejä kohtaan, että meillä on Hahl.

- Tomek ja Nupe. Lämsä on mun 2000-luvun suosikkivalmentaja. Parhaimmillaan Jokerit pelasi uskomattoman kaunista ja jopa ylivoimaista lätkää Lämsän alaisuudessa. Sitten vielä ne puheet Jokeri-identiteetistä ja pelipaikottumuudesta, huikeaa! Silti mä olin sitä mieltä, että oli oikea ratkaisu vapauttaa Lämsä ja onneksi tämä ratkaisu näyttää olleen oikea päätös. Tomek ja Nupe ovat tuoneet peliin suoraviivaisuutta, kiekkokontrollia ja nopeutta, mutta esimerkiksi pelipaikattomuus, joka oli täysin Lämsän filosofia, on säilynyt. Jokereiden pakit nousevat todella rohkeasti ja esimerkiksi tää Mannisen uran eka maali: Hahl laukoo viivalla ja Manninen ohjaa maalin edessä. Mä diggaan pelipaikattomuudesta.

- Jere Karalahti. IFK-ajalle leimallisia typeriä ja törkeitä kyynärpäällä ajeluja ei ole nähty kuin yksi (?) ja Jergus on kyllä meidän luotettavin pakki. Esimerkiksi tää viimeisin matsi Kerhoa vastaan: aina kun Jere oli jäällä, mulla oli niin huoleton olo. Keep your head up kuuluu siis onneksi punaiseen menneisyyteen, 2010-luvun Karalahti ei ole kohupelaaja, vaan ainoastaan loistava pelaaja.

- Peltola. Mikä sen etunimi on? Se on tosi hyvä yleispakki! Miksi se ei pelaa Ilveksessä? Onko Karalahti vain tehnyt siitä noin hyvän vai onko se oikeasti aina tuollainen? Tuntuu, että voi heittää kehiin tilanteeseen kuin tilanteeseen ja jätkä pelaa niin uhrautuvasti ja osaavasti, eikä ikinä koohota, niin kuin yleensä "uhrautuvasti" pelaavat pelaajat pelaavat. Kaikkien ollessa terveenä Peltola olisi vähintään tarpeellinen rotaatiopakki, joka taistelisi kuudennesta paikasta.

- Koivisto. On kyllä melkoinen luikku ja väkkärä. Mä en raaski syrjäyttää, vaikka kaikki olisivatkin terveenä. Teräväinen Walterin laitaan ja Koivisto voisi ehkä johtaa Hardtia ja Mosesta. Noh, katsoo sitten miten otteet jatkuvat ja riittääkö vääntö poffeissa.

- Rekonen. Valtosen luottojätkä. Kiva, että vastaa aina huutoon ja on oikeasti pudottamassa Tyrväisen ja monia muita poppariosastolle.

- Laitetaan nyt vielä Suomen junnumaajoukkueen kunniaksi yksi ennenaikainen päivitys. Mikäli kultaa tulee, niin on itsestään selvää, että seuraavaksi kun Teräväinen ja Lindell pukevat Jokereihin, niin Mustosen on pakko olla mukana, että touhussa olisi oikeaa tyylikkyyttä (vrt. Klingberg ja Ruotsin mestaruus ja Klingberg otettiin mukaan Jokereiden seuraavaan matsiin kukituksen ja taulun kera, vaikka normaalisti olisi varmaankin vielä pelannut KiVassa).

Hitto kun on pitkästä aikaa kiva olla.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Miksi kukaan ei ole vielä huomioinut Esa Lindellin käsittämättömän hienoa pelaamista nuorten MM-kisoissa?
Mä huomioin. Esa on tuon puolustuksen kivijalkoja ja pelaa käytännössä täysin virheettömästi. Ei ole ihan yhtä valovoimainen kuin Teuvo, mutta hienoa turnausta pelaa Esakin. Musea tietenkään unohtamatta.

On kyllä positiivisuusketjun kamaa kokonaisuudessaan tuo junnujoukkueen esiintyminen. Siellä ne todistavat meille taas sitä, että hyvin valmennettu ja motivoitunut joukkue pystyy kyllä kaatamaan isompiaan kv-kentillä. Ensi kauden KHL-Jokereiden soisi ottavan mallia pikkuleijonien asenteesta. Sillä mennään pitkälle.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Ja silti kotona kaveri on monien fanien mielestä lapanen jne. Jokerit on naapurin ohella pahimmat paikat kehittyä pelaajana, sillä odotukset voivat olla järkyttävän suuret ja kura lentää liiankin nopeasti. Samaan hengenvetoon ihmetellään, että miksi kaikki kasvatit eivät halua palata takaisin. Kiivas fani voi olla täysin sokea omalle käytökselleen, ihmisiä pelaajatkin ovat ja dissaus ei voi olla jättämättä muistoja. Toiset ovat herkempiä kuin toiset ja varsinkin suurimmat tähdet ovat juuri niitä herkimpiä tai suurimpia vatipäitä. Ehkäpä nämä kisat osoittavat jälleen, miksi Lindelille annetaan aikaa. Toisille jääkiekko on ammatti, meille faneille jotain muuta.
 

Gemondo

Jäsen
Tässä Jokerijunnujen hyviä otteita U20-kisoissa fiilistellessä aloin pohtimaan että onko rakkaan naapuriseuramme fanit ikinä saaneet kokea vastaavaa, eli onko kukaan ifk-kasvatti ollut Suomen pikkuleijonien ratkaisupelaaja-osastolla silloin kun on menestytty? Granlundeja ja Jokisia en nyt tähän jostain syystä hyväksy..
e. No Pikku-Hakki tuli heti mieleen.

En parempaa ketjua näin äkkiseltään keksinyt.
 
Ehdottomasti tämän ketjun kamaa: Helsingin dösä- ja sporapysäkit ovat täynnä virnisteleviä Jokereita. Loistava mainoskampanja kokonaisuudessaan. Ehkä Jarkon olisi niistä voinut jättää pois, mutta silti hieno.

+Teuvon otteet kisoissa. Hieno päivä edessä!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Suomi voitti nuorten maailmanmestaruuden ja mikä parasta, Jokeripelaajat olivat isossa roolissa.

Onnea Lindellille, Teräväiselle ja Mustoselle!
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Onnittelut täältäkin uusille Junnumestareille. Alku oli kuin toisto edellisestä kohtaamisesta Ruotsia vastaan, mutta nyt jätkät pelasivat järkevämmin. Nyt nautitaan!!!!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suuret onnittelut mestareille! Teräväisen uroteot ovat vertaansa vailla, mutta Mustonen ja Lindell pelasivat myös hemmetin hienot kisat. Nyt hiukan lepoa ja sitten liigavauhtiin mukaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
SaiPa-pelin plussat Jokereille:
+ Aivan huikeaa Jokerikiekkoa, agressiivista, pirullista ja wow mitä kuvioita. Mahtaa niitä jotka ei ymmärtäneet tänä kauniina talvipäivänä Areenalle saapua harmittaa isosti. Ei muuta kuin Mestaruus-sauna lämpiämään.
+ Puolustuspeli ja erityisesti se asenne milllä koko Jokerijoukkue puolusti, huikeutta!
+ Mikko Kousa, sanat ei riitä kuvaamaan kuinka huikea esitys tänään nähtiin.
+ Juhani Tyrväinen, ai että mikä pelintekijä ja uskomaton pelisilmä.
+ Joukkue oli todella sisäistänyt Tomekin sanat, nähtiin kaikkea sitä mitä Tomek lupasi ennen peliä nähdyssä haastattelussa.
+ Sankka lukuinen yleisö sai rahoilleen vastinetta, erityisesti me Jokereita kannattaneet.

(Lisätään vielä loppuun, todella harmillista että tämä oli mahdollisesti viimeinen kotipeli SaiPaa vastaan, näitä SaiPa-pelejä jää iso ikävä, varsinkin kun ne sijoittuu näin tiistaille)
 
Viimeksi muokattu:

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
+ Aki Kallion paluu mikkiin
+ Soittolistaa on rukattu uuteen uskoon ( vai kuulinko omiani)
+ Kautta on vielä jäljellä
+ Siirtoikkuna on vielä auki
+ Lindell ja Teukka palaavat kohta kokoonpanoon
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös