Positiivisuusketju

  • 2 811 072
  • 11 223

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Mukavaa, vikon yhdeksästä toivepisteestä on jo saatu kasaan 6, eli oikeastaan minimityytyväisyysmäärä. Huomenna on mahdollisuus naulata ne viimeiset 3. Positiivista ilman muuta, vaikka sitten todellinen taso näkyy vasta ensi viikolla.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Meidän rakas seuramme, Helsingin Jokerit täyttää tänään 46 vuotta. Matkalle mahtuu mm. kuusi Suomen- ja kaksi Euroopan mestaruutta. Jokerien paitaa on kantanut pitkä litanja jääkiekkoilijoita, seuraa kannattaa tuhansia ja tuhansia faneja ympäri Suomen (ja maailman). Välillä on menty lujempaa, joskus on haettu vauhtia divarista. Jokerien historia on värikäs, täynnä onnistumisia ja epäonnistumisia. Onni on saada tätä seuraa kannattaa. Kiitos Jokerit!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ville sen tuossa ylempänä jo sanoi. Kaikenlaista on matkalle mahtunut, mutta onnea Jokerit 46 vee ! Mukana ollaan niin kauan kuin henki pihisee.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Positiivisketjussa ei pitäisi olla turhaa jäkätystä, enkä muutenkaan pidä turhasta negailusta, mutta silti vähän hassuja tuollaiset 46-vuotisjutut. Enkä tarkoita vuosimäärää, vaan sitä, että tasalukuja sitä normaalisti juhlitaan: 30v, 40v jne.

No jos 46 vuotisjuhla tuo lisää yleisöä Areenalle, niin hieno juttu ja se on silloin oikea päätös. Lisäksi kyse on siitä, että päivämäärä osui kohdalleen pelipäivän kanssa ja vastassa on vielä perinteinen kiistakumppani TPS, joten elämä on laiffii.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No jos 46 vuotisjuhla tuo lisää yleisöä Areenalle, niin hieno juttu ja se on silloin oikea päätös. Lisäksi kyse on siitä, että päivämäärä osui kohdalleen pelipäivän kanssa ja vastassa on vielä perinteinen kiistakumppani TPS, joten elämä on laiffii.
Vielä kun saataisiin Nykänen tiputtamaan avauskiekko ja laulamaan "Elämä on laiffii" niin kaikki olisi kohdillaan ;) Voi olla paikallaan todeta, että tuo oli huono vitsi.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
No jos 46 vuotisjuhla tuo lisää yleisöä Areenalle, niin hieno juttu ja se on silloin oikea päätös.

Kyllä tuo, lähemmäs 10k tänään paikalla. Eli oikea päätös toimistojengiltä.
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Jokereiden ensimmäisestä mestaruudesta (1973) tulee kuluneeksi 40 vuotta, mutta juhlaottelua ilmeisesti helpompi markkinoida vaan 46v. bileinä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Himassa joudun tämän katselemaan. Pieni kyynel tuli silmään kun katsoin wanhoja Jokereita. Pikkaisen on aika puraissut pelimiehä, silti sieltä löytyi virnettä ja moikkaukset Eteläpäätyyn. Hienoja miehiä ja jos ylivoima ei ota toimiakseen niin Pena kehiin !
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vaikka tänään taas paikkoja riitti ja viimeistely on huonoa niin kyllä 9 pisteen viikko aina saa hymyn korville. Vielä kun stadin kakkosjengi hävisi toiselle kriisijoukkueelle niin sen kunniaksi voisin ottaa pari lasia rommia. Nyt just hymyilyttää niin kuin hesassa sanotaan.
 

faro

Jäsen
Tällä viikolla yhdeksästä mahdollisesta pisteestä saatin täydet pisteet ja se on helvetin positiivista. Myös aitojen jokerien Mäen ja Lahden maalit lämmitävät mieltä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Jokerit voittaa parilla hörpyllä ja yhdellä avan järkyttävällä flipperillä.

Siis kerrataan vielä: Jokerit VOITTAAA parilla hörpyllä ja yhdellä avan järkyttävällä flipperillä!

Kerrankin näin päin, saatiin kyllä näistä peleistä enemmän, kuin ansaittiin. Mutta toisaalta noita ansaittuja voittoja on ihan tarpeeksi kääntynyt häviöiksi, joten otetaan vastaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
2011
ti 25.10. Jokerit - JYP 3-2
pe 28.10. Pelicans - Jokerit 0-2
la 29.10. SaiPa - Jokerit 0-1

2012
ti 23.10. Jokerit - JYP 1-0
ke 24.10. Blues - Jokerit 1-2
pe 26.10. Jokerit - Ilves 2-0

2013
ti 22.10. Jokerit - KalPa 4-0
pe 25.10. TPS - Jokerit 1-4
la 26.10. Jokerit - TPS 4-2

Viikolla 43 pelit tuntuvat sujuvan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Neljä keskinkertaista peliä ja neljä voittoa olkookin, että ne olivat surkeita vastustajia vastaan. Viime vuosina ollaan hävitty liiankin usein ylivoimaisella esityksellä, joten on mukavaa vaihtelua voittaa keskinkertaisella pelillä mikä on ollut viime vuosina harvinaista.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kolmen ottelun voittoputkessa tulee ajateltua, että väärin voitettu tai ensi viikolla mitataan todellinen taso jne. Nautin kuitenkin voittoputkesta ja uskon, että joukkueenkin on nyt parempi voittoputkessa lähteä haastamaan jälleen Tapparaa tiukkaan taistoon ja uudistunut Ilves tulee olemaan myös hyvä mittari.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
+ Irving jälleen varma, vaikka molemmat Tepsin maalit olisivat olleet torjuttavissakin.
+ Mäen maali, komea laukaus ja komeat tuuletukset.
+ Eronen "Karlssonmaisesti" mukana hyökkäyksissä. Todella viihdyttävää seurata Teemun menemistä, kun sitä itseluottamusta löytyy.
+ Ben-Amorin, Rudin ja Jeren velmuilu neljännen maalin jälkeen. Hyvä meininki jätkillä.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
+ Irvingissä meillä on kyllä mestariveska, otti tänäänkin pari aika huipputorjuntaa!

+ Tota ykkösketjun peliä on ilo seurata. Tänäänkin jatkuvasti vaarallinen, ja loi paljon paikkoja.

+ Maalit "oikeille jätkille". Varsinkin Jaskan maali lämmitti mieltä, josko se siitä taas lähtis. Kousallekki hyvä saada onnistumisia, oli ne sitten millasia tahansa.

+ Eronen huikea!

+ Katsomossa taas loistava meno, myös pohjoispäädyssä tepsifanit anto hyvää haastetta!

+ 4 pelin voittoputki ja ens viikolla testaamaan virettä Tampereen jengejä vastaan, varmasti kaks erittäin viihdyttävää matsia tulossa! Noista kun pystytään pisteet taistelemaan, niin vois olla jo aika innoissaan tästäkin kaudesta.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Mulle pitkän linjan kannattajana positiivisiin kuuluu ehdottomasti tuo 73-mestareiden jäälletulo. Siinä punaisella matolla oli osa niistä jätkistä, joiden vuoksi mä olen Jokerikannattajaksi ruvennut. Hienoa, että meilläkin on alettu kunnioittamaan juuria.


Irving, Eronen, Karalahti, Ruutu, Moses, Teräväinen ja Dehner.
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Itellä on positiivisimpana mielessä nää joidenkin jätkien huikeet tasonnostot verrattuna alkukauteen. Moses ja Hardt ihan päällimäisenä mielessä. Lisäksi laajalla rintamalla on nyt tullut niitä kauan kaivattuja onnistumisia. Tänäänkin Lahti, Mäki ja Ben-Amor aukoivat henkisiä lukkojaan. Huikeet tuuletukset Mäeltä ja Ben-Amorilta. Lähti kyl sata kiloo apinoita selästä molemmilta. Lisäksi Eronen näyttää ihan kansainvälisen tason pakilta. Tsiisus mikä helmi meillä on! Vielä kun mainitaan Dehnerin jäätävä tasonnosto viime kauteen, niin avot. Dehner on joka ilta yks parhaista pakeista. Jalalla puolustaa todella komeasti ja on hyökkäyspäähänkin saanut lisää rohkeutta. Onneks myytiin Masto pois. Denkku joutu viime kaudella paikkaileen sen hasardeja ja samalla meni hyökkäyssuunnan uskallus. Tänäänkin polkas niin kevyen näköisesti läpiajoon. Naputti mailaa siihen malliin, että ratkaisuhaluja näyttää olevan. Ai niin, Leland. Toivottavasti saa uuden maskin. Ja samalla jatkosopparin.

edit. Unohtu mainita Henkka Koivisto. Toivottavasti saa pelata kauden loppuun. Tänäänkin yks parhaista hyökkääjistä.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Herra47, Teukka, Hardt, Koivisto, Irving, Eronen, Mäki - listaa voisi omasta mielestäni vielä jatkaakin! Hienoa, että saadaan vähän onnistumisia eri jätkille! Ja tottakai positiivista myös neljän voiton putki - olkoonkin sitten häntäpään joukkueita vastaan, ensi viikolla varmaan tulee taas uusia tason koitoksia, mutta silti, voittoputki on aina voittoputki ja varmasti tuo lisää itseluottamusta. Tätä lisää! Vielä kun pääsisi paikan päälle katsomahan, täällä ulkomailla on tyytyminen ruutuun :)
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tänään positiivista:

+ Todella viihdyttävä ottelu!
+ Viides peräkkäinen peli, jossa Jokerit tekee 4 maalia.
+ Moses
+ Eronen. Kauden paras peli, vaikka kiikareille jäikin.
+ Tunnelma. TPS-fanit pitivät myös hienosti mökää. Yleisöäkin mukavasti lehtereillä.
+ Voitto ja 9p viikko. Sarjataulukkokin alkaa näyttää jo kohtuulliselta.
+ Janika & Gangnam style
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
+ Janika & Gangnam style

+1

Heh, muutkin huomanneet tämän positiivisen asian ja pitävät sen esillä, tällä kertaa se ei onneksi ollut pelin ainoa positiivinen seikka. Kyllä Janika + muutkin Cheer Upin tytöt on tämän positiivisuusketjun aihe.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pro Semir.

Kaikkiin aikaisempiin viesteihin on helppo samaistua, mutta pakko hehkuttaa Semiriä hieman lisää.
Eilenkin huikeaa laukausten blokkailu alivoimalla, mistä muuten lähti kerran pahannäköisesti linkaten vaihtoon. Tuli kuitenkin sitkeästi takaisin peliin. Lopun heitto tyhjään rysään meni kyllä juuri oikeaan osoitteeseen.

Muutenkin todella hyvä fiilis nähdä että tänäkin päivänä tuollainen "sympaattinenpuukäsi" mahtuu pelaavaan kokoonpanoon. Ja vieläpä auttaen joukkuetta omalla panoksellaan. (Vertaa naapurin Gillies)

Miksi muuten nyt lehdistö ei uutisoi Ben-Amorin maaleista/syötöistä? Tai edes lisääntyneestä vastuusta alivoimalla? Kaikki aikaisempi pas#a kyllä jaksetaan mainita.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on tehnyt viiteen peliin putkeen 4 maalia per ottelu. Vähän alkaa varmaan peikko pikku hiljaa maalinteon kannalta kadota.
 

Norwich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston, Barca, Norwich
Se on positiivista, että vaikka Lindell on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava otteissaan viime aikoina, niin siitä huolimatta miehen peliaikaa ei ole vähennetty ja annetaan myös edelleen yv-aikaa. Ja tämä on oikeasti positiivinen asia eikä ironiaa, sillä on aina mukava seurata omia junioreita edeustusjoukkueessa vaikka aina eivät onnistuisikaan. Positiivinen juttu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös