Positiivisuusketju

  • 2 815 585
  • 11 237

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tämä lista tuli identtisenä (tai ainakin niin olin katsovinani) Jokereiden Facebookiin äsken. Ettei vaan olisi täältä kopioitu. ;)

Sehän vaan kertoo, että meidät huomioidaan täällä. Palautteen jakaminen, ideoiden heittely ja muutenkin mielipiteiden kertominen on siis tärkeää.

Lista itsessään on todella positiivinen juttu.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ole mielestäni peli vielä esim kauden 82-83 tasolla, eikä edes 90-luvun parhaiden vuosien tasolla. Mutta tämän vuosituhannen parasta peliä, parempaa kuin mestaruuskaudella 2001-2002.

No jääkiekko on kehittynyt ja tasoittunut niin paljon, että aivan varmasti peli on parempaa kuin 80-luvulla. Silloin tietysti vastustajatkin olivat huonompia ja huonommalla pelilläkin kuin nyt, pystyi dominoimaan.

Itse aiheeseen, niin totta kai lämmittää kaksi peräkkäistä peliä nollat taulussa omaan päähän. Ja sarja johto tietysti :)

Edit. Ja joku olikin näköjään ehtinyt ensin.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
29.12 Jokerit-HIFK myyty jo käytännössä loppuun. Muutama hajapaikka yläkatsomoon löytyy vielä.

Ei tässä oikein enää malttaisi odottaa kyseistä mittelöä..
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Ossin jatkosopimus kauteen -16 asti kuuluu tämän ketjun alle heittämällä. Tämä tarkoittaa myös sitä että Ossi todennäköisesti kantaa uransa loppuun narrinuttua
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ossin jatkosopimus kauteen -16 asti kuuluu tämän ketjun alle heittämällä. Tämä tarkoittaa myös sitä että Ossi todennäköisesti kantaa uransa loppuun narrinuttua

Hyvillä mielin voi aaton aloittaa ko. uutisen johdosta. Muutenkin viimeinen luukku oli todella hyvätuulinen ja sai mielen virkeäksi heti aamusta.

Hyvää joulua palstaveljille!
 

Masentaja

Jäsen
Ossi three more years! Huikea juttu, hieno jatko. Nyt voi keskittyä joulunviettoon. Omasta puolesta erinomaista joulua kaikille.
 

JiiMani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Forsberg, ManU, SoJy
Loistavia uutisia näin jouluaatto aamuna! Koko joulukalenteri oli loistava. Nyt hyvää ja rauhallista joulua koko Jokeri-perheelle ja palstaveljille!
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koko syyskausi on ollut perhanan hieno! Välillä on hävitty vähän yllättäin, mutta silti olen tykännyt tuosta rohkeasta pelaamisesta. About kaikki pelit olen tällä kaudella nähnyt ja rohkeus pelata omaa peliä on tuntunut hemmetin hyvältä. Välillä on tullut tukkaan pahasti, mutta silti ei olla ihan kamalaan räiskimiseen lähdetty koskaan. Mulla on todella iso luottamus tuohon Lämä ja Tomek nuoreen valmennuskaksikkoon.

Ei ollut näin hyvä fiilis viime mestaruuden aikaan, eikä ehkä pelillisesti 1990-luvullakaan. Nyt nuoret dudet tulee A:sta tai KiVa:sta pelaamaan, eikä sitä ainakaan negatiivisesti erota. Myös nuo pelaajien jatkosopparit kertoo siitä, että kohti jotain isompaa olemme menossa.

En ole kommentoinut tuota Semir-Ville insidenttiä kertaakaan, mutta mielestäni Semir teki vain sen, mitä pitikin tehdä. Loppui kerralla pullistelu. Eikö sitä tuolla haettu?

Kiitos Jokerit!

-duud-
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pakko todeta, mutta Kekäläinen lienee eniten seuraan vaikuttanut yksittäinen henkilö sitten Hjalliksen.

Nyt kun menoa vertaa menneisiin vuosiin, niin ero on aivan hirveä. Yleensä kesällä olo oli kuin tulevalla mestarilla kovien nimien saapuessa Areenalle ja huhujen liikkuessa käytävillä. Tässä vaiheessa vuotta tuo kesämestaruus olikin jo mennyttä aikaa ja sokea Reettakin näki mikä mättää. Joskus valmennuksen osalta oltiin unohdettu hyökkäyspeli, joskus taas pelaajatarkkailu oli jätetty tekstitv:n hommaksi ja miljoonamies oli paljastunut keskenkuntoiseksi potilaaksi.
Tällä hetkellä puolestaan Jokerit näyttää suorastaan pelottavan vahvalta kaikilla osa-alueilla.

Pelaajahankintojen osalta politiikka on tyystin kääntynyt. Sisään on tuotu pelaajia, joista tiedetään lähes kaikki mahdollinen. Mosesta oli skoutattu yli vuoden verran ja nähty mies livenä, Ruutu oli Keklulle tuttu jo viime vuosituhannelta, Lamberg oli Tomekille tuttu junnumaajoukkueista ja niin päin pois. Tällä kaavalla on hutien määrää saatu laskettua melkoisesti. Samoin loukkaantumisia on pyritty paikkaamaan junnuilla eikä sisään ole tuotu palkkasotureita hirveällä liksalla.

Ja jotta junnut tosiaan pystyvät paikkaamaan, on junioripuolella täytynyt tehdä asioita myös oikein. Varsinkin viime kaudella A:ssa pelanneiden on varmasti helppo tulla liigankin mukaan jo pelkästään Tomekin takia. Kummasti asiat helpottuvat silloin, kun kaikki auktoriteetit eivät ole tuntemattomia. Samoin pelitapa on pelaajille tuttu, joten sen puolesta peli ei mene koheltamiseksi. Kaiken kruunaa vielä se, että kesän Jokerit veti varmaan ennätyssuurella treeniringillä. Tuon ansiosta junnut myös tunsivat liigapelureita ja hyppäys toiseen koppiin oli askeleen helpompi. Pieniä asioita, mutta pienistä asioista saadaan koottua isompia kokonaisuuksia.

Luonnollisesti hyvät asiat tuppaavat johtamaan muihinkin hyviin asioihin. Kun katselee jatkosopparien määrää, niin luulisi jo tyhmemmänkin tajuavan jotain. Jokereissa on hyvä henki, loistavat mahdollisuudet urheilullisen menestyksen saavuttamiseksi ja pelaajia motivoi muutkin asiat kuin raha. Kun parhaassa iässä olevat pelaajat sitoutuvat useammaksi vuodeksi tai Väänänen ei lähde tienaamaan vielä viimeisiä isoja masseja, niin asioiden on oltava hyvin.

Mikäs tässä on oikein fanina ollessa kun homma toimii kaukalossa ja sen ulkopuolella. Nyt vielä muutama mestaruus tähän ja Kekäläiselle voidaan huoletta pystyttää patsas Areenan ulkopuolelle.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Mä mietin sen ekan erän en-sano-minkä-sekoilun, Ruudun ja Eavesin poistumisen ja Niemen saaman kympin jälkeen että "jumalauta jos tämän jälkeen joukkue nousee pisteille tai peräti voittoon niin meitä ei pysäytä mikään". Ihan niin pitkälle en ehkä vielä menisi, mutta kova on taistelutahto jengillä ja nyt on pitkästä aikaa sellainen fiilils että nyt mennään pitkälle.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Voiko vuotta päättää enää paremmin kuin 8-1 voitto julleista? Kungen on paras piste. Ehkä naapuri oli heikko ja oli epäonneakin matkassa, mutta sanattomaksi vetää. _Kaikkien_ on pakko katsoa maston 1-0 byyri, yksi kauden näteimmistä. Lisäksi mielestäni Semir teki oikein vastatessaan kutsuun, mutta telkkarista näytti juuri todella fiksulta siirrolta eli hanskat jäähän mutta mikään ele ei osoittanut tappelemisesta. Semir säilytti kasvonsa ja yhdelläkään kukkahattutädillä ei ole nokan kopauttamista asiaan. Ei tarvitse pelätä kirkuvia otsikoita muusta kuin Jokerien TÄYDELLISESTÄ ylivoimasta.

Tärkeintä ei ole voitto vaan murskavoitto.
 

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2014 (sympatiat Mestikseen), saksalaiset
Pitkään olen haikaillut, että Jokerit voittaisivat pelin useammalla kuin neljän maalin erolla (milloin on muuten ollut viimeksi näin iso voitto). Siitä en osannut uneksiakaan, että tuo peli voisi osua juuri Julleja vastaan! Lisäksi Nordlundin soolo, Pulkkisen tehot sekä Kungenin täydellinen jäähyväismatsi lämmittivät mieltä.

Monta vuotta saanut odottaa, mutta viimein sen voi sanoa: hienoa olla Jokerifani! :)

EDIT: lisätään vielä, että vitutusketju on valunut ilahduttavan alas :)
 
Viimeksi muokattu:

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Paljon positiivista, mutta toki hiukan haikeatkin fiilikset IFK-voiton jälkeen. Jotenkin en usko, että tämä oli Kung Erikin osalta tässä vaikka eipä tämän komeampaa jäähyväispeliä voi pelata.

Varmaan yhtä huikea fiilis IFK-voiton jälkeen oli viimeksi viime kevään puolivälieräsarjan toisen ottelun jälkeen, jolloin Hardt tälläsi kiekon vastustamattomasti ohi Endrasin muutama sekunti ennen ensimmäisen jatkoajan loppumista. Elämme hienoa aikaa ja näistä hetkistä kannattaa nauttia, mutta se päätavoite on kuitenkin keväässä.

Yksittäisistä pelaajista Pulun comeback lämmittää mieltä. Ollut hyökkäyksen ykköshahmo jo jonkun aikaa, hienoa että on saanut onnistumisia myös pisteiden valossa!
 

Drygin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Minnesota
Yksi kauden hienoimmista peleistä ja on ilo että king Erikin jäähyväisottelu sai ansaitsemansa päätöksen - eiköhän jää hyvä mieli jokeriajasta.

HIFK tänään:

+ Suckerpunch Liivik oma maali - repesin.

+ Varakas pääsi painimaan linjurin kanssa - repesin.

+ Kuvaaja otti muutamaan otteeseen kuviin Hifk valmennuksen Pennasen ja mikä innanen se toinen nyt onkaan. Ilmeet olivat aika priceless - repesin.

Ja sitten kotijoukkue Jokerit tänään:

+ Pulkkinen on tällä hetkellä tulikuuma pelaaja.

+ Jokereiden YV - huikeaa näytöstä varsinkin kolmikolta Filppula, Karlsson , Moses.

+ Nordlund coast to coast. - Voi luoja mikä maali kylmät väreet kulkivat pitkään ja kädet tärisi kun tommosen teki!

+ Jani Rita - Sai kiekon muutamaan otteeseen vanhanajan malliin vauhtiin ja teki 2 maalia pelissä!

++ Edit: Unohdin tärkeimmän eli Kung Erikin! - Käsittämätön pelaaja, kiitos koko jokeriajasta!

+++ Kaikkiaan koko Jokerijoukkueelta täydellinen suoritus, kiitos!
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan sanattomia tämäniltaisesta ainakin täällä vielä ollaan! Ei löydy sopivia adjektiiveja kuvaamaan tätä rakkautta tämänhetkistä Jokerijengiä kohtaan. Siis ei saatana 8-1 naapuria pataan kotona, olihan matsi! Kaiken oleellisen jengin tilasta ja menosta kertoo tämä kuva http://static.iltalehti.fi/smliiga/81jokerit429SH_sm.jpg

Ihan sama mikä nimi siellä selässä on tai kuinka monta matsia on takana pelaavassa kokoonpanossa niin olet osana tätä Jokerijengiä ja jokainen äijä antaa illasta toiseen kaikkensa Jokereille ja tuolla painaa todellinen joukkue illasta toiseen, sen näkee kaikesta tekemisestä. Kiitos Jokerit!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Moneen Jokereihin liittyvään asiaan voi olla tyytyväinen tällä hetkellä, mutta yhtenä täytyy mainita kotiotteluiden huima saldo 13-4-0-2.
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EDIT: lisätään vielä, että vitutusketju on valunut ilahduttavan alas :)
Mua harmittaa, kun ei tullut kymmentä maalia, mut en viitsi vitutusketjuun laittaa.

Kun aina pitää pyrkiä löytämään positiiviset asiat, niin Kuninkaan lopettamisen myötä Manella on paremmat mahikset mahtua kokoonpanoon.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Hienoa, käsittämätöntä, ja tunteikasta. Aivan kaikkea tarjottiin tänä iltana. Olihan siellä myös muutama maalikin.

Tulipa tuossa juuri mieleen tässä kauden vai oliko jopa viime kauden alla käyty keskustelu erään naapurin fanin kanssa joka naureskeli meille ja Herra Hakkaraiselle. Kuulemma HIFK:lla on joku hieno uusi fysiikkivalmennus koeajossa ja joukkue saa varmasti parempia tuloksia mitä Jokerit saa/sai Hakkaraisen aikana.

Miten tänään kentällä en nähnyt yhtään siihen viittaavaa, että Hakkarainen on tehnyt hommansa huonosti ja naapurissa uusi supersalainen valmennus tuottaa robootteja. Isät vastaan pojat oli tänään jäällä. HIFK on mestaruuden jälkeen vaan hidastunut ja kangistunut. Suosittelisin pojille uusia treenimuotoja ja lopettakaa ne kokeilut.

Tämä kausi on meidän.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava matsi eilen! Erityisesti Pulkkisen, ja totta kai, Karlssonin otteet lämmittivät. Huikea lopetus huikealle pelaajalle. Lisäksi Maston tekemän 1-0 maalin aikaan eteläpäädyn ilmeet olivat näkemisen arvoisia. Mahtavuutta! Ei tätä junaa pysäytä mikään...

Edit. Ja nimimerkki Varis linkkasikin kuvan, johon viittasin.
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Lisäksi Maston tekemän 1-0 maalin aikaan eteläpäädyn ilmeet olivat näkemisen arvoisia.
Tästä kuvasta voi niitä ilmeitä ihastella, jos ei livenä ehtinyt. Joku on onnistunut ikuistamaan juuri sen hetken kun Masto on tullut pakeista ohi, muttei vielä ujuttanut kiekkoa takanurkkaan ja yleisöllä on täysin epäuskoisia ilmeitä.

On kerta kaikkiaan kova tekemisen meininki joukkueessa tällä hetkellä. Positiivisia asioita on ihan turha alkaa listaamaan, koska käytännössä niihin kuuluu about kaikki mahdollinen, mutta varsinkin Pulun liito laittaa hymyilemään. Jätkä ansaitsee loistavan loppukauden ja juuri nyt näyttää sen suhteen hyvältä.

Jatkoajan haastattelusta sai sellaisen kuvan, että Erik ei ehkä sittenkään jäisi Ruotsiin NHL-kauden peruuntuessa. Eihän asia varmaa ole, mutta tuollaiset vihjeet laittavat kyllä vatsanpohjaan perhosia.

Tämä kausi on jo nyt tarjonnut aivan ikimuistoisia asioita ja tärkeät matsit ovat vielä kaukana edessä. Ei malttaisi odottaa. Hienoja aikoja.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mielestäni tuon alhaalta oikealta toisena olevan jätkän ilme on paras! Cool.

Joulukuu meni tosi hyvin. Vain Turun reissusta Jokerit eivät saaneet pistettäkään.

Pulkkinen pelasi hyvän kuukauden joukkueen ohella. Väänänen teki jatkosopimuksen. Joukkueen on pidettävä jalat maassa. Aika ei ole vielä juhlia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös