Positiivisuusketju

  • 2 813 004
  • 11 225

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jes! Viikon paras uutinen! Polle jatkaa. Hienoa Keklu hienoa! Ja Kiitos Janille, että jatkat ainoassa oikeassa seurassa! Kyllä alkoi aamu hienosti ei voi muuta sanoa! Jani on ehdoton suursuosikki koko joukkueesta!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Teuvo Teräväisen esitykset varsinkin ylivoimalla, ihailtavaa taidokkuutta ja pelisilmää sekä pelirohkeutta nuorelta pelurilta. Sekä tietenkin Jani Ritan jatkosopimus. Jei!
 

migsuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Positiivista on myös ollut parantunut alivoimapeli. Se on ollut paljon aktiivisempaa verrattuna alkukauteen eikä enään seistä passiivisena neliönä odottaen, että milloin vastustaja tekee maalin. Jatkakaa samaan malliin!
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Ei pelaa Henritius tänään, vaan mennään 7 puolustajalla ja 11 hyökkääjällä.
Okei, luulin nimen jääneen pois vahingossa.
Poistin koko viestin kun tuli muutenkin väärään ketjuun. Taitaa olla aika päivittää oma nuppi, kun mikään ei onnistu. Toivottavasti jengillä menee illalla paremmin.

Positiivista on Maneliuksen pysyminen pelaavassa kokoonpanossa. Saanut selvästi lisää itseluottamusta Vantaalla tulleista onnistumisista! Isännän tuoma tuki toivottavasti siivittää Manen vielä parempaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Varsin positiivista on se, että kaikista peleistä napsittiin tällä viikolla 3 bongoa ja ero Ässiin on 2p ja Pelicansiin 3p. Ei näytä lainkaan huonolta tämä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varsin positiivista on se, että kaikista peleistä napsittiin tällä viikolla 3 bongoa ja ero Ässiin on 2p ja Pelicansiin 3p. Ei näytä lainkaan huonolta tämä.

Jep ja maalisuhde näissä kolmessa pelissä varsin murhaava: 14-2. Kakkossija runkkarissa vielä täysin otettavissa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Positiivista on se, että pystytään jäähdyttämään hyvin vastustajien kiri ja pelaamaan erittäin kurinalaistesti johtoasemassa. 0 jäähyä ja oikeastaan vain yksi hyvä maalipaikka vastustajalla kolmennessa erässä ovat vakuuttava näyttö. Vaikka peli ei ollutkaan tyylikästä, olen erittäin tyytyväinen kun joukkue taas vaihteeksi osaa voittaa myös näin. Hyvä merkki kevättä kohden, koska mikä joukkue hallitsee aina matsejaan. Vastaus on että ei kukaan. Hyvän joukkueen merkki on ottaa niitä voittoja myös tämmöisten esitysten kautta, koska vain ne voitot ratkaisevat. Viime aikoina ollaan nähty jo liiankin monta kertaa se, että hyvästä hallinasta huolimatta ollaan otettu kuonoon.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Niin ja Ässien hävittyä tänään, on nappaamalla 4-6 pistettä viikonlopun peleistä mahdollista parantaa asemia sarjataulukossa huomattavan paljon.

Paranivathan ne asetelmat, joidenkin vielä viikko sitten pelkäämät säälit ovat 4-7 pisteen päässä. Kakkossijaa hallussaan pitävä Pelicans on vain kolme pistettä edellä, joten tammikuun tasauksen merkitys on valtavan suuri.

Muutama yleinen positiivinen juttu viikonlopun peleistä:

1. Viimeistelytehokkuus oli todella hyvä erityisesti eilen. Tepsin maalivahti möhli, mutta silti kolme maalia 13 laukauksella on erinomainen suoritus.
2. Maalille haluttiin mennä ottamaan mustelmia, sillä kymmenestä maalista peräti kuusi iskettiin alle viiden metrin etäisyydeltä.
3. Puolustuspeli oli esimerkillisen tiivistä. Kilpeläisen kämmejä lukuunottamatta HPK:lla ei tainnut olla yhtään vaarallista maalintekopaikkaa, eikä TPS:kään hirveästi huippuhyviä tilanteita saanut luoduksi ajoittaisesta selvästä hallinnasta huolimatta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllä itsekin ihailin tuota pelin täydellistä jäädyttämistä kolmannessa erässä, TPS löi päätään Jokereiden sumppuun eikä saanut oikeastaan yhtään kunnon maalipaikkaa. Jokereiden puolustus on muutenkin vetänyt viimeiset kolme peliä todella hyvin ja tuntuu, että kaikkien rakastaman Maston itseluottamuskin on jälleen kasvussa, kun uskaltaa jo itse laukoa viivasta.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yleensä en ole hirveästi bongaillut Jokerien pelaajia näiltä SM-Liigan viikon kuumimmat -listoilta, mutta nyt TOP3:een ovat päässeet Eero Kilpeläinen ja Janne Lahti. Eero Kilpeläinen viikon kuumin - SM-liiga

TPS-ottelussa pääsi nauttimaan siitä, että ainakin hetken aikaa Jokereilla vaikuttaisi olevan hyvä ykkösmaalivahti, joka pystyy pitäämään joukkuettaan pystyssä, vaikka kenttäpelissä oltaisiinkin alakynnessä. Janne Lahti nyt taas on viime aikoina ollut huimassa vireessä. Vielä kun saataisiin Hahl ja Filppula takaisin, niin ainakin hyökkäys- ja maalivahtipeli olisivat kunnossa.

Jokerit taistelee kaikesta huolimatta vielä ainakin runkosarjan kakkostilasta. Kummasti kolmen pelin voittoputken jälkeen kaikki näyttää valoisammalta.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Nannaa katsella kuinka naapurin Petu syöttää paskaa erittäin hintavalle ja nimekkäälle jengille Nordiksella. Ei tuolla avauspelaamisella ja peluutuksella pitkälle mennä keväällä. Petri Matikainen on paljon huonompi valmentaja kuin esim. Doug Shedden.

Huomenna Espoota pataan ja naapuri on jo viiden pisteen päässä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jokereiden erittäin hyvät matsit viime viikolta. Kolmeen matsiin 14 häkkiä on hyvä suoritus. Ja peli on ollut aktiivista ja nyt kun on porukkaa telakalla, niin muut on ottanut hyvin vastuuta. Ja Kilpeläisen takas saanti saikulta, oli erittäin positiivinen asia. Joukkue on pelannut vuoden kahta ensimmäistä peliä lukuunottamatta hyvin. Huomenna matsit jatkuu Stadissa. Ja paikalla ollaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Joukkue on pelannut vuoden kahta ensimmäistä peliä lukuunottamatta hyvin.

En todellakaan sanoisi, että nuo vuoden kaksi ensimmäistä peliä olisvat olleet mitenkään huonoja. Kokonaiussdessaan tämä vuosi on mennyt erittäin hyvin, vaikka tärkeitä pelaajia on ollut sivussa. Se on hyvän joukkueen merkki!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Niin no, Jokerit kumminkin pystyi nostamaan tänään tasoaan jatkaoajalle, se kuuluu varmaankin tähän ketjuun.

Muutama ikioptimistin positiivinen paskankin pelin jälkeen:

1. Pelicans-peleihin on helppo parantaa.
2. Tämä(kin) (ansaitsematon) piste voi nousta arvokkaaksi.
3. Neljästä helposta pelistä 10 pistettä on kaikesta huolimatta kelpo saldo.
4. Erikoistilannepeli on suht. hyvällä tasolla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista on ettei vieläkään olla ulkona neljänneltä sijalta vaikka pisteitä saadaan lähinnä heittopusseilta ja koville joukkueille hävitään. No Blues kuuluu sarjan heittopusseihin paskoihin mutta sille hävitään siitä huolimatta.

Ai niin tää oli positiivisuusketju joten lopetetaan tähän ettei mene liian negatiiviseksi ja siirrytä vitutuksen puolelle.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei enään yhtään ruotsalaista jengissä. Hienoa.
Ja kuitenkin olisit vahvistuksien tarve -ketjussa valmis ottamaan ruotsalaiset Petrasekin ja Alavaaran. Samalla linjoilla kuitenkin Klingbergistä. Hyvä, että nyt se toinen seura löytyi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös