Positiivisuusketju

  • 2 815 568
  • 11 237

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Positiivista on se, että Kärpät tuskin kotikaukalossaan lähtee pelaamaan samanlaista keskialueen trappia kuin eilen, minkä pitäisi avata myös meille paremmin mahdollisuuksia toteuttaa sitä omaa peliä.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ollaan huonommasta jaksosta huolimatta sillä sijalla, johon joukkuetta "asiantuntijoiden" taholta veikkailtiin ennen kauden alkuakin. Naapurin sijoitus sen sijaan ei aivan ole vastannut odotuksia.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Oulussa on kait lunta ja ehkä muutamalla pelaajalla on menkat ohi.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jokereiden markkinointi selkeästi kehittyy, nimittäin ensimmäinen taksi Jokeritarroilla bongattu. Kylläkin Vantaan taksi.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vaikka yhden pisteen viikko syö miestä rotan lailla, niin onko se sitten sokeaa optimistista uskoa omiin tai täydellistä puusilmäisyyttä, mutta en mä siltikään kaikki kolme tauon jälkeistä peliä katsoneena näe että tuossa meidän pelitavassa on perustavanlaatuisesti mitään vialla, toteutus vaan ontui tällä viikolla harmillisesti. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö erityisesti hyökkäysalueen ratkaisuissa olisi paljon parannettavaa. Saa ottaa talteen, mutta mä uskon ensi viikon saldo on 7-9 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Huikeaa on Jokereiden A:n meno tällä hetkellä. Ennen maajoukkue-taukoa tuli jopa pari tappiota, mutta tämä viikonloppu Hämeenlinnassa meni aika vakuuttavasti taas. Tulokset viikonlopulta menivät näin :

HPK 0 - Jokerit 3
Sport 0 - Jokerit 3
Kärpät 1 - Jokerit 6

Melkein saivat pelattua 180 minsaa ilman takaiskuja, mutta vikassa erässä Kärpät kävi tekemässä vkl:n ainoan maalin Jokereiden päätyyn.

Kannattaa muuten muistaa, että tulevana perjantaina pelataan A:n kärkipeli Jokerit - HIFK. Kaikki paikalle kattomaan iloista lätkää edustuksen pelin takkuillessa!
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Junnujen esitykset kokonaisuudessaan kuuluvat kyllä tähän ketjuun. A:n hienoihin esityksiin alkaa jo olla tottunut, mutta se että B-junnutkin vetävät ilman pistemenetyksiä sarjansa kärjessä on kyllä allekirjoittaneellekin jonkin sortin yllätys.

Kuluneena viikonloppuna siis myös B:llä puhdas peli, Ilves nurin 5-3 ja HPK 7-1.

Ja B:n menestys on tullut joukkueella jossa ei varsinaisesti ole ns. isoja tähtiä. Porukka on tasaisen kova ja taitava siitä huolimatta että siellä eivät pelaa sellaiset 94 - 95 syntyneet kaverit kuin Teuvo Teräväinen, Aleksi Mustonen, Saku Salminen, Esa Lindell ja Joonas Korpisalo.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ja B:n menestys on tullut joukkueella jossa ei varsinaisesti ole ns. isoja tähtiä.

Toivottavasti tämä menestys luo sitten uusia tähtiä; tai väkisinhän se luo. Pelaajien itseluottamus on korkealla ja taidot kohisevat niin, että humina käy, eikä seinänaapurit saa unta!

Hyvä homma myös se, että saadaan jo nuorella iällä istutettua jokerikasvatteihin voittamisen traditio!
 

JK43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston
...ja jatkona vielä edellisiin: positiivista on myös se että nyt kun on tulossa nuoria lupaavia Jokeripelaajia niin myös tuonne liigajoukkueeseen on mahdollista päästä.

Esim. lahjakas ja motivoitunut A-junnu voi olla luottavainen siitä että loukkaantumistilanteessa ensin katsellaan omat junnut läpi löytyykö sieltä korvaajaa ja vasta sitten mietitään jotain entisiä pelimiehiä.
 

Feliks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, KuPS
Edelleen ei tunnu kaksi kärppätappiota kovin hyvältä, mutta tilanne on silti se, että ollaan liigassa nelosena ja Virmanen ei ole urheilutoimenjohtajana. Monella tuntuu aika kultaavan muistoja, mutta parempi tällä hetkellä on ettei hankita ketään. Kun muistelee Masan hankintoja Kimmot Eronen ja Pikkarainen. Kyllä silloin jokerisydäntä viilsi syvältä. Eikä eniten se, että kyseiset jannut pelasivat juuri Jokereissa, mutta se että Kissa oli koko porukan paras omassa päässä. Se kuinka syvällä silloin mentiin näyttää monelta unohtuneen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista on että Hahl ei hajonnutkaan pelikyvyttömäksi. Myös se on positiivista että tiistain vastustaja on mielenkiintoinen, voittoa en odota mutta on mielenkiintoista nähdä miten Dufvan Tappara tulee Areenassa pelaamaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei oikein tule positiivisia asioita mieleen. Voisikohan jotakin hupia repiä kuitenkin Helsingin miljoonajoukkueiden maalivahdeista. Neliveto Hetenyi-Lundell-Tuohimaa-Norja on sellainen iskuryhmä, että yksikään noista ei mahtuisi yhdenkään liigajengin ykköseksi ! Hyvin me vedetään :)
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Jokereiden järjestämä junamatka Turkuun lauantaina 14.1.2012 on positiivinen asia! kohta mennään :)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei nyt kauheasti tee mieli Tapparaa haukkua, mutta ehkä heidän kannattajansa ei kauheasti Jokerit-osiota lue, joten voidaan ihan rauhassa todeta ettei Jokereissa ollut muuta hyvää kuin Jarkko Ruutu ja loput oli ihan Tapparan ansiota.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
14/18 kokoonpanon kenttäpelaajista sai ainakin yhden pisteen tänään kasaan. Tuo on aika hieno juttu ja kertoo jotain jokaisen kentän ratkaisukyvykkyydestä. Pisteittä jäivät siis ainoastaan seuraavat herrat: Nordlund, Ruuttu, Väänänen, Tyrväinen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei nyt kauheasti tee mieli Tapparaa haukkua, mutta ehkä heidän kannattajansa ei kauheasti Jokerit-osiota lue, joten voidaan ihan rauhassa todeta ettei Jokereissa ollut muuta hyvää kuin Jarkko Ruutu ja loput oli ihan Tapparan ansiota.

Hei, tää on positiivisuus-ketju!

En allekirjoita Gagsin väitettä, olen enemmän fatalityn kannalla. Tänään oli hyvä liike ja taistelumoraali joka jätkällä. Sen lisäksi useampi jätkä sai onnistumisia.

Tästä on hyvä jatkaa loppuviikon haasteisiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tänään Jokerit oli hyvä ja ylivoimainen kentällä, joka tapauksessa Tappara jäi selvästi jalkoihin ja paremmalla viimeistelyllä olisi voitu saada jopa kymppi täyteen. Jopa ylivoima näytti jo hieman paremmalta ja siellä saatiin paikkoja aikaiseksi vaikkei verkko heilunut kuin vasta 5-3 yv:llä. Jokerit pelasi niin vahvan pelin ettei Tuohimaata tässä pelissä edes testattu, pahoja paikkoja ei paljoa tullut ja ne vähät Tuohimaa hoiti suhteellisen varmasti. Mielestäni Nordlund oli pirteä, muutamasta kudista tuli hyvät riparit mutta kukaan ei ollut niitä maaliin siivoamassa. Klingon yhtä karmeaa hasardia lukuunottamatta pelasi hyvän pelin ja pohjusti hienosti Ruudun maalin. Tästä on hyvä jatkaa, hienoa että tappioputki saatiin poikki.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Liike oli hyvää ja suunta kohti vastustajan maalia. Näin voitetaan pelejä. Ei kaartelemalla, räiskimällä huonoista paikoista tai vastuuta siirtelemällä. Taisi tulla valmennuksen suunnalta aiheellista palautetta parin edellisen matsin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös