Positiivisuusketju

  • 2 866 226
  • 11 441

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | The Neule
Varmasti menee vielä eilisen jälkihöyryillä, mutta positiivista, kun Vainikaisenkin siirto sai palstatilaa: Maikkari, Yle ja HS jo uutisoinut siirron.

Ei nimittäin Lahnaviik ja Rikkilä hirveästi tilaa saanut, se ei toki heidän syytään ole.
 

SalmiakApina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mitä itkuun tulee, niin jullin itku on sieltä parhaasta päästä. Päästäispä pian/lähivuosina samaan sarjaan. Sähköistäisi koko Stadin kiekkoskeneä entisestään. Tavallaan hyvä, että ei kaikkea makeaa meillekään mahan täydeltä, vaan askel kerrallaan taas kohti suurempia suuruuksia. Eipähän tuu vauhtisokeutta. Kuten yksi julli tuolla yritti naljailla, niin kyllä vaan Mestis on oikea reitti meille.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tosi innostunut olo on ollut lipunmyynnistä. Filppulan paluupelissä fanien lataus on varmasti ihan katossa ja uskon tunnelman olevan viime kauden ensimmäistä K-Espoo - Jokerit peliä kovempi. Tätä peliä ei kannata missata. Tällä hetkellä kalleimmat liput on 59 euroa ja luultavasti hinnat vielä nousevat. Olisi mielenkiintoista kuulla pelin jälkeen paljon on tullut lipputuloja yhdestä runkosarjapelistä. Pelkästään jos 8200 lippua myytäisiin 35 euron keskiarvollakin, siitä tulisi 287 000 euroa. Fanituotemyynti on todennäköisesti myös hurjaa! Jos viiripeli yltää lähelle samaa, niin on meillä aika hyvin asiat.
 

Steve Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelistä ei nyt sinänsä kerrottavaa jäänyt, mutta sen ympärille saatiin rakennettua oivallinen 500 kilometrin ajo-opetussessio 16-vuotiaalle fanille. Varsinkin pelin jälkeinen etappi pimeän ajoineen ja hirvien väistelyjen osalta varmasti toi rutkasti tarvittavaa kokemusta. Nyt istuskellaan Turun saaristossa kivellä ja katsellaan Itämerta sen minkä näkee. Moni asia voisi olla huonomminkin.
 

DomBBa-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun tässä on rauhoituttu eilisestä ryöpytyksestä, niin täytyy muistaa, että se oli vasta kolmas harkkapeli. Paljon on tekemistä, mutta luotto on kova. Joukkue on niin paljon parantunut, että luulisi Määtälläkin olevan helpompaa. Positiivisin mielin loppuihin harkkapeleihin ja Valle kun starttaa 17.9 niin se tulee olemaan taidetta. Malttaisi vaan odottaa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katselin huvikseni seurojen IG-tilejä ja markkinointia alkavasta kaudesta ja silmään osui Jokipoikien tili, jossa Jokereilla ja Filppulalla markkinoidaan lipunmyyntiä neljässä eri päivityksessä. Näyttää olevan tilin perusteella tuohon 28.12 pelattavaan Jokp - Jokerit otteluun jo yli tuhat lippua myyty. Jokerit vois alkaa jo keräilemään rojalteja näistä.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Voidaan olla montaa mieltä Helsingin jäähalli-ketjun pelikielloista, mutta positiivisimpana mielessä alati lähestyvä kausi, joten peukut pystyyn.

Saatiin Filppula rosteriin.
Huh, Jokerisydän sykkii!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös