Positiivisuusketju

  • 2 784 300
  • 11 169

NinetyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1. Iso käsi joukkueelle kasvojen pesusta. Tiistain esityksellä mun mielestä ansaittiin tonnin droppi katsojalukuun, mutta nyt annettiin sellainen reaktio että kehtaa lähteä Kokkolan road tripille - ja toivon mukaan pakataan maanantaina Nordikselle lähemmäs se 7-8 tuhatta päätä.

2. Peppi-chantti. Kauden paras lisäys virsikirjaan. Sivukatsomotkin lähtivät vähän messiin hyppimiseen. Harvinaista herkkua.
 

Steve Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hermeksen erittäin oudon toisen maalin hopeareunus on nähtävillä tässä liitetiedostossa.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240321_234057_Gallery.jpg
    Screenshot_20240321_234057_Gallery.jpg
    159 KB · kertaa luettu: 178

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Luojan kiitos Jokerit voitti niin Huuhkajien tragikoominen suoritus ei tunnu niin pahalta. Ja nyt voi täysillä keskittyä lauantaihin!
 

Swindon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luottavainen fiilis edelleen, tiesin kyllä että voitto otetaan mutta enää ei voida kuitenkaan läpsytellä vieraissa. Hermeksellä on paine varmasti kova ja tietävät että seiska peli tulisi/tulee olemaan tosi paha Helsingissä. Meillä on momentum mutta kaikki pitää pistää likoon huomenna ja hiljentää Kokkola. Upeaa että lähtee iso porukka joukkueen tueksi Kokkolaan.

Kävi miten kävi, on tää vain hieno aika olla elossa.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Kuoleman partaalta takaisin ja mukaan peliin. Huomenna tulee vaikeaa ja se on lopulta se ja sama, millä kolmen tolpan ja Santeri Sulun perseen kautta pomppaavalla räkärillä voitto tulee, kunhan tulee. Jos tässä kaikkien vaikeuksien jälkeen noustaan tasoihin, niin seiskapeliä ei sitten enää hävitä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Peli oli eilenkin hyvin tasasta ja Hermes pääsi kyllä paikoille. Meidän maalit vapautti peliä ja paikkoja tuli useampaan. Ja toki hyvin upotettiin eilen.

Ottelun alkuun on pakko ladata paljon. 1-2 maalia Hermekselle ja loppu pelin onkin sitten tuskin taivalta.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Posikamaa se, että kovasti tuntui naapurien faneja kiinnostavan ja hymyilyttävän meidän matsit Hermestä vastaan, mutta nyt on tuo ketju vajonnut snadisti alemmas kun omat pelit jatkuivat :D
Olin tulossa sanomaan juuri samaa. Sekä hifkin, että myös K-Espoon fanien ketjuissa oli hymyilyttänyt Jokereiden tappio toissapelissä. Taisi karma iskeä tänään molempiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös