Positiivisuusketju

  • 2 783 689
  • 11 169

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lauantainvastaisena yönä helposti herkistyy itse kukin, mutta kerta kaikkiaan pakko kertoa, miten Jokereiden paluu on allekirjoittaneen elämään tuonut uuden lehden. Olen liian helposti kyynistyvä ja huomioiden arkeni olevan virkamiesmäistä suorittamista ja samojen rutiinien toistamista, en tiedä olisinko pari vuotta sitten uskonut tämänkaltaisen liekin vielä tulevan elämääni. Liekki on nyttemmin kasvanut roihuksi ja Jokereita tässä eletään ja hengitetään, kuin joskus varhaisteininä toissavuosikymmenen lopulla.

Vastamelukuulokkeet korvilla ja katse tiukasti luurissa on se 2020-luvun tyyli valitettavasti myös allekirjoittaneella, mutta ennen kaikkea vierasreissut ovat olleet suoranainen pakomatka tästä sinisen valon ylivallasta. Huikeita kokemuksia toistensa perään hyvässä, punakeltaisessa seurassa. Kerrassaan diggaan sitä, että vaikka me jokerifanit olemmekin hyvin sekalainen sakki, moninaisista taustoista, rakkaus Suomen suurimpaan ja kauneimpaan yhdistää ja juuri vierasreissuilla voi aloittaa juttua kenen tahansa kanssa tämän tiedostaen.

Tää tuntuu taas oikeelta.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Päivän 3 posia jo ennen peliä: Lind, Kuusla ja Wulff. Parasta nähdä omia junnuja rosterissa.
Lind ja Wulff myös pelin jälkeen posiosaston kamaa. Kuuslalle jäitä hattuun, dorka temppu tummua noin iisillä.

Vaikea (huono) peli, mutta yhdennentoista hetken ryhdistäytyminen ja kolme pistettä. Eteenpäin.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ero neljänteen sijaan kasvaa. Hieno hauiksen näyttö kolmannessa erässä. Onneksi Forssa ei saanut painettua toista maalia tokan erän loppuun tai kolmannen alkuun, muuten oltais otettu takkiin.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketterän selkä näkyy jo. Kolme voittoa ja mennään ohi. Omituista, mutta myös IPK lienee mahdollista saada kiinni, JOS voitetaan keskinäiset (alkaen 4.1). Kyseiseen matsiin tarkoitus mennä ja olisi oikein kivaa, jos Tero saisi joukkueen heräteltyä jo ennen 2. erätaukoa. Taistele Jokerit!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vuoden viimeinen peli voitettiin sittenkin. Ennen peliä juttelin Kalajanniskan kanssa ja sanoin tee tänään maali. Lupasi tehdä ja niin tapahtuikin. Olkoonkin että pisti tyhjiin. Mutta maali on aina maali. Nyt kotiin junalla Lappeenrantaan on mukavampi mennä kun Jokerit voitti.
 
Viimeksi muokattu:

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Eihän se tarvii kuin sokaista iisalamelaiset Nordiksen kirkkailla valoilla ja ottaa kolme pistettä. Sitten se mahdottoman tuntuinen kaula ei enää olekaan kuin yhdeksän pistettä. Let's go Jokerit!
Jokerit - kaikkien maalaisseurojen alistaja. Liian kauan näyttää Mestistä maalaiset hallinneen, niin lienee syytäkin jonkun tulla näyttämään kaapin paikka!

Vitsit vitsinä, mutta hienosti menee nyt Jokereilla niin kaukalossa kuin katsomossakin. Jokerit on tehnyt väkevän paluun Suomeen ja se näkyy ja kuuluu. Voin vain kuvitella pelaajien fiilistä pelata seurassa, kun joka kotipelissä yleisön kannustus on Suomen parasta ja hyvin monessa vieraspelissä myös? Samalla Jokerit täyttää halleja ympäri Suomen maan. Mikä sen parempaa! On tullut hallilakin kohdattua KeuPa faneja ja Forssalaisia. Kaikkien kanssa on juttua vaihdettu ja vaikka eri näkökulmista kenties peliä ja sarjaa tarkastellaan on yhteisymmärrystäkin löydetty, unohtamatta vastakkainasettelua, joka on niin monet vuodet tästä puuttunut!
 
Viimeksi muokattu:

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Välitilinpäätös:
Kolmosena ollaan ja kakkospaikka jopa todennäköinen.
Maalivahtipeli on pitkästä aikaa timanttia, siihen me ei kaaduta.
Puolustuskin ilmeisesti toimii, kun ollaan päästetty vähiten maaleja.
Hyökkäyksessä toivoisi onnistumisia ja tason nostoja vielä lisää, niin saataisiin piippuun jääneet tehot irti.
Valmennukselta toivoisi vielä jämäkämpää otetta ja sitä, että joukkue valmisteltaisiin antamaan kaikkensa logolle ja faneille joka peliin heti aloituskiekon pudottua jäähän.
Kaiken kaikkiaan tulosten valossa näyttää hyvältä ja arvosanaksi annan 9. Peli näyttää toisinaan aika sekavalta, mutta onko se sitten tää mestis-taso, täysin uusi joukkue vai valmennus. Mene ja tiedä. Tärkeimpiin peleihin on vielä hetki ja toivotaan, että joukkue hitsautuu yhteen ja peli ottaa vielä pari steppiä ylöspäin.
Hyvää Uutta Vuotta arvon palstaveljet ja sisaret!
 

Swindon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vuosi 2023 on pian ohitse, henkilökohtaisesti ollut todella raastava vuosi. Pitkäaikainen parisuhde murentui yllättäen syksyllä, työt stressaavat jatkuvasti ja päänsäryt sekä ahdistus vaivaavat. Onneksi Jokerit palasi kotimaahan joka herätti oman kiinnostuksen jääkiekkoon, joka kymmenen vuotta ollut kateissa. Jokerit auttanut kyllä selviämään tästä vuodesta ja kaikin kaikkiaan positiivisin mielin kohti tulevaisuutta. Hyvää uutta vuotta kaikille teille.

Minä Me Jokerit!
 

Nortti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vuosi 2023 on pian ohitse, henkilökohtaisesti ollut todella raastava vuosi. Pitkäaikainen parisuhde murentui yllättäen syksyllä, työt stressaavat jatkuvasti ja päänsäryt sekä ahdistus vaivaavat. Onneksi Jokerit palasi kotimaahan joka herätti oman kiinnostuksen jääkiekkoon, joka kymmenen vuotta ollut kateissa. Jokerit auttanut kyllä selviämään tästä vuodesta ja kaikin kaikkiaan positiivisin mielin kohti tulevaisuutta. Hyvää uutta vuotta kaikille teille.

Minä Me Jokerit!
Voimia sinulle ja Parempaa Uutta Vuotta 2024!Onneksi Jokerit tuo valoa elämään!
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hyvää punakeltaista uutta vuotta myös minun puolesta. Melkoinen vuosihan päättyvä 2023 on ollut näin jokerifanin näkökulmasta, mutta uskon sen jäävän historiaan suurena positiivisena merkkipaaluvuotena pitkässä seurahistoriassamme.

Minä, me, Jokerit! Torstaina jo mennään taas.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Kiitos Jokereille ja koko faniyhteisölle menneestä vuodesta. Alkuvuodesta saatiin jännitellä, että mihin suuntaan seura mahtaa olla liikahtamassa. Lopulta ns. tulppa päätti irroittaa itse itsensä ja siirtyi sivuun, niin johan uuden organisaation rakennus ja seuran eteenpäinmeno sai aivan räjähtävän alun. Ensin saatiin sarjapaikka Mestiksestä, sitten lukittiin pelipaikat ja kohta oli jo joukkuekin kasassa.

Jokerien seurahistoriassa käännettiin kokonaan uusi sivu vihdoin 4. elokuuta 2023 kun Jokerien tunteikas paluu tapahtui Rauman Pitsiturnauksessa. Joukkue on viihtynyt huomion keskipisteenä läpi syksyn ja on tuonut kotimaiseen kiekkoiluun kaivattua nostetta. Harvase vieraspeli on ollut loppuunmyyty ja matseja on siirrelty isompiin kaupunkeihin ja halleihin. Keravan evakkoluola on puolestaan saanut melkoisen kulttimaineen ja meno peleissä on ollut suorastaan hurjaa.

Nämä kaikki ja paljon muuta on mahtunut kuluneeseen vuoteen. Kiitos Jokerien taustajoukoille siitä, että teitte tämän kaiken mahdolliseksi, kiitos!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kiitos vuodesta 2023 Jokereiden kannattajille ja koko yhteisölle myös täältä länsinaapurista!

Vaikka olette nyt - ihan kuten aina ennenkin olette olleet - meitä isompia, olette myös meille tietty "benchmark", jota haastetaan. Ja suurin osa teistä on ymmärtänyt tämän asetelman.

Mestis on saanut huikean huomioarvon ja uskottavuuden buustin Jokereista, sitä ei kukaan voi kieltää.

Toivottavasti nähdään tämän kauden jälkeen myös mahdollisimman pian... oli se sitten liigakarsintasarja tai miten sen ikinä pitää tapahtua.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Joukkueella menee oikeasti aika hyvin. Pakko kirjoittaa tämä ennen IPK-peliä, kun pelin jälkeen voi olla maailma taas mullinmallin. Mut paikka 3. ja kärkeen vain 12 pinnaa ja edesssä ns 6 pisteen peli IPK:ta vastaan. Onko ero kärkeen pelin jälkeen 9 vai 15. Kakkosena Ketterä on täysin ohitettavissa. Vauhkon sopparissa kiinnitin huomiota miten kokeneiden roolia korostettiin joukkueen sisällä. Tärkeitä ukkoja keväällä. Vielä kun se Karvinen saataisiin pelaamaan paremmin joukkueelle, niin keväällä olisi tärkeä kolmikko tiukoissa poffi-peleissä. Tämä eka kausi piti olla se kausi, kun tullaan takaisin ja ilman suurempia menestyspaineita. Kausi on mennyt juuri kuten on pitänytkin, mutta selväähän se on, että keväälle on jo melkoiset menestyspaineet. On tää sentään Jokerit. Mut luottavainen olo siihen, et eka kausi on edennyt jo näin, niin mitä sitten tuo ensi kausi tullessaan?

Ens kauteen on sarjataso tuttu. Runkoa jonkun verran jonka varaan rakentaa. Omat junnut vuotta vanhempia ja vuoto pois junnuista on saatu korjattua, kun edustukseen on olemassa pelaajapolku. Liigan tilanteesta ei osaa vielä sanoa mitään, mutta mielenkiintoa riittää monessa suhteessa. Pelataan ny tää kausi läpi, mut ai että ku sitä venaa jo ens kautta. Ollaan taas keväällä ja kesällä varmoja mestareita! Huikeeta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös