Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vuoden paras päivä. Tänään me ollaan mestareita ja ifk pelaa vaan pronssista.
Kesän mestaruus on aina kesän mestaruus, mutta katsotaan nyt ekana ihan rauhassa ketä sieltä tulee. Jengi on pumpannut odotukset sataseen.

Jos lopulta julkaistaan "vuotaneet" Björninen, Holm ja vaikka (huhuttu) 2. veska Juvonen, niin jengi dumaa varmaan täysin.
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Kesän mestaruus on aina kesän mestaruus, mutta katsotaan nyt ekana ihan rauhassa ketä sieltä tulee. Jengi on pumpannut odotukset sataseen.

Jos lopulta julkaistaan "vuotaneet" Björninen, Holm ja vaikka (huhuttu) 2. veska Juvonen, niin jengi dumaa varmaan täysin.
Ei kyllä Jokerit on tehnyt sen ihan itse höpöttelemällä KHLssä pärjäämisestä ja mestaruudesta. Hankinnat on silloin oltava sitä luokkaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Vuoden paras päivä. Tänään me ollaan mestareita
Toivotaan että on hyvä päivä. Ei kannata kuitenkaan hirveästi ladata odotuksia. Hyvinkin voi olla hirveä päivä edessä :)

Ensin julkaistaan uusina pelaajina Janne Juvonen ja Otso Rantakari. Seuraavana esitellään uusi hankinta joka on paluun eläkkeeltä tekevä Oskar Osala. Sopimus tietysti monivuotinen.

Sitten viime kauden joukkueesta jollain on jotain kerrottavaa. Lyhyessä videopätkässä valkoisessa hintavassa takissa hymyilee Viktor Viki Lööv kuin Naantalin aurinko. Hän ilmoittaa jatkavansa seuraavat kolme vuotta Jokereissa.

Lähetys siirtyy Vermon raviradalle jossa Antti Pihlström kertoo hevosensa ohjaksista jatkavansa seuraavat kaksi vuotta ja liksa pysyy ennallaan.

Sitten on vuorossa Marjamäen, Kurrin ja Vuorisen sönkötykset kuinka kaikki muuttuu ensi kaudella. Oppi otettu, analyysit tehty ja vain taivas on rajana. Ohipelejä ei tule enää ikinä kotona kun saadaan yleisöä.

Ilta huipentuu kun Jokerit ylpeänä esittää uuden diilinsä C Moren kanssa. Sopimus on viisi vuotinen ja pääselostajana toimii Mika Saukkonen.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
@Valle päivä on varmasti hyvä, tässä kun täpinöissään odottelee ilta. Ja saan rokotuksenkin tuossa välissä.
Illalla saanee toki pettyä, mutta siihen asti voipi hymyillä.
 
Viimeksi muokattu:
'Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Kurrin jorinat on niin kuultu tässä vuosien varrella siis kun mies on ollut johtotehtävissä maajoukkueessa ja Jokereissa. Silloin kun mies pelasi teot puhuivat ja mies ei.
Tätä kaipaisi myös nyt, Toki ajankohta julkistuksille on se että parhaat pelaavat edelleen enkä nyt puhu liigasta.

Muutama ukko jää kesään mutta se onko tänään veret seisauttava ilta jää nähtäväksi.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Toivottavasti jengi ei pety rajusti, jos ja kun ei tulekaan sitä Jorsti Lehterää ja Mikko Lehtosta.

Lehterä kuitenkin yli pinna per peli kuluneella kaudella, kyllä tossa varmaan muutama ruplajengi on edelleen kiinnostunut palveluksista ja on myös Jokereita ennen ravitsemisketjussa.

Jos KHL-ajan paras sentterisuoritus on ollut Reginin 2x 48p kaudet, niin siitä vähän perspektiiviä miten kova haku kyseessä olisi. Osa täällä jopa jättäisi Lehterän väliin jos en väärin muista. Toki kahden suunnan pelissä primetime-Regin vie.

Jalkanopeus ja 33v mittarissa ei haittaa, jos vastapainoksi painaa +50p kauden ja onnistuu myös pudotuspeleissä. Mutta haaveeksi uskon Lehterän jäävän.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti jengi ei pety rajusti, jos ja kun ei tulekaan sitä Jorsti Lehterää
Kyllä pettyy. Jos ei tule jotain massiivista, niin Kurrin on turha höpöttää menestystavotteista.

Toinen vaihtoehto on, että rapakon takaa tulee kesäkuussa jotain veretseisauttavaa, mutta olisihan se nyt fanien päälle kusemista, jos tämmönen tapahtuma järjestetään paskan kauden jälkeen ja julkistukset on mallia Björninen, Holm ja Turunen
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Hienoa kuitenkin, että raotetaan jo ensi kauden rosteria, vaikka odotukset ei korkealla ole. Toivottavasti joku edes laittaa Marjamäen nyt avaamaan tätä "opiksi ottamista" ja "eteenpäin menemistä". Tässä vaiheessa aika monella on luotto mennyt ja yleismalkaiset toteamukset eivät sitä uskoa palauta. Mitä on opittu, mitä aiotaan tehdä, mihin suuntaan peliä aiotaan viedä ovat avainkysymyksiä. Täysin luottoa ei enää palautettua suuremmalle osalle saa, mutta saa edes yrittää.

Noin muuten odotan kuitenkin laadukkaasti toteutettua tapahtumaa illalta, sillä sitä se tosiaan loppuvuodesta oli.
 
Hyvä!

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tästä (ensi kauden hankinnoista) ihan positiivinen fiilis jäi!
Juu. Lindbohm,Turunen,Holm hyviä hankintoja etukäteen. Björninen toivon mukaan kehittyy ja eteenpäin menossa urallaan. Juvonen aika yhdentekevä. Runkosarjassa Jukuri torjui voittoja Jokereille ja jos Lindbäck hajoaa niin Jokereiden kausi on ohi anyway pudotuspeleissä. Katsotaan mitä sieltä vielä tulee. Sentteri ja pakki ainakin?
 
Tää jengi on tässä!

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Enemmänkin saisi toki olla, mutta tämä on täysin oikea suunta.
Ehdottomasti näin. Ja kun seuraavaksi kaudeksi jengin uudistuminen taas jatkuu tiettyjen soppareiden loppumisen osalta niin jos tällä linjalla halutaan jatkaa (ja varsinkin jos "valitun linjan" pohjalta vielä sattuisi tulemaan tälle kaudelle poikkeuksellisen hyvin menestystä) niin kaudelle 2022-23 jengissä voisi hyvin olla kymmenkuntakin omaa "poikaa" (osa huumoritasoa kasvattimielessä, suurin osa ihan oikeita omia junioreita):

Lindbohm (-93)
Kivistö (-91)
Juolevi (-98)
Rantakari (-93)

Lehterä (-87)
Turunen (-95)
Hännikäinen (-93)
Karjalainen (-92)
Borgström (-97)
Somppi (-98)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy