Positiivisuusketju

Naapurilla tänään ollut joku sinfonia-orkesteri TPS-pelissä soittamassa ja ilmeisesti tämä orkesteri on soittanut toisella erätauolla Gonna fly now.. välttämättä ihan kaikki Nordiksella eivät tästä ole pitäneet.. :D
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Naapurilla tänään ollut joku sinfonia-orkesteri TPS-pelissä soittamassa ja ilmeisesti tämä orkesteri on soittanut toisella erätauolla Gonna fly now.. välttämättä ihan kaikki Nordiksella eivät tästä ole pitäneet.. :D
Korjaan tämän ettei jää elämään palstatotuutena. Ei toki tullut "Gonna fly now"'ta, joten lepo vaan.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Korjaan tämän ettei jää elämään palstatotuutena. Ei toki tullut "Gonna fly now"'ta, joten lepo vaan.
Kiitos vaivannäöstä. Jonkunnäköinen mokahan on jo tapahtunut, jos joku soittaa edes soinnun jotain sellaista, joka edes kaukaisesti muistuttaa Gonna Fly Now'ta. Siinähän on heti sydänkohtauksen vaara riskiryhmään kuuluvilla katsojilla, yläkatsomossa voi joku säikähtää ja pudota alakatsomoon, oluet saattavat purskahtaa nenästä ulos, ja sitä rataa. Pitää olla skarpimpana ettei edes näin käy.

SKA:n maalilauluskandaali säilyy siis edelleen maailmanhistorian hirveimpänä etikettimokana.
 
Eilisestä voitosta huolimatta positiivisuus-ketju näin alhaalla. Heitetäänpä tähän muutama:

+ Juuri takana mykistävän hieno voitto vieraissa sarjan parhaasta joukkueesta, jolla oli alla 7 ottelun voittoputki. Tuntui kotikatsomossa aivan kuin olisi katsonut viime kevään MM-kisojen taistelua.
+ Viime peleissä valmennus on tehnyt (pakkoraossa) niitä ratkaisuja, joita koko kausi on odoteltu: Peliaikaa niille, jotka sen ansaitsevat. Grant toiseen ylivoimaan, Halme Vantaalta neloseen pörräämään.
+ Joukkue on viimeisen kk aikana näyttänyt pitkästä aikaa joukkueelta.
+ Kalnins on vastoin omia odotuksia näyttänyt oikealta ykkösmolarilta.
+ Viime pelissä se "ykkösketju" pelasi oikeasti todella hyvin. Onnistumisia oikeille pelaajille.
+ Regin on parantanut ihan helvetisti viime kauden mahalaskusta.
+ Brian O'neill. Jokereiden tärkein pelaaja aivan selvästi. Onpa hienoa seurata näin kokonaisvaltaisen pelaajan otteita omassa jengissä.

Näillä mennään!
 
Jokerit pelasi eilen kyllä todella hyvän pelin. Toivottavasti 60min kestänyt jänne ei katkea Tsherepovetsissa, meinaan nyt turpaan Severstalilta tyyliin 5-1 -lukemin, niin kaikki hyvä TsSKA -pelistä on heitetty romukoppaan. Kliinisiä voittoja vain lisää, kiitos. Mahdollisuudet siihen on!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
-Tottakai eilinen iso voitto "voittamattomasta" vastustajasta.

- SKA on kahden pisteen päässä kolme ottelua enemmän pelanneena. Tällä kaudella olisi kaikki mahdollisuudet sijoittua runkosarjassa pietarilaisia paremmin. Jos näin tapahtuisi, niin CSKA - SKA ottelupari toisella kierroksella olisi mahdollinen.

- Vaikka huomenna onkin vaan Severstal, tuo Moskovan voitto antoi ison buustin myös kannatukseen. Ei malttas odottaa peliä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Jätkät hei. Anton Slepyshev sanoi, että CSKA menisi NHL:ssäkin pudotuspeleihin nykyisellä joukkueella. Jokerit voitti CSKA:n --> Jokerit menisi NHL:n pudotuspeleihin myös --> Jokerit on maailman 16. parhaan joukkueen joukossa --> Jokerit ei päästänyt maaliakaan CSKA:ta vastaan --> Jokereilla on siis parempi puolustus ja maalivahti kun monella NHL-joukkueella--> eiköhän tää KHL oo jo pelattu läpi --> heitetään hakemus NHL:ään.

Mitään muuta tuosta ei voi päätellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
This is Liiga!! Suojellaan omaa tuotetta vaikka lainvastaisesti.

Saa nähdä lähteekö joukkueet sooloilemaan
Tän kauden pre-seasonilla oli jo hyvin lähellä, ettei lähdetty Lahteen pelaamaan harkkapeliä.

Muistan, kuinka moni kävi täällä ja Liigan puolen ketjuissa jauhamassa kiven kovaa, ettei ole kartelli, eikä ole mitään laillista perustetta estää Liigan toimintaa. Vaan kuinkas sitten kävikään. Pelaajathan tässä voittaa eniten.

Edelleen siellä voi olla joku saunasopimus tai muutaman seuran tiukka ehto, joka rajoittaa muiden liigajengien toimintaa Jokerien kanssa. Jos jostain tällaisesta jäävät vielä kiinni, niin sitten on kyse astetta vakavammasta rikoksesta.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Voitto on aina voitto. Ei ollut kummoinen peli ja vaikeaa oli. Tuskin tästä kukaan mitään spektaakkelia edes odotti. Kolmannessa erässä johtomaalin jälkeen pelattiin ihan ok johtoasemassa eikä montaa paikkaa kaveri saanut. Halme ja Jänis vahvaa tekemistä. Tärkeää oli saada pisteet heti alkuun pitkälle rundille ja toivon mukaan Perjantaina jalka liikkuu kepeämmin.
 
Voitto ja Halmeen ensimmäinen maali sekä tietysti Kalninsin hyvät otteet lämmittävät kyllä todella paljon. Ihan älytön lentomatka takana ja vain yksi välipäivä aikaa toipua ihan eri aikavyöhykkeellä ja sitten peli Suomen aikaa todella aikaisin. Siihen nähden voittoon pitää olla tyytyväinen. No viikonloppuna pelataankin sitten jo 9:00 (perjantaina 11:00) Suomen aikaa, mitenköhän nuo aamupelit ovat Jokereilta yleensä menneet?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös