Positiivisuusketju

  • 1 340 737
  • 9 671

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.
Tyytyväisyys lopettaa kehityksen, aina pitää löytää parannettavaa. Itsehän onnistuneesti lyttäsin Glennin pelikyvyt ja uskalluksen ennen tämän illan matsia.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen jo monta kautta ihaillut pelistä toiseen Luoman taitoa ja itseluottamusta kiekon kanssa, vaikka toki hänellekin silloin tällöin menetyksiä sitten tulee. Harvemmin niistä menetyksistä on soinut kuitenkaan omissa, joten reilusti plussan puolelle menee.

Luomalla kun ei vauhtia ole paljon, mutta kädet käyvät ja kokemuksen tuomalla varmuudella kiekko pysyy mukana, eikä paniikkia tule oikeastaan koskaan. Parhaimmillaan maagista katsottavaa, kuten tänään kentän läpi purjehtiminen ja esityö Huban maaliin, vaikkakin syöttö taisi olla totaalisen epäonnistunut laukaus.

Mielestäni Luoman jalka liikkuu edelleen aivan riittävästi, jotta voisi hyvin jatkaa uransa tämänkin kauden jälkeen. En muista milloin olisin viimeksi nähnyt puolustajan, joka on yhtä rauhallinen ja itsevarma kiekollisena, kun mukaan yhdistetään vielä hyvät kiekolliset taidot. Yksi JYPin viihdyttävimmistä pelaajista!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Toine positiivinen, ei niinkään JYPistä mutta Vesa Rantanen pyysi anteeksi lähetyksen lopussa huonoa kommentaattori toimintaa Alkion vieraana. Tiedä sitten mitä tarkoitti mutta joka tapauksessa.
Sietääkin pyytää anteeksi. Aivan katastrofaalinen suoritus. Siellä ulistiin tuomareista, vinguttiin peräkkäisistä pelipäivistä joiden vuoksi HIFK ei pärjännyt, kirosanakin pärähti ilmoille ja kaikenkaikkiaan kommentoinnissa keskityttiin vain HIFK:hon. Kaikki oli vierasjoukkueen huonoa asennetta, ei suinkaan JYPin hyvyyttä.

Itse pelistä: Luoman kuljetus, Nättisen maalit, Huba, muskelimiehet, tunnelma, voitto - posia!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Eilisestä HIFK sai vain yhden otteluvoiton.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
JYP näytti heti ekaan kolmeen minuuttiin terveisiä snadiin. Joonas Raskille erityis-terveisä; mesitsii-mesitsii ...

Nonni...jos itse pelistä puhutaan niin kyllähän snadin olis pitäny noilla palkoillla päästä edes peliin mukaan. Liigan paskin AV kuitenkln meillä siinä ja...

EDIT. En tiedä mitä te muut mietitte, mutta itse kaipaisin lisää vähän maalin-edus-hierontaa yms.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Darryl vitun Boyce. Nilkka teipattuna/umpipuudutettuna on tuon porukan selvästi paras pelaaja lähes vaihdosta toiseen. Darryl ei hätkähdä, vaikka tila käy yhä ahtaammaksi ja peli fyysisemmäksi, Darryl vaan viihtyy kentällä ja jakaa hyviä passeja viivaan. Moni muu jää pyörimään sinne kulmaan niin pitkäks aikaa, että kiekko menetään, mutta ei meidän Darryl. Ikävä tulee, kun täältä jonnekin toisaalle poistuu.
 

Nypsi

Jäsen
Jos JYP vielä kerran pääsee Helsinkiin pelaamaan, niin melkeinpä vaihtaisin Boycen ja Löfmanin paikkoja. Boyce todellakin on näissä kevään peleissä parhaimmillaan ja mielestäni hänet voisi istuttaa isompaan rooliin, vaikka siinäkin varmasti on omat riskinsä.
Boycen lisäksi täytyy kehua Hietasta, mielestäni pelannut erittäin varmasti varsinkin tässä HIFK-sarjassa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tänne se tie taittuu eikä ihme kyllä mitään negaa ajatuksiin ole syöpynyt. Tuolta rosterilta maksimi, Marko lunasti ja JKL tuo näköjään hampaattomasta&kädettömästä kanukistakin kiekollisen puolen esiin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse lasken tässä positiiviseksi hyvän kauden joukkueelta ja muutenkin pienoisessa noususuhdanne koko organisaatiolla pienin askelin, ei ehkä isoja, mutta tuntuu että siellä kuitenkin ihan tosissaan yritetään. Vaikka sijoituksen suhteen ei paljon ole väliä niin olisihan tuo pronssi vain hieno lisä, mutta ilman sitäkin pitäisin kautta onnistuneena.

Kaudessa oli kaikki ainekset täydelliseen pannukakuun. Materiaali heikentynyt, yleisömäärä laskussa. Kaiken lisäksi alkukaudesta vaivasi loukkaantumissumma, jopa 12 miestä parhaimillaan pois. Pahimmillaan olisi voinut iskeä iso paniikki tuossa kohti ja hankinnat olla heikompia ja kalliimpia. Hankinnatkin osui lopulta nappiin siltä osin että kyllähän ne kokoonpanossa meni ja carlsson olisi kelvannut vaikka loppukaudeksi tänne, oli vakuuttava vaikka oli alkukauden ollut pelaamatta, yllättävän hyviä täsmähakuja tuolta ruotsin kakkosestakin voi löytää. Oli miten oli niin ei ainakaan hankintoihin paniikki iskenyt ja lähdettin järkevästi loukkaantumisia paikkaan Akatemian pelaajista joita sitten täydensi muutamalla ruotsin mestiksen pelaajlla.

Taloudellisesti myös ilmeisesti viimekausi meni ihan hyvin, ei ainakaan isoa tappiota ole tulossa, jopa plussaa. Vaikutti ennen kautta että voisi isompikin pannukakku tulla myös tuolta osin. Ensikaudeksi lupaa hyvää jos pelaajabudjetti pysyy suurinpirtein samalla tasolla, jos sieltä on vielä Hytönen ja louhivaara palaamassa niin sieltä varmaan myös tulopuolelle voi lisäystä helpommin tulla.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaksi kautta olen ollut erittäin pessimistinen kauden alussa. Ihmetellyt että hankitaan jotain hännikäisiä ja taveja joukkueeseen ja menestysvuodet jäänyt taakse. Ja niin vain M. Virtanen todistanut että puukäsilläkin täällä päästään neljän sakkiin vuodesta toiseen. En tiedä mikä ensi kauden suunnitelma on ja ketä hankitaan/ketkä lähtee, mutta jos saadaan vähänkin varteenotettava kokoonpano ensi kaudeksi, en epäile Virtasta ja kumppaneita yhtään. Olen viime syksystä ajatellut että nyt on ns. välikausi ja ensi vuonna hommataan Virtaselle mestaruus, jos Hytönen ja Louhivaara tulee ja saadaan 1-2 maalintekijää, pari laadukasta pakkia ni hyvältä näyttää.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYPillä on paketti todella hyvin kasassa ja Virtasella on mahtava joukkue kasassa tulevaa kautta ajatellen. Tämä jos mikä on erittäin positiivista.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä on paketti todella hyvin kasassa ja Virtasella on mahtava joukkue kasassa tulevaa kautta ajatellen. Tämä jos mikä on erittäin positiivista.
Kyllä, ei voi muuta sanoa. Joukkue on rakennettu ajatuksella ja oikealla tavalla. Pari palasta vielä hakusessa, mutta eiköhän nekin saada loksautettua kohdalleen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kohtuullisen messevä on JYPin tuleva joukkue. Aivan loistava kilpailu pelipaikoista liigaan ja myös ketjuihin variaatioita jos minkälaisia, miettikääpä esom. Suomela - Tavi - Kanninen ryhmää, kiekollista osaamista vaikka kuinka, eli juuri sitä, minkä Holtari naulasi tiedotustilaisuudessa päämääräksi ja mikä kuluneella kaudella jäi vajaaksi. Pakkipää tarvitsee vielä sen yhden kokeneen ratsun ja jäljelle jää sitten se iso palanen: millä filosofialla ratkotaan veskari tilanne, niin liigassa, kun akatemiassakin. Jos lähdetään riittävää kirittäjää hakemaan Veinille, voisi joku Drachovina olla riittävä kirittäjä, joka saattaisi riittää myös loukkaantuminsten sattuessa tai jopa taistella tasapäisesti aloittavan paikasta. Mikäli sitten nähdään, että Veini tarvitsee vielä kauden oppipoikana, haku voisi olla joku ulkomaan eläväkin. No, näistä ei sivusta seuraaja voi kuin spekuleerata, kun ei tietoa varsinaisesti ole, mutta jotainhan sieltä varmasti on sille tontille tulossa.

Mestareiden liiga saa JYPpiläisittäin kyllä ohan uutta värinää, kun voisi kuvitella, että siellä on iso lauma pelaajia kisaamasta paikasta liiga avaukseen ja todistamassa osaamistaan. Osa noista kavereista tulee vetämään myös akatemiaa ja nousee kiinnostus senkin osalta, kuinka nuorukaiset kehittyvät ja lunastavat odotuksia näytönpaikkoihin. JYP on kyllä taas rakentanut viisaasti ja hyvissä ajoin palettiaan ja ihmetellä täytyy, kuinka onnistuivat niin huhuttomasti moisen paletin kasaamaan. Vesi kielellä ensi kauteen!
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Rakoviina" voisi kyllä olla loistava haku kakkosvahdiksi. Hintalappu tuskin päätä huimaa ja potentiaalia on nousta ykköseksikin jos Veinillä ei putki kulje. Eteenpäin urallaan pyrkivä nuori veskari jolla on kuitenkin jo kokemusta Suomessa ja Liigassa pelaamisesta. Sen mitä näin miestä HPK:n ja Tapparan paidassa niin vakuutti kyllä taidoillaan. Bonuksena Hubacek saisi koppiin rupattelukaverin.
 
Viimeksi muokattu:

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä on paketti todella hyvin kasassa ja Virtasella on mahtava joukkue kasassa tulevaa kautta ajatellen. Tämä jos mikä on erittäin positiivista.

Mahtavaa! Holtari käväisi Bluesin kuolinpesällä ja kaappasi pikkubussillisen lupaavia pelaajia mukaansa. Ja Marko pistää pojat pelaamaan - ei tämä sentään rakettitiedettä ole.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
On hyvät fiilikset nyt. Aiheuttaa meidän miehistö kateutta muissa, ja eihän tuossa todennäköisesti vielä kaikki pelaajauutiset olleet. Tästähän tulee kohta se kuuluisa "ennakkosuosikin" leima. Kyllä tolla jengillä pelataan ihan varmana kärkisijoituksista, hieno sekoitus kokeneita jyyriä ja uusia lupauksia, JP:n ja Opan paluu tottakai kova juttu myös. Huhhuh kun pitäis malttaa välillä olla erossa kiekosta, mutta ei vaan pysty kun tällaisia hankintoja julkistetaan.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvät fiilikset täälläkin! Mulla olis pikku haaste teille kaikille. Tässä tuolta toisesta ketjusta erään kirjoittajan yksi suoraselkäinen huomio omasta turhan (negatiivisesti) ennakkoasenteellisesta kirjoituksestaan. Ketjussa muutama mielipiteen esittäjä tyrmäsi uuden, entuudestaan heille tuntemattoman, toimitusjohtajan välittömästi. Perässä vaatimaton haasteeni kirjoittajille. Kenenkään ei tarvitse vastata tähän.

Joo. Vähän turhan negatiivisesti ehkä lähdin tähän touhuun.
Olen samaa mieltä. Olisihan se aivan mahtavaa jos tuon turhan negatiivisuuden saisi kokonaan pois JYP-osiosta. Touhussa olisi silloin positiivisempi (=parempi) meininki. Yritetäänkö jatkossa kaikki?
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Täällä kovasti(kkin) dissattu JYPin päävalmentaja Marko Virtanen saa välillä kehuja ja kiitostakin... Määttä saunottaa poikaa kesällä Jyväskylässä: "Toivottavasti juhlat eivät kestä kahta viikkoa" | Yle Urheilu | yle.fi
Linkki YLEn juttuun "Määttä saunottaa poikaa kesällä Jyväskylässä: "Toivottavasti juhlat eivät kestä kahta viikkoa"

Noloo lainaa omaa juttua, mutta Veltsukin vissiin piti hommaa aika hedelmällisenä: Junioriaikojen valmentaja ylistää Olli Määttää: "Olisivatpa kaikki tuollaisia"

Linkki: Iltalehden sisältöön.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuulunee tähän ketjuun.... JYP teki päättyneellä tilikaudella 52000€ voiton... Tässä talous tilanteessa voi pitää loistavana tuloksena...
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Kuulunee tähän ketjuun.... JYP teki päättyneellä tilikaudella 52000€ voiton... Tässä talous tilanteessa voi pitää loistavana tuloksena...
Todellakin kuuluu! Aika moni olisi kommentoinut heti jotain jos siinä ensimmäisen numeron edessä oli ollut -.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Todellakin kuuluu! Aika moni olisi kommentoinut heti jotain jos siinä ensimmäisen numeron edessä oli ollut -.

No sitten posifestareita tulille vain. Tuo 13-14 kauden perseily oli sitä luokkaa että tarvittiinkin vain kaksi kautta että saatiin kauttaaltaan positiivisempi suuntaus aikaan. Yli puolen miljoonan tappio yhdeltä kaudelta on sitä luokkaa ettei yhdet ilmaiset makkaraperunat hirveätä ilakointia varmastikaan monissa aiheuta.

Se on kuitenkin posia että JYP on oikealla tiellä nyt.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Yogin jatko ja Pekin paluu, ei hullumpi päivä. Ainoana miinuksena vaan Rambon siirtyminen vuodeksi pariksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös