Positiivisuusketju

  • 1 337 666
  • 9 658

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Paljon maaleja tehtynä, ja apinoiden kuninkaiden paluuta ei näemmä tarvitse pelätä, sen verran nyt Tuppurainen ja Perrin ovat tehoja paukuttaneet.

On se Erkki kyllä ihan huikea kaveri. One more year my ass, saa pelata vaikka selänteen ikään tai pidemmälle jos tahti on tämä.

Posia posia.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tällaista asennetta ja selitystä ei pelaajien tai valmentajien tule käyttää, mutta kai nyt tavallinen katsoja saa faktoja todeta?

Tarkoitin vain sitä kun joukkue on juurikin tuolla tavalla toiminut. Edellisen ottelun on itsessään odotettu kantavan seuraavassa ja tukkaan on tullut. Tänään on kuitenkin mahdollisuus kääntää tuokin kelkka ja eiköhän se kauden ensimmäinen vierasvoittokin napsahda.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perrin tosiaan herännyt toden teolla ja Tuppurainen on aivan kuin uudestaan syntynyt. Kuitenkin ehkä isoin positiivinen asia pelaajarintamalla on itselleni ollut Hännikäinen, joka painaa kyllä illasta toiseen todella esimerkillisellä asenteella. Mikä parasta, ei ole aivan kädetönkään vaan pisteitäkin on tehnyt. Ikosen pelaaminen näyttää myöskin paljon lupaavammalta, vielä kun saataisiin hänestä niitä tehoja irti.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Valtteri Kemiläinen 1+3. Samoin Juuso Ikoselta pyydän anteeksi kaikki viime kauden puheet, aivan kuin uudesti syntynyt mies.
 

Pauli

Jäsen
Oli hyvä että Virtanen Ikosen halusi jyppiin. Nyt kun on saanut harjoitella rauhassa kesän ja valmistautua kunnolla kauteen niin alkaa tapahtua. Perrin on liekeissä ja samoin Tuppurainen. Tällä hetkellä menee hyvin ja voi olla positiivisin mielin.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Mielenkiintoinen huomio muuten. JYP on tehny liigassa toiseksi eniten maaleja (30) edellä vaan yhden ottelun enemmän pelannut SaiPa, jolla maaleja kasassa yksi (1) enemmän.
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Olikohan kaksi vuotta sitten kun viimeksi olin paikan päällä katsomassa runkosarjan ottelua ja odotuksiin nähden viihdyin todella hyvin. Rummut ei kuulunut B3 katsomoon mutta huuto kuului (!) se oli hienoa se, tätä lisää. Muutenkin toimiva, hyvä tapahtuma.
Lisäksi muuta satunnainen positiivinen asia ranskalaisin viivoin;
-Hännikäinen
-Kemiläinen
-Ikonen
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipas miellyttävä ilta Synergialla. Jypin pelissä on ollut viime aikoina paljon hyvää ja nyt paketti pysyi kasassa koko 60 minuuttia. Tunnelmakin oli parempi kuin aiemmissa peleissä.
Kyllä meillä tulee hienoja pelaajia tuolta akatemiasta. Erityisesti tuo pelirohkeus on pojilla hyvällä tasolla. Kiva katsoa peliä kun omat pojat pärjää.
Vaihteeksi tällaista positiivistakin.. Ehkäpä yleisöäkin eksyy jatkossa enenevissä määrin hallille?
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kauden ensimmäinen peli, jossa paketti pysyy kasassa täydet 60min, hyvä JYP! Valtteri Kemiläinen, odotukset ovat todella korkealla tästä kaverista, huikeaa suorittamista tulokaskaudella. Markus Hännikäinen, nyt jo kannattajien suosikkipelaaja ja tehojakin syntyy, ei voi muuta kuin ihailla kaverin panosta ja asennetta illasta toiseen! Ikoselle myös annettava krediittiä alkukaudesta, kaveri on kuin uudestisyntynyt ja tehoja tulee jatkossakin tuolla yrittämisellä.
 

Huke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Huikea esitys JYPiltä! Pitkään on peli takkuillut ja itsekkin olen epäillyt Virtasen oppikirjaa, mutta näköjään se kärsivällisyys palkintaan. Tämä oli parasta kiekkoa mitä olen JYPiltä nähnyt pitkään aikaan! Vielä kun saadaan sama vieraisiin niin negailijat saa keväällä murjottaa kotisohvalla, kun itse myhäilen tyytyväisenä mestaruusjuhlissa ;). (Okei okei, ei vielä innostuta! Mutta olihan toi nyt ihan pirun vahva näyttö siitä mihin meidän joukkue kykenee...)
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Huke kuvasi edellä hyvin JYPin peli-ilmettä. Ja sama se pelataanko keväällä mestaruudesta, mutta jos kotona pelataan koko kausi alkukauden tapaan, niin minulle sekin jo riittää. Nyt hallilla on hauskaa ja joukkue jäällä taistelee. Kiitos JYP
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kotisaldo on kieltämättä hieno ja maaleja on mätetty vastustajan verkkoon oikein urakalla. Täytyy kuitenkin muistaa että näissä otteluissa vastassa on ollut joukkueita, jotka on ennakko-arvioissa syystäkin rankattu Liigan häntäpäähän / JYP:n alapuolelle. Hännikäistä täytyy kyllä jälleen kehua, huikealla asenteella jamppa painaa ja hienoa että sai myös onnnistumisen maalin muodossa. Vaikka Mäenpään alkukausi ei mennyt aivan nappiin, niin kyllähän miestä on tuohon ylivoimalle ikävä. Luomalta taas pari käsittämätöntä ratkaisua ykkös ylivoimassa.

Seuraavaa kotipeliä saadaankin odotella hieman pidempi tovi, ja siinä vastaan saapuu HIFK. Siinä on hyvä sauma saada häkkiin hyvin väkeä, etenkin jos vieraspeleistäkin onnistutaan tuota ennen voittoja kaapimaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kenelläkään ei näytä olevan ikävä Kristian Näkyvää. Oli JYPiltä todella hyvä diili myydä hänet pois akatemiapelaajien tieltä Ruotsiin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nyt oli hyvä suoritus JYPiltä kokonaisuudessaan. Pelitavasta on unohdettu jätöt pääosin ja keskitytty viemään kiekkoa hyökkäyspäätyyn. Se on hienoa. Joku järki tuossa pelitavassa nyt on nähtävissä. Tähän lisättynä yksilöiden suorittamiset positiivisessa mielessä niin ei tarvitse paljoa valitella (paitsi sitä Viitasen mokaa mutta se oli ottelun ainoa isompi miinus ja sekin vain yksi huono syöttö). Seuraavaksi tämä moodi vieraspeleihin, kiitos.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Kenelläkään ei näytä olevan ikävä Kristian Näkyvää. Oli JYPiltä todella hyvä diili myydä hänet pois akatemiapelaajien tieltä Ruotsiin.

Erittäin hyvin sanottu siellä perällä. Me JYPin ystävät olemme siinä mielessä etuoikeutettuja, että voimme kannattaa joukkuetta jonka menestyminen on yhä enemmän omien tuotosten harteilla. Ensi kauden maalivahtikaksikko Rajaniemi-Saikkonen?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämmöistä peliä sen olisi aikaisemminkin pitänyt olla. Hyvä suunta. Nyt tulossa aika paha vieraskiertua joten katsotaan miten ne menee. HIFK kotona sitten aika hyvä tasonmittarikin. Kärkipään jengejä ei paljon hippoksella ole nähty ja varsinkin joita ennakkoon sinne veikattu, sarjataulukko ei kaikkea kerro vielä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kenelläkään ei näytä olevan ikävä Kristian Näkyvää. Oli JYPiltä todella hyvä diili myydä hänet pois akatemiapelaajien tieltä Ruotsiin.
Ei vissiin ollut kovin näkyvä pelaaja.. (ehehe)

Positiivisena voisi sanoa pelitavan tuossa Blues-matsissa.. (3:nnen erän kylläkin vain katsoin, mutta jos pelitapa on lähempänä tätä, niin ei oo kyllä mitään hätää) Toisena positiivisena asiana mainittava nuoret pelaajat kokoonpanossa (Kemiläinen, Hännikäinen jne esimerkkeinä). Jätkät pelaa pirun hienoa kiekkoa jota on vieläpä ihan kiva kattella. Ja pistetili tykkää kanssa.. Kuten Kulttimörkö sanoi, tämä moodi vieläpä vieraspeleihin niin sitten asiat menee hyvin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ensimmäinen täysin ehjä suoritus tällä kaudella ja kyllä stana lämmittää! Hienoa koko porukka! Jatkossa sama meininki tekemisessä. Oli myös ilo nähdä tuon kakkosylivoiman löytäneen muotonsa. Sille pitää jatkossa antaa isompaa vastuuta jos ykkösylivoima ei onnistu.

Juuso Ikosen otteet mainittava erikseen. Minua ei haittaa tuo koon vuoksi tapahtuva mikkihiireily(kulmapelissä) kun hyökkäysalueen kiekollinen tekeminen on tuollaista taidetta. Todella laadukas syöttelijä!

Valtteri Kemiläinen. Ei mulla muuta. Paitsi Markus Hännikäinen.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haluan osaltani tuoda ripauksen posia JYP-osioon, silä viime aikojen negatiivinen ilmapiiri on pakko saada loppumaan. Tulipa siis eilisen erittäin vahvan esityksen jälkeen pitkästä aikaa vahva usko JYPin tekemiseen. Junioripuolella tehdään varmasti monia asioita oikein. Viime vuosien pakkituotantoa: Vatanen, Määttä, Honka ja nyt tällä kaudella tulevat esiin Kemiläinen, Hietanen ja Niku. Ei taida Suomesta löytyä toista seuraa joka on pystynyt samaan. Olkaamme ylpeitä tästä.

Lisämaininta Ikosesta, Hännikäisestä ja Tuppuraisesta. Mahtavaa katsoa herrojen menoa ku luistin kulkee.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kylläpä näytti hyvältä tuo Blues-peli, ja oikeastaan koko alkukausi. Myös hävityissä peleissä on taisteltu voitosta. Vaikuttaa siltä, että meillä on raikas, tuore rosteri, jossa on kuitenkin runkona jämäkkää kokemusta. Mestaruuksia ei voiteta pelkästään mestaruuksien marinoimalla muukalaislegioonalla, vaan hommassa täytyy olla nälkää ja intohimoa, joka on suunnattu oikeisiin asioihin.

Pilkotaanpa tämä posi nyt osioihin, ja vertaillaan sitä paljon parjattuun viime kauteen (vasta 5. sija, OMG mikä pettymys!). Toki kaikilla osa-alueilla on paranettavaa, mutta ketjun mukaisesti keskityn siihen olennaiseen.

Valmennus:
  • Alkaa näyttää siltä, että valmennus on saanut kasattua kiekolliseen peliin pystyvän rosterin. Nuorten pelaajien, etenkin puolustajien kiekollinen pelirohkeus on huippuluokkaa, ja siihen on varmasti osasyynä valmennus.
  • Viime kauden jätön-jätön-jättö on jäänyt historiaan. Oman maalin takana haudotaan vain jos se on tarpeen pelin virtauksen rauhoittamiseksi
  • Aikalisää otettu ennen viimeistä puolta minuuttia.
  • Hyökkäyspeliin on tuotu entisaikojen (ts. puolentoistavuoden takaisia) agressiivista karvausta. Hyökkäys on paras puolustus!
  • Hyökkäyksien käynnistämiseen on saatu taottua pelaajille oikea-aikaisuutta ja hyökkääjät hakevat syöttölinjat oikein.
  • Ylivoimaan on saatu koottua tehokkaita koostumuksia
  • Pelitavassa on järkeä

Maalivahtipeli
  • Vakaata, edelleen. Ei minkään valtakunnan hätää tai HIFK-ilmiötä.

Puolustus
  • Aivan järisyttävä määrä kiekollista rohkeutta. Mäenpää, Salonen, Kemiläinen, Niku, Luoma ja jne. Pakki on kokonaisvaltainen pelaaja myös hyökkäyspäässä ja etenkin pelin avaamisessa
  • Mäenpää on huippuhankinta
  • Kalteva on terve (tai no) ja Luoma on 100% kunnossa.
  • Junnut. On ihan mahtavaa huomata, että oman kylän ja/tai Akatemian kasvateista nousee tuollaisia taitoja. Salonen ja Hietanen ovat parantaneet viime vuodesta sekä Niku ja etenkin Kemiläinen ovat todella, todella hyviä jo nyt.
  • Mikko Viitanen antaa kovuutta

Hyökkäys
  • Perrin - Kapteeni ansaitsee oman rivinsä. Miten voi vuodesta toiseen olla noin hyvä? Ja kun apinaa ei päästä harteille, se ei vaivaannuttavan kokoiseksi kasva.
  • Tuppurainen - maajoukkue kutsuu taas. Mahtavaa!
  • Hännikäinen. Jokereista (siis oikeasti) saatu näin mainio sälli meille, ja pelaamaan JYPin näköistä, taistelevaa ja liikkuvaa kiekkoa. Vielä tehokastakin!
  • Ikonen - lunastaa odotuksia, ja millä tavalla!
  • Rosterin leveys. Sitä on oikeasti, kaksi tehoihin pystyvää yksikköä, on junnuja, on jalkavia pelaajia ja on rouhijaosastoa.
  • Maaleja! Dufva-Ahon aikaan riitti kun voitettiin 3-1, nyt voitot menee 4-0 tai 5-1, me likes.

Organisaatio
  • Tänäkin vuonna mahdollisuus taistella Euroopan parhaan seurajoukkueen tittelistä. Taas.
  • Vaikka tekeminen ei aina ole ihan modernimpien virtausten mukaista, siellä on ylintä johtoa myöten hurrikaanisydämistä porukkaa

Kasvavalla mielenkiinnolla seuraan tämän kauden JYPiä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
JYP jatkoon lohkokakkosena. Hyvä homma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös