Positiivisuusketju

  • 1 336 870
  • 9 658

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Posia se, että tällaiset pelit kääntyy voitoksi. Oli taas ainekset vaikka mihin. Oli tulossa kolmea pistettä ja välillä näytti, ettei tule mitään. Siihen nähden 2 on hyvä saalis.

Hyvä taistelu ja tänään näytti moni kärkiäijä osaamistaan. Veinillä huikeita koppeja ja Puustisen rysty oli kyllä aika huikea Rubinia vastaan. Niku, Gardiner ja Jerrykin pelasi roolinsa mukaisesti.

Ässät on ihme joukkue. Aina vaikea JYPille, mutta aina myös voitettavissa. No kauden ensimmäinen peli oli kyllä aika selvää kauraa Ässille. Senkin vuoksi maistuu maistuu.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä näittekö pelin samoilla silmillä, mutta omaan silmään peli oli parempi kuin pitkään aikaan. Toki ollaan huonollakin pelillä rimpuiltu pisteitä ja tuo näkyy positiivisesti myös sarjataulukossa. Antaa kuitenkin positiivisen kuvan, että peli parani tuon heikon jakson jälkeen, vaikka piste jäikin ottamatta.
Nyt näytettiin, että Rauman surkea peli oli vain yksittäistapaus, eikä jääty märehtimään sitä.

Hyvä muistutus siitä, että ohipelejä voi joskus tulla, mutta ne eivät määritä joukkueen todellista tasoa.
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
En tiedä näittekö pelin samoilla silmillä, mutta omaan silmään peli oli parempi kuin pitkään aikaan. Toki ollaan huonollakin pelillä rimpuiltu pisteitä ja tuo näkyy positiivisesti myös sarjataulukossa. Antaa kuitenkin positiivisen kuvan, että peli parani tuon heikon jakson jälkeen, vaikka piste jäikin ottamatta.
Kyllä. Tämä oli heittämällä parasta JYPiä sitten sen HIFK-pelin alun, missä matsia johdettiin ja vietiin pitkään. JYP sai oikeasti luotua maalipaikkoja vaikka Ässät puolusti keskustaa hyvin ja JYP sai oikeasti pakotettua vastustajaa toistuvasti tekemään jäähyjen arvoisia rikkeitä.

On siellä toki edelleen se tietty heikkous ja haavoittuvuus oman maalin edustan puolustamisessa, mutta yleisesti ottaen erinomaista peliä myös kiekollisesti.
 

Kuparipannu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heitetään tänne väliin posiakin. Tuli eilen seurailtua Tumanovsia pelissä (eli penkillä). Pakko arvostaa, että ylläpiti henkeä, käymättä kertaakaan jäällä.

Tsemppas joukkuetta, kun Ässät teki ensimmäisen ja toisen maalinsa, syttyi blokeista ja taklauksista ja piti ääntä. Aika pieniä juttuja, mutta kiinnitti huomion. Tohon voisi nuorena pelaajana turhautua ja antaa sen näkyä, että istut pelistä toiseen penkillä koko 60min.
 

Coutinho

Jäsen
Asiaa huikeat 2 tuntia kesken työpäivän pohdiskeltuani olen lähes sujut asian kanssa. Vielä hetki sitten v*tutti, koska eilinen peli oli minusta JYPiltä hyvä, vaikka vasta VL voitto tulikin.

En ole toki täysin sujut Rautakorven ja Niemisen potkujen kanssa vieläkään, mutta asioita mitkä tuli mieleen:

Mitä hävittävää tässä on?
-No ei paljoa mitään, voidaan jäädä sääleistäkin pihalle, mutta täällä on jo siihen totuttu. Peli ei kuitenkaan noin 30 pelin otannalla ole ollut sellaista, että oltaisiin varmasti pudotuspeleissä. Lähes käytännössä varmaa olisi myös ollut se, että JYP ei mestaruudesta pelaa tällä pelitavalla ilman isoja hankintoja hyökkäykseen. Materiaali ei vaan riitä kärjen takana tällä hetkellä

Mitä voitettavaa tässä on?
-Heiskasellahan voi olla pelitavallista ideaa, jonka kautta saa myös kärjen ulkopuolella olevista pelaajista paremmin tehoja irti ja sitä kautta saada kärkijoukkueita kiinni.

Tavallaan haluan nostaa hattua rohkeudelle tehdä isoja liikkeitä. Ilman isoja liikkeitä tällä budjetilla et todennäköisesti voita mestaruutta. Harmittaa vaan se, että kerta Rautakorpi valittiin 3-vuoden projektiin, niin olisi pitänyt antaa hänelle tämä kausi viedä ainakin tästä loppuun ja antaa se yksi sentteri vähintään lisää.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Tamperelaisvalmennus vaihtuu jyväskyläläiseen merkkiin.
 

Kideradio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitä voitettavaa tässä on?
-Heiskasellahan voi olla pelitavallista ideaa, jonka kautta saa myös kärjen ulkopuolella olevista pelaajista paremmin tehoja irti ja sitä kautta saada kärkijoukkueita kiinni.
Jos tällaista pelitavallista uutta ideaa löytyy (kuten toivottavaa on), niin toivottavasti jänne kestää ensi kaudelle, jolloin sen hedelmiä voi sitten poimia. Muutoinhan se olisi ollut sama vaikka olisi vedetty Rautakorvella koko 3 vuoden "prosessi" läpi.
 

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka päätös itsessään vituttaa rajusti, niin mielestäni Pönö on ihan oikea ukko viemään JYPiä eteenpäin jatkossa. Vaikuttaa mukavalta kaverilta tuon some haastattelun perusteella ja on todnäk moderni ns. "pelaajaläheisempi" valmentaja. Lisäksi teki ensin KeuPassa hyvää duunia ja johdatti pikku kylän Mestis mestariksi ja sittemmin oli osana Olli Salon valmennusryhmää, kun tekivät KooKoosta uskottavamman Liiga-seuran.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haluan ajatella tätä tilannetta niin, että JYPin johdolla on varmasti ollut painava peruste sille, miksi valmennuksen vaihtoon päädyttiin kesken (sopimus)kauden. Omaan silmääni joukkueen olemuksessa on ollut tiettyä kireyttä ja ilottomuutta, joka on johtanut siihen, että vain muutama poikkeusyksilö kykenee tekemään hyökkäyspäässä tulosta. Kuntoa jengillä näyttää olevan ja kokonaisuutena paketti on ihan kohtuullisessa kuosissa. Tämä on se taso, johon Jukan ja Villen ehkä aavistuksen konservatiivisilla ja autoritäärisillä opeilla on päästy. Positiivista on tietysti ollut se, että peli on ollut ihan eri tasolla kuin viime vuosien sekoilut, toki niin on materiaalikin.

Nyt annan täyden tukeni JYPille, johon kuuluu johto, valmennus ja pelaajat. Pönön opeilla eteenpäin ja kohti rennompaa ilmettä, jota kautta toivottavasti alkaa uusia onnistujia nousemaan esiin. Eteenpäin!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa kun tuli ihan Liigan etusivua pällisteltyä niin senkin pohjalta on helppo nostaa ”Pudi” Puustinen tähän ketjuun. Niin vaan kokenut kettu on noussut maalintekijöiden top10:n. Jos viime kaudella tuskailtiin Puustisen pitkää (ja kallista?) sopimusta, niin nyt luistin kulkee ja onnistumisia tulee. Puustisesta huokuu iso JYP-sydän, tuulettaa maaleja antaumuksella ja varmasti tärkeä palanen myös kopissa. Niin ja ihan kohtuu näppärästi on laittanut rankkarit sisään. Lisää vaan!

Vielä kun sais pari ruokkijaa tuohon hyökkäykseen…
 

Baldrick

Jäsen
Puustinen on niitä kavereita, joita on pakko rakastaa. Pelaa logolle, painaa esimerkillisesti duunia, on myös hyökkäyspään taitoja, sekä bonuksena vielä kieron savolaisen velmu olemus. Ilman savolaista velmuutta aiemmin tällaisia ovat olleet muun muassa Tuppurainen ja Louhivaara. Pelaajia, joista on vain pakko pitää. Juuso on hieno mies — munat ja kaikki. Onneksi pelaa JYPissä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Ei tarvitse kenenkään täällä JYP-osiossa tuhlata rahojaan saunan lämmittämiseen enää tällä viikolla, kun on täällä heitetty viimeiset 36 tuntia sen verran kovaa löylyä. Seppänen on energiansäästötalkoiden kantava voima.
Älähän sano vauhti vain kiihtyy, jos tänään tulee tuccaan ja mahtilöylyt jos hävitään isosti.

Toivotaan toki, että kaikki positiivisimmat skenaariot totetuu ja tänään otetaan raikkaalla ilmeellä iso voitto.
 

Luistin11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ilmeisesti Rautakorven kenkimisen piti vapauttaa tunnelmaa. Lähinnä näyttää siltä, että osa pelaajista on vapauttanut itsensä ikävistä puolustusvelvoitteista.
Se ei yllätä kun juuri yleensä käy näin kun puolustaminen vaatii sitä kurinalaisuutta. Nyt sitten ei saada maaleja eikä osata puolustaa.
 
Tohila ainakin osoitti hyviä otteita tuolla nelosketjun keskellä. Toivottavasti jatkaa samanlaisia otteita, koska uusia senttereitähän ei ole tulossa.
Hyvä nosto! Tohilassa on oikeasti potentiaalia jota kannattaa työstää. Toivottavasti löytää takaisin sellaisen ennakkoluulottomuuden ja pelirohkeuden jolla liigan portit aukaisi.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juu posin kautta. Perseilyt omissa, huono viimeistely ja huono (tai kaverin hyvä) tuuri ratkaisi tänään. Ja laiska YV.

Napakkuutta viimeistelyyn, omissa hereillä silloinkin kun hallitaan peliä, YV takaisin raiteille niin kääntyy nämäkin pelit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös