Positiivisuusketju

  • 1 336 976
  • 9 658

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
No okei… Tuota Smithiä huhuttiin. Ja kuten ylempänä sanoin niin ei taida oikein näillä vihjeillä olla muuta sopivaa, kait.

Syvimmät pahoitteluni, jos olen väärässä. Voin mennä sitten sängyn alle häpeämään (hymiö).
Ei tarvii hävetä eikä mennä sängyn alle!!
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Veini
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Ihanan tyly vierasvoitto. Tiikerinsilmää! Smithillä 0+1 ja tolppakuti.
 

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Smith sanoi itse HP-podissa, että pari matsia menee totutellessa sarjaan ja päästessä kunnon ottelu kuntoon. En malta odottaa millainen kone tuo kaveri noiden kahden toteutuksen jälkeen.

Veini oli muuri. En ollut missään vaiheessa huolissani vaikka pari vähän heikompaa matsia pelasikin. Veinin torjumat pisteet, viisikkopuolustus nukahti pari kertaa vaikka muuten ihan hyvin ja tiivisti pelasikin.

3 pistettä Kuopiosta, nollapeli ja tappioputki katki. Hyvillä mielin huomiseen. Ei muuta kuin halli täyteen ja KalPaa turpaan toistamiseen kahteen päivään!
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Veiniiiii! Taisinpa viime pelissä kitistä ku kaveri ei seiso päällään ja näin, kiitos. Hurjaa tekemistä. Gardinerin laser millilleen yläkulmaan, ehkä se jyvä sieltä löytyi. CJ oli kyllä huikee jo ekassa pelissä, varsinkin hyökkäyspäässä tuntui olevan kokoajan erinomainen.

Posia tietysti tommonen nihkeen kettumainen yhden maalin voitto Savosta.
 

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei hiipinyt turhautuminen puseroon kun ensin itse kilisteltiin tolppia taas ainakin 3 kertaa ja yhtäkkiä vastustaja johtaakin matsia kahdella pomppu maalilla. Päinvastoin, lisättiin tempoa ja väännettiin itsemme tasoihin ja vielä voittoon. Ja olipahan muuten upea voittomaali Siikaselta! Ensin Smith luisteli KalPan pakit solmuun, siirsi kiekon Siikaselle, joka suorastaan nöyryytti KalPan nelikkoa, ah!

Juhlapelistä voitto, juhlaviikolta täydet pisteet. Seremoniat ja pelipaidat olivat priimaa. Ja kaiken lisäksi, täysi halli! Kiitos JYP ja Jyväskylä!

EDIT: kirjoitusvirheen korjaaminen
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Mahtava voitto juhlapelissä monien vaiheiden jälkeen. Onnea satavuotiaalle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös