Positiivisuusketju

  • 1 340 773
  • 9 671

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Pakko heittää posiketjuun sekin fakta, että kuusi peliä pelattu ja vain kerran on jääty ilman pisteitä. Neljä voittoa myös, vaikka kolme onkin tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Lienee huomattavasti parempi aloitus, kuin mitä osa porukasta pelkäsi harjoituskauden jälkeen.

Ja lisätään vielä että kuka olisi uskonut että napsitaan peleistä melkein kahden keskiarvolla pisteitä sentterinelikolla Estephan-Lassila-Perttu-Koskela/Tohila?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Joo, se posi on pisteiden kairaamisen onnistumisessa, vaikka vaiheessa on moni asia ja pahasti. Nämäkin kun lasketaan siihen lopulliseen rätinkiin, eli jokainen piste vaikuttaa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Juuso Puustinen, JYPinkylän Oshie. Tietäjät tietää vuoden 2014 olympialaisista kun Oshie kaatoi Venäjän yksin rankkipotkuilla.

Päätti Pudi vaan pistää vielä paremmaksi kuin Oshie tuolloin.

Noin ne kuuluisat kovat on kovia. Voit olla kuistilla itse peleissä, mutta tärkeitä pisteitä jaettaessa se Ikan mainostama hyvä poika nousee esiin.

Jerryläisestä voisi myös Nikun ohella jotain sanoa, mutta mitä sitä lajin helppoutta sen ihmeemmin veistelemään.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka nämä kärkimiehet jatkavat piste/erä -tahdilla, niin posia että saatiin pari uutta maalintekijää. Leveyttä tarvitaan.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Vaikka nämä kärkimiehet jatkavat piste/erä -tahdilla, niin posia että saatiin pari uutta maalintekijää. Laveyttä tarvitaan.

Juurikin näin. Turkulainen ja Niku on kyllä niin kovia pelaajia, että noiden jatkosopimuksista kyllä isot hatunnostot. Erittäin hyvä tilanne kun ovat liekeissä ja ehdottoman tärkeitä pelaajia, mutta kyllä muidenkin pitää onnistua ja tänään onnistui.
Kyllähän tuosta pelistä jäi tosi hyvät fiilikset kun pitkästä aikaa pistettiin kunnolla kuokkaan, olkoonkin ettei SaiPa ollut kovin kummoinen vastus, mutta toisaalta JYP oli kliinisen hyvä.
Olen toiveikais, peli on monista ongelmakohdista huolimatta jo paljon parempaa kuin viime kaudella ja aikaa tässä on kehittää peliä.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pistepörssin kolmenkärki näyttää ihan hyvältä...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Häviääkö JYP enää koskaan? Mestaruussauna tulille(ei Rautakorpi stylellä). Harvia hereillä, vaaditaan kiukaat helvetistä että on riittävä lämpö.

Jerryläinen, Niku ja Kaartinen. Hyviä poikia. Yhä.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liigan pistepörssin kolmen kärki: Jerry, Sami ja Reijo!
Nyt pitäisi laittaa nämä lihoiksi heti. On näet niin, että pelkällä kärkiosaamisella ei pärjää, kun pitää olla tasaisesti tahkoavat viisikot.
 

TyöUkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Neljän ottelun voittoputki. Ensi viikolla vastassa Ässät ja Kärpät eli potentiaalia olisi kasvattaa voittoputkea jo kuuden ottelun mittaiseksi. En olisi ennen kauden alkua uskonut että edes teoriassa tämmöinen olisi mahdollista.

Positiivisuuksia voisi listata vaikka kuinka, mutta eiköhän ne ole pääpiirteittäin jo sanottu. Pakko kuitenkin mainita Lassilan näkymätön työ YV:llä, sekä tämäniltaisessa pelissä muidenkin onnistuminen maalinteossa. On se tärkee homma jotta muutkin osaa takoa pisteitä kuin pelkästään nuo kolme pistepörssin kärjessä seisovaa körmyä.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
No joo. Tulipahan käytyä. Ei vaan oikein meinannu maistua tuo kotimatka Turkuun vesisateessa ja pilkkopimeässä.
Mutta tulihan tuolla viihdyttyä ja varsinkin tyttärelle todella mahtava kokemus tämmöinen 7 maalin ilotulitus. Paikka oli B4 ja rivillä 3, josta näki myös hyvin toiseen päätyyn.
Nimmaritkin saatiin pääosin lähes koko jengiltä. Ei huono lauantaipäivä. Hyvä Jyppi!
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Onhan nämä ensimmäiset pelit aiheuttaneet jotenkin todella surrealistisen olon näiden kolmen viimeisimmän kauden jälkeen. Homma näyttää siltä, että kun tuo alivoima saadaan kuntoon, niin rahkeet on aivan mihin tahansa. Niinkuin Rautakorpi sanoi, että kun neljä ketjua saadaan tasapainoon ja peluutettua tasaisesti, niin se jättää energiaa enemmän kaikille, joka tuo mukanaan onnistumisia laajemmalla rintamalla. Tuohon kun saadaan takaisin vielä Tofferi ja Veini, niin avot. Ei me mitään helvetin Konnia tarvita. Laajuuden vuoksi voidaan hankkia joku sellainen tasalaatuinen molempiin suuntiin suorittava sentteri, jos sellainen tulee sopivaan hintaan tarjolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös