Positiivisuusketju

  • 1 342 771
  • 9 676

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Vitutuksesta toivuttuani mun täytyy myöntää, että tykkäsin kuitenkin katsoa JYPin peliä eilen. Jotkut sanoo, että hyökkäyspään hallinta on näennäistä ja maalipaikoille ei päästä, mutta oikeasti tosi hyviä maalipaikkoja oli useita. Kukaan muu ei yritä kuin Jerry, sanoo jotkut. Salonen esimerkiksi oli eilen tosi tsemppi päällä ja Seve pelasi toisen hyvän pelin putkeen luoden useita hyviä paikkoja itselleen ja muille. Maaleja ei tule, pisteitä ei tule, vituttaa ja helppoahan sieltä pelistä on ongelmia nähdä. Silti tykkäsin katsoa peliä ja vielä kun saadaan muutama maali enemmän, kolme pistettä, niin elämä on ihanaa.

Täytyy myöntää, että en saanut eilisestä pelistä kannattajan iloa revittyä. Kommentointiakin piti siirtää vuorokaudella, että pystyi välttämään kiusausta kirjoitella negaketjuihin. Pelissä Seve ilahdutti. Kaveri oli yritys päällä ja tuntui olevan pelissä tällä kertaa in-moodissa.

En tiedä alisuorittaako joukkue tällä kertaa vai onko kaikilla Jesse Puljujärvi syndrooma päällä. Yritetään liikaakin. Täytyy luottaa, että se on väliaikaista, ohimenevää ja homma loksahtaa kohdalleen niin, että voittojakin alkaa tulla.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Täällä ja vielä ylhäällä, piti ihan tulla kattelee kellä täällä viiraa päässä ja minkä tyyppisesti.

On todettava tähän ketjuun sopivasti ettei ole tarvinnut kirjoitella tuon Ässät-näytelmän jälkeen mitään kun muut ovat tehneet ajattelu -ja kynäilytyön puolestani.

Kriittisyys ja usko ovat varsin hyvin balanssissa. Loistavia faneja täällä, siis.

Tällä hetkellä positiivisin asia lienee huhu Palven suhteen.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Olen tässä vähän epäillyt Veiniä ja onnistumista JYPissä.. Ensimmäisessä erässä Veini löi sitten kilon jauhoja suuhun. Hemmetti mitä taistelua maalin edessä. Kuka kehtaa muusta joukkueesta enää löysäillä tuollaisen sisääntulon jälkeen??
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Et ymmärrä lätkätermejä. Kertoo ne silmätkin sen, että Edi olis imeny 4-5 maalia.
Kertoohan ne. Onhan tuossa ero kuin yöllä ja päivällä. Toivotaan, että terminen voittava maalivahti alkaa tuoda myös niitä kuuluisia voittoja. Puolustus kun vielä petraa, niin Veininkiä hoitaa kyllä loput.
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Ei yksi mies sotaa voita, mutta kyllä se pirusti helpottaa jos hoitaa hommansa kuten Veini tänään.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Veini! <3
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Elämä on ihanaa, jyppi voittaa. Huomenna sitten JYPin jätkät ilman liikaa miettimistä jatkamaan nyt nähdystä.

Ja valmennukselle kotiläksynä käsitellä saatanan vaikea kysymys että pelaako huomenna tulikuuma ja itseluottamusta uhkuva Veiniläinen vai joka raajasta rutiseva, itseluottamuksen menettänyt ja saigonia kaipaava Laurikainen.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Jääkiekko on kyllä jännä laji. Veiniltä ihan jumalainen peli.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Veiniltä vahva startti ja tätä tasoa vaaditaan, jos nousta halutaan. En kuitenkaan edelleenkään suolaisi myöskään Ediä, kun ainakin lievästi loukkaantuneena pelaa. Kunnossa ollessaan lähellä maajoukkuetasoa ja liigan parhaimmistoa.

Hieno sisääntulo kuitenkin Veiniltä ja toivottavasti jatkaa maalilla, että myös Edi saadaan iskuun mahdollista kevättä varten. Aina on parempi jos on kaksi varmaa maalivahtia yhden sijaan, jos loukkia tms tulee.

JYPillä on kaksi erittäin hyvää maalivahtia, kunnossa ollessaan ja erittäin hyvä sparraaja vielä Leinosen muodossa.

#veininkiä
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jumantsuikka, Veini tuli rymistellen sisään. Varmaa pelaamista heti ottelun alusta alkaen. En ole noin hyvää maalivahtipeliä nähnyt meillä varmaan sitten Olkinuoran hyvien iltojen (joita Jussilla seurasi usein kaksi huonoa iltaa). Miksei toki Laurikaistakin tämän edellisellä stintillä.

Veinin pelityylistä tuli Shostak mieleen, liikkuu paljon ja rohkeasti, käyttää paljon mailaansa. Erittäin viihdyttävän näköistä maalivahtityöskentelyä. Lämmittää mieltä ajatella, että tämä kaveri on meillä kevääseen 2025 asti. Hyvä esimerkki siitä, miten erinomaisella maalivahtipelillä voidaan kääntää ottelut vähän turhankin selvänumeroisesti itselle.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Veini oli huikea, mutta myös Ottavainen ja Niku olivat tänään omaa silmääni miellyttäviä suorittajia.

Nikun osalta on epäsuorasti lainattava erästä nahkaista päähinemuotia suosivaa kiekkorehtoria.

"Kaikilla joukkueilla ei ole Sami Nikua. Onneksi JYPillä on".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös