Positiivisuusketju

  • 1 339 949
  • 9 671

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Sen sijaan parin seuraavan vuoksi en vielä eheäksi kutsuisi.

Tarkennus.. Suhteessa pelin tapahtumiin. En nähnyt missään vaiheessa tilannetta, että peli olisi luisumassa käsistä. Sillä tavalla eheä. Ei paniikkia, pisteet kotiin.

Suorittamisen tasolla eheyttä voi tiivistää vielä paljonkin.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mä toivon, että huomenna Tampereen paikallisessa Ilves kylvettää uuden koutsin kera rakkaan naapurinsa. Sit rotsi auki jotain jyppiä vastaan lauantaina.
Sit meillä onkin joku ihme tiikerinsilmä ja kaivetaan säälimättä tyly voitto Ratamettästä.

Käy sekin että Ilves häviää Tapparalle ja tulee turkki sekaisin hammasta purren JYP vastaan mutta JYP silti voittaa.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
- Laurikaiselta loistava peli
- Eka erä oli ehkä jopa kauden paras erä (tähän mennessä)
- ”Muuri-Hovinen” ohitettiin jopa kolmesti ja pistettiin myös vaihtoon
- Puolustuspeli toimi edellisiin peleihin verrattuna hyvin
- Gardiner
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Moni positiivinen asia on sanottu jo useaan kertaan, mutta kyllä haluan nostaa esiin Turkulaisen pelaamisen. Sen lisäksi, että syötti kaksi maalia alle 10 minuutissa ottelun alusta, ensimmäisen maalin ja sitä kautta tuon ottelun hyvän alun alusti Turkulaisen todella röyhkeä karvauspelaaminen. Omassa päässä ensin vähän jo säikäytteli Sport-pelaajia, mutta vielä kiekko karkasi. Pari sekuntia myöhemmin samanlainen ronkkiminen keskialueella ja siitä sit puolittain karkuun. Kaunista katseltavaa.

Ja kyllä ilahdutti myös tuo Laurikaisen peli tänään. Otti koppeja, otti reaktiotorjuntoja... olisin kyllä suonut nollankin, mutta 23/24 on ihan kiva suoritus myös...se on melkein 96%:n torjunta prosentti tästä ottelusta.

Tärkeimmät posit ovat kuitenkin se, että tuli kolme pistettä ja puolustus oli tänään kuosissa. Joka jätkä teki osansa. Pari säikäyttävää oman alueen harhasyöttöä ja kiekon menetystä tuli, mutta peli oli hallussa alusta loppuun.

Erikoistilanteet meni hyvin. Kaksi ylivoimaa, yksi yv maali. Kahdeksan alivoimaa, ei yhtään päästettyä maalia.
Ennen ottelua JYP oli liigan heikoin alivoimajoukkue, nyt jätettiin neljä joukkuetta taakse. YV-tilastossa JYP on jo 8.sijalla, vain niukasti Kärppien perässä. Tänään taas näkyi melko kokonaisvaltaisesti, että prosessi etenee. Seuraava etappi olisikin saada tehtyä se kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Sitten kolmessa, neljässä jne...

Oikeastaan ainoa negatiivinen asia olikin jäähymäärä...mutta sen voi katsoa nyt sormien lävitse, kun pisteet tuli.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Keskeisiltä osin asiat on sanottu, mutta toivon kyllä koko paatuneen sieluni pohjasta ettei esimerkiksi Gardinerista päästetä irti.

JYPillä on Puustisessa ja Gardinerissa kaksi erilaisilla vahvuuksilla varustettua maalilinkoa.

Gardiner on saamassa juonesta kiinni ja yleisesti hänessä yhdistyy minusta tuo rapakon takainen suoraviivaisuus ja nyt myös käsitys isosta kaukalosta. Eilisen ensimmäinen oli malliesimerkki miten Reid seurasi tilannetta kun hyökkäysalueen peli rullasi eikä koohottanut vain maalin eteen odottamaan kiekon toimitusta. Tällainen tyyppi nousee kauden edetessä arvoon kun tarvitaan uhka maalintekoon. Vastustajan on huomioitava hänet tarkkaan ja jos hänet poimii kiinni, avautuu pelitilaa muille.

Pude on sitten kaikkien tiedossa ja hänellä on Gardinerin tapaan vetouhan lisäksi omat "outoudet" aiheuttaa maalipaikka tai maali.

Sitten on Kemell jota vastustaja ei takuulla kauden mittaan voi unohtaa, mutta nyt Jokke on tilanteessa jossa peruspelin sisäistäminen saa tapahtua vaaditulla tasolla, mutta paine maalien linkoamisesta ei ole akuutti. Se tomaattimurskapurkki räjähtää vielä.

Eli tämän avautumisen ideana oli oma posin kautta ajattelu maalintekijätyyppien suhteen. Nyt on alustava järjestys juuri kohdillaan jos ja kun Gardiner löytää viime kauden virettä.

Hyviä asioita tässä kohtaa minusta. Kaikilla varaa parantaa reilusti, nyt jo väläytelty ja Jokke heräilköön rauhassa. Melkein enemmän huolestuttaisi jos koko kolmikon huippuvire olisi nyt päällä.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Laitetaan tämä vaikka tänne sillä onhan tää positiivinen asia ja liittyy myös JYPiin!

KeuPa otti kauden avausvoittonsa murskalukemin 12-1! Rasmus Heljanko teki pisteet 3+4, Valtteri Koskela 1+2 ja Mikko Perttu 0+3
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Hyvää peliä sarjakärkeä vastaan pl. erikoistilanteet. Ehkä voitetaan vielä jokunen vieraspeli tällä kaudella.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Ainakin 55 minuuttia hyvää jääkiekkoa.
Vituposiketjun kamaa. 55 min oltiin parempia, mutta rumasti turpaan kuitenkin. Perkele kun löpsähti omiin löysiä haista paskan maaleja yksistä paikoista kun itse paiskottiin 20+ laukausta per maali. Välillä näin. Mutta jäällä oltiin parempia, myös parempia kuin Tappara eilen. Ei mitään hävettävää tästä illasta. Paitsi Edi voisi vähän skarpata - meillä olisi Ruusu maalissa jos haluttaisi päästää tällaisia joka pelissä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Kyllä lämmittää mieltä. Joukkue taisteli tosissaa koko pelin läpi. Pienet asiat käänsivät pelin sarjakärjelle ja siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä. Pieniä asioita talven aikana kuntoon, niin voidaan odottaa taas pudotuspelejä muutenkin kuin että päästäänkö niihin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Hyvää taistelua, virheisiin yleensä hävitään, ja muutama niitä tuli tänään liikaa.
Avlle toivoisi lisää painetta kiekolliselle, taitavat joukkueet aukaisee liian helposti nykyisen passiivisen neliön.
Samoin YVllä toivoisi nopeampaa kiekon liikuttelua, ja muutkin saisi laukoa kuin Kemell ja Puustinen.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Haetaan nyt positiivista sen verran että olihan tuo nyt ihan eri tasolla kun Tampereen vierailut parilla viime kaudella. Pisteistä pelattiin, parissa ekassa erässä olisi pitänyt maalata useammin mutta nyt kävi näin. Ylivoima saisi vieläkin olla parempaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Hyvää taistelua, virheisiin yleensä hävitään, ja muutama niitä tuli tänään liikaa.
Avlle toivoisi lisää painetta kiekolliselle, taitavat joukkueet aukaisee liian helposti nykyisen passiivisen neliön.
Samoin YVllä toivoisi nopeampaa kiekon liikuttelua, ja muutkin saisi laukoa kuin Kemell ja Puustinen.
Komppaan muutoin, paitsi YV:n osalta. Tänään Kemell 2 YV-maalia ja JYPin yv on jo liigan 3. tehokkainta.

Toki siinä on edelleen parantamisen varaa ja esim. Gardiner ja Rooba ovat vaarallisia, samoin Plattilla ja Platzerilla on molemmilla hyvä laukaus. Potentiaalia on vielä tehokkaampaankin .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös