Positiivisuusketju

  • 1 337 363
  • 9 658

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
3-2 Helsingissä 14min. Parasta JYPiä tällä kaudella tai ainakin viihdyttävintä. HIFK on kyllä kuriton.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Joo mitä vittua. Kuka antoi bussissa meidän pelaajille piriä ja steroideja? Mun piti jatkuvasti katsoa JYPin pelaamisesta, että oonko unohtanut lähetykseen 2x nopeuden. Peli näyttää nyt sellaiselta, mitä se oli syksyn kuherruskuukauden aikana.

Helvetti. Samanlaisia eriä kun saataisiin illasta toiseen, niin ei tartte jumbopaikkaa pelätä. Mikäli kautta olisi enemmänkin jäljellä, puhuisin nyt playoff-paikasta, mutta sinne pääsemiseksi joka ikisen erän pitäisi näyttää kevääseen asti tältä, eli taitaa takamatka olla jo liian pitkä.
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Nyt on äimänkäkenä täälläkin yksi heppu... Mitä tuolla tapahtuu? En tälläistä uskonut vanhoilla silmilläni näkevän, vaikka Hifk onkin "raajarikkoinen". Ei ole haitannut ennenkään.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Pitää nauttia silloin kun pystyy. Hyvä erä JYPiltä tosiaan. Pelistä ei uskalla sanoa vielä yhtään mitään, mutta onnistumisista tullee nykyään nauttia pienemmissä annoksissa.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KIITOS JYP!

En muista milloin viimeksi olen nähnyt JYPiltä näin laadukasta hyökkäyspeliä kuin tänään.

+ Ylivoima oli timanttia
+ Laadukas ja tehokas hyökkäyspeli, sitä todellakin tarvittiin tänään
+ Anttoni Honka
+ Samuel Helenius, alkoi muistuttamaan hieman viime kauden Samuelia
+ Koko joukkueen voitto, voisi nostaa monta muutakin nimeä
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Salmio on kyllä surullinen tapaus. Kahdesti pääsi laukomaan tyhjää maalia kohti, mutta ei saa maalia aikaan. Koska Salmio on maalannut viimeksi? Kysyn vilpittömästi. Vuonna 2020?

Edit: Väärä ketju mutta menkööt
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
- Seitsemän (!) tehtyä maalia
- YV
- 3 pistettä Helsingistä ikuisuuden jälkeen
- Ei olla edes pisteissä enää jumbona
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kevät 2018 on kuitattu. 6-7, kasuaalit voittolukemat.

Nyt sitten joukkue voisi älylaitteilta katsella nuo ylivoimauunit ja pohtia syy-yhteyttä miksi noin kävi. Samalla voi vahingossa tajuta syöttöjen laadun ja pelinopeuden merkityksen muuallekin.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jokseenkin koominen matsi. JYPin onneksi yv toimi tänään. Tuossa viimeisessä kavennuksessa kyllä ihmetteli, mitä kulki Gardinerin mielessä. Päätti olla pitämättä yhtään ketään. Vaan sentään siipirikon sai kylelleen ja vieraissa, tämän kauden JYPille mannaa ja mirhamia.

Shostakille tuntuu stadin kirkkaat olevan liian kirkkaat, jos oli kamala edellinen vierailu, niin ei se kyllä kummempi ollut nytkään, onneksi riitti.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
En tiedä onko positiivista mutta päätin jatkaa liigapassilla vielä seuraavaan kynnyspeliin. Sekin tulee vielä. Mutta olihan tuo viihdyttävää ja hintansa väärti.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Oliko eka kerta, kun JYP voitti, vaikka veikkasin tappiota sille? Ja katkaistiin Halosen voittoputki! Tämähän on ilon ja onnen päivä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös