Positiivisuusketju

  • 2 173 389
  • 11 119

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Muistatteko sitä aikaa, kun Lukko hallitsi ensimmäistä ja toista erää ja kolmannessa paskoi housuunsa niin, että menetti varmalta näyttäneet kolme pistettä ja jäi usein kokonaan ilman pisteitä.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt nautitaan, perkele! Lukko on edelleenkin, 11 ottelun jälkeen, johtanut joka matsia. Mikä parasta, tiukkoja pelejä on pystytty kääntämään kolmannessa erässä ja johtoasema säilyttämään. Mahtavaa on myös se, että kaikki kentät pystyvät tekemään hyökkäyspeliä. Tästä on hyvä jatkaa!
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko nostaa ainakin Olavi Vauhkonen esiin, oikein pirteitä otteita viime peleissä ja pikkuveljeä vastaan tehty maali tuli kyllä oikealle pelaajalle. Muutenkin Vauhkonen-Virtanen-Nurmi hyökkäyskolmikko on ollut todella hyvä.

Lukolla on todella fyysinen hyökkäysosasto jota RD käyttää tällä hetkellä juuri kuten pitää. Jo ensimmäisessä erässä JYP-puolustajan kiekko katsomoon-jäähyssä näki että siellä takaraivossa jyskyttää että kohta tulee pommia ja lujaa joten hätäinen roikku lähti katsomoon.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Lukko on ainoana joukkueena hävinnyt vain yhden ottelun varsinaisella peliajalla. Sarjakakkonen SaiPa otti kotonaan täydet kolme pinnaa, muista ei siihen ole ollut.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jo ensimmäisessä erässä JYP-puolustajan kiekko katsomoon-jäähyssä näki että siellä takaraivossa jyskyttää että kohta tulee pommia ja lujaa joten hätäinen roikku lähti katsomoon.

Taisi tuo olla kyllä lähinnä 18-v junnun (Niku) jännitystä, kun Niku ei saanut alussa helppoakaan syöttöä lapaan annettua.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tämä hyvältä alkaa näyttää, kun pisteitä ropisee tasaiseen tahtiin. Eikä tähän väliin joku tilastotappio haittaisi haittaisi yhtään, niitä tulee varmasti jossain kohtaa. "Syksyn mestaruudesta" ei kannata alkaa liikaa mesota, sillä se ei hyödytä ketään. Uskon kuitenkin että nyt Lukossa on sellaista kokemusta jolla asiat osataan käsitellä oikein, tuli talven aikana mitä tahansa. Kaikki tajuavat sen kirkkaimman tavoitteen siintävän ensi huhtikuussa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja nyt kun Vahalahti-Gagnon-akseli on hiukan ruosteessa niin muut vastaavat huutoon ja takovat maaleja. Pelikään ei vielä ole läheskään kuosissa mutta silti tulee pisteitä kuin suokuokalla vedettäisiin.

Kaikenkaikkiaan näyttää oikein hyvältä mutta näyttäköön.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toistan itse itseäni: edelleen Lukko on johtanut kaikissa 12 ottelussa peliä jossain vaiheessa. Pisteputki on jo 10 ottelun mittainen!
 

Pakkanen

Jäsen
Vielä jäi kiukkua. Kukkonen voidaan hiljentää vaikka nyrkein saman kokoisen pelaajan toimesta keväällä, jos uskaltaa pudottaa hanskat!

Nyt saunaan rauhoittumaan, hieno voitto!
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lisäksi Gagnon on liigan paras aloittaja. Vakioaloittajista oikeastaan vai Hirso pystyy haastamaan tästä tittelistä.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Alan pikkuhiljaa ymmärtää että se on varmaan rakkautta jota tunnen Vahalahtea kohtaan. Jo viime kausi oli reilusti parempi kuin mitä uskalsin odottaa ja kaveri on jatkanut siitä tällä kaudella pykälää suuremmalla vaihteella. Gagnon on kans ihq. Ja muut kentät tukee kun näillä on vaisumpaa, eli hyökkäyspeli on kunnossa. Positiivisuusketjussa kun ollaan niin jätetään puolustuspeli mainitsematta.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Alan pikkuhiljaa ymmärtää että se on varmaan rakkautta jota tunnen Vahalahtea kohtaan. Jo viime kausi oli reilusti parempi kuin mitä uskalsin odottaa ja kaveri on jatkanut siitä tällä kaudella pykälää suuremmalla vaihteella.
Sama. Tavallaan kauteen lähtiessä odotin että viime kausi olisi ollut jonkinlainen suonenveto ja tällä kaudella palattaisiin sellaiseen perushyvään suoritustasoon, mutta mitä vielä. Maaginen kaveri.

En voi kertakaikkiaan kiittää Arse Vuorta tarpeeksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän illan pelissä positiivisia ajatuksia herätti myös Henrik Koiviston maali. Piitulainenkin pelasi ihan miehekkäästi.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on, että Lukko osuu laajalla rosterilla. Jokainen kenttä.

Jep, kun itse tykkään muistella menneitä, niin tulee mieleen kausi 1994-95, jolloin Lukko oli runkosarjan toinen ja teki myös toiseksi eniten maaleja Tepsin jälkeen, missä pelasi tuolloin mm. Raimo Summanen, Jere Lehtinen ja SM-liigan pistepörssin suvereenisti voittanut Saku Koivu. Lukon paras pistemies Tero Arkiomaa oli pistepörssissä vasta sijalla 10. Maalinteko jakautui tuolloin tasaisesti: kolme pelaajaa iski yli 20 häkkiä, peräti yhdeksän pelaajaa yli 10 maalia, kuusi pelaajaa saalisti väh. 40 tehopistettä ja tuolloin runkosarjan kesto oli vain 50 matsia.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näkyykö vielä? Äkkiä nämä tilanteet muuttuvat. Ainoa mikä ei muutu on Lukon sarjasijoitus.

Pari huonoa ottelua ei mielestäni tuhoa kokonaisuutta. Ja olihan tuossa Blues pelissä maaleja omissa enemmän juuri Setäsen huonon pelin takia, eikä Lukon puolustuspelin. Tosin ei sekään täydellistä ollut, mutta ei olisi viittä soinut omissa Zapolskin alottaessa.

Onnistumiset laajalla rosterilla on mielestäni myös hyvä asia. Kärkiäijien saavat välillä tehottomia iltoja anteeksi, kun muut onnistuvat. Paineet ei ainakaan kasva, jos yhdessä tai kahdessa ottelussa ykköskenttä jäisi tehoitta.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Komiaa tul tälläsen illan jälkeen laivalta kun ässien faniristeilyporukka on satamassa vastassa. Ystävällinen pikkuvittuilu oli ilmassa:D
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kuka se porilainen tietäjä oli, joka sanoi että Jonne Virtasen aika liigakiekkoilijana on ohi, koska on niin hidas?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuka se porilainen tietäjä oli, joka sanoi että Jonne Virtasen aika liigakiekkoilijana on ohi, koska on niin hidas?
Kai se se joku "Laitapuolen Kulkija" (en ihan varma ole oliko se juuri tällainen nimimerkki) oli joka ensimmäisen, toisen ja kolmannen pelin jälkeen kävi niitä analyysejään kirjoittamassa täällä. Heti kun Lukko otti ensimmäisen voittonsa ilmeinen mielenkiinto Lukon ja mm. Jonne Virtasen pelaamista kohtaa hiipui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös