Positiivisuusketju

  • 2 176 950
  • 11 124
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Positiivista on se, ettei tarvitse olla Lukossa töissä. Toinen positiivinen asia on, että siellä on kohta YT-neuvottelut melko ajankohtaiset, kun tulos on nähdyn kaltainen. Rajala ja Mokka jo varmasti pakkaavatkin työpöytiensä sisältöä banaanilaatikoi...eiku.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä tykkäsin tästä uudesta kuuluttajasta. Puheesta sai paremmin selvääkin kuin Kuron hehkutuksesta, ilmeisesti tämä uusi kuuluttaja ei vielä ole niin kova fani kuin Kuro jolla kaukalon tapahtumat saavat välillä senat sakoamaan suussa kesken kuulutuksen.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Ei mua ainakaan enää vituta yhtään nämä tappiot. Tätäkin peliä lähdettiin katselemaan sillä asenteella, että hyvä jos kahdella vain hävitään. No, enemmän hävittiin, mutta tulos oli odotettu.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Ei Lukon materiaalin todellakaan ole noin huono. Vertaa esim. SaiPan miehistöön. Lukolla on SM-liigan varsin nimekäs puolustus, paras maalivahti ja keskiverto hyökkäys.

Saipa ylisuorittaakin reilusti. Lukko ei. Sitten vasta se positiivista olisikin kun Lukkokin vielä pelaisi yli tasonsa.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Pitkävedosta saa helpot rahat, kun pelaa Lukon vastustajaa.

Tämä on kyllä totta. Viimeiset 3 peliä tuottanut.

Positiivista on se, että huonommin ei voisi enää mennä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi voi, paaljon paaljon huonommin voisi mennä. Meillähän on sentään yksi piste hankittuna viidestä pelistä, voisi olla vaikkapa nollakin.

Tää nyt perstaskussa oleva piste voi olla keväällä tärkeäkin.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onkosse Kuro taas vaalien takia boikotissa?

Positiivista on se, että on 262 km matkaa hallille, niin ei ihan spontaanisti tule poikettua.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Taman illan jalkeen on positiivista muistaa, etta huonoimmankin joukkueen pitkaakin pitempi tappioputki napsahtaa jossakin vaiheessa poikki. Nyt emme kuitenkin viela tieda, milloin se Rauman Lukon osalta tapahtuu.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Hei hei, löysin yhden oikeasti positiivisen asian kun koko illan mietin. Filip Riskan hankinta on mielestäni onnistunut. Tykkään pelaajasta jo nyt. Jakelee vaihdosta toiseen hyviä pommeja, jopa muutaman kappaleen per vaihto, jos paikka tulee.

Valitettavasti paikka ei olisi ykkösketjussa tai kakkosessakaan. Mutta omassa roolissan on ollut juuri sitä mitä pitikin.

Valitettavasti tuoe ei kokonaiskuvaan juuri auta, mutta Riska on mun omissa arvioissani lähes ainoa pelaaja, jonka peliin olen ollut tyytyväinen (tähän kategoriaan pääsee myös varauksin Jesse Virtanen).
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt maalinteko on järjettömän tehokasta. Käytännössä jokaisesta tilanteesta tehdään maali. Tämä siis hifk ottelun ekassa erässä.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Positiivista tana aamuna on se, etta kun joskus vihdoinkin Lukon ensimmainen voitto-joko kolmen tai kahden pisteen-nakee paivanvalon siita saadaan valtakunnantason uutinen. Lukko nakyy mediassa positiivisessa valossa.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Tänään ei ole peliä. Ja huomenna voi ryypätä pelin ohessa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Positiivista on, etta nyt pitaisi iltapaivalehtien looppien reveta, kun Lukko otti ensimmaisen voittonsa. Ja jopa ilman trioa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä näemmä voi yhden miehen mukaantulo herättää joukkueen koomasta.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lauri Tukonen. Ei tartte sanoa enempää.

Kangasmäen Akilta tänään uskomattoman hieno peli. Ensin sai luistimesta naamaan, sitten Elon kudin kylkeen ja vielä kermaksi kakun päälle mailan naamaan. Joka kerta tuli vaihdosta takaisin entistä kovempana. Ärsytettynä parhaimmillaan. Harmi ettei saanut maalia illan kruunuksi vaikka ketjunsa kanssa loivat monta hyvää paikkaa.

Jos kaikki pelaavat kuin Late ja Aki tänään, ei Lukkoa pysäytä mikään.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jussi Pesonen: 6 ottelua ja 5 maalia. Hieno startti Pessille!
Ja Laten rautainen mukaantulo, ehdottomasti!
 
Viimeksi muokattu:

Blitzkrieg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harvemmin tänne kirjoitan, mutta nyt joukkue oli joukkue ! ! ! Erittäin hienoa karvausta joka erässä painettiin kiekolliseen kiinni AINA ! Kaipaisin silti pientä kiekonhallintaa ettei aina päätyyn ja perään, kun voi rauhoittaa alaspäin.

No ei täydellinen suoritus, mutta Tukonen voiko yksi pelaaja tuoda noin paljon energiaa
 

Hench

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Kun näytti Tukosen kokoonpanoon paluulla olevan noin suuri positiivinen vaikutus, niin eiköhän sitä positiivista energiaa tule joukkueeseen rutkasti lisää myös juuttitrion kanssa. Mielellään siis kävisi samalla lailla kuin Jokereiden joukkueessa - Jatkoajan etusivulla otsikko: "Norris-voittaja sähköisti jokerileirin".
Miksei Lukolle kävisi samoin NHL-apujen myötä ensi viikolla..
 

Magnum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tempo & Devils
Kuusi peräkkäistä tappiota. Seitsemäs peli, tappiolla 0-2, mitä tekee Raumam Boja? Jatkaa kannustusta vielä kovempaa. Uskomatonta, parasta mitä täällä on hetkeen tapahtunut, jatkakaa samaan malliin ja tahtiin.

Monen suusta jo kuultu, Lauri Tukonen. Yhdellä pelaajalla käsittämättömän iso vaikutus yleisilmeeseen.

Lopputuuletuksessa pelin jälkeen joukkueesta huomasi selvästi, että pahimmat apinat on pudotettu olkapäältä. Ei tämä homma vieläkään helppoa ole, mutta askel kerrallaan eteenpäin.

Enpä olisi uskonut, että Lukko nelinkertaistaa pistemääränsä runkosarjan seitsemännessä ottelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös