Positiivisuusketju

  • 2 176 251
  • 11 119
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Nyt on hyvä fiilis. Alkaa Uraman opit mennä perille ja ensi kausi tullee kruunaamaan koko 5 vuoden projektin. Finaali pitää olla tavoitteena.

Niin, Mallaskukossa raikui eilen laulu ja pidettiin hyvää meteliä koko matsi, anteeksi siitä. :D
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Kyllä pronssi maistuu tällä hetkellä hyvälle. Edellisestä olikin jo aikaa. Sekin on positiivista, että joukkueelle luulisi jäävän sen verran nälkää tästä kaudesta, että ensi vuonna lähdetään parantamaan.

Kiitos Lukko tästä vaihtelevien tunteiden kaudesta!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Positiivista on se, että Lukko lähtee ns. altavastaajan asemasta ensi kauteen. Se sopii mielestäni tähän tilanteeseen enemmän kuin hyvin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on ihan hyvä että turhia odotuksia ei ainakaan median taholta aseteta. En minäkään suuria luule, tosin ylemmäs odotan Lukon kylläkin sijoittuvan kuin Veikkaajan ennakoimalle yhdeksännelle sijalle mutta hyvä näin.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Veikkaajalla ja muilla kiekkolehdillä on mennyt lähikausina kaikki pisin metsiä. Muuan Petteri Sihvonen totesi muunmuassa, että Lukolla ei ole jakoa KalPaa vastaa ja kauden alussa totesi, että Perttu Lindgren on aikansa elänyt.

Mutta tosiaan Lukko voi lähteä kauteen ilman turhia paineita. Ainoa joka asettaa Lukolle painetta tai vaatimuksia olemme me. Fanit. Me olemme ainoita, jotka asettavat Lukolle menestymispaineet joka on positiivista. Media eikä muut odota mitään eli sama tilanne kuin kaudella 2009-2010 eli kaikki on mahdollista kunhan pelaajat luottavat itseensä, valmennus luottaa itseensä ja pelaajiin ja fanit luottavat joukkueeseen kokonaisuutena.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Positiivista on se, että välikausihyökkääjät hiljensivät välikausiketjun.
4-0, Bertrandilla, Keräsellä ja Lingrenillä tolpat, ja Toskala Ipan paras pelaaja. Tuo kertoo olennaisen.
+ kolmas lupauksia herättävä peli putkeen Lindgren-Pesonen-Nurmi ja BBB-kentiltä.
+ Noronen oli itse varmuus.
+ Anssin tuomarointi Marjamäen koiruuksissa. Oli ilo katsoa Masin naamaa, kiitos Anssi.
+ Viisikkopelin tiiviys. Oli Ilves kuinka huono tahansa, tilaa ei ollut kuin kulmissa.
+ Molemmat maalinedustat Lukko vei miehekkäästi.
+ Bomersbackin kaksi maalia ja niihin Beechin loistokkaat esityöt.
+ Bertrand ja Keränen vaikuttavan ainakin vastaavan huutoon, kun roolia on tarjolla
+ Hasarditon puolustuspään peli höystettynä hyvällä avauspelaamisella.

PS. Toivottavasti Jämsästä ei tule yhtä hyvää lopputulosta. Muuten on suuri riski, että Jatkoaikapalstalla toivo herää suorasta playoff-paikasta tai menestymisestä... Muitutettakoon, että vieläkään ei ole yhtään runkosarjapistettä jaettu.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Peli näyttää jo huomattavasti paremmalta. Edelleen Bertrandilta nähdään alokasvirheitä, mutta hyvin jaksaa yrittää ja nyt antoi hienon syötön toisen B:n ensimmäiseen maaliin. Hyvä homma, että BBB:n peli alkaa sujumaan.

Erittäin positiivista on, että tämän päivän esityksestä en oikein keksi negatiivista sanottavaa kuin Elon pelistä. Muuten joukkue pelasi hyvin ja näytti joukkueelta, eikä ryhmältä yksilöitä. Johan tässä alkaa odottamaan liiga-avausta!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
postiivista on, että Lukolle jäi harjoitusotteluista ns. nouseva käyrä. Harjoitusottelut alkoivat surkeasti ja surkeilla esityksillä kun jalat eivät liikkuneet riittävästi. Mitä lähemmäs tullaan liiga-avauta niin sen paremmin alkoi Lukon pelin toimia ja jalat liikkua. JYP pelistä ei paljon tietoja tihkunut, mutta Ilves peli oli jo suorastaan hyvää kiekkoa, kuten oli jo monessa tappioonkin päätyneessä ottelussa sitä ennen.

Lukko lähtee avausmatsiin järkyttävät paineet itselleen kasanneita Ässiä vastaan ja luulen, että kauteen on muutenkin mukavampi lähteä kun ei ole kaikkien listauksien kärkipäässä.

Luottavaisin mielin ensi viikonvaihdetta kohti.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Lukon sm-liigahistorian ensimmäisen mestaruuskauden alkuun on enää 3 aamua!!! Koska haluan uskoa että kun virallista tavoitetta(mestaruus) ei ole julkisesti myönnetty muutettavan niin se tavoite pitää! Omille annetaan mahdollisuus ja ennen siirtorajan umpeutumista tehdään täsmähankinnat(jos tarvetta on, toivottavasti ei,) ja kohti kannua!!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Runkosarjan tavoitteeksi Urama on maininnut, että kuuden nippuun pitää selvitä. Tunnettua on myös se, että ne ketkä pääsevät playoffeihin, lähtevät siellä voittamaan jokaista matsia.

Joukkue on keskustellut tavoitteesta viimeisen harjoitusmatsin jälkeisessä saunaillassa. Mutta ainakaan meikäläinen ei ole huomannut sen palaverin satoa missään, mutta ehkä se myöhemmin tulee jostain ilmi. Se on kuitenkin joukkueen itselleen asettama tavoite.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jyty kirjoitti:
Se on kuitenkin joukkueen itselleen asettama tavoite.

Tämä jos mikä on positiivista. Joukkue kun itse asettaa tavoitteensa, voidaan niihin päästäkin. Ikäväähän se olisi pelaajien lehdestä lukea, että "tavoitteemme on sejasesijoitus, sanoo toimitusjohtaja", eikä kukaan olisi kuullut joukkuetta.

Kyllä tästä ihan hyvä kausi tulee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kausi on aina mukavampi aloittaa voitolla kuin tappiolla. Ja kausi on aina erityisen mukava aloittaa voitolla Ässistä.

Voittoisaa illanjatkoa!
 
Voiton lisäksi postiivista on se, että Lukko vei pelissä aloituksia hyvällä prosentilla. Ei varmaan kertaakaan jäänyt aloitukset noin hyvin viime kaudella, tai sitten minulla on hyvin lyhyt muisti (hymiö).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mun mielestä Lukko ei ole yksittäisessä pelissä voittanut aloituksia noin kovalla prosentilla moneen vuoteen. Beechin ulosajon jälkeen tosin Ässätkin rupesi aloituksia voittamaan, näin minä vai onko se harhaa vaan? Ennen sitä porilaisilla taisi olla peräti kolme aloitusvoittoa joista yksi oli pelin aloitus keskipisteeltä ajassa 0.00.

Mutta huomenna on uusi peli ja se alkaa taas nollista. Ei nyt ruveta vielä leijumaan vaikka tietenkin voittaminen on aina mukavaa ja nähtiinhän se viime kauden Ässistä mitä hyvä kauden alku paskojen harjoituspelien jälkeen voi saada aikaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Varmasti näit väärin koska Dixon kaapi hirveällä prosentilla omat aloituksensa :)

Ihmetyttää kyllä että miksi Lukko ei pelannut enää yhtä agressiivisella karvauksella kolmannessa erässä? Passivoitui ja Pata pääsi painamaan sen tasoituksenkin.
Kuitenkin ekat kaksi erää meni Lukon tahdissa kun karvaus oli niin kova ettei pata päässyt kunnolla omista pois.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Yllättävän positiivista on tällä hetkellä puolustuspeli: todellinen huippumaalivahti (sanoo asiantuntijat ja "ennakot" mitä tahansa), tiivis viisikko, maalin edessä vähän tilaa, avauspelaaminen ja purkukiekot. Harvoin saavat Lukon kohdalla em. kehuja. Erityisen positiivista on myös se, että Nurmi ja Pesonen (miksei Kauvosaarikin) saivat heti "pullon auki". BBB peli on jotenkin energisemmän ja kokonaisvaltaisemman näköistä, että onnistumisia tulee väkisinkin.

Porilaisten kyykyttämistä positiivisempaa asiaa on kuitenkin lopulta vaikeaa löytää.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Porilaisten kyykyttämistä positiivisempaa asiaa on kuitenkin lopulta vaikeaa löytää.

Kyllä, katkerat kommentit katsomossa oli herkkua minulle. Erityisen hienoa nähdä oli nähdä BBB-ketjun peliä, Bertnand on aivan loistava pitämään kiekkoa hallussaan, hakee sitä ja on koko ajan siellä missä tapahtuu. Lisäksi Perttu oli mahtavaa katsottavaa, harjoituspeleissä mun mielestäni hiippaili vaan kentällä, mutta tänään nöyryytettiin. Monta hienoa sisään vientiä.

Yhdessä vaiheessa peliä katselin Elon luistelua, että näyttääpä se hyvältä, todella positiivinen asia. Pari sekunttia ja ymmärsin että kilpaluistelussa Elon kanssa oli Kudroc. Eli huono vertailukohta. Helvetin kova laukaus, mutta häviää kaiken omassa päässän hitauden takia. Ehkäpä se on positiivista ettei Elo ole satakunnan hitain luistelija. Muuten ihan ok peli Eloltakin. Joukkueena voitettu peli.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kauden avausviikonloppu olisi hienoa aloittaa kuudella pisteellä. Kyllä nuo kolmekin jo maistuu tosi hyvältä. Kerrassaan positiivinen aloitus.

Tänään SaiPa sitten kaatuu komeasti. Toivotaan ainakin näin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Voitto SaiPasta ja Charles Bertrand on 60 pinnan tahdissa:)

Ei huono liiga-avaus. ässät ja SaiPa vastassa pakolliset 6 pinnaa plakkariin ja maaliero 8-3. Ei eroteta Ralee vielä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Alkoihan tämä paremmin kuin minä pessimistinä odotin. Kolme pinnaa pitikin ottaa SaiPalta, mutta voitto Porista oli pelkkää plussaa.

Veikkaan muuten että huomisessa Länsi-Suomessa ei ole yhtään tekstiviestiä Lukon peleistä. Koko elokuun ajanhan niitä olikin ja vielä syyskuun alussakin mutta kummasti ne loppuivat kun Lukko voitti pari harjoituspeliä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kukaan ei ole (vielä) vaatinut Uramalle kenkää. Se on positiivita.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös