Positiivisuusketju

  • 2 176 618
  • 11 124
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Tämä ei ehkä kuulu positiivisuusketjuun, mutta kun en tuohon 09/10 KKS-ketjuun enää kirjoittane, niin laitan tänne:

Kovin vieläkin vituttaa tapa, millä Lukon kausi päättyi, mutta kaipa tästä elämä voittaa. Tuossa pöydällä on edelleen kaksi playoff-kausikorttia. Mitähän niillekin tekisi? Jospa vaikka yrittäisi syödä ne? Muovitettuja ovat, mokomat lapun kutaleet, saattaa tulla ongelmia pureksimisessä?

Mainittakoon positiivisuutena uusien pelurien uutisoinnin ja sopimusten julkaisun odottelu.

Runkosarja meni Lukolta ennakko-odotuksiin nähden yläkanttiin, vaikka meno hyytyikin sarjan loppumetreillä. Positiivinen kokemus kokonaisuudessaan.

Pudotuspelit eivät sitten enää olleetkaan ollenkaan positiivinen tappaus. Mutta eipä niistä enää sen enempätä. Kaikki tarpeellinen lienee jo sanottu muiden kirjoittajien taholta.

Pitsiä ja tulevaa kautta kohti. >>>
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Positiivista on myös se, että Lukon uusi kannatus-rallli taidettiin haudata sen ensiesityksen jälkeen. Toisessa kotimatsissa Tepsiä vastaan en kuullut sitä kertaakaan ja ei sitä mainostettu edes Pomilla!
 

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kettu nousee kuolleista

On mukavaa todeta,että kirjoitusten sävy alka jo nyt vuorokausi ketun hautajaisten jälkeen vähitellen muuttumaan positiivisempaan suuntaan.Kettu ei näemmä tarvitse kolmea päivää kuolleista nousemiseen.Uskoa tulevaan alkaa tosikannattajien mielessä jo löytyä.Näin sen pitää mennäkin.

On aivan turha jäädä märehtimään tätä kautta enää juurikaan pidempään.Se oli ja meni ja tämän lopun pettymyksen jälkeen on haettava ne kauden hyvät asiat,joita oli paljon.

Sijoitus tulee olemaan 5-7,jossa eteenpäinmenoa viime kauden 13.sijaan niin paljon,että jos sama tapahtuu ensi kaudella ollaan mestareita.No tämä ei nyt ole kovin analyyttistä,mutta osoittaa selvän eteenpäinmenon tällä kaudella.
Vaikka viime kausi päättyikin voittoon,en siihen vaihtaisi tätä mitenkään.

Tuolla Urama-ketjussa jotkut pohtivat mahdollista valmentajan vaihtoa.Siihen en näe mitään syytä.Kyllä kai lopun hyytymiseen on muita syitä kuin valmennus.Itse nostaisin syyksi loukkaantumissuman.Lopussa toki saatiin jalkeille melkein koko joukkue,mutta olivatko kaikki läheskään täydessä iskussa.

Positiivista:

-Runkosarjan kolmas sija
-Nuoria ajettiin sisään
-Talous lienee niin hyvässä kunnossa,että joukkuetta pystytään rakentamaan paremmaksi ensi kaudelle
-Vaihtuvuus harvinaisen pientä,jonka katson hyväksi,vaikka jotkut ensi kaudeksi sopimuksen tehneet eivat PO:ssa onnistuneetkaan
-Positivista sekin,että nälkää ainakin jäi
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Täytyy kyllä nostaa hattua Raumalaisten positiivisuudelle. Mikäli Porissa kauden elämänkäyrä olisi ollut vastaavanlainen, olisi päävalmentaja, joukkueen johto, joukkueen sidosryhmät, Porin kaupunki ja tietenkin pelaajat vähintään huutokivitetty torilla useamman kymmenen kirjoittajan toimesta.

Satakuntalaisetko negatiivisiä ?
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Täytyy kyllä nostaa hattua Raumalaisten positiivisuudelle. Mikäli Porissa kauden elämänkäyrä olisi ollut vastaavanlainen, olisi päävalmentaja, joukkueen johto, joukkueen sidosryhmät, Porin kaupunki ja tietenkin pelaajat vähintään huutokivitetty torilla useamman kymmenen kirjoittajan toimesta.

Satakuntalaisetko negatiivisiä ?

Itse lasken Rauman kuuluvan (niin tapojen kuin paikallismurteenkin perusteella) varsinais-suomeen. Sieltä kumpuaa se positiivisuus jota ei sisämaan kaupungista (Pori) oikeastaan löydy.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä teidän kannattaa Raumalla olla tyytyväisiä hyvään runkosarjaan vaikka paska maku kaudesta varmasti jäi. Aina pitäisi muistaa odotukset ennen kautta.

Olen aivan mielettömän iloinen tepsin jatkoonmenosta. Silti toivoisin, että tulevilla kausilla pystyttäisiin vakiinnuttamaan joukkue TOP-6 joukkueeksi. Arvostan itse runkosarjan aika korkealla, koska on se on todiste pitkän ajan peleistä. Useimmiten hyvä runkosarja on pohja myös onnistuneille pudotuspeleille.

Minusta teillä oli täysi syy leijua kauden alussa. Enkä nyt tiedä oliko täällä jatkoajassa nyt mitään erityistä leijumista. Silloin, kun joukkue pärjää niin siitä saa nauttia täysin siemauksin. Itse olen aika vaatimaton ja kyyninen kiekonseuraaja oman suosikin kohdalla, mutta ei sellainen todellakaan jokaisen tarvitse olla. Uskoa omiin minulla on aina vaikka kuinka naurettavaa välillä onkin. En pitänyt lainkaan outona sitä, että osa raumalaisista uskoi Lukkoon vielä 0-3 tilanteessakin. Niin kuuluukin.

Onnea ensi kauteen!
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
...Upea viesti jossa paljon asiaa...

Erittäin hieno viesti sieltä TPS-leiristä! Se on hyvä että välillä löytyy positiivistakin urheilumieltä, eikä aina sitä naljailua vastustajan leiriin.

Ja olet harvinaisen oikeassa siinä, että jos oma joukkue menestyy niin siitä pitää nauttia täysin rinnoin. Leijailua on varmasti monen Lukko-fanin toimesta tapahtunut, mutta sentään kukaan ei ole nostanut case dynastiaa Lukon teemaksi kuten eräs kuningas on maininnut ;)

Onnea TPS:lle jatkoon ja ensi kaudella nähdään!
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
En tiedä onko tämä(kään) ketju tälle kirjoitukselle oikea paikka mutta tuskin keksin niin paljon asiaa saati provokaatiota että uudelle ketjulle asiaa riittäisi.

Meikäläinenhän ei jääkiekosta juuri mitään tiedä. Siihen tämä kirjoitus nyt taitaa keskeisimmiltä osiltaan kytkeytyä ja se todettakoon heti alkuunsa. Mutta se kai sopii keskiverto Jatkoaika-aktiivin toimenkuvaan. Niin lukijoihin kuin toimittajiinkin.

En viitsi lähteä vieraisiin pöytiin vittuilemaan, siellä on vee-käyrät varmaan riittävän korkealla ilmankin.

IFK näytti saavan pelinsä kulkemaan runkosarjan loppua kohden. Kerran sukelsivat Kuopiossa ja pilasivat samalla allekirjoittaneen pitkävetolapun. Mutta muuten oli melko vahvan oloista tekemistä. Veikkailin että ehkä 4-1 jatkoon. Ja luin useamman ifk-mielisen kirjoittamia kommentteja JA:ssakin, kuinka on outo tunne kun on luottavainen oman seuran tekemisiin. Tais mediakin povata jopa finaaliin Ifk:ta ja sille veikkaukselle näytti munkin silmin olevan ihan jonkinlaista katettakin.

Eli mähän en ymmärrä lätkästä juuri mitään.

Olin melko vakuuttunut että Rautakorvesta on aika ajanut ohi ja se kuuluisa pelikirja on jäänyt päivittämättä. Yllätyin jo siitä, että Kerho nosti itsensä runkosarjan vitoseksi. Ajattelin että kahvakiekko ja 1-0 -tuloshakuisuus olisi jo jäänyt liikkuvamman pelin jalkoihin. Siellä se Jukka taitaa näyttää keskisormea tähän suuntaan - ja ilmeisesti ihan aiheesta.

Eli mähän en ymmärrä lätkästä juuri mitään.

Pienen pieni vahingonilon pilkahdus on tässä Lukko-vitutuksen keskellä tuo Ifk:n tipahtaminen. Ei mulla ole mitään sympatiaa Rautakorpea tai maalinsiirtäjiä kohtaan, ei tosiaankaan, mutta on siinä jotain kierolla tavalla mukavaa että brändikiekko, aina sattuu ja tapahtuu -kiekko, Stadin kingit ja ennen kaikkea jonkinlaisen kumman aseman saanut Kari Jalonen tipahti. Vaikka voittivat yhden matsin ylikomeasti 7-0, vaikka ite huutelin tällä palstalla Ifk:n tasoittaessa voitot 1-1:een että siellä näyttäis olevan munat ukoilla toisin kuin Lukon jätkillä niin kuokkaan saivat. Hah.

Jalosen asema mun olemattoman näkemykseni mukaan perustuu Oulun-vuosiin, jolloin käsissä oli leveydeltään, kärjeltään ja vierastyöläisiltään ylivertainen materiaali. Olishan se nyt helvetti jos ei sillä olisi mitään voittanut. Tai no, Jokereissa senkin on osoitettu sujuvasti onnistuvan, eikä kai Raumallakaan ihan vieras ilmiö ole kyseessä. Mutta ennen sitä KJ oli Virran Hantan kanssa Tepsin penkin takana - ilman tulosta. Ifk:n nimilista oli melko vakuuttava, ennen kautta mielestäni vakuuttavampi kuin Lukolla. Mutta eipä vain saanut Jalonen sieltä ihmeitä irti. Ja toinen kausi oli jo menossa, kuten Ralella Raumalla. Ei se muuallakaan aina ole pelkkää hallelujaa halulla.

Aika vähissä on tietysti positiiviset asiat jos ne näin pitää hakea. Ja niinhän ne ovat. Sentään Lukko tänä keväänä ehti pelata kesäaikaan siirtymisen jälkeen vielä jonkun pelin.

Kärpät näytti olevan selvää pässinlihaa meikäläisen silmiin runkosarjan jälkeen. Veikkasin että Jyppi kävelee 4-0 oululaisten yli. Game seven menossa kun tätä kirjoittelen... Runkosarjassa pelisysteemiä ei ilmeisesti ollut (viittaan tällä palstalla kirjoitteleviin kärppämielisiin palstaveljiin ja -siskoihin) lainkaan, pelin sielu Piku Viuhkola oli enemmän tai vähemmän jatkuvasti sairastuvalla tai puolikuntoinen ja valmentajaa vaihdettiin viime tipassa. Jypin juna heräsi eloon mestaruuskrapulasta ja sittenhän sieltä käveltiinkin runkosarjan ykköseksi asti. Kovat hankinnat tammikuussa täydensivät ennakkosuosikin aseman. Sympatiat on muuten Jypin puolella historiallisista syistä, mutta RD:n omaan silmääni ylimielinen olemus saa pienen vahingonilon heräämään siihenkin suuntaan.

Eli mähän en ymmärrä lätkästä juuri mitään.

Ilves ilahdutti myös ottamalla ystävällisesti edes kerran kuokkaansa karsinnoissa. Eikä haittaa vaikka häviäisi lisääkin. Katkeruutta on muutamallta männä keväältä sen verran plakkarissa että vahingoniloa riittää jaettavaksi siihenkin suuntaan.

Nythän karsinta-asiasta ollaan aika lailla sivussa verrattuna viime kevääseen, joten tämä kannanotto on tietysti vaarallinen, mutta silti tuntuisi ihan valtakunnan tasolla, ettei mielenkiinto ja kuhina karsinnan ympärillä ole lainkaan samassa mittakaavassa mitä se oli viime vuonna. Karsintojen palaaminen ohjelmaan varmaan aiheutti oman osansa siitä, yhden miehen oma ego ensin -show varmasti osan, mutta on se mukava että länsirannikko yksin herätti tunteita enemmän kuin Pirkanmaa-Pohjois-Karjala-akseli.

Eli mähän en ymmärrä lätkästä juuri mitään.

Sen verran turhaa haaveilua, että mietipä omalle kohdalles: Kalpa meni jatkoon. Kerho meni jatkoon. Jyppi saattais mennä jatkoon. Miten helvetin herkullinen nelikko olis ollut kun Lukko olis tuossa listassa mukana. Helsinki/Espoo 0 joukkuetta. Tampere 0 joukkuetta. Turku 0 joukkuetta. Oulu 0 joukkuetta.

Kiitos ja anteeksi avautumiseni.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
^^ Hyvä kirjoitus!

Positiivisuusketjun aiheen mukaisesti voisi vielä heittää, että Lukon lopullinen sijoitus on viides. Lopultakin kun asiaa mietitään, niin ihan hyvä suoritus se on viime kauden esitysten jälkeen. Ensi kaudeksi hyvä analyysi käyntiin, että missä mentiin vikaan, niin mikäli parannus on edes lähelle samaa luokkaa kuin ennen tätä kautta, ollaan keväällä 2011 todella pitkällä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eikös se sijoitus ole kuudes, kun sekä TPS että HPK ovat meidän edellä, mutta sijoittuivat huonommin runkosarjassa?
Ei, vaan viides (5.).

Sijat 1. - 4. menevät välieräjoukkueille, ja Lukko on heti seuraava, koska on paras kautensa lopettaneista runkosarjan sijoituksen perusteella.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eikös se sijoitus ole kuudes, kun sekä TPS että HPK ovat meidän edellä, mutta sijoittuivat huonommin runkosarjassa?

Lukon edellä ovat siis JYP, KalPa, TPS ja HPK. Lukon edellä runkosarjassa oli ainoastaan JYP ja KalPa, joten viidenneksi minun järkeni mukaan Lukko sijoittui. Kaikista edellisen kierroksen putoajista Lukko oli runkosarjassa paras, joten ei tuonne eteen neljää joukkuetta enempää millään kai voi saada.

Edit. Hidas
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Eikös se sijoitus ole kuudes, kun sekä TPS että HPK ovat meidän edellä, mutta sijoittuivat huonommin runkosarjassa?
Vastaushan tähän on jo tullutkin, mutta mielenkiinnosta haluaisin tietää, mitä logiikkaa tähän kuudenteen sijaan on käytetty? Kun itsekin päättelit, että alhaalta tulee kaksi joukkuetta ohi ja siten 3+2 = 5.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Vastaushan tähän on jo tullutkin, mutta mielenkiinnosta haluaisin tietää, mitä logiikkaa tähän kuudenteen sijaan on käytetty? Kun itsekin päättelit, että alhaalta tulee kaksi joukkuetta ohi ja siten 3+2 = 5.

Itsekkin jälkikäteen tätä ihmettelin. Peruskoulun matikantunnit on jäänyt unholaan aika pahasti. Pahoittelut.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kun katsoo millaisia ulkomaanvahvistuksia liigaan on alkavalle kaudelle roudattu niin Lukon Morrison, Petruzalek ja McLean tulevat myäs ensi kaudella olemaan erittäin kovaa valuuttaa. Varmasti kannatti satsata jatkosopimuksiin.

Muutenkin Lukon pieni vaihtuvuus ja hyvät hankinnat ensi kaudelle lämmittävät: Lindgren, Kauvosaari, Kuukka ja Aalto. Pelimiehiä kaikki. Hyökkäyksessä on suorastaan jäätävä laajuus ja taso.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kyllä. Aika hyvä kutina on alkavalle kaudelle. Joukkue vaikuttaa hyvin kootulta, rosteri on hiton leveä (ainakin hyökkääjien osalta), pelipaikoista on terveen tuntuista kilpailua, viime kaudesta on toivottavasti opittu jotain ja ollaan parhaassa iskussa vasta keväällä ja uskoisin että yhteistyö KooKoon kanssa on pelkästään hyvä juttu. Ainakin Lukolle.

Alkais jo!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
..viime kaudesta on toivottavasti opittu jotain ja ollaan parhaassa iskussa vasta keväällä..
Tämä on se tärkein asia, ehdottomasti. Runkosarjassa sijat 1-6 ovat Lukolle sopiva tavoite. Kausi on pitkä ja synkkinä talvi-iltoina voi tulla monta kertaa lunta (Tuhti)tupaan. Omat vaikeutensa oli viime kaudella myös Tepsillä ja Kerholla. Mutta siellä osattiin asettaa tähtäin kohdalleen juuri oikeaan aikaan, eli maalis-huhtikuussa.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Urama taisi viime kauden päätteeksi sanoa jotakin siihen suuntaan, että kaikki tekeminen oli kenties liian keskitetty runkosarjamenestykseen ja oli reppu tyhjä pudotuspeleissä. Ottelut, jotka itse näin Lukolta runkosarjan aikana ja se yksi pudotuspeli Tepsiä vastaan, jonka näin, ovat kyllä puoltaneet tuota kommenttia.

Jos tämän kauden tavoite on hieman pidemmällä, niin ehkei tulla näkemään aivan sellaista rynnistystä kuin viime kauden alussa. Mutta sikäli kuin itse uramalaista jääkiekkoa ymmärrän tai olen ymmärtämättä, siinä tullaan menemään aika kovaa joka tapauksessa. Taitoa ja liikettä löytyy nyt laajemmalla rintamalla kuin aikoihin, ja pelaajien kierrätyksestä saattaa olla hyötyä, jotta osalle kavereista saadaan myös aikaa levätä. Sarja kestää kuitenkin nyt vielä muutaman ottelun pidempään.

Itse näkisin kuitenkin, ettei keväällä tapahtunut hiipuminen ollut yksistään uramalaisen pelikirjan heikkoutta. Kun näin Lukon viimeisen kerran runkosarjassa livenä, se pyöritti mennen tullen vastustajaansa. Se oli kaiken aikaa potkun edellä. Se teki valtavan työmäärän joukkueena. Henki oli päällä ja tulosta syntyi. Vastustaja oli mitaliotteluihin ennakoitu joukkue. Kun näin Lukon seuraavan kerran kentällä, se ei tehnyt mitään niistä asioista, joita näin sen tekevän kyseisessä runkosarjaottelussa. Tuntui kuin kentällä olisi haahuillut nippu väsyneitä ja haluttomia kavereita, jotka kaipasivat lomaa. Paikoittain joukkue pääsi rytmiin mukaan ja sai ajettua Tepsin ahtaalle, noin viideksi minuutiksi, mutta kaikesta tekemisestä näki, ettei Lukko tulisi haastamaan missään vaiheessa sen enempää kevytjalkaisempaa Tepsiä kuin mahdollisia, tulevia pudotuspelivastustajia.

Sen lisäksi, että pelikirja olisi toimiva, täytyy joukkueesta löytyä hieman halua voittaa ja lopuksi jääkiekkokin on laji, jossa kunnonajoituksella on pieni merkitys. Uraman viime kauden lopun kommentti meneekin tämän asian kanssa yhteen. Tämän kauden teemana näen Uraman lausahdukseen pohjaten, en niinkään pelikirjan radikaalin muuttamisen tai pelaajien sisäänajon, vaan kunnonajoituksen (oma lukunsa on se, millaisia pieniä muutoksia pelisysteemissä voidaan tehdä eri vastustajia vastaan tai pelin sisällä). Tiedämme jo, mihin tämä joukkue pystyy, se nähtiin viime kauden alussa. Jos se samanlaisella rypistyksellä olisi pelannut pudotuspelit Tepsiä vastaan, mestari olisi ollut viime kauden päätteeksi joku muu.
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Kyllähän tämä uutinen tännekkin sopii oikein mainiosti.... eli Topo meni sitten Tapparaan ässien sijaan ja siitä minä olen tyytyväinen. Nyt voi kuitenkin tota Topon paitaa pitää vielä päällä. Jos olisi menny pataan niin polttanut olisin paidan ensimmäisenä reaktiona.....;-)
Ja vielä positiivisena asiana, että kyllä toi peli tosta paranee kokajan ja vielä kun saadaan kaikki pois lasaretista, niin avot!
Tsemppiä Luguket!
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Vaikka olen suhteellisen varma siitä että tänään ei Lappeenrannasta ole tuomisina pistettäkään uskallan silti kirjoittaa tänne. Kun/jos kausi alkaa kahdella tappiolla liigassa selvästi Lukon alapuolelle ennustetulle joukkueelle se voi tehdä henkisesti hyvää - jos tilanne osataan käsitellä oikein! Mahdolliset ennakkosuosikin paineet on nyt heitetty kuuseen ja työnteko voi alkaa. Ja mikäli Uraman horinat siitä että harjoituskausi painaa vielä jaloissa jonkin aikaakin pitävät paikkansa on tilanne aivan OK.

Viestit siitä että peli oli haluttoman näköistä ovat tietysti huolestuttavia. Toki sekin voi tuota haluttomuutta aiheuttaa jos putki ei kerta kaikkiaan tahdo kulkea. Joka tapauksessa - kypärät päähän ja hihnalle. Nöyrästi duunarihommiin.

Ketähän sinne Lappeenrantaan eilen lensi? Ei kai sinne muita pelureita lennätellä kuin ne, jotka on merkitty kokoonpanoon?
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ketähän sinne Lappeenrantaan eilen lensi? Ei kai sinne muita pelureita lennätellä kuin ne, jotka on merkitty kokoonpanoon?

Nimimerkki Max Powerhan mainitsi jopa kahdella koneella lennetyn, eli hyvällä tuurilla mukaan mahtui pelaajiakin, ettei pelkästään säästelty pukuherrojen pukujen silityskustannuksissa :) Armani on tunnetusti heikko kestämään bussinpenkkejä..

Positiivista on ainakin se, että nyt ollaan astuttu askel syksynmestarista taaksepäin, todella positiivisella ajatusmallilla voi jo kuvitella tulevaa kevättä ja sitä, että mantrat/hokemat syksynmestarista kevään floppina menisi tälläkertaa toisinpäin. (paitsi että pitsin puumulkku eikun patsas jäi tälläkin kertaa kotio)
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ketähän sinne Lappeenrantaan eilen lensi? Ei kai sinne muita pelureita lennätellä kuin ne, jotka on merkitty kokoonpanoon?
Sinne lensi enemmän porukkaa, mitä illan kokoonpanoon sopii. Ainahan näissä kaukana olevissa peleissä joutuu ottamaan mukaan ns. hätävaraa. Koskaan ei voi tietää, kuinka moni on terveiden kirjoissa, kun seuraava aamu jossain lappeenrantalaisessa hotellissa alkaa. Kuumetta, flunssaa tai mahakipuja tulee helposti kun ollaan matkalla. Eikä kyse ole mistään riettaasta illanvietosta.

Positiivisuusketjuun sen verran, että avausottelun jälkeen ei tarvitse kenenkään miettiä mitään ennätyksiä tai muitakaan juttuja viime kauden alusta. Voidaan keskittyä vain oleelliseen, joka on hyvä asia.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ketähän sinne Lappeenrantaan eilen lensi? Ei kai sinne muita pelureita lennätellä kuin ne, jotka on merkitty kokoonpanoon?

Tällä firmalla, joka lentää Porista Lappeenrantaan on ainoastaan 18 paikkaisia koneita. Alun perin oli tarkoitus, että aloittavat pelaajat ja aloittava molke lentää perjantaina ja muut menevät bussilla, mutta olivatkin ottaneet sitten kaksi konetta, jotta kaikki mahtuu matkustamaan lentäen.

Tämä on siis eräältä "Kipru"- lempinimeä käyttävältä bussikuskilta kuultua. Kipru pääsee siis itse luutimaan kolmosdivaria, kun ei tarvi ajella toiselle puolelle suomea.

Positiivista on kyllä tuo... Odotas... Vaikka se, että Lukko ei olekaan vissiin se syksyn mestari. Olisko kevään mestari sitten tällä kertaa?
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tällä firmalla, joka lentää Porista Lappeenrantaan on ainoastaan 18 paikkaisia koneita. Alun perin oli tarkoitus, että aloittavat pelaajat ja aloittava molke lentää perjantaina ja muut menevät bussilla...
Aijai, eikös tuo tee 19 ukkoa? Ylibuukkaus.

No, positiivista olkoon se, että ei jouduttu arpomaan kuka avauskentällisen pelaajista joutuu kaiken maailman huoltajien ja valmentajien kanssa bussimatkalle itään. Ja takaisin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös