Positiivisuusketju

  • 2 177 006
  • 11 124

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Jos suotte anteeksi ja annatte ajatuksen juosta pleijareihin, niin siellä vasta tällä asialla on todellinen merkitys!

Suodaan tietenkin, olisi oikeastaan typeryytta kuvitella etta playoffeihin EI mentaisi.

Ja toinen asia milla on aina ollut playoffeissa ehka isoin merkitys, on molempien maalien edustan hallinta, koska pelit ovat entista tiukempia ja tarkempia. Maalinedustan hallitsija on yleensa voittaja, ja tassa sarjassa ei talla hetkella sellaista jengia ole, jota lukko ei hallitsisi tuolla osa-alueella.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Maalinedustan hallitsija on yleensa voittaja, ja tassa sarjassa ei talla hetkella sellaista jengia ole, jota lukko ei hallitsisi tuolla osa-alueella.

Niin, Lukko pelaa juuri sellaista lätkää, millä ne kannut voitetaan. Ihan tosissaan. Puolustaa helvetin hienosti, hallitsee maalinedustat, todella hyvä yv, vielä parempi av, henkisesti vahva, luistelee jalat muilta alta, ratkaisijoita laajalta rintamalta, loistava maalivahti, taitoa, fyysisyyttä ja kokoa, mitä vielä...

Vähemmästäkin keulii!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Vähemmästäkin keulii!

12 pinnaa, eli 4 suoraa voittoa eroa kakkosena olevaan Kalpaan. On SYYTAKIN keulia. Jos ei keulisi, sitten olisi jo jossain vikaa. Voitto kotona kalpasta tauon jalkeen sinetoisi runkosarjan voiton, mutta on se nytkin jo aika selvio. Ellei sitten tule jotain kasittamatonta epaonnea kuten sikainfluenssa iskee vain lukkoon, ei muihin.

Tuo on niin suuri ero, ettei sita nakojaan monet edes kasita. Juuri ristiinpelaamisen ansiosta lukon etumatka on jo nyt hirvean vaikea saavuttaa, vaikka tulisi isompiakin kuoppia matkaan. Eika talla hetkella ole mitaan syyta ennustella mitaan kuoppia, kaikki jengit on jo nahty, ja osa jopa kahdesti. Eika matkalla ole nakynyt mitaan sellaista mista ei voisi yli paasta.

Ja ensi kaudella on sitten taas jaakiekon Champions League, johon viimeksi paasi runkosarjan voittaja...lukolla on nyt siihen aika hyvat saumat. Ja siella on sitten mahdollisuus tehda lisaa rahaa.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Ja ensi kaudella on sitten taas jaakiekon Champions League, johon viimeksi paasi runkosarjan voittaja...lukolla on nyt siihen aika hyvat saumat. Ja siella on sitten mahdollisuus tehda lisaa rahaa.
Ensi kaudella sinne pääsee valitettavasti vain mestari, sillä joutuvat ottamaan myös Bluesin ja JYPin mukaan kahinoihin vanhoilla meriiteillä. No, onpahan vielä lisää panosta pudotuspeleissä.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Joo, osaan minäkin ;) Ajattelin vaan ottaa asian esille, kun Strakaa jossain vaiheessa kovasti haikailtiin.
Nyt kyllä menee jo aika pitkälle ohi ketjun aiheen, mutta mikäli jompikumpi ulkolaissenttereistä ei jatka ensi kaudella niin kyllähän Straka edelleen kelpaisi paremmin kuin hyvin vai eikö? Nyt on kuitenkin helppo sanoa että onneksi meillä on nämä herrat.

Pitää myös muistaa, että Strakan aikana pakisto oli huomattavasti huonompi, eikä nuo Dahlmanit ja kumppanitkaan mitään kaikkein suurimpia apuja puolustustehtävissä olleet. Muutenkin turpaan tuli osittain valmentajan pelityylin puutteen vuoksikin sen verran usein että aika mahdottomuus oli plussalla pysyä. Straka oli kuitenkin yksilötasolla todella uhrautuva pelaaja puolustuksessa ja alivoimilla. Kroppaa oli vetojen edessä mustelmista välittämättä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Maclean, Petruzalek, Straka, Jasu, Rajala, Bertrand. Riittäisi leveyttä hyvin senttereissäkin ;)
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Maclean, Petruzalek, Straka, Jasu, Rajala, Bertrand. Riittäisi leveyttä hyvin senttereissäkin ;)

Korjataan nyt sen verran, että Bertrand on laituri. Tai ainakin A:ssa pelannut koko kauden laidassa, vaikka senttereitä on tippunut parikin loukkaantuneiden puolelle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Pelottavan hyvältä alkaa näyttää kyllä nyt.

Kausikortista luopuminen viime kauden edellä alkaa luoda vähitellen lievää kismitystä sieluun...
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Heh, liigajoukkueiden voimasuhteet - ketjussa jo vertaillaan tulevia finaalijoukkueita HIFK ja Kärpät. Vaikka Lukko siis jatkaisi samanlaisia esityksiä ja lähtisi 40 pisteen kaulalla voitetun runkosarjan jälkeen pudotuspeleihin niin edelleen oltaisiin altavastaajia, joka on usein osoittautunut hyväksi asiaksi.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No tama nyt ei ole mitaan yllattavaa. HIFK:han on varma mestari joka kesa ja aina kun hankkivat uuden pelaajan. Karpat sen sijaan on jo ihan varteenotettava vastustaja muutenkin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Samaa minäkin siellä olen lueskellut. Huvittavaa kertakaikkiaan, miten uusista vahvistuksista kohistaan tuolla tavoin. Ja ennen kaikkea hienoa on se, että Lukon ylivoima on tajuttu ja nyt muut seurat tekevät hankintoja kovalla rahalla saadakseen etumatkan ainakin paperilla kiinni. Tämähän on ollut Raumalla tuttua jo vuosikausia, mutta nyt lehti on kääntynyt.

Kuitenkin hankinnoissa on aina omat riskinsä ja mitään takeita ei ole sille, että juskevitsit, lupastsukit ja kasparit auttaisivat millään tavoin joukkueitaan. Kasparin ja Jushkevitshin kohdalla on todella syytä suhtauta varauksin, kun puhutaan "itäblokin" pelaajista. Lupaschuk sentään tietää, mihin on menossa ja tiedetään suurinpiirtein mitä saadaan.

HIFK:n luulisi hommaavan oikean maalivahdin itselleen. Miksi seura ei tajua tuota lainkaan? Miksi vahvistaa jo ennestään suhteellisen nimekästä pakistoa ja unohtaa mv-osasto kokonaan? Aika jälkeen Thomaksen (ajt) on ollut varsin synkkää brändiseurassa. Norosesta hätä ei ainakaan hellitä, päinvastoin...

Toivottavasti Lukko tekee oikeita ratkaisuja ja ei lähde hommaamaan mitään ylimääräistä painolastia rosteriin. Sitä varten niitä nuoria ja nälkäisiä kavereita väijyy näyttöpaikkoja tulevaisuutta varten. Nyt voisi Eloa todellakin kokeilla kokoonpanossa edes vähäsen.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hmmm...

Jokainen kenttä teki tänään maalin, jokainen pelaaja pääsi plussalle, Anssi Rantanen maali ja +3, Kivimäki 1+2, Raanta nollapeli ja sarjakakkoselle käkeen 6-0.

Enää ei tee mieli spekuloida ainakaan negatiivisesti Lukon laajasta pelaajaringistä.

Käsittämätöntä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei voi kuin toistella EddieE:n sanomaa: Jokainen pelaaja plussalla, yksitoista pelaajaa pisteillä, nelosketju joukkueen tehokkain ketju, nuoret Kivimäki ja Rajala tehokkaita, Rantaselle uran ensimmäinen liigamaali, Raannalle uran ensimmäinen nollapeli liigassa, Lukon johto liigassa tämän kierroksen jälkeen on uskomattomat 15 pistettä... listaa voisi vaan jatkaa ja jatkaa!

Tätä ei ole päässyt muutamaan vuoteen sanomaan mutta nyt pitää sanoa kun sille aihetta on: Nyt on hienoa olla Lukon kannattaja!


EDIT: Eikä muuten pahalta näytä Liigan maalivahtitilastotkaan; torjuntaprosentissa ykkösenä Vehanen ja Kakkosena Raanta, päästettyjen maalien keskiarvossa tilanne ihan sama. Lisäksi voitoissa Vehanen ykkönen ja nollapeleissä kakkonen.
 
Viimeksi muokattu:

sem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Lukko voitti 6-0, valmentaja näki parannettavaa"

Tuo otsikko IL:n sivuilla kuuluu tähän ketjuun. Hyvä meininki, oikea asenne.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sama homma näkyi HPK-pelissäkin, eli kun Morrison oli sivussa, niin yv ei oikein toiminut. Vaikka Tukonen onkin loistava ja erittäin tärkeä pelaaja Lukolle, niin kyllähän sen tänäänkin näki, että Morrisonin merkitys ylivoimatilanteissa on enemmän kuin suuri. Täytyy todella toivoa, että Jimin sairasloma jäisi mahdollisimman lyhyeksi.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo otsikko IL:n sivuilla kuuluu tähän ketjuun. Hyvä meininki, oikea asenne.
Rale on linjansa valinnut, onkohan koko kaudella sanonut yhtään puhtaasti positiivista lausuntoa? Aina on yksi tai kaksi juttua, mitä pitää paremmin tehdä. Kuvaavaa tänään "pitäisi boksista pysyä pois"-kommentti.

Niin pitääkin, ei selkään taputtelemalla mennä eteenpäin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko joutui ajottain todella koville ennen maaottelutaukoa. Siltikin ottelut käännettiin voitoiksi. Kuitenkin ehkä tuollainen pieni väsymys oli havaittavissa kun peli ei täysin pysynyt paketissa koko 60 minuuttia. Ei se ole ihmekään kun katsoo tuota pelitapaa - se on äärimmäisen kuluttava.

Yksikään liigajoukkueista ei karvaa ylhäältä yhtä kovaa ja samalla intensiteetillä kuin Lukko. Tämän seurauksena vastustajan pelinrakentaminen on miltei mahdotonta ja tuottaa Lukolle maalipaikkoja. Eläköön retrokiekko.

Tänään nähtiin mikä on tulos kun joukkue on harjoitellut laadukkaasti ja muistanut myös levätä.
 
Viimeksi muokattu:

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rale on linjansa valinnut, onkohan koko kaudella sanonut yhtään puhtaasti positiivista lausuntoa?

Kehui ainakin ainoan tappiopelin(!) jälkeen joukkuetta.

- Hyvä peli kokonaisuutena. Pelasimme hyvällä intensiteetillä, pystyimme luomaan paikkoja. Jaksoimme loppuun asti, mistä olen ylpeä, kun eiliseltä oli kova peli ja kova tunne alla. Siitä latautuminen tuollaiseen peliin, jota näytimme pystyvämme pelaamaan, oli hyvä asia, Lukon valmentaja Rauli Urama pohti tappiosta huolimatta mielissään.

- Ryhdikäs, hyvä suoritus meiltä, jossa HPK oli maalin verran parempi, Urama jatkoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös