Positiivisuusketju

  • 2 178 762
  • 11 126

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
On kyllä Lukko aivan uskomattomassa tikissä, ei voi muuta sanoa. Tässä on tullut vedettyä jo joku aika vetoja Lukkoa vastaan, ja alkaa olla jo aikalailla miinuksella :) Aina vaan ajatellut että ei se voi putki enää jatkua, mutta paskat! No, pitää yrittää jatkaa samalla linjalla kuitenkin kun on kerran aloittanut... Tietenkin joskus jouluna kun sitten viimein luovuttaa niin samantien katkeaa..

Mutta tosiaan, sen verran kovalta näyttää meno tällähetkellä että nyt on varmaan jo ihan sallittua riuhtaista se kaasuvaijeri sieltä kahvan sisältä, vetää löysät pois ja hirttää vaikka siihen tankin ympärille! Ja vielä kun muistaa kääntää varatankille niin avot!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan kiva ettei sitä Ralea viime keväänä potkittu, toivottavasti moni tuntee piston sydämessään.

Ei fani mitään pistoa tunne. Fani elää aina tunteella mukana joukkueen menossa.

Olen minäkin tuota naureskellut hiljaa ittekseni, kun Äijänsuolla olen kuunnellut niiden fanien puheita jotka viime keväänä olivat potkimassa Uramaa pois. "Haist Urama vittu"- ja "oles sä Urama tyhmä"-huutajat ovat tällä kaudella vahvasti sitä mieltä että "kyllä Urama osaa".

Mutta niinhän se aina menee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon johto kakkoseen on 13 kierroksen jälkeen muikeat 8 pistettä! Kolmosena oleva KalPa on jo 10 pistettä jäljessä ja pelannut yhden ottelun enemmän.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se mitä on tapahtunut 11.9-17.10.2009 välisenä aikana, sitä ei tulla multa ottamaan pois vaikka kuinka mentäis loppukausi persliukua alamäkeen. Tätä ei pyyhitä pois yhdelläkään asiantuntijan kausiennakolla, yhdelläkään "aina ne floppaa" ennustuksella, ei ainoallakaan "sm-liigan suurin vitsi" toteamuksella tai millään syksyn mestari -artikkelilla. Helvetin hyvä fiilis on tässä ja nyt, ja siitä haluan pitää juuri nyt kiinni.

Vaikka ei sitä kukaan myönnä, niin monen raumalaisen huulilla näkee sen m -alkuisen sanan. Se on jotain pyhää ja niin utopistista, että ihan kerjäläisen nöyryydellä sitä pitsikaupungissa unelmoidaan. Sitä kun on syntymästä asti ollut poljettuna mukulakivikatuun, niin sieltä on ollut sinne Keltaisen Kuutamon Suolle niin paljon lyhyempi matka nähdä kuin sinne Kultaisen Siniseen Taivaaseen. Ei siinä, en minä vieläkään uskalla haihatella mitään suurempaa, mutta asetellaan näin: mitä tältä jengiltä puuttuu, jotta ei voisi mennä loppuun asti?

Onko tällä jengilla eväitä olla jotain niin suurta, että kun vanhana pappana Kettumainen kaivaa vintiltä pölyttyneen Rauman Lukko 80-vuotta juhlakirjan, hieraisee pölyt pinnalta ja avaa sivun 09-10 joukkuekuvan kohdalta, niin silloin alahuuli väpättää yhtä paljon kuin se vanha käsi, joka osoittaa kuvaa sanojen saattaessa, että nämä jätkät sen vihdoinkin teki?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Ai että... Kaunista, niin kaunista! Ei tässä oikein sitä m-alkuista sanaa uskalla vielä edes ääneen sanoa mutta kyllä tässä välillä huomaa miettivänsä jo toiveikkaana sitäkin vaihtoehtoa että voisiko tämä olla lopultakin SE kausi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Playoffeista on viela vaikea sanoa, ne ovat aina oma maailmansa ja siella on varmasti kovia jengeja vastassa kun esim. Karpat saa tuon junansa kunnon iskuun. Ja taman paivainen IFK on myos paha vastustaja playoffeissa jos siella kohdataan. Mutta runkosarjan osalta uskallan sanoa kylla jo etta lukko on kahden parhaan joukossa, sen verran iso on tuo ero kolmanteen ja neljanteen, eika sellaista romahdusta noin hyvalle joukkueelle yksinkertaisesti tule.
 

Pekkis

Jäsen
Oisko meillä kova nippu kasassa, kun ottelun kolmen tähden pelaaja löytyi kolmoskentän laidasta ja upean syksyn pelannut Tuomainen viiletti neloskentässä?

Erityisen mielissäni olen Tukosen paranevista otteista. Merkkejä siitä oli jo torstaina nähtävissä.

Nyt on sen verran positiivinen viivis, että piti saunan jälkeen kaivaa vaatehuoneesta Lukko-logolla varustettu kylpytakki ylle.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt on sen verran positiivinen viivis, että piti saunan jälkeen kaivaa vaatehuoneesta Lukko-logolla varustettu kylpytakki ylle.

Heh, minäkin olen fiilistellyt tässä tämän iltaa vuoden 94-95 pelipaita päällä (Boris The Spiderin nimellä varustettuna). On tämä kyllä niin hienoa monen vuoden pettymysten jälkeen. Ihan sama vaikka loppukausi menisi ihan persiilleen, tätä tämänhetkistä helvetin hienoa fiilistä ei voi kukaan ottaa pois!
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viime vuosina on tottunut pelien jälkeen kuulemaan tarinaa: "Lukon ja X:n ottelu oli kauden huonoin ja vähemmän huono voitti", usein Lukko on ollut jopa "huonoin X:n kaukalossa tällä kaudella pelannut joukkue". Tällä kaudella taas kukaan ei tunnu voivan lukolle mitään, vaikka pelaa kauden parhaita pelejään. Kaikki kehuvat kuinka Lukko ansaitsee jokaisen voittonsa, pelit ovat mahtavia. Ei enää tunnu edes pahalta lukon ollessa tappiolla, sitä vaan jotenkin luottaa siihen, että ohi tullaan. Se jos mikä on hyvän joukkueen merkki, että pystytään illasta toiseen taistelemaan tiukkoja voittoja, välillä tappiotilanteesta nousten, välillä johtoasema säilyttäen. Tuntuu että tästä voi oikeesti tullakin jotain, ja jos loukkaantumissumaa ei tule, tämä voi olla se kausi, jolloin räjähtää (*pam*).

Oikeesti hei, eroa sarjakakkoseen 8 pistettä! Ei tällasta olekaan. Tässä joukkueessa on jotain erityistä, mitä ei Raumalla ole hetkeen nähty.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei enää tunnu edes pahalta lukon ollessa tappiolla, sitä vaan jotenkin luottaa siihen, että ohi tullaan. Se jos mikä on hyvän joukkueen merkki, että pystytään illasta toiseen taistelemaan tiukkoja voittoja, välillä tappiotilanteesta nousten, välillä johtoasema säilyttäen.

Tämä juuri ne suurimmat fiilarit aiheuttaakin. Viime kausilla kuin vastustaja meni johtoon nii silloin teki mieli kirota, että saatana tässä tämäkin ilta. Nyt ei tiiä yhtään mitä tapahtuu seuraavaksi.

Enkä mä jaksa uskoa, että tän putken aikana on joka ilta painettu ihan täysillä. Saakutta kun alkaa jopon etupyörä ottaa ilmaa alleen...
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Positiivisuuksia ranskalaisilla:

- Laaksonen on ollut ilmeisesti hyva heti palattuaan, eli joukkue on entisestaan vahvistunut.

-Tukonen on saanut uuden vaihteen silmaan, eli joukkue vahvistui siinakin.

-Ketjukoostumukset ovat loytamassa lopullisen muotonsa

-Pienen tauon jalkeen Tuomainen onnistui, ja ilmeisesti muutkin olivat pirteita kuten lapiajoon paassyt Rajala jne.

-Hyssyttelyn aika on vihdoin ohi ja nyt on havaittavissa tervetta henkseleiden paukuttelua fanien osalta. Hemmetin hienoa etta joukkueen uskomaton vire on vihdoin saanut jayhat lukkofanit uskomaan. Ei siihen tarvittu kuin pari uutta ennatysta ja 8 pisteen johto liigan kakkoseen ja 12 pisteen johto liigan kolmanteen.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei siihen tarvittu kuin pari uutta ennatysta ja 8 pisteen johto liigan kakkoseen ja 12 pisteen johto liigan kolmanteen.
Kolmoseen on 10 pistettä, mutta Kalpalla yksi matsi enemmän pelattuna. Ja hieman "negatiivisemmin" ajatellen meillä on 17 pistettä playoff-viivaan. Äijänsuo on myös herännyt useamman kauden talviunestaan.

Lukolla on myös eniten tehtyjä maaleja ja vähiten päästettyjä.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Loistava viikko takana, 3 ottelua ja täydet 9 pistettä. Se ja sarjasijoitus saa täälläkin suulle sellaisen virneen ettei kohta enää tuolla Helsingin kaudulla kehtaa kävellä.

Niin ja pikkuruisena yksityiskohtana kiinnittäkää huomota tuohon Lukon ensimmäiseen ja erittäin tärkeään alivoimamaaliin. Kyllä kyllä, meidän puoliksi ruotsin-vahvistushan sen tärkeän avaavan purun takana on.

Nevalainen on pelannut muutenkin aivan loistavasti odotuksiin nähden. Ei mitään harsardeja ja tyhmiä kiekosta luopumisia vaan erittäin varmaa ja yksinkertaista peliä missä mies on parhaimmillaan.
 

Pekkis

Jäsen
Suvereenisti liigaa johtava Lukko löytyy jäähytilastosta sijalta 3. Koossa 273 minuuttia, kun neljän kärjestä TPS:lla 210 min (10.), HIFK:lla 197 min (11.) ja Kalpalla 183 min (12.)

Positiivisuusketjun hengessä kannattaa isojen rangaistusten tilastoa vääristävä vaikutus jättää huomioimatta ;)
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lisataan viela positiivisuuksia, vaikka tama nyt ei valitettavasti itselleni paljoa auta.

UrhoTV on noteerannut lukon huikean alkukauden hyvin ja kohta kettua tulee ruutuun joka viikko, kerran jopa kahden paivan valein.

29.10 Lukko-TPS
10.11 Lukko-Kalpa
12.11 Blues-Lukko
17.11 TPS-Lukko
28.11 Tappara-Lukko
5.12 Lukko-HIFK

Ei ole koskaan ollut lukon telkkariedustus tuota luokkaa. Alle kuukaudessa 5 pelia.

Taytyy kuumottaa taas Urhoa aiheesta, olisi kylla hienoa nahda nama matsit.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Monesti puhutaan, että se on pelkästään negatiivista, että kotipelejä näytetään TV:ssä (yleisömäärä). Näkisin kuitenkin niin, että on hienoa, että Rauma ja Lukko saa näkyvyyttä, ja toisaalta sitä kautta myös seuran tukijat saavat näkyvyyttä. Mikä parasta, se näkyvyys on varsin positiivista, kun joukkue pelaa sen verran upeasti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se on hienoa kun Lukko näkyy nurkkajumalasta.

Alkukaudesta ei näkynyt, kun tv-pelit oli sovittu jo reilusti etukäteen ja esimerkiksi SaiPa-Lukko oli tv-peli varmaan siksi että oletuksena oli ennen kauden alkua että nuo kaksi taistelevat sijoituksista 10. sijan alapuolella. Samaa logiikkaa varmaan noudattaa se 29.10. näytettäväksi valittu Lukko-TPS:kin.

Nyt kun uusia pelejä valitaan niin sarjakärki saadaan ruutuun ja ihan hyvä niin. Sen verran tuosta televisioinnista maksetaan että se korvaa kyllä kotiin jääneiden ja telkkaria vahtaavien katsojien lipun hinnan. Myynti tietysti hallissa laskee myös jos katsojia jää paljonkin kotiin, se ei niin hyvä asia ole Lukon kannalta.

Siitä vaan en tykkää että 5.12. on lauantai ja Lukko-HIFK alkaa 18.30. Hiukan liian myöhäinen aika lauantaiksi, mutta näkeehän sen sitten Urpolta jos halliin ei jaksa lähteä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Mun mielestä on todella positiivista, että Lukko on tehnyt liigassa eniten maaleja ja siitäkään huolimatta yhtään Lukon pelaajaa ei ole maalipörssin top-10:ssä. Miettikääpä sitä.

Mietitty on. Tasaisuus, tasaisuus, tasaisuus. Siinä taitaa olla tämän kauden Lukon vahvuus?
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Porissa olisi tuollainen noste päällä, niin hyvin voisi pysyä yleisömäärä melko komeina, vaikkakin tv-näkyvyyttä tulisi normaalia enemmän. Näin uskoisi myös Raumallakin käyvän. Tietysti väkisin löytyy näitä, jotka eivät halua tuplahintaa maksaa. Eli jos peli tulee tv:stä, niin silloin ei hallille raahauduta.

Yllättävän hyvillä fiiliksillä sitä on tässä Patakannattajana seurannut Lukon otteita. Kuitenkin tullaan takapajuisesta Satakunnasta, niin eteenpäin se on kuitenkin kaikki menestys tännepäin. Toivottavasti nyt tulisi pitkästä aikaa sellainen kausi, että Ässät & Lukko pärjäisivät kumpainenkin. Kohtaaminen oikeissa playoffeissa olisi unelmien täyttymys!

Perjantaina Lukon putki valitettavasti katkeaa.. ;)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Perjantaina Lukon putki valitettavasti katkeaa.. ;)

Tahan uskon itsekin todella vahvasti.

Nimittain tama putki jossa on tiukkoja peleja voitettu pienella maalierolla. Perjantaina tayden aijansuon edessa nahdaan taas hitsarien ulosmarssi kuten ekassa matsissa, mutta talla kertaa jo toisen eran alussa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Erittäin posiitiivista on se, että jokaisen voittamamme ottelun jälkeen, ei vastustelijan kannattelijat hae pääasiallisesti syytä omasta, taikka jonkun pelaajan huonoudesta. Jotkut jopa myöntävät syynä olevan Lukon hyvyys.

Tuohon perjantaiseen otteluun sen verran, että ässien mahdollisuus voittaa perjantaina Lukko, on samaa luokkaa, kun ässien mahdollisuus voittaa Lukko.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja taas on positiivisuusketjuun asiaa... Voitto Ässistä on aina enemmän kuin ne kolme pistettä jotka siitä tulevat! Lukon johto sarjassa on tällä hetkellä 7 pistettä ja kakkosena oleva KalPa on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Ja eikä näytä menevän junnuillakaan huonosti, A-junnuille tulossa murskavoitto Ilveksestä. Tehokaksikko Bertrand (2+3) ja Elo (2+1) olleet jälleen kovassa iskussa.

EDIT: Ja junnuille 0-7 voitto Ilveksestä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös