Positiivisuusketju

  • 2 179 242
  • 11 126

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kiitos Tampereen porukoille, että auttoivat Lukon play-offeihin. Noloahan se on hävitä kaksi peliä putkeen kotona, mutta tällaista tämä välillä on, että tappionkin hetkellä on positiivia asioita olemassa.

Nyt muuten alkoi armoton keskittyminen sinne ensi viikon perjantain otteluun Toivolan sanojen mukaan. Toivottavasti ei mene vaan ylitse se keskittyminen, kun aikaa on kuitenkin vielä sen verran itse tapahtumaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä niin kovasti toivoisin että HIFK tulisi ekana vastaan eikä Ilves. Jostain syystä Toivolan Lukko ei osaa Pietilän Ilvestä vastaan pelata.

Se kumminkin on positiivista pudotuspelejä ajatellen että Lukko pääsee aloittamaan vieraskaukalossa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on se, että pudotuspeleissä kärsitään vain kaksi tappiota. Se ei ole paljoa se. Kaiken tähtääminen kevääseen näyttää siis kaikin puolin onnistuneelta ratkaisulta.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tulee oikein positiivinen mieli kun näkee, miten innoissaan kaikki ovat lukon tulevasta menestyksestä. Ei vituta noi muutamat tilastotappiot enää lainkaan kun tietää, että viikon päästä se loputon riemujuhla alkaa. Täytyy jo alkaa miettiä, miten sinne raumalle parin kuukauden päästä pääsen pyttyä juhlimaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Positiivista on se, että tämän kauden kärsimykset on pian ohi ja sitten pääseekin spekuloimaan jo tulevan kauden kujeilla.

Myös se on positiivista, että Toivolan TJ Lukossa käy vähiin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ettei vaan olisi ainoa kerta kun Vilsu saa nimensä The Hockey Newsiin...

Mutta positiivinen asia toki.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itellä on sellanen olo nyt, että jossei tänään lähde ni ei koskaan (olis ehkä jo aika). Suurempaa tunnelatausta joukkueeseen tuskin saa, kuin mikä tänään on odotettavissa. Josko nyt nähdään mihin pystyy ihan-oikeasti-taisteleva-Lukko.

Ja kyllä, olen sittenkin löytänyt sen mikroskooppisen pienen toivetilan itsessäni, että tämä peli voi kääntää kaiken. Jos paska jatkuu niin... ... ... se jatkuu. Lomille lompsis.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärppiä ja Jyppiä vastaan Lukko pystyi yhden erän ajan kontrolloimaan peliä ja painamaan sen vastustajan alueelle, molemmilla kerroilla peli oli todella rikkonaista jäähyjä tuli puolin ja toisin kokoajan. Play offeissa kun saadaan peli sekasin 60 minuutiksi niin ainakin sääleistä mennään jatkoon.
Olisi siis korkea aika saada se fyysisyys ja vittuimaisuus esille mitä joukkueesta pitäisi löytyä.

Eli positiivista on se että mahdollisuudet kauden jatkumiseen säälien jälkeenkin ovat olemassa...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Nakkikattila" on edelleen saatavissa Raumalle tänä keväänä. Ei muuta kuin positiivisella asenteella sunnuntaina Ipan kaatoon ja sitten vielä Tampereelle ottamaan se toinen voitto, niin ollaan taas askeleen lähempänä tavoitetta. Uskokaa vaan, että Miksu-orava näyttää proffa-Pietilälle vielä närhen munat!

(Kirves lensi kyllä kaivoon jo ajat sitten, mutta pitäähän sitä yrittää jotain tähänkin ketjuun keksiä, kun se edes teoriassa on mahdollista)
 
Viimeksi muokattu:

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
ei mut hei

Siis kaksi vierasmaalia!! Pitäs tämmösest olla ainaskin tyytyväinen!

Ja lamppukin onnistui! Hienoa ja Saarelan ensimmäinen syöttöpinna kettupaidoissa tänä kautena. Kyllä tää on meidän kausi!
 

Magz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakko se on perkele vielä omiin uskoa ja ollaan se "kuudes" pelaaja sunnuntaina. Vittu nyt ei luovuteta vaikka heikolta näyttää... Kunnon pommeja niin yleisö syttyy ja Pietilältä lähtee loput tukasta! ....Liian positiivista?
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Pakko se on perkele vielä omiin uskoa ja ollaan se "kuudes" pelaaja sunnuntaina.

Komppaan. Josko se puuttuva palanen olisi hurmioitunut kotiyleisö, josta joukkue saisi virtaa, joka välittyisi edelleen katsomoon jne. Annettaisiin miksuleitten ja saaristen tehdä mitä sitten tekevätkin, ja välitettäisiin itse pelaajille täysi tuki. Jos pelaajia(kaan) ei kiinnosta, niin sitten mun puolesta shove it. Onhan lomakin aina ihan mukava.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa venymistä Lukolta vaikka Siklenka teki kaikkensa että että pääsisi lomailemaan, toivottavasti tämä voitto antaa sen tarvittavan lisäpotkun jotta jatkoon päästään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siihen nähden mitä runkosarjan viimeisten pelien perusteella oli lupa odottaa, Lukko taisteli ainakin nämä kaksi näkemääni Ilves-peliä hyvin. Pelaajien ei tarvitse esityksiään hävetä tippaakaan.

Positiivista on sekin että kenties jo huomenna saadaan lukea tiedotteita lähtevistä pelaajista. Loppuu arvailu lähtevistä ja uusista seuroista. Sitä että Lukko itse tiedottaisi sopimuksen alaisista pelaajistaan joita käsitykseni mukaan on noin 90-95 saadaan varmaan vielä odotellakin kauan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on se että nyt saa keskittyä odottamaan uutista jossa ilmoitetaan Mika Toivolan lähdöstä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivinen asia on se, että Lukko kaatui tänään saappaat jalassa. Kyllä siellä ihan tosissaan oli halua jatkaa kautta, mutta mistään ei mennyt sisään.

Positiivinen asia on myös se, että Toivola oli selvästi menestyksekkäämpi valmentaja Lukon peräsimessä kuin Tolvanen.

Edit: Roku näköjään ehti ensin.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei syytä häpeään

Tänään nähtiin, mitä Lukko kaudella 2007-2008 kykeni esittämään, kun oli tahto ja asenne mukana. Niistä peleistä mitä tällä kaudella olen nähnyt, paras fiilis jäi kauden viimeisen pelin jälkeen, vaikkakin kausi päättyi tähän.

Samat ristit ne siellä edelleen selässä kannettiin. Puolustajien puukätisyys ja heikko ylivoima, joista ne kaikki muut pelin tappavat lieveilmiöt säteilevät.

Ei tätä mahalaskua kokonaan Toivolan piikkiin voi laittaa. Ei tuolla puolustuksen pelaamisen tasolla voi minkäänlaista voittavaa pelikirjaa toteuttaa. Toimiston suuntaan mielelläni esitän kysymyksen, että eikö edellisestä kaudesta kannattaisi ottaa opiksi?

Ei siin mittä, kova taistelu ja ylpeä olen siitä mitä Lukon jätkät tänään esitti!

Danke Schön!
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Shamppanjat esiin!!

Nyt se on totta!! ei enää peliäkään käpyjen kuninkaan alaisuudessa... oi tätä onnea ja autuutta ja maailman kauneutta. Ehkä ensi kaudella taas saa Äijänsuolla nähdä kovahenkinen kettulauma toteuttamassa vauhdikasta ja juonikasta jääkiekkoa.

Hyvästi Mika!

niin ja totta... oli kiva katsella kerran kaudessa oikein yritteliästä kiekkoa...
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
JIHAA! Vihdoin se tosiaan on ohi. Ei tarvitse lukea otteluraportteja joissa Toivola kommentoi jotain täysin muuta kuin lukon matsia. Jääkiekon syöpä lähtee ja totaalisen puusilmäisyyden aikakausi on ohi, ainakin joksikin aikaa. Positiivista on myös se että viimeiseksi matsiksi jäi paras ottelu jonka olen lukolta nähnyt tällä kaudella.
 

soPupeLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista???

On ehdottomasti se, että Toivola saa kerätä kamppeensa, hammassuojansa ja pelikirjansa(oliko sitä?) ja painua vaikka Hämeenlinnaan nikkaroimaan torppaansa. Talohan olisi jo valmis, jos ei olisi pilannut täällä kahta Lukon kautta!!
 

rahkone eki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kevään merkki!

Positiivista on näin kevään koittaessa, että jatkoajan raumalaiset kiekkoanalyytikot ja -kriitikot ryömivät ulos koloistaan ja keskustelupalsta täyttyy viesteistä. Reilusti toistasataa viestiä on ilmestynyt 24h:n sisällä Lukon keskustelufoorumille. Uudet topicit valtaavat näkymän ja raikkauden tuulet työntävät vanhat viestiketjut pikkuhiljaa sivuun (mm. Toivolan tekemiset Lukossa)! Eikun lisää vettä myllyyn!

Positiivista myös kauden kovin jännitys uusia huippusopimuksia odotellessa.

Kyllä kevät on jääkiekkofanien parasta aikaa!
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on näin kevään koittaessa, että jatkoajan raumalaiset kiekkoanalyytikot ja -kriitikot ryömivät ulos koloistaan ja keskustelupalsta täyttyy viesteistä.

On se silti positiivista ettei tulevan kauden pelaajista spekuloiva ketju puhjennut kukkaan vielä marraskuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös