Positiivisuusketju

  • 2 170 424
  • 11 118

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä oli muuten seitsemäs liigapeli putkeen kotona, minkä aikana Lukko ei ole jäänyt pisteittä. Neljä 3p. voittoa, yksi 2p. voitto ja kaksi 1p. tappiota.

Ylivoiman kun saisi vaarallisemmaksi, niin ei Lukolla suurta hätää olisi.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko oli tänään oikeasti hyvä ja jämäkkä vaikka isoja poissaoloja olikin. Tämä saattaisi olla toisen ketjun (hassuttelu) kamaa, mutta Lukko ei myöskään tämän illan jälkeen ole enää viimeinen joukkue joka on hävinnyt SaiPalle.
 

Kepakko

Jäsen
Tuntui hemmetin hienolta katsoa kiekkoa, jossa peli virtaa, syötöt ovat varmoja, luodaan paikkoja, voitetaan ne kaksinkamppailut ja laitaväännöt. Sisällä jatkuvasti tunne, että tästä tulee hyvä.

Yksittäisinä huomioina:

+ Olen alkanut pitämään Burkesta. Ilman Mattilaa vaikutti pääsevän jopa paremmalle tasolle. Näkymätöntä, laadukasta työtä pienikokoisuudesta huolimatta

+ Westerholmit alkavat näyttämään tasoansa. Ehjää viisikkopeliä ja lukemattomia hyviä paikkoja

+ Ylitalon onnistumisesta ei voi tulla kun hyvälle tuulelle. Ansaittu

+ Harvey palannut jälleen omalle hyvälle tasolleen. Parhaimmillaan muodostaa yhden Liigan tasapainoisimmista maalivahtitandemeista. Toivotaan, että molareiden parantunut vire jatkuu

+ Sebu näytti hiljaiselon myötä jälleen vahvalta, tutulta Sebulta. Kyllä se palkinto vielä tulee

+ Jandricin debyytti oli lupaava, eipä parempaa boostausta voinut toivoa kuin hieno maali
 

Kyljys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivisuusketjuun täytettä, kun siihen on tarjolla edellytyksiä.

Ensinnäkin hieno homma, että liiketoimintastrategia saatiin kaikille avoimeksi ja näin ollen julkisen keskustelun piiriin. Päällisin puolin sisältökin vaikutti hyvältä, ja näin kuluttajan näkökulmasta mielenkiintoisia juttuja sieltä osui silmiin. Pari asiaa, mihin oma huomio tämän pohjalta kiinnittyy tulevina vuosina:

Avoimuus - kiistatonta, että tässä on parannettavaa kautta linjan, vaikka askelia eteenpäin on myös otettu viime vuosien aikana. Viestintää on myös se, ettei viesti mitään.

Markkinointi - ennen kaikkea kiinnostukseni herätti ensi vuoden puolella julkaistava brand book. Uskon ja toivon, että tämän pohjalta saadaan ryhtiä ja yhdenmukaisuutta siihen, miltä Lukon halutaan ulospäin näyttävän. Uuden viestintäpäällikön rekry vaikuttaa myös päällisin puolin hyvältä. Yritysmaailmasta kotiutettu, kouluttautunut oman kylän poika rooliin, jossa paikallistuntemuksesta ja kontakteista on eittämättä hyötyä. Sen tarkemmin henkilökohtaisesti tuntematta voisi myös sukunimen perusteella ainakin olettaa, että jonkinlaista kosketuspintaa raumalaiseen viestintään löytyy jo entuudestaan.

Fanituotteet - klassinen aihe. Kehitettävää riittää kauttaaltaan. Odotan merkittäviä kehitysaskelia lisenssituotemyynnin konseptien, designin ja valikoimien jatkokehitykseltä sekä lisenssituotteiden kehitystyöltä. Kokonaisuuden sitomista brand bookiin, yhteistyötä paikallisten ja kansallisten toimijoiden kanssa, aktiivisuutta, reagointikykyä ja selkeää visiota.

Ympäristö- ja vastuullisuusohjelmat - näissä asioissa on Lukonkin helppo olla kokoaan suurempi halutessaan. Pienilläkin teoilla ja linjauksilla sekä niistä tehokkaasti tiedottamalla on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja samalla tienata laajaa julkisuutta sekä luoda lisäarvoa myös yhteistyökumppaneille. Ympäristöasioissa esimerkkiä voi hakea vaikka Pelicansilta. Lukon vaikutusta lähialueen ihmisiin ei ole vieläkään realisoitu läheskään täydessä potentiaalissaan.

Positiivisuusketjuun nämä huomiot menevät kauttaaltaan siksi, että viimeinkin Lukon seuraajilla on jonkinlaista vipuvartta vaatia näihin asioihin liittyen edes jonkinlaisia tuloksia, strategiaan vedoten. Siinäkin mielessä toivon, että tämäkin palsta pysyy aktiivisena ja esitetty kritiikki rakentavana, sillä jonkinlaista vastakaikua seuralta voi viimeinkin jollain perusteella odottaa.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukolla vahvempi vaihe menossa ja nuoli osoittaa selkeästi ylöspäin vaikka loukitkin vielä vaivaavat. Kiitos Lukko!

Keskimäärin kivempi lähteä huomenna katsomaan nordikselle peliä kun on voitto takataskussa ja joukkue on viime aikoina näyttänyt positiivisia merkkejä.

Vaaaaamos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös