Positiivisuusketju

  • 2 170 310
  • 11 118

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei nyt ihan helpoin rasti ole kaivaa posia, mutta kyllä sieltä jotain löytyy.

-Maaottelutauko se tulla jollottaa. Lepoa niin vaivattomille kuin vaivaisille.

- Harvoin on voittopelin jälkeen näin paljon vituttanut, mutta olisi se eine verra enemmän vielä vituttanut jos joku paska-Arttu olisi ratkaissut jatkoajalla. Voitto se on laihakin voitto.

-Piiloitin eilen pikaistuksissani 5-6 tämän osion (mielestäni) pahinta kaikki on paskaa -ketjua. Näihin ei-piilotettuihin ketjuihin läikkyneiden reaktioiden perusteella päätös oli minulle oikea.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko on pärjännyt jatkoaikapeleissä hyvin. Neljästi on menty jatkoille, voitot näistä Lukolle 3-1 ja se tappiokin tuli vastustajan väärän vaihdon jälkeen. Rankkareille ei ole jouduttu kertaakaan.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ponthuksen mailannosto, kiekonriisto ja maali toi flashbackin Glenn Andersonin vastaavaan temppuun jokunen vuosikymmen sitten. Toki tänään keskialueella, silloin hyökkäysalueella.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Tavallaan ihan looginen päätös tälle ensimmäiselle pätkälle. Niin alkoi kuin loppui, ja välissä hyvää ja huonoa. Koska ollaan positiivisuusketjussa niin sanon nyt varmaksi, että seuraava Kerhopeli menee suvereenisti Lukolle. Saa ottaa tämänkin talteen.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Peli vähemmän paskakiekkoa jäljellä. Tule heti takaisin Marcelinho ja tee meidän puolustuspelaamisesta edes siedettävää. Antaa Lämsän länkyttää, siinä se tuntuu olevan hyvä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulee kyllä tauko todella tarpeeseen. Sekä minulle että joukkueelle, tänään meinasi ruveta oikein keittämään mutta se oli hyvä kun pistin ruudun kiinni ja läksin kylpemään. Nyt ei vituta enää yhtään.

Ja vielä lisäyksenä se että tänään ei vissiin kukaan edes loukannut itseään?
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Piiitkä tauko peleistä. Ja itselle myös hetkeksi happea tältä palstalta. Toivottavasti raikkaammalla jalalla sitten takaisin, kun pelit jatkuu.
Toivottavasti joukkue on terveenä takaisin töihin ja mieluummin pienillä kokoonpanoviilauksilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös