Positiivisuusketju

  • 2 170 991
  • 11 118

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
8/21 pistettä, vaikeasta jaksosta. Se ei ole positiivista, mutta joukkoon mahtuu 5 hyvää peliä jotka eivät täysiksi pisteiksi realisoituneet. Mutta 2/7 huonoa peliä pimeässä marraskuussa (eli henkisesti vaikeassa jaksossa, ottamatta kantaa vastustajiin) on suhteellisen hyvä saldo, voisi olla paljon huonompikin.

Lisäksi palstan/osion yleinen ilmapiiri on yllättävän hyvä ja keskustelu pysyy hyvänä vaikka pisteiden valossa (4 ottelua, 2/12p) menee heikommin.

Tämä "vaikea" seurantajakso voi vielä päättyä 8-17/30. Kyllä 14p on mielestäni ehdoton minimi joka täytyisi saavuttaa. Ilman Hagun loukkia arvelisin että pisteitä olisi nyt ainakin 10/21p.

Lopuksi, hyvä että loukit sattuivat nyt, eivätkä siirtorajan jälkeen (toki sitä ei tiedä mitä silloin sattuu), niin on mahdollista reagoida. Nyt käytännössä puuttuu kärkiketjusta kummatkin laiturit ja yksi kärkikenttien laituri on keskenkuntoinen. En vieläkään tyrmäisi Ylitaloa, Niemistä, Päivärintaa, Säkkistä tai Sunia. Enemmän ihmettelen ketjukoostumuksia, miksi Repo-Somppi-Nyman hajoitettiin?
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Vieläkään Lukko ei ole "pakkovoittojen" edessä. Toki Tappara menee ppg:ssä ohi jos tänään voittaa, mutta Lukolla ei ole "tarvetta" voittaa runkosarjaa. Top 4 on jo hyvä saavutus.

Vielä positiivisempaa on se, että tämänhetkinen slumppi ei kestä ikuisesti ja jos nyt roikutaan tämä vaikea jakso silti koko ajan sarjaykkösenä, niin sitten kun saadaan seuraava vaihe niin siellä todennäköisesti myös pysytään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ollaan sarjakärki vielä ensi viikollakin, vaikka naapurista @Zeta03 tiesi varmana kertoa, että Lukko tulee alaspäin lähiaikoina.

Mukavaa, että joku asia on jäänyt sentään mieleesi. Viikon päästä lauantaina päästään sitten taas mittamaan paikalliset missä mennään. Katsotaan sitten onko pelin jälkeen asiaa posi- vai negaketjuun.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko pääsee vetämään ensi perjantain Ilves-kotipeliin asti henkeä, kun taas Ipa vetää sitä ennen kolme matsia.
Eli voi olla, että Ilves on ennen tuota peliä jopa Lukon edellä sarjataulukossa.

Mutta joo, todella tärkeä voitto tänään hyvällä esityksellä. Tässä oli sitä tuttua alkukauden Lukkoa. TPS oli myös yllättävän kesy, mutta joka tapauksessa hyvää omaa tekemistä Lukolta.

Av on kyllä melko timanttista. Selostaja mainitsi n. 92%:n lukemia.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
”Vaikean jakson” osalta pelattu 8/10 peliä, joista yksi nyt siirtyi, mutta 11/24p kerätty. Ei ihan sitä mitä odotettiin, Hagun loukkaantuminen oli paska juttu. Mutta pelivaraa on Kallella käytettävissä ja ilmeisesti artistiraja on käsillä? Kahdeksasta pelistä kolme kaiketi huonoja ja loput hyvätasoisia. Toki jaksosta saattaa jäädä (jätetään tuo siirretty peli huomioimatta) yli 1.5p/o.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös