Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Jukan takahiukset, 22.09.2005 klo 08.13.

 1. Kesä on kiekkoihmiselle raskasta aikaa ja matka syksyyn tuntuu pitkältä. Kausikortin ostaminen helpottaa usein kuitenkin oloa. Lukko on hieno seura ja seuraan sitä tarkasti, koska moni mj-tason junnu pk-seudulta haluaa nimenomaan Lukon organisaatioon kehittymään matkalla kohti ammattilaisuutta
   
  Jannun Alpakat tykkää tästä.
 2. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  En ole itsekään vuosiin odottanut seuraavaa kautta näin kuumeisesti. Aivan valtavasti mielenkiintoista seurattavaa tulossa.

  Viimeksi vuonna 2014 oli vastaava fiilis. Niskala oli palannut kotiin, Vahalahti oli voittanut edeltävällä kaudella pistepörssin, oltiin hankittu kovia nimiä mm. Kousan ja Niemisen muodossa. Lisäksi joukkueessa oli monia Lukossa jo vuosia pelanneita hienoja pelimiehiä mm. Koiviston, Nurmen ja Tikkasen muodossa. Se oli kova ja hieno joukkue silloin ja jo kesällä näki, että nyt ollaan tosissaan. Ei se finaalipaikka kovin kaukana ollut.

  Sen jälkeen ollut joka vuosi enemmän tai vähemmän tunkkainen fiilis seuraavasta kaudesta. Viime kausi kuitenkin herätti paljon uskoa tulevasta, kun Sahlstedtin työpanos alkoi näkyä heti. Nuorten pelaajien esiinmarssit (myös HPK:n mestaruus) toivat esiin sen faktan, että joukkueen ei tarvitse olla kesällä nimekkäin, mutta silti niillä pelaajilla voidaan pärjätä. Esimerkiksi nykyinen pakisto oltaisiin joskus ennen lytätty täysin pystyyn, mutta ehkä Raumallakin ollaan viimeinkin tajuttu se KASVUN mahdollisuus.
   
  Raymond, eriatarka & Ruuhkis tykkäävät tästä.
 3. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Lainaus:
  Olen useasti rinnastanut itsekin juuri tuota vuoden 2014 kesää tämänhetkisiin odotuksiin. Henkilökohtaisella tasolla kevät 2015 oli niin järkyttävän suuri pettymys, että kesti todella kauan päästä siitä yli. Eihän se missään nimessä saisi näin olla, kun kausiakin on aina uusia, mutta 1-3 johdetun välieräsarjan kääntyminen 4-3 pettymykseksi vitutti enemmän mitkä kaikki urheiluun liittyvä yhteensä.

  Käänteen tekevä asia itselleni nimenomaan oli viimekauden otteet ja Sahlstedtin tulo organisaatioon, josta sokeinkin seuraaja voi huomata paremman huomisen olevan lähempänä mitä ainaiset pettymykset. Tämän inspiroimana jaksoin tänne keskustelupalstallekin tulla turisemaan.
   
 4. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Mukava seurata jengiä, vaikka menestystä ei tulisikaan. Nopea kiekollinen peli on viihdyttävää katsoa ja mielenkiintoinen jengi kaikinpuolin.

  Viimeksi ollut tämmöinen kutina Lindgrenin aikoihin.
   
  Lukko8 tykkää tästä.
 5. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  Kesäloma alkoi ja kalenteri ilmoitti seuraavasta tapahtumasta: 2. elokuuta klo 10.15 Lukko-Ässät.

  Alle kuukausi ja sitten mennään taas, ai että! Aikoihin odottanut tulevaa kautta samaan malliin.
   
  Kynämestari, Lonsin laituri & Jannun Alpakat tykkäävät tästä.