Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Jukan takahiukset, 22.09.2005 klo 08.13.

 1. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Erittäin hyvä että Lukko sai nämä Jyp-pelit ennen puolivälieriä. Muuten olisi menty kotikammoisina niihin, nyt alla on kaksi erinomaista kotivoittoa. Ja olisihan sitä loppukaudesta vähän paremmin pelaamalla voinut tulla kuntopuntareissa korkeammalla oleva joukkue vastaan. Hyvä näin.
  Ja ainakin minun unelmassani kun Lukko voittaa mestaruuden, niin siihen tarinaan kuuluu ehdottomasti Tapparan pudottaminen. Nyt siihen on mahdollisuus. Hieno mahdollisuus.
   
  #16 ja Kynämestari tykkäävät tästä.
 2. Zapp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Oli hieno ottelu, Lukko oli terävänä paikalla ja pelasi todella hallitusti. Lehtinen oli erinomainen ja muu joukkue kanssa, alisuorittajia ei ollut. Hienoa päästä katsomaan taas kunnon playoffeja ja mielestäni ihan positiivista sekin, että sinne voidaan lähteä vähän altavastaajan asemasta. Hurraa!
   
 3. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Puheissa ollut, että palaa kotiin. Pitäisin Raumalla, me tarvitaan myös tämän kaltaisia pelaajia. AnttiSaarelat ei aina riitä.
   
  Bakaun Imaami tykkää tästä.
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itse uskoisin, että on ajateltu omista löytyvän lopulta tämän kaltainen pelaaja. Siellä on kuitenkin Petmanit, Ylitalot ja Ruotsi myös käyneet nuuskimassa Liigaovia. Jatketaan hyvin aloitettua harjoittelusuuntaa joukkueessa niin joku voi sieltä yllättää ja olla seuraava Pihlström, Komarov tai vastaavankaltainen pelaaja. Vidgren jo onkin hyviä askelia ottanut. Isokokoiseksi pelaajaksi jaksaa pelata hyvin ja kun saa luistelua vieläkin parannettua niin voi olla vaikea pideltävä.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kevään mies.

  Tuskin kukaan olisi jatkoakaan vastaan, jos passissa lukisi Itävallan kohdalla Suomi. Ja jos tosiaan Ganahl on niin edullinen kun Sahlstedtin puheista voisi ymmärtää, niin aika vaikeaa yhtä hyvää pelaajaa on tuonne 3-4 ketjuun/rotaatioon löytää, vaikka ensi kaudella esim. Petmanit ovatkin taas vuoden vanhempia ja valmiimpia.
   
 6. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Saarelan ja Ganahlin vertaaminen on turhaa koska Saarelaa pitäisi peluuttaa tulosyksikössä, jotta hänen vahvuuksistaan saataisiin paras irti.
  Ganahl on ihan ok alaketjujen äijä, mutta kyllä joku Jesse Ruotsi voi tehdä "Vidgrenit" ja kehittyä aivan hyvin vastaavantasoiseksi ellei jopa paremmaksikin pelaajaksi. Manuel menköön kotimaahansa, jossa onkin aivan tähtitason jantteri.
   
 7. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Jesse Ruotsista ei tule koskaan hyvää Liigatason pelaajaa. Ei mitään sellaista ole näkyvissä ollut hänen otteissaan. Köyhän miehen Suuronen. Nuoremmman Petmanin taso tulee olemaan myös Mestiksen tähti ja liian huono Liigaan.
   
 8. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Aika jännä, että pystyt sanomaan jo pelaajan ollessa 17-vuotias , että tulee olemaan "liian huono Liigaan". Noh taito sekin. On varmasti kaikille selvää, että jotkut pelaajat pelaavat A ja B-junnuissa 2p / per peli tahtia ja heistä ei välttämättä tule koskaan edes Mestis-tason pelaajaa saatikka Liigapelaajaa. Sitten on kavereita, jotka nousevat vaikka II-divarin tai Suomi-sarjan kautta Liigaan pelimiehiksi kuten vaikka Eetu Koivistoinen.
   
  LukkoUkko79, Raymond & Puke tykkäävät tästä.
 9. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eipä Aaro Vidgrenissäkään ollut muutama vuosi sitten mitään sellaisia merkkejä, että tekee Lukon nelosessa 13 pistettä Liigassa, mutta näillä nuorilla pelaajilla on tuossa iässä tapana kehittyä huimaa vauhtia, toisin kuin 10 vuotta vanhemmalla Ganaalilla, joka on kolmekymppisenä tasoa Mestiksen tähti.
   
 10. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  No ei ole tämän ketjun aiheita nämä. Ruotsissa en vain näe mitään mikä puoltaisi hänen breikkaavan Liigassa edes välttäväksi nelosketjun mieheksi.
  Petmanin arvio saattaakin mennä vituilleen. Melkoisia harppauksia saa kuitenkin ottaa, jos meinaa Liigassa pärjätä. Toivottavasti olen väärässä.

  Ganahliin on turha vedota. Erittäin loistavaa ja kypsää pelaamista joukkueen eteen näissä kahdessa JYP-pelissä. Kokemus on myös valttia näissä alaketjun hommissa. Kun ajatellaan, että kotimaassaan tekee pisteitä, niin hiton hyvin on sopeutunut nykyiseen rooliin joukkueessa. Tärkeä pelaaja tulee olemaan myös Tappara-sarjassa.
   
 11. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Takaisin aiheeseen. Tuolla Ilomäen ketjussa olevat Twitter-videot huokuvat positiivisuutta. Porukalta on paineet vapautuneet sarjan voiton ansiosta, vieläpä ennakkosuosikkina! Varmasti lähtevät innokkaasti ja sydämellä Tapparaa tiputtamaan.
   
 12. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
  Lainaus:

  Tuo rantapallojen heittely on kyllä oksettavaa kulttuuria. Mistä lienee SM-liigaan päätynyt?


  Risto Ramona sanoi radiossa, ettei pidä heittää yhtäkään rantapalloa kohti Perriniä. Ja oli siinä sangen oikeassa.
   
  eriatarka tykkää tästä.
 13. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tämä jakaa kyllä mielipiteitä. Minusta lähes ainoa suomalaista jääkiekkokulttuuria oleva teko ja peukku ylöspäin tälle!
   
  Raymond ja Kynämestari tykkäävät tästä.
 14. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Rantapallot kuuluu asiaan. Vähemmästäkin Suomessa itketään, joten ei yllätä tämäkään.
   
  hokkikokki, LukkoUkko79, Anu Saukko ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei jouduttu pelsuja vastaan kutospaikalta!
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Jätkät oli tässäkin asiassa kaukaa viisaita.
   
  Foreman ja Olkku tykkäävät tästä.
 17. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Ohipelistä huolimatta tasainen peli lukemien valossa. Eli mahiksia on mihin vaan, jos sattuis niitä parempia päiviä väliin.
   
  eriatarka tykkää tästä.
 18. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Näissä kovissa peleissä havaitaan, mitä puutteita joukkueesta löytyy. Vaikka tulisikin takkiin, uskon playoff-kokemuksen kantavan vielä pitkälle ensi kaudella.
   
  Roku tykkää tästä.
 19. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Pahimmat puutteet näyttää olevan että oikeastaan kaikki laitahyökkääjät paskoivat housuun etunenässä Sopanen ja DeFazio. Toivottavasti huomenna alkaisi oma taso löytymään...
   
 20. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Sopanen oli kyllä huono ja meinasi aiheuttaa turhalla riplailulla maalin omassa päässä. DeFaziota en allekirjoita jäähyistä huolimatta.
   
 21. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Vaikka tästä sarjasta lähdettäisiin lauluun (johon en usko!), on meillä jo hyvä runko ensi kaudelle. Elo "vahvistui" tänään, jos saataisiin vielä joko Arttu tai Kertsi pidettyä.
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  DeFazion kaikki jäähyt tulivat Lukon kannalta huonoon väliin. Ekasta Tapparalle maali, toisesta ote hetkeksi Tapparalle jonka seurauksena jäöhy + maali ja kolmas sitten lopetti koko rimpuilun. Ihan sama oliko kahdessa jälkimmäisessä filmiä vai ei, mutta antoi tuomareille syyn viheltää.

  Posia Ilomäki-Reunanen akselille, vaikka oli siellä tänään muutakin hyvää.
   
 23. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Mun mielestä siellä oli paljon parempiakin syitä viheltää, etten tuollaisen kurapaskatuomaroinnin perusteella lähtisi ketään suolaamaan. Paljonko DeFazio saisi kuraa, jos olisi ajellut Heljangon vastaavalla tavalla ja nuijat olisi palkinnut luonnollisesti rangaistuksella?
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä kyllä. Tämä niin sanoakseni sataa nyt suoraan laariin.
   
 25. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En mä DeFaziota pelkästään jäähyjensä takia kiroa, vaan koko viime aikojen tekemisten takia. Oli siellä tänään ihan hyviäkin väläyksiä, mutta 1-2 ketjujen ukkojen pitäisi pystyä kokonaisvaltaisesti olemaan hyviä (tähän myös Sopanen, Keränen ja Koivisto) Sitä DeFazio ei ole pystynyt olemaan pitkään aikaan ja ne epäkanadalaiset rintauinnitkin jäänpinnassa saisi pikkuhiljaa jättää väliin. Menee ihan liian helposti nurin ja ottaa niistä itse ihan turhaan lämpöä.