Positiivisuusketju kaudelle 2023–2024

  • 128 060
  • 684

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Hyvät tämän illan naurut sai tästäkin. Hyvä että on näitäkin tumpeloita :)
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä juttu toi läskien hilluminen ilman paitaa katsomossa on? Otteluiden pitäis olla jotenkin sisäsiistejä. Itse pelissä on säännöt ja niiden rikkomisesta tulee sit penaltteja, mutta samalla jotkut lapselliset urpot hilluu ilman paitoja katsomossa ja etenkin lapset sekä nuoret ihmeissään häpeillen katselee noita kaljatynnyreitä! Voisko tähänkin laittaa jotkut säännöt ja niiden rikkomiseen penaltti, esim. ottelusta poistaminen ja sen päälle sakot julkisella paikalla läskien vilauttelusta?
Vai että oikein "läskien hillumista" ja "lapsellisia urpoja". Minä en kyllä viittaamassasi tilanteessa nähnyt tällaista, vaan erikokoisia, -pituisia ja -painoisia Kärppien kannattajia tuulettamassa intohimoisesti kannattamansa joukkueen hienoa voittoa. Tunnelma näytti olevan kohdillaan, aivan kuten se oli omassakin kotikatsomossani.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Pitäiskö siis esim. uimarannalla tai uimahallisakin saada sakot ylävartalo paljaana? Miten jäähallissa paidattomana olo eroaa näistä edellä mainituista paikoista mitenkään? Pitääkö perheen isän olla teepaita päällä saunassa lastensa kanssa?

Johan on.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Taannoin Lahdessa juhlittiin voittopeliä tuttuun tapaan ilman paitaa, ja järkkäri tuli vaatimaan, että pitäisi laittaa paidat takaisin. Huomautin, että heillä oli semmoinen 10-metrinen paidaton Petri Matikainen hallin ulkoseinän mainoksessa. Saatiin juhlia voittoa loppuun asianmukaisin menoin.
 

Punamani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK on tällä hetkellä liigan kovin jengi. 3p olis jo ihan hyvä. Mielenkiinnolla odotan. Kovaa peliä yrittäneet Ilves ja Pelsut oli aivan vastaantulijoita IFKiä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK todellinen mittari juuri nyt. Vaikka peli on positiivisessa nousujohteessa, on petrattava viikonloppuun. 3 pistettä olisi torjuntavoitto, kaikki sen yli menevä plussaa, realistinen odotus 1-2 pistettä. Mutta pääasia että peli on kehittynyt. Tähän viikonloppuun on koottava taas tehoykkönen kasaan, muuten ei ole palaa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK on tällä hetkellä liigan kovin jengi. 3p olis jo ihan hyvä. Mielenkiinnolla odotan. Kovaa peliä yrittäneet Ilves ja Pelsut oli aivan vastaantulijoita IFKiä vastaan.
En yhtään epäile HIFKn kovuutta, mutta Kärpät on voittanut tässä kuussa myös Ilveksen ja Pelicansin ja mikäli nyt muistan oikein, niin viimeksi kun kohtasimme hesalaiset, niin Kärpät voitti.

Ei luovuteta etukäteen.

edit. Muistan kyllä, että aika purjeissa oltiin kaksi erää siinä ottelussa
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
HIFK on erittäin hyvä mittari back to back-peleissä ja tärkeä ennen PO-pelejä, missä tässä vaiheessa ihan oikeasti mennään. Jokainen varmasti muistaa, miten tämä meni viime vuonna ja kuinka kävi keväällä tosipeleissä -> alistuneita. Tuplapeleissä tullaan mittaamaan ihan kaikki oikeasti ja erityisesti henkinen kantti. Sarjan paras AV vastassa sarjan parasta YV:tä. Maalivahtiparit kovia molemmilla, mutta IFK:lla minusta hieman tasokkaampi. Kamppailuvaste tulee olemaan tapissaan ja joudutaan sietämään myös mahdollisia sikailuja sekä hiillostamista. Lähtökohtana pidän, että menee 1-1 voitot näissä (olisin tyytyväinen), mutta pisteet voi mennä toiselle. Vaikka voitettaisiin tai hävittäisiin molemmat niin mielummin katson kahden pelin isoa kuvaa. Tuloksellisesti toki tärkeitä pelejä ja mielelläni välttäisin IFK:n kohtaamisen puolivälierissä. Ikävä vastus myös historian valossa ja materiaalietu on kyllä vastustajalla. IFK on voitettavissa vain sillä, että pystytään pelaamaan työteliästä ja liikkuvaa + aktiivista Kärppäkiekkoa. Saa suorittaa!
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Tiukka tulee olemaan taistelu kotiedusta ja CHL-paikasta Pelicansin, HIFK:n ja Jukurien kanssa. Nämä ovat nyt mittari, mitä en olisi uskonut sanovani vuonna 2023.

Pahimpana vihollisena näkisin tällä hetkellä yllättäen Jukurit, joilla on lähtökohtaisesti "helpoin" tie. Viikonloppuna vastassa on SaiPa kahdesti, sen jälkeen Ässät ja runkosarjan päättää herkullinen Kärppien kohtaaminen.

Kärpillä haaste on huomattavasti kovempi, HIFK kahdesti, sitten KooKoo, Tampereella Tappara ja lopuksi Jukurit. Uskon, että meillä on saumat kuitenkin voittaa jokainen peli. Peilistä katsoo huomattavasti rohkeampi ja raikkaampi Kärppä kuin viime kaudella häpeällisimmällä mahdollisella tavalla Jukurit kohdannut lauma.
 
Viimeksi muokattu:

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kärppien runkosarjan YV-prosentti tällä hetkellä koko sarjan kovin. Viimeisen 10 ottelun otannalla YV-prosentti jopa 46.15%.
Tämä voi nousta jopa ratkaisevaan rooliin puolivälierissä, varsinkin jos sieltä Pelicans tai Jukurit tulee vastaan. Negapuolen kamaa sitten se ettei tuota päästä hirveän usein hyödyntämään kun vastustaja saa jäähyn joka kymmenennestä rikkeestään.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Pelsuilla joku ihan nobody Nikkilä tänään maalissa Tapparaa vastaan. Ei nyt ihan vielä kuitenkaan tuuletella.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Panosta todellakin ja ennen kaikkea mahtavaa että meillä vielä on mahdollisuus a) kotietuun ja b) CHL-paikkaan.

Kärpillähän se vaikein ohjelma on, mutta jos onnistutaan CHL-paikka nappaamaan, niin varmasti on joukkueella melkoinen fanien tuki pudotuspeleihin lähdettäessä.

Jukureilla 2x SaiPa tulossa vielä vastaan, jippii. Pelicansillakin JYPiä ja SaiPaa. Tiukkaa tekee, mutta eiköhän me voiteta loput matsit niin ei jää epäselvyyksiä! Innolla odotan huomista ja miten Havun peloton Kärppälauma saapuu Nordikselle. Viime vuodet on ollut karua katseltavaa, mutta ehkä huomenna tulee muutos siihen?
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei huono erä. Samaa peliä vaan ja paikoista sissään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös