Positiivisuusketju kaudelle 2022–2023

  • 97 454
  • 665

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minun silmään istuu lupaus tulevasta, Valoa tunnelin päässä loistaa edelleen. Ylivoima alkaa vihdoin tuottamaan laadukkaita paikkoja ja valkea kevät on tuloillaan koska joukkueen potentiaali on aivan älytön
Toivotaan, että seuraavan matsin jälkeen ei tarvi todeta, että se tunnelin päässä oleva valo on taas sammutettu säästösyistä.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pitäkää varanne. Metallican biisiä siteeraten se tunnelin päässä näkyvä valo saattaa olla "freight train coming your way".
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
EHT vei tänään kokoonpanosta kolme miestä ja Björkqvist oli pannassa. Kaiken lisäksi tänään ottelusta sivuun joutuivat Olkkonen ja Emanuelsson. Koivunen liittynee lähiaikoina U20-miehistöön. Maajoukkueturnaukset ilman kunnon taukoa herättää usein parranpärinää ja horjuttaa joukkueiden voimasuhteita.

Haluan nähdä myös aukkojen tuoman valoisan puolen, sillä ne ovat iso tsäänssi pienemmän roolin pelaajille. Kärppien tapauksessa en nähnyt tänään juuri Kemppaisen, Ohtamaan ja Topin poissaolojen merkitystä, sillä kolmikon työmoraali ei ole pysynyt muutenkaan koko kautta tasaisena. Harmi ettei ruotsalaisten työmoraali riitä maajoukkueeseen asti. Turunen, Kunyk ja Anttila ovat tällä hetkellä suurempia esimerkkijohtajia.

Meillä on tälläkin hetkellä runsaasti yksilötaitoa kokoonpanossa ja sen ulkopuolella pelaamaan hyvällä Liiga-tasolla. On myös tärkeää, että myös Paaso, Heikkala ja Koskenkorva saavat vastuuta, enkä pidä Niskalaakaan vielä täysin menetettynä tapauksena. Tietystikään Hyryn ja Heikkalan ei pitäisi aivan ylivoimalle päästä. Hienoa olisi nähdä myös Antti-Roikoa ja Lohisaloa stunttaamassa.

Yksitaitoa riittää junnuja myöten haastamaan Liiga-tasolla SaiPaa, mutta Tappara onkin sitten sellainen mittari minkälainen Liigassa kuuluukin olla. Toivon silti ettei perjantaina tarvitsisi tyytyä organisaation ulkopuolisiin lainoihin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Yksitaitoa riittää junnuja myöten haastamaan Liiga-tasolla SaiPaa, mutta Tappara onkin sitten sellainen mittari minkälainen Liigassa kuuluukin olla. Toivon silti ettei perjantaina tarvitsisi tyytyä organisaation ulkopuolisiin lainoihin.
Juuri näin. Tämä kokoonpano oli aivan riittävä tätä Mestis-Saipaa vastaan, ja olisi kyennyt voittamaan isoillakin lukemilla. Mutta Tapparalla kun tosiaan löytyy sieltä rosterista Jori Lehterää, Valtteri Kemiläistä, Niko Ojamäkeä, V-M Savinaista jne, niin kyllä Niskalalla, Ronkaisella ja muilla jämämiehillä tulee hiki pelkästä ajatuksesta.

Toisaalta nytpä sitä peliä odottaa innolla, kun haluaa nähdä miten Kärpät siitä suoriutuu.
Hienoa olisi nähdä myös Antti-Roikoa ja Lohisaloa stunttaamassa.
Etenkin Lohisalon haluaisin nähdä. Toivottavasti tulee olemaan tulevaisuudesssa ase Kärppien hyökkäyspelaamisessa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Hyvä että Mertsi on palannut takaisin kokoonpanoon. Nyt kun Kokkokin lähti kisoihin, niin ei tarvitse Beni Hilliä pistää kakkosveskariksi.

Ja Hyry oli helvetin hyvä. Liharekan liike on niin vaivattoman näköistä, mutta kyllä luistin kulkee. Kärppien nopein.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mertarannalta jotain asiallista! Ei mitään mahdollisuutta Mertsillä torjua. Kerrankin hän puhuu asiaa. Poikkeus vahvistaa säännön.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kärpät pelasi tänään tilanteeseen nähden ihan hyvän pelin. Tampereelta Tapparaa vastaan mukaan 1 piste, vaikka normaalin avauskokoonpanon hyökkääjiä oli mukana ainoastaan 8 ja puolustajia 4.

Tappio harmittaa aina, mutta joukkue ainakin taisteli sitkeästi ja maalivahdit antoivat tänään mahdollisuuden taistella voitosta loppuun asti.

Saunan lisäksi erikoisesti lämmittää mieltä Heikkalan ja Paason tämäniltainen suoriutuminen. Heikkala-Kunyk- Leskinen/Junttila koostumusta voisi kokeilla jatkossakin, vaikuttaa oivalta pelimieheltä. Paaso pääsi tänään minuuttien makuun ja paini hienosti Tapparan kokeneiden hyökkääjien kanssa kulmissa ja maalilla. Jätti kyllä kirkkaasti taakseen esimerkiksi Kivistön. Voisi jopa sanoa, että illan paras Kärppä-puolustaja. Rundbladille myös täytyy nostaa hattua 31 minuutin väännöstä.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Niin jätti. Kivistö on ollut ihan paska viime aikoina. Harmittaa helvetisti, kun alkukausi näytti jo lupaavalta. Tiedä sitten, mitä tapahtunut hänen kohdallaan.
Meinasin jo kommentoida Kivistöstä mutta sitten tajusin, että tämähän on posiketju. Joo'o... eipä mulla sitten olekaan Kivistöstä kommentoitavaa tän hetken esitysten perusteella. Kehut Paasolle ja tsemit Heikkalalle jatkoon ettei mee aivan ohi aiheen.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Heikkala tosiaan näytti tänään, että meillä on arsenaalia myös vakioukkojen ulkopuolella ja käytti näytönpaikkansa isommassa roolissa erinomaisesti. Heikkala on mukana pelipaikkataistossa.

Olen ehkä hieman aliarvioinut Heikkalaa, mutta pelaajaidentiteetti on yhä hieman kysymysmerkki. Pääasiassa sopii energiahyökkääjäksi, mutta nähtävästi osaa stuntata silloin tällöin myös hieman kiekollisemmassa roolissa. Verrokkina voisi pitää parhaiden päivien Jyri Junnilaa tai Jesper Piitulaista, mutta tänään hän oli paljon enemmän.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Posia nyt saatana kehiin lisää. Kyykytetään kaikki kun päästään päätyyn.
Ei jäädä maahan makaamaan vaan noustaan ylös ja näytetään.
Tästä saadaan vielä hieno tarina. Hymyillään.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Posia nyt saatana kehiin lisää.
Heitänpä itsekin muutaman positiivisen ajatuksen sekaan. Tuli seurattua peliä paikan päällä Nokia Arenan hulppeissa puitteissa ja tappiosta huolimatta kokemukseen sisältyi paljon positiivisia asioita. Ensinnäkään ei tarvinnut kuunnella Mertsin selostusta, mikä jo itsessään on Tampereen reissun arvoista. Areenankaan suhteen ei paljoa löytynyt nokan koputtamista ja oli ilahduttavaa kuinka nopeasti erätauolla sai asioitua vessassa ja kerkesi hankkia kylmän oluen kouraansa. Myöskään jään kestämisen kanssa ei tarvinnut jännitellä.

Siihen nähden, mitä tuollaisen huippumodernin tapahtuma-areenan tekniikka mahdollistaa ottelutapahtuman suhteen, Tapparan alkushow jätti hieman geneerisen vaikutelman eikä mielestäni ole yhtä persoonallinen kuin vaikkapa TPS:n vastaava. Näyttöpinnoille päivittyvistä reaaliaikaisista joukkuestatseista (aloitusvoitot, torjunnat jne.) pidin kovasti.

Kärppien kannattajia näkyi jo menomatkalla Tampereelle junassa olevan kiitettävästi liikenteessä ja areenallekin asti vieraskannattajat olivat tiensä löytäneet/selvinneet Tampereen mainiosta pubitarjonnasta huolimatta. Tunnelma olikin oikein yhteisöllinen kun paikan päältä löytyi intohimoisia Kärppien kannattajia, jotka elivät mukavasti ottelun mukana. Tuli ehkä itsekin vielä tavanomaistakin voimakkaammin eläydyttyä/oltua mukana ottelun sykkeessä, olkoonkin, että kyseessä oli pelkkä runkosarjamatsi. Jännitystähän tuo ottelukin tarjosi pidemmän kaavan kautta aivan loppuunasti ja nähtiin maaleja molempiin päihin, erikoistilanteita, rankkari aivan jatkoajan loppuun ja pitkästi voittolaukauskilpailua. Ennakko-odotuksiin nähden ja huomioiden Kärppien kokoonpanohaasteet, ottelu oli yllättävänkin tiukka tuloksellisesti.

Mukavalla tavalla mieleen jäi myös lyhyt kohtaaminen Marjamäen kanssa Tampereen rautatieasemalla. Pitkällä olemuksellaan hän erottui hyvin väkijoukon seasta. Tuli käveltyä Laten ohi, vaistomaisesti moikattua ja hän siirsi katseensa minuun, hymyili leveästi ja moikkasi takaisin. Sinänsähän tuo, että Late moikkailee kannattajia ei mikään uutinen ole ja on pieni ja vähän aikaa vaativa ele valmentajalta, mutta siltikin mielestäni mukavan yhteisöllinen. Kaikki tässä kuitenkin samassa paatissa toivotaan Kärpille menestystä niin pelaajat, valmennus, muu organisaatio kuin kannattajatkin.

Se on toki sanottava, että kauden alkupuolisko on ollut odotuksiin nähden pettymys. Onneksi tässä ei nyt kuitenkaan aivan katastrofaalisissa asemissa olla ja itse en kyllä ole vielä pyyhettä heittänyt kauden suhteen kehään. Tietynlaista sitkeyttä on Kärpät tässä viimeaikoina esittäneet, vaikka ongelmia ja kehityskohteita riittääkin vielä roppakaupalla.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rauhallista joulua arvoisat palstatoverit. Kaikki mitä täällä lukee, ei ole niin pahaa etteikö sitä voisi nielaista alas ilman jälkimakuja. Nauttikaa rakkaistanne, ystävistä, tuttavista ja ja antakaa joulun rauhan laskeutua.

- Kossu
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jumalauta, Tero Lehterä, kiitos! Harvemmin tällä kaudella on kritisoitu lähetyksissä Kärppiä noin suorasti ja painokkaasti. Ja joka sana faktaa. Erikoistilanteet paskaa ja turhan usein johtavat pelaajat eivät sellaisia ole.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Stretsin jatkolle iso peukku. Jäämme jännäämään kenen jatkosopimus julkistetaan toisessa erässä? Kolmannessa sitten sitten se Kepun? jatkosopimus.
 
Suosikkijoukkue
RoKi, Lappi-Liiga, Oulun Kärpät
Jos jotain positiivista hakee niin kohtuu hyvin Blomma ja Meriläinen ovat kuitenkin selviytyneet ja Kokko myös tulossa.

Hyry ja Koivunen myös tosi ok, mutta hatunnosto Heikkalalle ja Paasolle. Nuoret miehet pelanneet itsensä kokoonpanoon.

Mukava nähdä kun omat junnut saavat pelipaikan, toisaalta iso miinus toimistolle ja valmennukselle kun muutaman vuoden aikana iso määrä omia junnuja on päätynyt maailmalle.

Menestyspaineet varmasti toimistolla on kovat mutta olisin jättänyt Anttilan jatkon pois ja joku nuori poika tilalle. Junttila ei myös enään jatkoon ja antaisin junnuille tilaa...
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Mertsi on opetellut Topin etunimen oikein. Ei enää ole Toni Niemelä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös