Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

  • 262 519
  • 1 010

Eipou

Jäsen
Strömberg vaikutti hyvältä haulta, malttaa ja osaa pelata myös kiekolla plus jo mainitut aloitukset. Lisäksi Tuokkolan mainitsema 5 pv:n huili näytti tehneen hyvää, jalka liikkui aika hyvin koko poppoolla.
Näin on. Ennen peliä pelsukoutsi Nemohan totesi, että Pelicansilla oli ollut maajoukkuetauolla vain yksi yhteinen joukkueharjoitus, ja muu aika oli käytetty lepoon ja mahdollisiin omatoimisiin harjoituksiin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Viimeisestä kymmenestä matsista vain kaksi tappiota, pisteet 22/30 ja kuntopuntarissa tuolta ajalta kolmantena.
 

Liitteet

  • kuntopuntari_10.jpg
    kuntopuntari_10.jpg
    185,3 KB · kertaa luettu: 363

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Huikea vire senkun vaan jatkuu ja jatkuu. Kolme pistettä Lahdesta maistuu suorastaan jäätävän hyvälle!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Positiivinen ongelma se tämäkin. Ei oikein tiedä, että pitäisikö sitä muiden joukkueiden peleissä toivoa tappiota yläpuolella olevalle (KooKoolla parempi mahdollisuus nousta taulukossa ylöspäin) vai alapuolella olevalle (ero kasvaa). KalPa-Sport nyt vaikkapa tämän illan kierrokselta tuollainen kohde.
 

Coopperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kovassa iskussa on joukkue tällä hetkellä. Pelaajia on telakalla mutta silti pystytään pelaamaan voittavaa jääkiekkoa. Mukava katsella menoa ja toivottavasti yleisö löytää hallille huomenna.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on kova isku päällä, kaksi erää liki täydellistä vieraspelaamista ja Järkkäri hoiti loput. Huomenna voitto ja suora pleijaripaikka haltuun!
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
About 10 ukkoa telakalla ja ollaan viimisen 10ottelun kuntopuntarissa Liigassa sijalla 2, positiiviset fiilikset!

Kim Strömberg on ollut todella hyvä kaikissa pelaamissaan otteluissa, erinomainen hankinta.
 

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HV71
Järkkäri on kyllä huikea ukko. Ei ole montaa kertaa KooKoon liiga-ajan aikana ollut näin mukavaa olla mustaoranssin kannattaja. Huomenna pussinokilta uudet kolme pinnaa talteen niin alkaa näyttää todella hyvältä!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt KooKoolla menee MIELETTÖMÄN hyvin!

KooKoo on Liigan kuntopuntarin kärjessä 10 ottelun otannalla!!!

Kuka olisi uskonut?

About 10 ukkoa telakalla ja ollaan viimisen 10ottelun kuntopuntarissa Liigassa sijalla 2, positiiviset fiilikset!

Kim Strömberg on ollut todella hyvä kaikissa pelaamissaan otteluissa, erinomainen hankinta.
Jopa sijalla 1. Huikeeta!
 

Liitteet

  • KooKoo sijalla 1.jpg
    KooKoo sijalla 1.jpg
    153 KB · kertaa luettu: 304

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtuuko meidän vempat enää pelaavaan kokoonpanoon... vitsi. Jotain tuo Tuokkola tekee oikein kuin noin siipirikkona pelaa noin hyvin tai paremminkin ottaa niitä pisteitä. Nyt näyttää että se sydän on taas koko jengissä mikä jossain vaiheessa kauden alussa oli vähän hukassa.
 
Hieno tulos ja tärkeät pisteet. Pitää rukoilla, että tämä meidän järkyttävän kapea matsku kestäisi vielä nämä pari peliä. Vastus kovenee sen jälkeen kovasti ja pisteet antaisivat vähän henkistä selkänojaa.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Pakko vielä hehkuttaa. Jos aikaisemmin on kaaduttu juurikin näihin isoihin loukkaantumisiin niin tällä kaudella äijät ovat näköjään päättäneet että vaikka loukkaantumisia tulisi niin niihin ei tällä kertaa kaaduta. Jos jossain kohtaa kautta on sellainen tilanne, että lähes kaikki olisivat pelikunnossa niin kilpailu pelipaikoista olisi kyllä todella kova. Tätä tahtia kun jatketaan vielä jonkun aikaa niin pudotuspelipaikka alkaa olla aikalailla varma. Tällä kaudella jopa suoran pudotuspelipaikan nappaaminen ei tunnu mahdottomalta. Niin kovassa vireessä joukkue on tällä hetkellä.

Tämän lisäksi meillä on yksi liigan parhaista ellei jopa paras laituri. Hänen takaansa löytyy tulivoimaa riittävästi mm. Pitkäsen, Haatajan, Hakulisen, Kähkösen ja Karlssonin muodossa. Kim Strömberg on osoittautunut hyväksi hankinnaksi, Mutanen pelaa hyvällä tasolla, Suuronen on yllättänyt itseni. Koivisto on ollut todella pirteä pelaamissaan peleissä, ennen loukkaantumistaan oli yksi parhaimmista hyökkääjistä ja pistää kyllä kroppaa upeasti likoon joukkueen eteen. Ojantakanen on myös ollut hyvä, tekee koko ajan oikeita asioita kentällä ja tehojakin tulee ihan hyvin. Korhonen oli myös hyvä ennen loukkaantumistaan. Toki Leivoon olen vähän pettynyt ja Virtasenkaan kehityksessä ei toivottavaa kehitystä ole tapahtunut. Hekin kuitenkin hoitavat hommansa ja tekevät arvokasta työtä alivoimalla. Kanninen ollut ihan hyvä nelosessa, mutta hänkin tottakai loukkaantui. Omat junnut Tamminen sekä Oden ovat olleet ihan pirteitä vaikkakin Odenista näkee ettei fysiikka vielä riitä liigatasolle.

Puolustus ei välttämättä maaleilla mässäile mutta hoitavat hommansa hyvin tällä hetkellä ja antavat hyvällä avauspelillä hyökkääjille kaikki avaimet käteen. Puolustuksessa löytyy onnistujia, Bonsaksen ja Carson kantavat upeasti isoa taakkaa ykköspakkiparissa. Varsinkin Bonsaksen on osoittautunut huikeaksi taistelijaksi. Heidän takansa Arttu Pelli hyvää kautta. Kalle Valtola on tullut upeasti sisään liigaan ja siinä on kyllä timantti käsissämme. Kaikessa hiljaisuusessa Miro Keskitalo on pakkien syöttöpörssin ykkönen ja hän onkin monta kertaa jakanut kiekkoa hyvin Maltelle ylivoimalla, jälki on ollut tuhoisaa. Wittchow oli alkukaudesta vähän hukassa mutta nousi kyllä sen jälkeen ehkäpä joukkueen parhaaksi puolustajaksi, valitettavasti loukkaantui, mutta toivottavasti palaa yhtä hyvänä takaisin. Berger tuo yhden vaihtoehdon lisää kunhan toipuu pelikuntoon. Seppälä ja Salmela eivät tällä hetkellä mahdu kokoonpanoon ja heitä kyllä tarvitaan a-junnuissakin, mutta hyvää rotaatiota he ovat. Kristensen toki kokoonpanoon jos vain pystyy edes uraansa jatkamaan.

Ja sitten meillä on myös voittava ykkösmaalivahti. Juha Järvenpää, mies pelaa tällä hetkellä aivan järkyttävän kovalla tasolla, toivottavasti häntä ei vain nyt peluuteta puhki. Järvenpää tarjoaa kyllä joka ilta mahdollisuuden voittoon ja hienosti muu jengi on käyttänyt nämä mahdollisuudet viime aikoina. Toivottavasti Perhostakin uskalletaan peluuttaa enemmän. Mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kymmenen ottelun kuntopuntari näyttää hyvältä.
KooKoo kärjessä . 7 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota.
Se mikä kiinnitää huomiota alkukaudella eniten maaleja päästänyt KooKoo on päästänyt kymmenen viimeisen pelin aikana liigassa toiseksi vähiten maaleja.

Joukkuetilastot | Runkosarja 2018-2019 | Tilastot | Liiga

Harmi vain, että ukkoja tippuu siihen tahtiin sairastuvalle, että eihän kahdeksan pelaajan poissaolo voi vain olla näkymättä pitkässä juoksussa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kyllä täytyy tulla kehumaan KooKoota tänne teidän puolelle. Alkoi tulla fiilis, että KooKoo on viime aikoina napsinut voittoja voiton perään. Katsoin tilastoihin ja huomasin, että liitohan on jo aika pitkä! Se mikä pisti silmään, on yhden maalin voittojen runsas määrä. Se kertoo kyllä sitkeästä ja sitoutuneesta ryhmästä! Harmi, jos loukkaantumiset jälleen pilaavat menestymisen mahdollisuudet Kouvolassa.

Kyllä kateeksi käy tällä hetkellä näin Lukon fanina. Lukolle kun on tutumpia maalin tappiot. Näköjään tämän kirjoituksen aikana Pelicans kairasi väkisin pisteen, mutta niin vain TAAS KooKoolle maalin voitto.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On se joukkue perkele. Ukkoi kaatuu ja silti tulosta tulee. Strömberg oli hieno haku. Nyt varmaan joudutaan molari ostoksille.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Huh huh olipahan matsi. Mutta niin vain äijät kairasivat väkisin voiton tuostakin matsista. Kolmella kentälle lähes koko peli. Nyt tippui Koivisto ja Perhonen. Kunnolla koetellaan kyllä joukkuetta, mutta sinnikkyyttä ja tahtoa näkyy löytyvän!
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liigan sivuilla vertailussa Järvenpää ja Tuohimaa. Onhan siinä monta muuttujaa, mutta silti hienoa katsoa kuinka hyvin tilastoin Järvenpää on pelannut.
 

Nordle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
Kieltämättä Järkkärillä harvinaisen hyvät tilastot ja kunnossa pysyessään sekä jatkaessaan samoilla otteilla mitä on nyt ollut voi hyvinkin kannatella joukkuetta jokusen vaikean matsin läpi niinkuin on jo nytkin tehnyt. Jos tässä jotain posia pitää kaivaa niin hienoa että Kanninen ja Karlsson palasivat sairastuvan puolelta niin on edes kohtuullisen potentiaalinen kokoonpano jalkeilla.
 

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Ollut kyllä positiivinen yllätys tämä Kim Strömberg. Tällä menolla rikkoo henkilökohtaisen maaliennätyksensä mennen tullen. Kultaselta hyvä haku ja ennen kaikkea tämänhetkisellä ykkösketjulla on kemia kohdallaan. Liekö näämme Kähkönen - Pitkänen - Strömwall koostumuksen kun pojat ovat taas pelikunnossa.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Viimeisen kahden pelin yleisömäärät ovat ehdottomasti tämän ketjun tavaraa. Pelsu-matsissa reilu 3900 ja Kärppiä vastaan ylitettiin neljä tonnia. Ihan eri lukemissa mennään kuin noilla toisilla ”Mestis”-paikkakunnilla. Jos joukkueen tuloskunto säilyy hyvänä ja loppuun asti pysytään kiinni sijoilla 6-10, niin varmasti päästään tuohon budjetoituun 3500:n tavoitteeseen. Kirsikkana kakun päälle sitten mahdollisesti vähintään yhdestä pleijaripelistä saatu tuotto.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hakulinen maajoukkueeseen! Oli kylläkin odotettavissa. "Joutuu" katsomaan näitäkin pelejä tällä kertaa.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Hieno juttu tosiaan, onnittelut Anreille! Turnauksen Venäjä - Suomi peli pelataan ilmeisesti ulkoilmaotteluna futistadionilla? Ei sillä, onhan Kouvolassakin ollut nyt nelosella alkavia lukuja katsojamäärissä, mutta varmasti upea kokemus jos pääsee tuossa kyseisessä ottelussa pelaamaan useiden kymmenien tuhansien fanien edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös