Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

  • 262 252
  • 1 010

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Minustakin Lehtonen on parantanut ja pelasi esimerkiksi Jukureita vastaan vahvasti. Jos tilastopuolelle mennään, niin Lehtosen aikana verkko soi kuitenkin omissa kaikista useimmin.

Lehtonen on nopeasti katsottuna ollut tällä kaudella 13 maalin (4 ylivoimaa / 7 tasakentällisin) maalin aikana jäällä KooKoon 27 päästetystä maalista eli aikalailla tarkkaan joka toisen. Silti on sanottava, että jonkin verran on omissakin silmissä menty eteenpäin. Enää joka vaihdon päätarkoitus ei ole hakea sitä elämää suurempaa pommia, joka valitettavan usein napsahti ohitse, tai yrittää väkinäistä nousua, jonka sitten sentteri joutui paikkaamaan kiekon yleensä karatessa siniviivalla (Respect the two blue lines, sanoisi rahankerääjä). Rauhoittumista on ainakin omiin silmiin tapahtunut ja silläkin pääsee jo pitkälle. Kyllähän KooKoo-perheen uusin vävykokelas ajoittan edelleen näyttä aikalailla sukunimikaimansa tapaan bambimaiselta (ei hyvässä mielessä), ei siinä mitään.

Potentiaalia on vaikka syrjäyttämään Pablo.

Odotellaan nyt kuitenkin aluksi vaikka sitä ensimmäistä Mestis-maalia. Takana on kuitenkin nyt 57 sarjapeliä mustaoranssissa nutussa ilman yhtään kaappia. Eihän tällä vielä Hapsun lukemiin päästä ja jälkimmäisen mielenrauhan säilyttämiseksi on vielä todettava, että tuohon pyöreästi maali-kerran-kahdessasadassa-pelissä-tahtiin en usko Jaakon sentään yltävän.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Odotellaan nyt kuitenkin aluksi vaikka sitä ensimmäistä Mestis-maalia. Takana on kuitenkin nyt 57 sarjapeliä mustaoranssissa nutussa ilman yhtään kaappia.

Tuo olikin minulta jäänyt huomaamatta ja aikalailla yllättäväkin tieto, ettei KooKoo-perheen vävykokelas ole vielä maalitiliään avannut mestiksessä. Viime kaudella kuitenkin heti harjoituspelissä Jaakko täräytti ainakin kaksi komeaa maalia. Eiköhän tuo ensimmäinen mestismaalikin tällä kaudella nähdä sen verran ennakkoluulottomasti Jaakko kentälllä kuitenkin esiintyy.
 
Hyvin meni taas tänään pelit ristiin. Voitolla päästään jo sarjakolmosiksi, toki riippuen muista peleistä, koska KooKoolla pelejä vähemmän pelattuna.

Myös se, että Jukurit aloitti näköjään pelaamaan omalla tavalla mielyttää. Loppuu se leijuminen taas Mikkelissä ja päästään takaisin oranssimustaan päiväjärjestykseen. Ei se Tillanen pysty joka pelissä joukkuettaan kantamaan, vaikka tänään taisi Mikki Hiiri aloitella maalissa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Myös se, että Jukurit aloitti näköjään pelaamaan omalla tavalla mielyttää.

Mitä tällä tarkoitetaan? En viitsinyt lainata kokonaan tuota edellistä viestiä vaan tuo on vain osa sitä.

Seppänen voi ajoittain olla epävarma, mutta ei hänelle 4 totaalihörppyä voi tulla peräkkäin ellei Jukuripeli ole täysin sekaisin. Odotellaan, että joku kertoo tuolla Jukuri -osiossa tämän iltaisesta pelistä. Kyselinkin jo.

Pidemmän päälle vaan eivät muiden pikkukontaamiset auta vaan itse ne positiiviset asia on saatava esiin omasta tekemisestä. Mielestäni se ei ole positiivista että ollaan iloisia toisten epäonnistumisista, vaikka tunnetustihan se vahingonilo...
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni se ei ole positiivista että ollaan iloisia toisten epäonnistumisista, vaikka tunnetustihan se vahingonilo...

Iloisia ei toki olla muiden konttamisesta kuin Jukureiden. Siinä olet kyllä oikeassa, että omasta tekemisestä on löydettävä ne positiiviset asiat.

Hyvin meni taas tänään pelit ristiin. Voitolla päästään jo sarjakolmosiksi, toki riippuen muista peleistä, koska KooKoolla pelejä vähemmän pelattuna

No ei mennä nyt asioiden edelle. Faktaa on se, että KooKoo ei ole kahdeksasta edellisestä pelistään voittanut kuin ainoastaan yhden pelin kolmen pisteen arvoisesti. Tappiolla KooKoo juuttuisi entistä tukevammin keskikastiin ja sarjakakkonen K-Laser karkaisi jo seitsemän pisteen päähän. Seuraavat pelit ovat kaikkea muuta kuin varmoja kolmen pisteen voittoja.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Seppänen voi ajoittain olla epävarma, mutta ei hänelle 4 totaalihörppyä voi tulla peräkkäin ellei Jukuripeli ole täysin sekaisin.

Kolme vetoa, kolme maalia ja vaihtoon. Ei siis yhtään torjuntaa. Rossilla taisi olla samanlainen peli joku aika sitten, mutta tilastoihin arvottiin (lisättiin) muutama torjunta sekaan.

Ei ole seuraavat kaksi peliä helppoja, itse olisin tyytyväinen 4/6 pisteeseen, ja itseluottamusta tulee kovasti lisää jos niistä voitot saalistetaan. Laserin nollaaminen olisi kova temppu ja vielä kovempi olisi LeKin voittaminen Lempäälässä, saataisiin se putki poikki ja mörkö selästä.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Kaiken negan keskellä on pakko nostaa yksi pelaaja esille. JIRI VEISTOLA. Huikeaa taistelua alivoimalla, tämän äijän uhrautuvaa pelityyliä ei voi muuta kuin rakastaa. Tänä iltana taisi tulla runsaasti mustelmia, sen verran monta kovaa laukausta Jiri tänäänkin blokkasi. Samanlaista asennetta toivoisi muillekin pelaajille, jotka kaukalossa vetelevät kanamunat kainalossa.
 
Viimeksi muokattu:

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakisto

Tiku, Taku ja Gärdi ovat parantaneet pelaamista peli peliltä. Se jos mikä on positiivista. Vaikka täällä on ivattu tilastoja, niin kyllä sieltä löytyy totuuden siemen. Vävypoika Lehtonen voisi juuri tästä syystä pistää tekemään vuorostaan tilastoja katsomoon. Tämäkin ratkaisu olisi joukkueen kannalta posiitiivinen ratkaisu.
Veistolan eilinen taistelu oli silmiinpistävää.
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Jälleen kerran rohkenisin ehdottaa että ei turhaan panikoida vielä tässä vaiheessa vaan rakennetaan KOOKOO:ta mieluummin kuin nakerretaan. Kokemuksesta tiedän että faneilla ja yleisöllä on suuri merkitys apinaan harteilla ja pelaajista ja organisaatiosta suuri osa lukee Jatkoaikaakin. Ei mennä tietenkään pohjoiskorealaiseen äärimmäisyyteen positiivisen kirjoittamisen vaatimuksessa. Ymmärretään kuitenkin että kausi alkoi syyskuussa ja nyt ollaan lokakuussa. Hädän hetkellä- tosin nyt ei ole hätä - yhtenäistä uskoa tarvitaan eritoten. Pyörimme kaikki joukkueet vielä pienten piste-erojen sisällä ja KOOKOO:lla on kaikki mahdollisuudet runkosarjan ja Mestiksen voittoon. Pullat ovat uunissa paremmin kuin miesmuistiin ja varmasti jatkossa onnistutaan.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Pyörimme kaikki joukkueet vielä pienten piste-erojen sisällä ja KOOKOO:lla on kaikki mahdollisuudet runkosarjan ja Mestiksen voittoon. Pullat ovat uunissa paremmin kuin miesmuistiin ja varmasti jatkossa onnistutaan.

Hienoa kun jotkut ymmärtävät mistä sitä henkeä kaivetaan kun ollaan kaivossa vailla ulospääsyä. Nythän kaivo on toki 1,5m syvä eikä se siitä syvene kun tänään haetaan pisteet Lempäälästä, mutta turha negan lietsominen ei ainakaan auta. Tunteenpurkaukset toki otteluiden jälkeen on ymmärrettäviä, mutta viikkojen mittaiset valitusvirret ei. Miettikää jos pelaajat ja valmennus tekisi samaa, bussin voisi jättää siinä vaiheessa vaikka starttaamatta. AINA pitää löytyä se pieni toivonkipinä vaikka menisi kuin päin helvettiä, ja sellaista aikaa en tällä KooKoon nousukaudella ole havainnut. Perustusten rakentaminen on vielä käynnissä.

Toivottavasti mahdollisimman moni huomasi ja osasi arvostaa eilen kellä oli C rinnassa. Se antoi uskoa syksyn pimeisiin hetkiin ja osoitti, että joukkueessa tehdään asioita oikeaan suuntaan. Suuri arvostus valmennukselle ja tietenkin itse kapteenille tästä kunnianosoituksesta.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Kirjoitetahan välillä tänne plussapalstalle. Tulihan ne kolme pojoo, pakkaa oli sekoitettu aika paljon ja kyllähän Siren aika yllärin heitti kypärätempullaan :D Ehken hyökkäysvitjat olleet liian konservatiivset alkukauden?
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Tätä Blackorangen kanssa tarkoitettiinkin: voittoja tulee ilman muuta. Pitäkää minua hulluna tai minä vaan mutta näin tänään iltapäivällä näyn että KOOKOO:lla nyt alkaa nousu.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
AINA pitää löytyä se pieni toivonkipinä vaikka menisi kuin päin helvettiä, ja sellaista aikaa en tällä KooKoon nousukaudella ole havainnut. .

Siis mistä "nousukaudesta" nyt puhut/puhutaan? Aika maagista. Puheita on, tekoja, no joo. Umpimielinen fanaattisuus on ymmärrettävää, tai oikeasti ihan kaikki ei ole, esim La Ligassa tai Serie A:ssa jne, mutta ei Suomen jääkiekkoliiton Mestiksessä kai muut kuin sinä tähän usko. Tai voisihan sitä vaikka fanikoida Valtion Rautateitä. Naurettavaa.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Nyt kun Sirén saanut ketsuppi pullon auki niin antaa palaa vaan! Liukkosenkin pitäs vielä saada (3+4) se ketsuppipullo lopullisesti auki niin hyvä tulee. Jotenkin voisi hieman päätellä,että Kouvolassa pitäisi ehkä kaukaloa pienentää,jotta pelaajat pelaisi hyvin, homma näyttää pienemmissä kaukaloissa toimia kuten Lempäälässä.
 

Deader

Jäsen
Kristian Ruisma etc

En nyt kovin nopeasti löytänyt mainintoja tästä kaverista, mut näettekö kukaan teistä, et Kristianista vois kehittyä SM-liigan pelaaja.

Toinen juttu: Ismo Lehkonen on yksi maan parhaita valmentajia. Tami on kaveri, joka on jättänyt jokaisen organisaation aivan järkyttävään jamaan vaihdettuaan työpaikkaa. Poikkeuksena Kärpät, mut Oulussa Aurinkokuningas hoiti enemmän omia konsultaatiobisneksiään kuin seuran valmennusta. Käytännössä peluutuksesta vastasivat täysin. Tami talutti sponsoreita aitioihin kertoillen, et tänään me satsataan puhtaasti vastahyökkäyksiin, tietämättä että joukkuetta oikeasti valmentavat kaverit olivat jo kolme päivää aikaisemmin kertoneet, kuinka matsissa satsataan kiekon pitämiseen ja rohkeaan karvaukseen.

Näin Ässä-fanina otan osaa. Sportin kannattajat osaavat luultavasti kertoa miehen nykytyylistä enemmän. Aika pitkälti Tamin ansiosta Sport on kuitenkin nyt hyvin konkurssikypsä.
 

Fordél

Jäsen
Niklas Siren on heränyt unestaan! Kolme maalia Lempäälän ottelussa on loistava suoritus. Toivottavasti tämä herättää muitakin pelaajia.

Sen mitä olen pelejä nähnyt niin Siren on ollut aina hyvin yritteliäs ja aktiivinen. Ei siis mun mielestä ole herännyt vaan nyt vaan alkoi tulla myös tehoja. Tässä hyvä esimerkki monelle KooKoo-pelurille. Kun vaan jaksaa taistella niin tulosta tulee taatusti. Muuan #7 voisi ottaa tästä mallia.

Kaiken kaikkiaan todella tärkeä voitto tänään ettei vaan pääse syntymään mitään tappioputkea. Pysyttiin myös pisteiden valossa mukana kärkitaistelussa vaikka Jukurit on toki vähän karannu.
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Harmi kun en enää muista enkä tiedä miten teksti lainataan tähän oman artikkelin alkuun. Ukkometsolle kuitenkin haluan sanoa, että olen itsekin edelleen tiukasti oman kylän pojat -filosofian kannattaja. Kiekkoseuralla on oltava ilman muuta myös koulutuksellinen ja sosiaalinen funktio oman alueensa junnupelaajiin. Vuodesta toiseen kuitenkin Jatkoajan fanitkin ja seurakin toitottavat että pitää päästä liigaan ja sen vuoksi pitää ostaa "huippunimien" muukalaislegioona.

Täysin mahdotonta se liigaan nousu on kuitenkin ollut seuran ja fanien kovasta jokavuotisesta toitotuksesta huolimatta. Ja on edelleenkin. Sillon kun itse olin puheenjohtaja, JP Vuorinen lasketti miellä liigaan nousemisen hinnan. Se oli tuolloin 2,4 miljoonaa euroa. Liikevaihto pyöri samaan aikaan 700 000 euron paikkeilla. - Paree olis kun lopetettaisiin nämät turhat liigahöpinät ja keskityttäis
hyvään mestiskiekkoon ja omien poikien esiintuomiseen ja pelaamiseen ja heille mahdollisuuksien antamiseen -.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Harmi kun en enää muista enkä tiedä miten teksti lainataan tähän oman artikkelin alkuun. Ukkometsolle kuitenkin haluan sanoa, että olen itsekin edelleen tiukasti oman kylän pojat -filosofian kannattaja. Kiekkoseuralla on oltava ilman muuta myös koulutuksellinen ja sosiaalinen funktio oman alueensa junnupelaajiin. Vuodesta toiseen kuitenkin Jatkoajan fanitkin ja seurakin toitottavat että pitää päästä liigaan ja sen vuoksi pitää ostaa "huippunimien" muukalaislegioona.

Täysin mahdotonta se liigaan nousu on kuitenkin ollut seuran ja fanien kovasta jokavuotisesta toitotuksesta huolimatta. Ja on edelleenkin. Sillon kun itse olin puheenjohtaja, JP Vuorinen lasketti miellä liigaan nousemisen hinnan. Se oli tuolloin 2,4 miljoonaa euroa. Liikevaihto pyöri samaan aikaan 700 000 euron paikkeilla. - Paree olis kun lopetettaisiin nämät turhat liigahöpinät ja keskityttäis
hyvään mestiskiekkoon ja omien poikien esiintuomiseen ja pelaamiseen ja heille mahdollisuuksien antamiseen -.

Doc, nyt aletaan puhua asiaa. Tiedän, että sä jos kukaan tietää realitiitit nousuun liigaan. Pakko myöntää, että aika leijalla tässä ollaan hehkuteltu liiganousua ja uhottu aivan turhaan.

Tuo nousu vaatii rahaa, sitä ei ole. Joukkue pitäisi siis ostaa, kuka maksaa? Käväsin Gaalassa, vaisua...vaisua... Ei tuollaisesta liigarahoja kerätä.

Mutta kun nyt ollaan täällä positiivareiden puolella, yhdyn veljeen jokkeriin, pelataan me täällä huippuluokan kakkossarjaa tuottaen silloin tällöin huippupelaaja maailmalle. Annetaan oman kylän pojille avaimet kehitykseen!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Täysin mahdotonta se liigaan nousu on kuitenkin ollut seuran ja fanien kovasta jokavuotisesta toitotuksesta huolimatta. Ja on edelleenkin. Sillon kun itse olin puheenjohtaja, JP Vuorinen lasketti miellä liigaan nousemisen hinnan. Se oli tuolloin 2,4 miljoonaa euroa. Liikevaihto pyöri samaan aikaan 700 000 euron paikkeilla. - Paree olis kun lopetettaisiin nämät turhat liigahöpinät ja keskityttäis
hyvään mestiskiekkoon ja omien poikien esiintuomiseen ja pelaamiseen ja heille mahdollisuuksien antamiseen -.
Dear Dr. Jokkeri, jos päätämme keskittyä vain hyvään mestiskiekkoon ilman liiganousun mahdollisuutta - eli suljemme liigan kokonaan - niin tällöin aika varmasti myös KooKoon otteluiden yleisömäärät tippuvat ainakin puoleen nykyisestä. Tiedän monia katsojia, jotka eivät halunneet käydä katsomassa Mestis-otteluita suljetun liigan aikana, mutta ovat nykyään innostuneena KooKoon kotiotteluissa paikalla.

Suuri massa haluaa olla mukana taistelemassa tiestä sinne kaikkein pyhimpään eli tässä tapauksessa SM-liigaan. Valitettavasti Mestis-mestaruus ei kiinnosta suurinta osaa massasta juuri ollenkaan. KooKoo liigaan! -projekti sen sijaan kiinnostaa ihmisiä ympäri suur-Kouvolaa paljon enemmän ja tätä projektia on varmasti todella paljon helpompi myydä myös yhteistyökumppaneille kuin vain jääkiekkoliiton mestaruussarjan alumiinipytystä kamppailua.
 

Rankkari

Jäsen
Höh!

Liigapaikansuhteen nyt kannattaa odottaa. Mikäli liigasta parhaat seurat siiirtyvät pelaamaan yhteiseuroopan sarjaa, vapautuu Mestisporukoille useita liigapaikkoja. Ja halvalla!! Nyt riskillä liigaan, seura konkurssin partaalle, ja myöhemmin nousun olisi todennäköisesti voinut tehdä taloudellisesti realistisesti. Kuulostaa hullulta.
 
En nyt kovin nopeasti löytänyt mainintoja tästä kaverista, mut näettekö kukaan teistä, et Kristianista vois kehittyä SM-liigan pelaaja.

Ehdottomasti! Kaveri on taistelija ja omaa kohtuu hyvät kädetkin. Tekee paljon töitä kentällä ja tulostakin tuli taannoin. Kaveri on ilmeisesti sairastellut ja vähän kuumeilu pilannut virettä. Ika totesi, että kaveri ei ollut edes ilmoittanut, että on kipeänä ja pelannut flunssaisena pari peliä.. kertonee halusta mikä nyt kuitenkin näillä meidän nuorilla jannuilla on jäälle.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaveri on taistelija Ika totesi, että kaveri ei ollut edes ilmoittanut, että on kipeänä ja pelannut flunssaisena pari peliä.. kertonee halusta mikä nyt kuitenkin näillä meidän nuorilla jannuilla on jäälle.

Ammattimaisuus? Missä? Ja kenen meidän nuorilla jannuilla? Pelko perseessä, että, jos ei ole kokoonpanossa, niin seuraavaan matsiin saattaa paikalle tulla joku kouvolalainen. Jos tämä ei ole mulkkua, niin mikäs sitten. Ja jotkut vielä pitävät ko käytöstä upeana. Hienoa.
 
Ammattimaisuus? Missä? Ja kenen meidän nuorilla jannuilla? Pelko perseessä, että, jos ei ole kokoonpanossa, niin seuraavaan matsiin saattaa paikalle tulla joku kouvolalainen. Jos tämä ei ole mulkkua, niin mikäs sitten. Ja jotkut vielä pitävät ko käytöstä upeana. Hienoa.

Näistä sun sekopäisistä viesteistä ei saa mitään selvää.. Täyttää paikkansa loistavasti ja tuo paljon enemmän iloa, kuin joku 60kg junnu pyörimässä ja välttämässä kontaktia. Ikävä kyllä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Positiivisuusketjuun kuuluu ehdottomasti se että Niklas Siren sai vihdoin onnistumisia. Hän on pelannut "positiivisesti" jo aiemminkin. Olen odottanut sitä, että hän pääsee näkyviin. Siren on pelannut ns. huonoissakin peleissä usein yritteliäästi, rohkeasti ja viimeiseen asti. Mutta kun kentällinen ei kokonaisuudessaan ole onnistunut, niin ei Sireniäkään juuri ole huomattu. Eikä onnistumisia ole tullut. Olen odottanut, että Sirenille annettaisiin mahdollisuus kokeilla eri kentällisissä ja ilokseni LeKi - KooKoo pelissä Siren oli nostettu NIMIMIESTEN rinnalle.

Sirenin ensimmäisessä maalissa kentällä eivät olleet VVV ja Keinänen vaan Ruisma ja Baker sekä Niemi ja Lehtonen. Toisen maalin aikana pakit olivat samat, mutta hyökkääjinä Julkunen ja Hokkanen. Viimeinen ylivoimamaali taas tehtiin yhdellä pakilla eli Niemi ja hyökkääjinä oli VVV, Hokkanen ja Baker.

Eikö tuo osoita, että Siren on vihdoin päässyt arvoiseensa seuraan. Minusta tämä oli Lehkoselta LOISTAVA veto. Näin noita toimimattomia kentällisiä pöllyttämällä saatetaan löytää jotain mikä saattaisi toimia. Ja Siren TOIMI ja on toiminut aiemminkin, mutta väärässä kentällisessä.

Tällaiseen ketjuun kannataa etsiä joukkueesta pieniäkin onnistumisia ja onnistujia pelien sisältä, vaikka homma muuten ei niin toimisikaan. Parempaa kirjoittamista se ainakin on kuin toisten kirjoittajien "nokittaminen" kaikella muulla kuin pelillisillä huomioilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös