Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

  • 262 421
  • 1 010

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo on pelannut nyt jo pidemmän aikaa erittäin vähämaalisia pelejä. 10 viime matsin keskiarvo on 1,7 tehtyä ja 2,1 päästettyä maalia. Kyseessä on selvästi pienimmät lukemat koko liigassa.

Ottelut ovat luonnollisesti olleet myös hyvin tiukkoja. Joulun jälkeen on pelattu 16 peliä. Niistä vain kolme on ollut sellaisia, missä eroa on ollut enemmän kuin kaksi maalia.

Miksikö tämä on positiivinen asia? No, jos pleijareihin päästään, niin siellähän pelit on usein vähämaalisia vääntöjä. KooKoo on pelannut ainakin tuloksellisellisesti tällaista peliä jo pidempään.

Ja lisäksi: tällä materiaalilla ei taida oikein missään maalinmättämispeleissä pärjätäkään, eli vähätilanteiset ja -maaliset pelit sopivat tällä haavaa muutenkin KooKoolle. Jos oma maalinteko on vaikeaa ja tukkoista, niin hyvä lääke siihen on tehdä myös antaa vastustajalle niin pienet mahdollisuudet tehdä maaleja kuin vain voi.
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Illan aloitukset menivät KooKoolle 42-21, vaikka Ilomäki tippui kesken kaiken pois.

Paajanen 26 aloitusta 65,4 prosentilla! Korhonen sekä Ottosson voittivat yli 66 prosentilla aloituksia. Ilomäki voitti 3/4. Tyytyväinen olen tähän.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se on myönteistä, että Saivan fanit heräsivät. Tuli ärinää ja murinaa derbystä. Olihan se aika feikkiä, kun useamman vuoden muistelivat vain jotain JYP-sarjoja, joita Jyväskylässä ei kukaan edes muista, ja sanoivat, että palataan näihin derbyihin sitten, kun oikeasti väännetään jostain.

No nyt vissiin väännetään. Eiköhän tyrkätä huomenna halko tai pari Saivan ja faniensa ahteriin. Ai että miten huomista jo odottaa.

Kouvola on parempi kuin Lappeenranta.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Kaiken negan keskeltä pakko nostaa esiin, että somepuoli on mennyt eteenpäin viime vuodesta

Aavistuksen. Vielä on tekemistä.


Hyvä some on sellainen, joka tuuttaa joka päivä jotain. Pitää kohteensa kokoajan esillä, ei väsy eikä väsähdä. Tässä esimerkiksi viikon perusrunko:

Maanantai: viikkokatsaus, sis. edellisen viikon pelien tulokset, viikkotilastojen topit ja sisältää Liigan, U20 ja U18... kaikista samat.
Tiistai: tiistaivisa, voittajalle 2x pääsylippu kotipeliin ja jos voittaja kausarilainen 2x pelieväs yhteen matsiin
Keskiviikko: pelipäivä sis. ennakko ja raportti
Torstai: henkilökuva, pelaajasta, toimihenkilöstä kenestä tahansa
Perjantai: perjantaiäänestys. Jonkinlainen interaktiivinen äänestys, jossa äänestetään musaa peleihin, ruokaa kioskeihin, kysymyksiä pelaajille, sisältöä. Osallistujien KESKEN ARVOTAAN fanituote: lippis, pipo tai kaulahuivi
Lauantai: pelipäivä
Sunnuntai: highlight sunnuntai sisältää videoita ja kuvasisältöä taannoisista otteista U18, U20 ja Liiga joukkueilta.

Tällästä tälleen nopeasti puhelimella näpyttäen. Saa käyttää.

Edit. Lisätty arvonnasta maininta
 
Viimeksi muokattu:

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Ei muuta kuin hakemusta vetämään.

Älähän nyt, mietin jopa vakavasti. Olisi tosin pitänyt ensin perustaa sivutoiminimi ja löytää tuollaisen toteuttamiseen 10-15h / viikko aikaa. Ensin toki olisi pitänyt videoiden leikkaaminen opetella.
Mutta ajanpuutteen vuoksi jää nyt hakeutumatta. Ellei sitten lapset ole halukkaita opettelemaan videoiden leikkelyä...hmm....
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Positiivisiin asioihin kuuluu myös se, että onneksi on HPK. Ja onneksi HPK on pelannut yhden pelin meitä vähemmän.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Olipas kiva kokea todella pitkästä aikaa kotivoitto paikan päällä. Oli päässyt jo unohtumaan, miltä se tuntuu. Viimeksi keväällä, kun voitettiin Kärpät sääleissä, pääsin itse viimeksi tämän kokemaan. Tekee hyvää kannattajan mielenterveydelle tämä. Hyvä yleisömäärä tänään ja hieno tunnelma päädyssä. Kivaa oli pitkästä aikaa hallilla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän viikon kolmesta matsista 6 pistettä.

Ja vieläpä niin, että:
* Porissa joukkue oli kolmannessa erässä 3-1-tappiolla
* TPS:iä vastaan päätöserään lähdettiin 1-2-tappioasemasta
* Sarjakärki Tappara pysyi nollilla 54 minuuttia

Että ei voi ainakaan sanoa, että joukkueessa olisi nähtävissä mitään luovuttamisen merkkejä, vaikka alkukausi onkin ollut vaikea.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Liikonen ja Kukkonen ovat parantaneet valtavasti.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
6 tehtyä. Muuta ei tarvitsekkaan pitää positiivisena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös