Positiivista synkkyyteen!

  • 536 013
  • 1 676

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ennen tätä päivää kaksi voittoa kuudesta viimeisimmästä Hämeenlinnan ottelusta + yksi tappio jatkoajalla. Todella nihkeää! Suhdelukuhan on sama kuin esim. keväällä 2009 JYP-puolivälieräsarjassa: kuudesta ottelusta kaksi voittoa ja kerran taivuttiin vasta jatkoajalla. Tähän päivään mennessä en ole kenenkään kuullut sanovan, että TPS:n suoritus tuossa sarjassa olisi ollut jotenkin "nihkeää". Kaksi voittoa kuudesta ottelusta! Nyt samat kaksi voittoa kuudesta Hämeenlinnan ottelusta, niin jopas on "nihkeää".

On hieman eri asia kun on noustu jumbosijalta säälien kautta poffeihin ja runkosarjan voittajalta viedään kaksi voittoa kuudessa matsissa, kun hävitä toiselle häntäpään jengille runkosarjassa samalla prosentilla. Aivan älytön vertaus.

Ja tosiaan onko tuo 28% mielestäsi hyvä suoritus? Sillä että Hämeenlinnassakaan ei ole juhlittu en tarkoittanut sitä että muualla olisi mennyt sen paremmin.

Tällaisesta asiasta väittely on omasta mielestäni aivan nollatason keskustelua, enkä sitä jatka enää omalta osaltani.

Pahoittelut off-topicista.

E: kirjoitusvirhe
 

Fremont

Jäsen
Tepsin peleissä on kyllä huikea jännitysmomentti:

- pysyykö nolla ekan minuutin?
- kuinka monta kaappia vastustaja iskee ensimmäiseen erään?
- luovuttavatko pelaajat ennen peliä, vai vasta viiden minuutin jälkeen?

Tänään ei hävitty yhdellä maalilla, ja kausikin on pitkä..."kiekko vain ei pompi,huonoa tuuria".
 
Viimeksi muokattu:

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtaako Paré johtaa nyt koko liigan pistepörssiä? Liigan sivut kusevat yllättäen taas, eikä niitä tietysti päivitettykään ole, mutta käsittääkseni Paré nousi Hagmanin ohi ja Vahalahdella on saman verran pisteitä, mutta vähemmän maaleja. Koskakohan on viimeksi näin ollut, että tepsiläinen olisi johtanut pistepörssiä kymmenen pelatun ottelun jälkeen?
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Tämä on lähes uskomatonta. Paré on ollut huippuhankinta. Harmi vaan, ettemme saa hänestä enää pitkään nauttia.

Tjaa, Lukkoon menossa?
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärppien voittoputki päättyi, mutta onneksi Vahalahden pisteputki jatkuu. Vai mitä Österlund ja kumppanit? Rohkeasti maljan nostoon, hyvä isyys! Loppukuvaksi lentokapteenin ylimielinen hymy.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tämä jotain omaa mutuasi vai jotain todella luotettavan lähteen tietoa?

Sekä että. Minun ymmärtääkseni Neftehimik ei ole ollut ainoa KHL-seura, joka on ollut kiinnostunut Parésta. Jos ja kun joku KHL:stä tosissaan haluaa hänet, niin hän lähtee jos vaan itse haluaa lähteä. Ja miksei haluaisi koska loppukauden tienesti levittäisi palkkapussia siinä tapauksessa aika mukavasti. Nousu pistepörssin kärkeen saattaa lisätä kiinnostusta entisestään. Rajan takana Liigan pistetilastoa seurataan kuitenkin tarkasti. Pidän hyvin todennäköisenä, että Paré liikahtaa pois Tepsistä vielä ennen joulua. Se voi tapahtua nopeastikin.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Vittasmäen +/- - tilasto ei ihme kyllä rumentunut tänään. Silti upeasti koko sm-liigan viimeisenä kyseisessä tilastossa puolustajien osalta. Koska kovimmatkin VM-kannattajat ymmärtävät, että Vm on paskin TPS-puolustaja sitten Paukkusen. En ole koskaan ymmärtänyt pakkeja, joilla ei ole hyökkäyspotentiaalia ja ovat samaan aikaan todella huonoja sekä virhealttiita omassa päässä eikä siis mitään käyttöä missään.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja miksei haluaisi koska loppukauden tienesti levittäisi palkkapussia siinä tapauksessa aika mukavasti.

Sehän on helvetin positiivista. Otetaan keskenkuntoinen ja kallis pakki sisään kun samalla pusketaan kauden ainoa onnistuja ulos. Kato saatiin rahhaa. Yleisö osaa varmasti arvostaa.

En ole koskaan ymmärtänyt pakkeja, joilla ei ole hyökkäyspotentiaalia ja ovat samaan aikaan todella huonoja sekä virhealttiita omassa päässä eikä siis mitään käyttöä missään.

Se on kuules yleispuolustaja. Ja vitun pätevä sellainen. Sillä on upside, toisin kun sillä tusina-Järvisellä.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pidän hyvin todennäköisenä, että Paré liikahtaa pois Tepsistä vielä ennen joulua. Se voi tapahtua nopeastikin.

Jos näin tapahtuu niin jonain kauniina päivänä tulen kusemaan Turkuhallin oville. Kuten Black Star sanoi, kauden ainoa todellinen* onnistujan myyminen olisi kyllä jotain niin väärää että huhhuh. Koska tilalle pitää hankkia joku ja käteen ei jäisi muuta kuin paska pelaaja ja tuotto.

*En väitä etteikö esim. Sexton ole ollut onnistuja, mutta kun Sextonista puhutaan NHL-pelaajana ja Parésta AHL-pelaajana niin ei tarvinne kahdesti miettiä, kumpi on onnistunut paremmin.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Koska kovimmatkin VM-kannattajat ymmärtävät, että Vm on paskin TPS-puolustaja sitten Paukkusen.

Eí muuten ole, siellä on Palmroth tämänkin kauden ryhmässä mukana. Niin ja Josh MacNevin on myös Vellua paskempi.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Koska kovimmatkin VM-kannattajat ymmärtävät, että Vm on paskin TPS-puolustaja sitten Paukkusen.

Nykyään ymmärrän. Mutta pakko kyllä myöntää, että Markus "PalmuTheMukaPoliisi" Palmroth on huonompi, huonompi kuin Markku Paukkunen.
 

Dino Koff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nykyään ymmärrän. Mutta pakko kyllä myöntää, että Markus "PalmuTheMukaPoliisi" Palmroth on huonompi, huonompi kuin Markku Paukkunen.

Juuri näin! Ainoa peluri, jonka olen nähnyt vetävän nilkkarallit kiekollisena oman maalin takana ylivoimalla yhdenkään vastustajan ahdistamatta! Vaikka Paukkunen oli taidoiltaan Paul Coffey Palmrothiin verrattuna ryhtykäämme tituleeraamaan Palmua Pam Pamiksi tästä lähtien. Paukkunen voisi suuttua tästä, kun taas Palmroth voisi olla ylpeä tästä lempinimestä. Josh McNevin on mun kirjoissani all time low Tepsissä pelanneista pakeista, mutta Pam Pam Palmroth alkaa olla jo kannoilla.

Ei jatkoon!

edit: tähän piti laittaa jotain positiivista eli kai uuden Pam Paminkin sopimus joskus päättyy.

t. Dino
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Sointu on pisteiden valossa alkanut vihdoin pelaamaan. Nykyinen ketju sopii ilmeisen hyvin Soinnulle. Kunpa jatkaisi samaa tahtia, niin on käyttöä myös ensi kaudelle.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Tuosta Paren siirtymisestä itä-naapuriin... jos sieltä joku haluaa laittaa rahaa tiskiin ja pelaaja haluaa lähteä, niin menköön. ainakaan Willsie-temppua ei kannata toistaa. eipä se rahan saaminen kaikkea korvaa ja vaikeata on myös löytää samanlaista pelaajaa saatika miten tuo sitten tulisi onnistumaan jos ollenkaan...korvaus olisi kuitenkin oletettavasti kohtuullinen koska sopparia on jäljellä vielä 1,5 vuotta, Pare tuli ykkös korin miehenä joten palkka on varmasti, sen enempää tietämättä, tason mukainen. toinen näkökulma on se, että luulisi myös Paren tiedostavan sen seikan KHL:stä että vaikka täällä onnistuu, ei tarkoita että sama meno jatkuisi maatuskojen seassa. tuolloin rooli tippuisi tod.näk. kolmosketjuun tai alemmaskin, minkä roolin pelaaja Pare ei vaan ole.

itse en usko että kyseinen kaveri sinne siirtyy ainakaan keskellä kautta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pienistä asioista ne posit kai on tällä hetkellä revittävä!

TPS johtaa Hakametsässä Ilvestä vastaan 1-0 toisella erätauolla. Edellisen kerran TPS on vieraskaukalossa ollut johtoasemassa - kyllä... juuri tuossa kuuluisassa Lukko-ottelussa 03.01.2013 eli siinä edellisessä vierasvoitossa. Tuolloin kahden erän jälkeen tilanne oli TPS:lle 3-0. Tämän jälkeen TPS on pelannut 25 vierasottelua. Niistä yhdeksän kertaa ollaan oltu toisella erätauolla tasatilanteessa, joista viisi kertaa ollaan venytetty peli jatkoille saakka. Toisin sanoen 16 kertaa edellisestä 25 yrityksestä ollaan kolmanteen erään lähdetty vähintään maalin takaa-ajoasemasta. Kai tämäkin on siis jonkinlaista eteenpäinmenoa?

Positiivista: TPS meni vieraskaukalossa johtoasemassa toiselle erätauolle!
(irtokiekko kerrallaan, vaihto kerrallaan, erä kerrallaan, peli kerrallaan - kyllä me saatana täältä vielä noustaan)
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
TPS voittaa jatkoajalla ja vielä vieraissa, tää on melkein, että torilla tavataan kategorian juttu.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS rankaisi tänään neljästä Ilves-jäähystä kolme ylivoimamaalia. Paré ja Sexton olivat muutenkin positiivisella pelipäällä. Tuomareiltakin tuli vaihteeksi vähän avustusta, joka nyt ei sinänsä ole positiivista, mutta mukavaa, että välillä on tuurikin vähän Tepsin puolella.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt kun päästiin vauhtiin niin otetaan 8 pistettä tältä viikolta.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kerrankin oli tuuri puolella! 0-1 Ilves-pakin kautta, 2-2 paitsio, jonka jälkeen äärimmäisen ruskea maali ja jatkoajalla Hölli pistää tyhjistä tolppaan, kun taas Sointu viimeistelee varmasti.

Sointu-Paré-Sexton on huikea kenttä, hyökkäyspeli on aivan eri näköistä kuin muilla kentillä ja tulosta tulee. Jurcinakin vaikuttaa hyvältä, viivamiehenä mainioita katkoja + tietenkin paljon mainostettuja hirmulämäreitä. Hostikaltakin jopa ihan jees peli.

Tavoite tästä viikosta on nyt 8 pinnaa, joka on realismia. Blues ja Lukko eivät kuulu Liigan pahimpiin vastuksiin, joten voittojen odottaminen on täysin realismia. Pakko niitä 3 pinnan voittoja on alkaa ottaakin, jotta vauhdissa pysytään.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä se lähtee! Täysin realismia odottaa että voitetaan loput 33 matsia, shaatana!

Tällä voitolla jo sijoitus parani... eikäku... sääliviiva läheni... eikäku... no, ainakin Palle teki shaatana maalin! Sen potentiaali on juuri puhkeamaisillaan. Siinä on kaikenmaailman Morrisonnit ja Jurcinat ihan välimallin jätkiä, kun Palmroth alkaa lunastaa. Se on kato, järjetön upside, kun ne hitit alkaa osumaan.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On tää kyllä vittu koomista, että otetaan kauden toinen vierasvoitto (toki varsinaisen peliajan jälkeen) kun meiltä puuttuu ykköspakit, ykkösmolari ja ykkösketjun tasoa olevat Willsie ja Lucenius.

Ja Palmroth teki tosiaan maalin ja Hostikka piti pakettia kasassa tokan erän, mitä helvettiä?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jep, tepsi ei enää tämän voiton jälkeen suostu häviämään, voittoputki alkoi nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös