Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Positiivista Ilveksestä kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Zamboni, 25.10.2016 klo 22.04.

 1. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eipä tuo kyllä hankala valinta ole. Otto Koivula taitaa olla kaikista tulokkaista ainut, joka on osoittanut sitä Wasama-palkinnon perusmäärettä eli potentiaalia kehittyä kansainvälisen tason huippupelaajaksi.
   
 3. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kävi pleijaripaikan kanssa miten tahansa, niin hieno maku jää tästä loppukaudesta. Aivan saatanan kovaa taistelua esittänyt Ilves näissä viimeissä peleissä, kuten tänäänkin. Siellä ei ole juuri nyt yhtään vapaamatkustajaa. Aina voi spekuloida jonkun Fageruddin tai Järvisen asemaa kokoonpanossa, mutta ei se jää juuri tällä hetkellä yrityksestä kiinni näilläkään. Kaikki on pelissä.

  Karrille iso hatunnosto joukkueen nykyisestä peli-ilmeestä. Ja Korhoselle patsas, taas on tallista noussut uusi huippuveskari Liigan kärkinimien joukkoon.
   
 4. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sorry huutelu, mutta näyttää tuo teidän meno niin vakuuttavalta juuri nyt, että kevään suuryllätys muhimassa....
   
 5. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Olin 10.2 Jukurit-pelissä ja eilen taas. Ero oli kuin yöllä ja päivällä. Sekä kentällä että katsomossa. Nyt oli sitä tunnelmaa kuin kaudella 2013-14 kun itsellä oli viimeksi kausikortti. Vaikka pudotuspeleihin ei päästäisi, vaikka sinne päästyään kausi loppuisi lyhyeen. Niin eilinen tunnelma on oikeaa suuntaa.

  Piti oikein hieroa silmiä kun C-päätykin oli melko täynnä. Ainoastaan B/C-kulmassa alhaalla oli tyhjää, kuten saman kaarteen seisomakatsomossakin. 2,5-vuotias poikanikin oli ekaa kertaa Hakametsässä ja oli täysin haltioissaan. Kotona mentiin nukkumaan lipun kanssa ja aamulla ekana lippu käteen ja huitomaan sillä.
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tätä käy toivottavasti taas enemmän ja enemmän perheissä tulevaisuudessa, jos asiat jatkuvat samaan suuntaan!

  Lainaus:
  Itse pitäisin ehdottomasti Järvisen kokoonpanossa, uskoisin että tästä tulee vielä kova puolustaja lähivuosina jos vihdoinkin pysyy terveenä.
   
 7. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jep juuri näin. Eikä siellä ole juuri vaihtoehtojakaan. On selvä, että Lada pelaisi jos pystyisi. Järvinen tuo pakistoon sellaista, jota siellä ei muuten olisi. Kova ja sopivan veemäinen. Lähinnä Järvisen kohdalla pieni rotaatio tekisi hyvää. Kuntopohja vaikuttaa suht ohuelta.
   
 8. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Järvinen vaikuttaa hyvällä tavalla sopivan tyhjäpäiseltä kaverilta. Ei kumartele kentällä ketään, eikä peli sekoa yhteen virheeseen.
   
 9. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Jep, juuri näin. Iso kaveri, joka käyttää kokoaan surutta hyväksi, eikä kuitenkaan kiekonkaan kanssa mikään Helenius ole. Tohon kun saa sopivan itseluottamuksen ja rutiinin, niin hyvä tulee. Mutta juu, rotaatiossa toki mukana, jos Lada joskus palaa.

  Jos vielä positiivista näistä nuorista, niin Vainio teki varsin komean häkin TPS:n verkkoon.
   
 10. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  ...niin... on "Karhu" vaan aika velho, kun muistelee Lehtosen työskentelyä maalinsuulla alkukaudesta, saati harkkamatseissa. Itse olin tuolloin täysin varma, ettei tästä kaverista liigamaalivahtia leivota edes Korhosen opein... huoh... kertonee kaiken omasta kiakkotiätämyksestä.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lehtoselle lieka kaulaan, ni alko hommat hoitumaan.
   
 12. LuikuriTattinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kummasti helpottaa, kun pysyy sielä tolppien välissä, eikä seikkaile muualla :)
   
 13. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  No niin, nyt tuo ilme jatkossakin ja pääsette pudottamaan Tapparan. Se maistuisi..
   
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Porkkanamaalla on havaittavissa jo lievää papapapaniikkia :)

  Järvisestä sen verran, ettei taida olla sopimusta ensikaudelle...
   
 15. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Kuvittelisin, että Järvisen soppari on niissä, joita ei ole vielä ilmoitettu. Jos siellä kerran parikymmentä sopparia on jo ensi kaudeksi.

  Positiivista on Ilveksen fanit ja joukkue tänään!
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Harvoin on noista vastustajien hyvistä aluista toivuttu, mutta tänään hieno nousu samantien vaikka vastustaja meni 2-0 johtoon ekalla kympillä. Joukkue luottaa itseensä ja omaan tekemiseensä vaikka tulisikin maali tai pari omiin. Hyvältähän tuo peli näytti vaikka omiin tulikin noi maalit.
   
 17. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei voi kuin ihmetellä. Aivan jäätävällä asenteella jengi vetää, nyt ei taivuta edes parin takaiskun jälkeen. Edelleenkin ihan sama miten pitkälle tässä lopulta mennään, niin Ilves on saanut tänä keväänä uskottavuuden takaisin. Suurin osa tosta jengistä jatkaa ensi kaudella ja siihen saadaan vielä Sandell kärkeen mukaan. Ei paha.

  Posia tänään Keräselle ja D`Amigolle, jotka nostivat tasoaan hiljaisempien pelien jälkeen. Myös Sointu pelasi hyvän pelin, kuten koko Flinckin ketju. Seuraavaan matsiin Toivonen maaliin, annetaan Lehtoselle pieni huili.
   
 18. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  No olihan se teidän peli jo syksyllä hyvää, tuli vaan ne loukit mukaan. Nyt taas lähes kaikki mukana, niin yes. Se, mikä Mansen joukkueissa hienoa, niin omia jannuja paljon kehittymässä.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Onneksi ei ollut ensimmäinen kerta. Keväällä 2011 Ilves sai uskottavuuden takaisin, kun se meni puolivälieriin. Syksyllä 2013 Ilves sai uskottavuuden takaisin, kun tuli uusi omistaja ja joukkue käväisi jopa sarjakärjessä. Keväällä 2014 Ilves sai uskottavuuden takaisin, kun se taisteli loppuun asti säälipaikasta. Keväällä 2015 Ilves sai uskottavuuden takaisin, kun se meni sääleihin ja pelasi siellä jopa ihan tasaisesti HIFK:ta vastaan.

  Ja nyt on taas saatu uskottavuus takaisin. Ei voi muuta sanoa kuin että Ilves on selvästikin tosi kova uskottavuutensa palauttamisessa, kun se pystyy tekemään sitä noin usein.
   
 20. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Eiköhän Ilveksen uskottavuus palannut 7.2.2017 pysyvästi. Kaikki sen päälle tällä kaudella tuleva on pelkkää plussaa.
   
 21. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ville Järvisen kausi on huikea menestystarina. Kun ihmiset eivät tiedä taustoja niin tulee turhaa kuraa niskaan.
  Pari kautta mennyt loukkaantumisiin ja Jokke Myrrä oli sitä mieltä alkukaudesta, että pohjat eivät riitä liigan pelaamiseen tällä kaudella.

  Järvinen oli itse eri mieltä ja virheistä huolimatta kehityskäyrä on yläviistoon. Iso ja ilkeä pelaaja pelaa vahvuuksillaan.
  Tehotilaston -1 on vähintäin kelvollinen, kun vertauskohtana on vaikka Teemu Aallon -10, Laatikaisen -7 tai Fageruddin -8.

  36 pelattua kamppailua liigassa, 12 mestiksessä ja kaksi A-nuorissa on enemmän kuin kahdella edellisellä kaudella yhteensä.