Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Positiivista Ilveksestä kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Zamboni, 25.10.2016 klo 22.04.

 1. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kai näitäkin pikkujuttuja kauden varrella esiintyy, vaikka puhe onkin Tampereen Ilveksestä. Avaan pelin huomioimalla viime vuoden tilastoja. Edelliskaudella vierassaldomme oli häpeällinen 14 pistettä ja jostain Saken tsemppikiekon ajoilta löytyy kenties yhtä murheelliset lukemat. Tällä hetkellä on kasassa jo 13 pojoa ja seitsemän vieraspelin keskiarvo muhkeat 1,86. Eteenpäin on siis menty!
   
 2. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Positiivista minusta on, että Ilves on alkanut pelaamaan aktiivisempaa alivoimaa ja heti on homma alkanut sillä sektorilla toimimaan.
   
 3. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä. Ja positiivista, että on valmennus joka osaa puuttua ja oikeasti korjata asioita mitkä sujuu huonosti. Nyt on pelattu pari peliä oikein mallikasta alivoimaa.
   
 4. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Valmennuksen lisäksi nostaisin esiin D'Amigon erinomaisen alivoimapelin. Kahdessa pelissä D'Amigolla on av-minuutteja 9:47 kun Ilves on pelannut 15 minuuttia alivoimaa (+ D'Amigon oma 2 minuuttinen), eli Jerry on jäällä 2/3 alivoima-ajasta. Kun KooKoo latoi keskiviikkona kolme maalia viidestä ylivoimasta niin D'Amigon tulon jälkeen ei ole mennyt enää yhtään alivoimalla.
   
 5. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Alkukauden positiiviset:

  +Ylivoimapeli on kokonaisuutena ollut tehokasta. Viime kaudellahan Ilveksen painostusjaksot päättyivät usein siihen, että saatiin ylivoima. Ja sitten pelattiin sitä Liigan paskinta ylivoimaa.

  +Otto Koivula ja Ville Meskanen. Olin tänä vuonna katsomassa, kun nää kaverit nostelivat Espoossa A-junnujen SM-pokaalia. Nyt pommittavat maaleja Liigassa. Ovat valmiita ottamaan roolia, kun sitä tarjotaan - ja sitähän tarjotaan.

  +Karri Kivi. Aina välillä on jo nyt alkukaudesta kerennyt olla usko koetuksella Ilveksen tekemiseen, mutta sitten katsoo/kuuntelee/lukee jonkun Kiven haastattelun, ja siitä välittyy heti fiilis, että äijällä on kyllä uskoa ja tietotaitoa kääntää kelkka. Ja niin se on sitten aina kääntynytkin.

  +D'Amigo. Ystävä-Jerry on pelannut kaksi matsia, ja Ilves on ottanut niistä kuusi pistettä. Ekassa matsissa syötti maalin ja pelasi hyvin alivoimalla. Tokasta näin vain koosteen, mutta ilmeisesti ei ainakaan mokaillut.
   
 6. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Viime kauden A-nuorten mestareiden saama vastuu:
  Ville Meskanen 14.4+5=9 -4 15:41
  Otto Koivula 14.5+3=8 -4 15:24
  Eemeli Suomi 14.1+3=4 -3 15:12
  Jarkko PArikka 14.0+3=3 0 13:54
  Jere Helenius 7.1+1=2 +2 10:29
  Olli Vainio 10. 0+2=2 0 7:46
  Niko Ahoniemi 4.0+0=0 +1 9:34
  Valtteri Ilomäki 14.0+0=0 0 10:45
   
 7. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Ainakin Toivonen pelaa sillä tasolla että pisteitä voi odottaa. En ole Toivosen suurin fani todellakaan, mutta kehut sinne minne ne tällä hetkellä ansaitaan
   
 8. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minä olen viime syksyn ja nyt nähdyn perusteella Toivosen fani, jos se tarkoittaa sen tunnustamista, että tämä on ykkösmaalivahdin saappaat täyttävä pelaaja.

  Kolmen viimeisen voiton takuumies on ollut nimenomaan tolppien välissä. Varmuus heijastuu koko joukkueeseen, eikä puolustuksessa tarvitse ryntäillä laukausten blokkaamiseen, kun tiedetään Hanskin ottavan kaikki ne vedot kiinni, jotka hän näkee.
   
 9. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Osalle listan nuorista miehistä Mestis olisi oikeampi taso kehityksen kannalta, mutta on hienoa nähdä, että kaikki ovat selviytyneet liigavauhdissa omassa roolissaan. Koivulan kohdalla mietin jossain vaiheessa sitä, että olisiko tälle itseluottamuksen ja pelirohkeuden ylläpidon vuoksi iso rooli Mestiksessä parempi, mutta tämä on ollut liigassa ylivoimalla niin jäätävä, että eiköhän nuoren miehen rintakarvat kasva ihan toivotusti liigankin kokoonpanossa.
   
 10. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Koivulan viisi ensimmäistä peliä: 0+1, -4
  Koivulan viimeiset 10 peliä: 5+3, +/- 0

  Huikeaa nähdä, kuinka vuotta nuorempi ja saman yläasteen käynyt jannu pärjää noin hyvin liigavauhdissa! Myös Meskanen on ollut hyvä, Suomi ehkä pienoinen pettymys odotuksiin nähden.
   
 11. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Itsellä vain ei ole luottoa siihen että taso säilyy kovin pitkään. Ei ole säilynyt ennenkään, mutta uskotaan että tällä kaudella säilyy ja Lehtonen pystyy antamaa edes hiukan tukea.
   
 12. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei Toivosen taso ole historian perusteella heittänyt kuin loukkaantumisista johtuen. Toivotaan, että tämä pysyy ehjänä ja että Lehtonen pystyisi jakamaan kuormaa.
   
 13. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Antaa mennä kun kulkee. Kukas se oli, kun kauden alla uskalsi luvata kolmikon Meskanen-Suomi-Koivula tekevän yhteensä 80 pistettä? Pari vaasalaista siihen heittoon ainakin tarttui heti. No jätkät on tällä hetkellä tasan 100 pisteen vauhdissa kun neljännes on pelattu.
   
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Se olin minä.
  Rohkea arvio myönnän, mutta pointti oli se, että näillä on silmää ja käsiä.
  Jos vertailuna otetaan AHL:stä kolmosketjun jyrä, joka ei ole missään tehoillut koskaan, mutta koska AHL niin uskotaan olevan tehokas.
  Nämä kaverit on tottuneet iskemään tehoja ja pyörittämään ylivoimaa. Fysiikassa saattaa olla puutteita ja muissa tälläisissä tekijöissä.
  Miksi Meskanen ei osaisi laukoa myös Liigassa yv:llä ?
   
 15. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän koko kolmikko on toistaiseksi pyyhkinyt lattiaa snaipperiksi hankitulla Mitch Wahlilla. Varsinkin ylivoimalla Meskasen ja Koivulan laukaisutaito on tehnyt tuhojaan jo Liiga-tasolla. Nyt vaan sitten kaikki fokus siihen, että nämä jätkät nähdään vielä ensi kaudellakin Ilveksessä. Erittäin hienoa on, että viimeisissä peleissä myös Suomi on päässyt paremmin ja paremmin peliin kiinni. Saanut nyt myös tärkeitä onnistumisia tehopisteiden muodossa.
   
 16. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  On kyllä ollut hieno nähdä valmennuksen ja nuorten pelaajien onnistuneen vallan mainiosti. Juuri tällä tyylillä nuorille vastuuta pitää antaakin. Tietenkin kokoonpanossa on Sandellin, Rautiainen ja Niemen jättämä aukko. Parantuneen puolustus- ja maalivahtipelin myötä pistetili on karttunut komeasti. Ja ketkä pelejä ratkoo? Koivula, Meskanen ja Suomi. Hienoa.

  Jollei omistus ja taustat... Niin hankkisin jälleen kausikortin.
   
 17. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Ilves pelaa hyvää, voittavaa jääkiekkoa, kolmen pisteen voittoja kertyy mukavasti ja pistesaldo on karttunut jo neljänteen sijaan oikeuttavaan pistemäärään.

  Eilen kentällä nähtiin kahdeksan viime kaudella A-junnuissa pelannutta jannua, ja silti esitys oli (ainakin 2. & 3. erässä) tasapainoinen ja hieno. Tätä useimmat haluavat nähdä, että omat junnut saavat vastuuta, ja pystyvät myös sitä vastuuta kantamaan.

  Pelin loppuhetkien johtoaseman perinteisestä Ilves-paniikista ollaan ehkä vähitellen pääsemässä eroon.

  Valmmenus pystynyt kehittämään Ilveksen materiaalille hyvin sopivan pelikirjan.

  Kyllä tämä joukkue ansaitsisi kaikkien Ilves-henkisten täyden tuen ja kannustuksen seurajohdosta ja -omistuksesta huolimatta.
   
 18. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kivi-kauden alku on ollut juuri niin lupauksia herättävä kuin suurimmissa toiveissa eläteltiin. Nuoret ottavat sellaisia harppauksia eteenpäin, että oksat pois. Näistä voidaan leipoa tuleville vuosille vastuunkantajia. Kunhan vaan organisaatio ja niin edelleen.

  Meskasesta ja Koivulasta on kirjoiteltu jo paljon, mutta yksi positiivisimmista ilmestyksistä on kyllä tämä Ahoniemi. Kun ei tullut A:ta viime kaudella kovin tarkkaan seurattua, niin tämä kaveri on päässyt yllättämään. Järkyttävän rohkea kaveri, helvetin nopea ja viihdyttävä. Tulee jalkakikkaa, välillä ajaa suoraviivaisesti maalille, toisinaan koheltaa coast to coastia sinne tänne. Jos olisi hiukankin enemmän malttia ratkaisupaikoissa, niin olisi tehnyt jo about 5 häkkiä. Todella hieno ilmestys tämä, eikä kyllä Heleniuskaan huonosti ole pelannut. Sonella on klikannut näiden junnujen kanssa hienosti. Löytänyt uuden vaihteen omaan pelaamiseensa samalla hetkellä, kun istutettiin näiden duracelien kanssa. Olisi ansainnut muutaman tehopisteen lisää hänkin.
   
 19. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otto on muuten huomisessa Tappara-pelissä kultakuuppa, joukkueen paras maalintekijä ja tulokkaiden pörssikärki.
   
 20. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksessä on tosiaankin kentällä positiivinen meininki juuri nyt ja ainekset hyvään kauteen. Katsojamäärät toivottavasti lähtevät kasvuun, kun tappioihin viime vuosina kyllästyneet fanit saadaan taas heräteltyä. Uuden fanipohjan kasvattaminen vaatii pidemmän ajan suunnanmuutosta, koska lapset ja muualta Tampereelle tulleet hyppäävät kuitenkin lähtökohtaisesti paremmin menestyvän joukkueen kelkkaan.

  Kun runko alkaa olla kunnossa, pitäisi olla uskallusta vielä pariin täsmävahvistukseen nykymenon jatkumisen turvaamiseksi. Yksi hyvä sentteri ja yksi rutinoitunut pakki tekisivät joukkueesta potentiaalisen pudotuspelijoukkueen, joka voisi parhaimmillaan yltä mihin vaan.
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Hieno asia, mutta samalla hieman huolestuttava. Miten Ilveksen meno jatkuu, kun kevään peleissä tason on joukkueella noustava jotta playoffeihin veisi tie. Puhumattakaan sitten itse playoffien peleistä. Noh, sen ajan murhe se. Siihen asti voidaan hymyillen katsoa kun omat kasvatit menestyvät liigatasolla.

  Ymmärtääkseni kuitenkin playoff-paikka olisi kohtuullisen tärkeä asia talouden kannalta. Toki tässä nyt se "the tammikuu" tulossa, joka kertoo sitten mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään.
   
 22. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Taso on ollut ailahteleva mutta paljon se on riippuunut myös loukkaantumisista. Vastikään kun voitettiin Tappara sen kotikentällä 1-3, niin tuntu että kaikki kiekkojumalat ovat puolellamme ja naapuri oli siinä pelissä valovuoden edellä. Meni vähän aikaa ja hävittiin kotona samaiselle paikallisvastustajalle 2-3 niin silloin jo nousi fiilis me voidaan hastaa kenet vaan. Tänään kiekkokansan hehkuttama kovakuntoinen JyP lyötiin ansaitusti vieraissa. Jokainen tärkeä jengi me varmaanki ollaan liigassa tänä vuonna jo voitettu joten mörkäjä ei tarjolla kunhan vaan nyt väännetään itsemme pleijareihin. Tunnelma viivalla tiivistyy, kausi voi mennä futis-Ilveksen kans päällekkäin ...
   
 23. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei muuta kun tsemppiä peliin, tänään hyvä peli kun ukkoja palannut tuvalta. Viekää huolella huomenna ja jatkossa!
   
 24. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
  Tämä oli hyvä päivä. Erittäin hyvä.

  Ensin hieno video Ulkojäät-tapahtumasta ja sitten perjantai-illan kunniaksi ehkä 2000-luvun hienoin vierasvoitto (runkosarjassa).
   
 25. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Toista peliä putkeen täysin sama kokoonpano. Ei ole montaa kertaa tällä kaudella saatu näin mutuna.