Posilaari

  • 798 407
  • 4 043

HokiHero

Jäsen
Hymähdin ääneen, kun luin rakkaan naapurin palstalta, että KalPa ei ollut ollenkaan jyppiä edellä tämän viikon peleissä.

Olihan KalPa nyt valovuoden edellä näissä peleissä ja pääsi todella helpolla näistä.

Kyllä. Tällä kaudella on saanut laskea yhden käden sormilla pelit, jotka olisivat niin hyvin hallussa, ettei enää lopussa tarvitse jännittää, mutta nämä JYP pelit kuuluvat ehdottomasti niihin.

Tottakai JYP on tällä hetkellä valitettavasti surullisempi ilmestys kuin kertaakaan liiganousun jälkeen, mutta siltikin kliinisiä suorituksia tuon surullisen 0-1 jatkoaika tappion jälkeen.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
En oikein tiedä mitään ihanampaa kuin löylyttää JYP. Eikun tiedänpäs, löylyttää JYP samalla viikolla kahdesti.
Sen jälkeen vielä vilkaista sarjataulukkoa ja nähdä isoveli sijalla 15. Oijjoij!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Sen jälkeen vielä vilkaista sarjataulukkoa ja nähdä isoveli sijalla 15. Oijjoij!

Tämä onkin nyt sitten hankalaa. Pitäisi tuntua erittäin hyvälle kun näin JypHT:ta löylytetään, mutta jotenkin sääliksi käy jyppiläisiä. Koko organisaatio ihan sekaisin, eihän tuollaisen voittaminen niin hyvälle tunnu.

Hopeavuonna tuntui kyllä todella hyvälle kun jyppi kaatui pleijareissa.
 

rolston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Totuuden nimissä on myönnettävä että tänään päästiin todella helpolla. Kivahan se olisi tietysti jos painettaisiin vastustajasta riippumatta 60 min täysillä ja ois tehty vielä pari-kolme häkkiä lisää, mutta tuokin riittää mulle tappioputken jälkeen. Vastustajan viisikkopeli oli kyllä niin sekasin tänään että sääliksi kävi välillä.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kyllähän tuo JYPin kyntäminen menee vahvasti posin puolelle. On sieltä Ryynikylästä niin paljon sitä isoveli-pikkuveli-lällättelyä yms. kuultu, että eihän tuosta voi kuin nauttia. Ei tässä nyt mitään konkurssia tietenkään niille toivo, mutta sellaista muutaman vuoden korpivaellusta nyt kuitenkin.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yykaakoo KALE!

En oikein tiedä mitään ihanampaa kuin löylyttää JYP. Eikun tiedänpäs, löylyttää JYP samalla viikolla kahdesti.
Vielä kun penkin takana olisi ollut RD mikkoviitasten sijaan niin vielä pykälän verran paremmalta olisi tuntunut. Turhautuneessa Tuppuraisessa on myös riittävästi viihdearvoa historiallisista syistä.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Pelicans - KalPa 2-4. Äärimmäisen tärkeä taisteluvoitto ja bonuksena vajakki-Niemelän ylimielinen hymy hyytelöityi.
Kyseenalaisten taklausten jälkeen toitotetaan aina, useimpien nimimerkkien toimesta, vastustajan kunnioitusta. Ja sitten täällä on näitä kirjoittajia, jotka voitetun ottelun jälkeen näkevät parhaaksi ilkkua vastustajan "vajakki-valmentajaa" sen takia, että ko. henkilö hymyilee usein.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tais KalPa varmistaa pleijaripaikkansa eilisen voiton ansiosta.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Itse uskon KalPan top 6-paikkaan. Vaikka se jäisikin lopulta saamatta, on tämä siitä taistelu viimeiseen saakka silti hieno suoritus. Erityisesti tällä kaudella, kun muita top 6-sijoja pitävät hallussaan Suomen perinteisimmät ja/tai varakkaimmat seurat, siis ihan Lukko, HIFK, TPS, Kärpät ja Ilves. Tapparakin sinne kovasti haluaisi vielä. Se, että KalPa näiden kanssa vääntää tosissaan lopullisista paikoista on hatunnoston arvoinen suoritus.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Ja jos ei päästä top6 voidaan aina jossitella pisteillä jotka muistaakseni oikeuttas esim nyt sijaan 4. Tietysti pelattu eri verran pelejä. Joka tapauksessa ite oon päässyt siihen moodiin että kaikki pisteet mitä vielä tulee on posia ja tilanne nyt jo täysin tyydyttävä. Viime pelitkin tuonu niin paljon hyviä asioita ja onnistumisia joita kelpaa kertailla. Tästä runkosarjasta jää joka tapauksessa hyvä fiilis kävipä vikoissa peleissä kuin vaan. Pelkkää posia, johan nyt!
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Tietysti maali on aina posia mutta koko joukkueen tuloksen ja jatkon kannalta Braccon maali oli kultaakin arvokkaampi. Kyllä se alkaa syödä ja turhauttaa jos ei mistään mene eikä tulosta tule vaikka jakelee syöttöjä. Ite yritti muutamasta jo syötön sijaan. Samaa toivos muutamalle muulle nyt asap.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kyllä Eero on Kuopion Kuningas!
 

HokiHero

Jäsen
Uskomatonta, että tuo jengi on tällä hetkellä runkosarjan loppumetreillä neljäntenä. Jotenkin näin fanina se fiilis tämän kauden peli-ilmeestä ei vastaa lainkaan tuota pistesaraketta, mutta taulukko ei valehtele. Todella upeaa duunia koko joukkueelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös